Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €409,08 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €23.100 προκαταβολή €6.730,00 και με τελευταία μεγάλη δόση €5.133,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.872,03 , προστασία δανείου €411,74 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €20.653,77 , ΣΕΠΠΕ 8,21%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €31.648,84.

Η BMW R 1250 RT

Δυναμικά καθ' οδόν, ξεκούραστα μέχρι τον προορισμό

Η R 1250 RT είναι ο τέλειος συνοδός στις εξορμήσεις σου: ο θρυλικός κινητήρας boxer BMW ShiftCam δείχνει τη δύναμή του στους επαρχιακούς δρόμους και σε ορεινά περάσματα με πολλές στροφές. Με το νέο μπροστινό τμήμα της η μοτοσικλέτα παρουσιάζεται πιο λεπτή και πιο δυναμική. Χαρακτηριστικά, όπως η ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη TFT 10,25" ή το Active Cruise Control (ACC), προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης στα ταξίδια σου. Στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κοινή εμπειρία κι έναν ιδανικό συνοδό. Όπως προστάζει το #RideAndShare

Ταξίδια με μοναδικά χαρακτηριστικά

Να είσαι στο δρόμο, να καλύπτεις χιλιόμετρα, να συναντάς ανθρώπους, να συλλέγεις εμπειρίες και να τις ανταλλάσσεις με άλλους: κάθε ταξίδι έχει τις ιδιαίτερες στιγμές του. Όπως και η R 1250 RT. Με τον πλούσιο εξοπλισμό της ταξιδεύεις άνετα, είσαι πάντα άριστα προετοιμασμένος και μπορείς να επικεντρώνεσαι απόλυτα στον δρόμο.

Εδώ μπορείς να μεταβείς απευθείας στην πύλη Connected Support, για να δεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 10,25" στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε τον πίνακα οργάνων της R 1250 RT με τη μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 10,25".
Νέο μπροστινό τμήμα με προβολέα LED
Βλέπουμε το νέο μπροστινό τμήμα της 1250 RT με προβολέα LED.
Μέγιστη ισχύς σε όλο το φάσμα στροφών με το BMW ShiftCam
Βλέπουμε την R 1250 RT με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού εκκεντροφόρων BMW ShiftCam.
Αστείρευτη ενέργεια χάρη στην ασύρματη φόρτιση
Βλέπουμε τη θήκη αποθήκευσης για το smartphone με επαγωγική λειτουργία ασύρματης φόρτισης.
Εύκολος χειρισμός με τα πλήκτρα προτιμήσεων
Βλέπουμε τα τέσσερα πλήκτρα προτιμήσεων της R 1250 RT.
Πλοήγηση στην οθόνη TFT 10,25"
Βλέπουμε την R 1250 RT με σύστημα πλοήγησης στην οθόνη TFT 10,25".
Ξένοιαστη οδήγηση με το Active Cruise Control
Βλέπουμε την R 1250 RT με το σύστημα Active Cruise Control.
Νέο, δυνατό ηχοσύστημα
Βλέπουμε την R 1250 RT με το νέο ηχοσύστημα.

Αλλαγές στο ηχοσύστημα

Λάβε υπόψη: Προς το παρόν διατίθεται μόνο η προετοιμασία της μοτοσικλέτας για το ηχοσύστημα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στον διαμορφωτή ή στον Επίσημο Έμπορο.

Απόλυτος έλεγχος

Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερος χώρος, μεγαλύτερη ευκρίνεια, καλύτερος έλεγχος: η νέα μεγάλη οθόνη TFT 10,25" ενοποιεί όλα τα όργανα της R 1250 RT και επιπλέον σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς πρακτικές λειτουργίες, π.χ. για την πλοήγηση και τη συνδεσιμότητα. Με τη λειτουργία διαιρούμενης προβολής (Splitscreen) μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα περισσότερες λειτουργίες, π.χ. δίπλα από την ταχύτητα μπορείς να προβάλλεις τον υπολογιστή ταξιδιού. Το κρύσταλλο που καλύπτει την έγχρωμη οθόνη είναι ανθεκτικό, διαθέτει αντι-ανακλαστική επίστρωση και εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια και αντίθεση. Η οθόνη είναι ευανάγνωστη και στο έντονο φως του ήλιου και παραμένει έτσι χάρη στην επίστρωση Anti-Fingerprint. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προχώρα με ασφάλεια

Προχώρα με ασφάλεια

Απροβλημάτιστη οδηγική απόλαυση: Το νέο σύστημα υποστήριξης αναβάτη Active Cruise Control (ACC) σου επιτρέπει να ρυθμίζεις την ταχύτητα και την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο μέσω του διακόπτη στο τιμόνι. Ένας αισθητήρας ραντάρ υπολογίζει την ταχύτητα πορείας και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Όταν αυτή μικραίνει, το αυτόματο σύστημα μειώνει ανάλογα την ταχύτητα και αποκαθιστά και πάλι την επιθυμητή απόσταση. Όταν η απόσταση μεγαλώσει, ανακτά πάλι την αρχική ταχύτητα. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Μία μοτοσικλέτα, πολλά πρόσωπα

Δυναμικές γραμμές, εντυπωσιακή σχεδίαση: Η R 1250 RT κλέβει την παράσταση με την αθλητική της εμφάνιση. Κάποιες φορές δείχνει την σπορ πλευρά και κάποιες την κομψή πλευρά του χαρακτήρα της. Εσύ επιλέγεις το στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα.

