* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €345 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1250 RT) €20.400, με προκαταβολή €6.732, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €5.467, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.339, προστασία δανείου €258, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €16.265, συνολικό ποσό καταβολής €24.826, ΣΕΠΠΕ 5,66%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

η νεα BMW R 1250 RT.

καντο με το δικο σου τροπο.

Η νέα BMW R 1250 RT σου δίνει περισσότερη ελευθερία από ποτέ. Το σύστημα ελέγχου εκκεντροφόρων BMW ShiftCam εξασφαλίζει πιο ομαλή και άνετη οδήγηση. Ο νέος δικύλινδρος κινητήρας Boxer των 136 hp με κυβισμό 1.254 cc σου δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσεις κάθε πιθανή διαδρομή. Η RT σου είναι μοναδική χάρη στις νέες επιλογές εξατομίκευσης. Ο προορισμός είναι δική σου επιλογή, το ίδιο και η μοτοσικλέτα σου.

η σχεδιαση της R 1250 RT

Το δικό σου ταξίδι, το δικό σου στύλ.

Οι τρείς χρωματικές αποχρώσεις και τα δύο υψηλής ποιότητας χρώματα Option 719 της R 1250 RT θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των γύρω σου. Ενισχύουν τη δυναμική της μοτοσικλέτας και δημιουργούν μια ισχυρή εμφάνιση.

*/-->

Style Elegance

Κλασικό και κομψό. Αυτοί είναι οι δύο χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν στο Style Elegance.

*/-->

Style Sport

Το Style Sport με χρωματισμό Mars Red metallic and Dark Slate metallic matt δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο RT σου – για ταξίδια με sport εμφάνιση.

*/-->

Alpine White

Λιτότητα και κομψότητα: Το χρώμα Alpine White σου επιτρέπει να διατηρείς την διαχρονική πλευρά της R 1250 RT.

*/-->

Option 719 Blue Planet metallic

Το χρώμα Option 719 Blue Planet metallic προσθέτει στη μοτοσικλέτα σου μία προσωπική και ιδιαίτερη πινελιά.

*/-->

Option 719 Stardust metallic

Η χρωματική απόχρωση Option 719 Stardust metallic κάνει την μοτοσικλέτα σου μοναδική.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος. 

Τώρα όλα τα μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Μάθε περισσότερα

136
HP (100 kW) στις 7.750 σ.α.λ
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ
1.254
cc Κυβισμός
266
kg μέγιστο βάρος (στον βασικό εξοπλισμό)

Δικυλινδρος boxer κινητηρας.

Κατασκευασμένος για ταξίδια.

Κατασκευασμένος για ταξίδια.

Ο δικύλινδρος κινητήρας Boxer της νέας R 1250 RT σε γοητεύει από την πρώτη στιγμή. Ο χαρακτήρας του είναι αδιαμφισβήτητος – σε οποιαδήποτε κατάσταση. Σου προσφέρει υψηλές επιδόσεις και ταυτόχρονα ομαλή λειτουργία σε χαμηλές ταχύτητες . Το Σύστημα Ελέγχου Εκκεντροφόρων BMW ShiftCam εξασφαλίζει ισχυρή καμπύλη ροπής σε όλο το εύρος των στροφών του κινητήρα, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο. Περισσότερα κυβικά, περισσότερη ισχύς! 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

βιωσε τον ηχο της νεας R 1250 RT

Τι καινούργιο υπάρχει.

Dynamic Brake Control.

Dynamic Brake Control.

Το Dynamic Brake Control σε προστατεύει σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης αντισταθμίζοντας ένα ανεπιθύμητο άνοιγμα του γκαζιού σε μια τέτοια ακραία κατάσταση. Η παρέμβαση στον έλεγχο του κινητήρα μειώνει τη ροπή του και ταυτόχρονα, η ισχύς πέδησης αυξάνεται στον πίσω τροχό. Το αποτέλεσμα: περισσότερη ασφάλεια με την καλύτερη δυνατή χρήση ασφαλούς φρεναρίσματος για σταθεροποίηση της μοτοσικλέτας σου και μείωση της απόστασης φρεναρίσματος. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα καλυτερα σημεια της R 1250 RT

Με βάση τις δικές σου ανάγκες.

Μπορείς να αναβαθμίσεις τη BMW R 1250 RT με τα αποκλειστικά, υψηλής ποιότητας εξαρτήματα BMW Motorrad Spezial Option 719 (παρέχονται ως προαιρετικός εξοπλισμός) και να μετατρέψεις την μοτοσικλέτα σου σε κάτι πραγματικά μοναδικό. Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad θα σε βοηθήσουν να βρεις τη σωστή λύση για κάθε σου ανάγκη είτε ταξιδεύεις σε απομακρυσμένες χώρες είτε στους δρόμους της πόλης σου.

μαθε περισσοτερα

ρουχισμος για το ταξιδι σου

καταλληλες μοτοσικλετες