Option 719 Meteoric Dust II metallic

Από πάνω σου ο ουρανός - κάτω σου η R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic. Αν υπήρχε μια σχεδίαση για τις πιο αυστηρές απαιτήσεις, θα ήταν αυτή.

Triple Black

Η έκδοση Style Triple Black σε Black storm metallic 2 τονίζει τις δυναμικές γραμμές της R 1250 RT με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Sport

Sport pure: Το χρώμα Racing Blue metallic 2 προσδίδει στην R 1250 RT ένα δυναμικό τελείωμα.

Alpine White uni 3

Ανάλαφρο και ευθύ: Το Alpine White uni 3 τονίζει το νέο, ακόμα πιο λεπτό μπροστινό τμήμα της R 1250 RT.

Άνεση σε κάθε διάσταση

Άνεση σε κάθε διάσταση

Έχεις επιλέξει το στιλ και τον χρωματισμό: σειρά έχει τώρα η άρτια προετοιμασία της R 1250 RT για τις εξορμήσεις σου. Τα πακέτα Dynamic και Comfort σού προσφέρουν, εκτός από τον Προσαρμοζόμενο Προβολέα και το ACC, και άλλα στοιχεία εξοπλισμού που βελτιώνουν την άνεση, όπως λειτουργίες οδήγησης Pro, θερμαινόμενη σέλα και Keyless Ride. Διατίθενται επίσης αξεσουάρ και πρόσθετοι εξοπλισμοί. Διαμόρφωσε την R 1250 RT όπως σου αρέσει. Η διαδρομή σου, η εμπειρία σου, η μοτοσικλέτα σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η δυναμική είναι κάτι παραπάνω από προφανής

Η δυναμική είναι κάτι παραπάνω από προφανής

Συμπαγής και αδύνατη: το μπροστινό τμήμα της R 1250 RT περικλείει τον προβολέα LED. Σε συνδυασμό με το συμπαγές πλαίσιο δημιουργείται ένα δυναμικό σύνολο με ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα: ακόμα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Η νέα ζελατίνα εντυπωσιάζει με την πατενταρισμένη ροή αέρα: περιορίζει τη αεροδυναμική αντίσταση και δύναμη του αέρα που ασκείται στο επάνω μέρος του σώματος για να μπορείς να οδηγείς ξεκούραστα τη μοτοσικλέτα σου για πολλές ώρες. Το διπλό φτερό του μπροστινού τροχού υπογραμμίζει τον συμπαγή χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, βελτιώνει την αεροδυναμική συμπεριφορά και περιορίζει το λέρωμα της μοτοσικλέτας, ειδικά στη βροχή.   

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική σε κάθε χιλιόμετρο

70
λίτρα αποθηκευτικού χώρου (στον βασικό εξοπλισμό)
1.254
ccm κυβισμός
143
Nm στις 6.250 σ.α.λ.
226
kg φορτίο (στον βασικό εξοπλισμό)
Αερόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Σε καταιγιστικό ρυθμό

Από τα πρώτα κιόλας μέτρα θα νιώσεις τη δύναμη του κινητήρα boxer. Όπου κι αν ταξιδεύεις: οι επιδόσεις και η πολιτισμένη λειτουργία εντυπωσιάζουν σε όλο το φάσμα στροφών. Για αυτό φροντίζει ο μεταβλητός χρονισμός των εκκεντροφόρων BMW ShiftCam. Με την εξαιρετική απόδοση της ισχύος αποκτάς ένα σημαντικό πλεονέκτημα ελέγχου. Η γραμμική καμπύλη ροπής, η ελαστικότητα και η ασύγκριτη δύναμη επιτάχυνσης με ελάχιστες αλλαγές ταχυτήτων φροντίζουν για ξεκούραστα ταξίδια. Με τον μεγάλο κυβισμό, την άφθονη ισχύ και την υψηλή αποδοτικότητα, η χαρά της οδήγησης μεγαλώνει σε κάθε μέτρο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα για το #RideAndShare

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα χρώματα που απεικονίζονται στο βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην τρέχουσα γκάμα μοντέλων. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner