Τώρα η απόκτηση της μοτοσικλέτας BMW των ονείρων σου γίνεται εύκολη υπόθεση με τα προγράμματα χρηματοδότησης, ασφάλισης και επέκτασης εγγύησης της BMW Financial Services. 

Απόκτησε την BMW R 1250 RT μοτοσικλέτα των ονείρων σου! Ένα όχημα με οδηγική άνεση και ασφάλεια! Τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Η BMW Financial Services έχει σχεδιάσει τo προγράμμα χρηματοδότησης BMW ALL IN RIDE, με προνομιακούς όρους για να ζείς την εμπειρία οδήγησης της BMW Motorrad χωρίς περιορισμούς.

 

Το BMW ALL IN RIDE σου προσφέρει:

_Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,3% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)

_Προκαταβολή 10% - 50%

_Διάρκεια 12- 36 μήνες

_Σταθερές ισόποσες μηνιαίες δόσεις για όλη την διάρκεια του δανείου

_Προστασία Δανείου / Δόσεων

_Ασφάλιση μηχανής Allianz με τα προγράμματα και Top ή Maxi Cover (για όλη την διάρκεια χρηματοδότησης)

_Service Inclusive (3 χρόνια / 30.000 χλμ) με όφελος έως και €650

_3 χρόνια οδική βοήθεια BMW Motorrad Mobile Care

_3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

_Ελευθερία επιλογών στο τέλος της χρηματοδότησης, με 3 τρόπους. 

Ανταλλαγή: απόκτησε ένα νέο μοντέλο BMW ανταλλάζοντας τη μοτοσικλέτα σου με μια καινούρια στον Επίσημο Έμπορο, κατόπιν συμφωνίας.

Ανανέωση: Ζήτησε αναχρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού, με ευνοϊκό επιτόκιο.

Απόκτηση: Διατήρησε στην κατοχή σου τη μοτοσικλέτα σου.

 

*Το πρόγραμμα ισχύει για Μοντέλα 2019 ( Μοτοσικλέτες παραγωγής Αυγούστου 2018 και έπειτα)

Μηνιαία δόση €319 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα BMW R 1250 RT, με αξία οχήματος €22.250, προκαταβολή €11.000, και με τελευταία μεγάλη δόση €4.230. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.813, άτοκη προστασία δανείου €213, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €14.274,73  , ΣΕΠΠΕ 5,65%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €26.858,24 .

Η BMW R 1250 RT

Δυναμικά καθ' οδόν, ξεκούραστα μέχρι τον προορισμό

Η R 1250 RT είναι ο τέλειος συνοδός στις εξορμήσεις σου: ο θρυλικός κινητήρας boxer BMW ShiftCam δείχνει τη δύναμή του στους επαρχιακούς δρόμους και σε ορεινά περάσματα με πολλές στροφές. Με το νέο μπροστινό τμήμα της η μοτοσικλέτα παρουσιάζεται πιο λεπτή και πιο δυναμική. Χαρακτηριστικά, όπως η ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη TFT 10,25" ή το Active Cruise Control (ACC), προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης στα ταξίδια σου. Στο τέλος της ημέρας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κοινή εμπειρία κι έναν ιδανικό συνοδό. Όπως προστάζει το #RideAndShare

Ταξίδια με μοναδικά χαρακτηριστικά

Να είσαι στο δρόμο, να καλύπτεις χιλιόμετρα, να συναντάς ανθρώπους, να συλλέγεις εμπειρίες και να τις ανταλλάσσεις με άλλους: κάθε ταξίδι έχει τις ιδιαίτερες στιγμές του. Όπως και η R 1250 RT. Με τον πλούσιο εξοπλισμό της ταξιδεύεις άνετα, είσαι πάντα άριστα προετοιμασμένος και μπορείς να επικεντρώνεσαι απόλυτα στον δρόμο.

Εδώ μπορείς να μεταβείς απευθείας στην πύλη Connected Support, για να δεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 10,25" στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε τον πίνακα οργάνων της R 1250 RT με τη μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 10,25".
Νέο μπροστινό τμήμα με προβολέα LED
Βλέπουμε το νέο μπροστινό τμήμα της 1250 RT με προβολέα LED.
Μέγιστη ισχύς σε όλο το φάσμα στροφών με το BMW ShiftCam
Βλέπουμε την R 1250 RT με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού εκκεντροφόρων BMW ShiftCam.
Αστείρευτη ενέργεια χάρη στην ασύρματη φόρτιση
Βλέπουμε τη θήκη αποθήκευσης για το smartphone με επαγωγική λειτουργία ασύρματης φόρτισης.
Εύκολος χειρισμός με τα πλήκτρα προτιμήσεων
Βλέπουμε τα τέσσερα πλήκτρα προτιμήσεων της R 1250 RT.
Πλοήγηση στην οθόνη TFT 10,25"
Βλέπουμε την R 1250 RT με σύστημα πλοήγησης στην οθόνη TFT 10,25".
Ξένοιαστη οδήγηση με το Active Cruise Control
Βλέπουμε την R 1250 RT με το σύστημα Active Cruise Control.
Νέο, δυνατό ηχοσύστημα
Βλέπουμε την R 1250 RT με το νέο ηχοσύστημα.

Αλλαγές στο ηχοσύστημα

Λάβε υπόψη: Προς το παρόν διατίθεται μόνο η προετοιμασία της μοτοσικλέτας για το ηχοσύστημα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στον διαμορφωτή ή στον Επίσημο Έμπορο.

Απόλυτος έλεγχος

Απόλυτος έλεγχος

Περισσότερος χώρος, μεγαλύτερη ευκρίνεια, καλύτερος έλεγχος: η νέα μεγάλη οθόνη TFT 10,25" ενοποιεί όλα τα όργανα της R 1250 RT και επιπλέον σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς πρακτικές λειτουργίες, π.χ. για την πλοήγηση και τη συνδεσιμότητα. Με τη λειτουργία διαιρούμενης προβολής (Splitscreen) μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα περισσότερες λειτουργίες, π.χ. δίπλα από την ταχύτητα μπορείς να προβάλλεις τον υπολογιστή ταξιδιού. Το κρύσταλλο που καλύπτει την έγχρωμη οθόνη είναι ανθεκτικό, διαθέτει αντι-ανακλαστική επίστρωση και εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια και αντίθεση. Η οθόνη είναι ευανάγνωστη και στο έντονο φως του ήλιου και παραμένει έτσι χάρη στην επίστρωση Anti-Fingerprint. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προχώρα με ασφάλεια

Προχώρα με ασφάλεια

Απροβλημάτιστη οδηγική απόλαυση: Το νέο σύστημα υποστήριξης αναβάτη Active Cruise Control (ACC) σου επιτρέπει να ρυθμίζεις την ταχύτητα και την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο μέσω του διακόπτη στο τιμόνι. Ένας αισθητήρας ραντάρ υπολογίζει την ταχύτητα πορείας και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Όταν αυτή μικραίνει, το αυτόματο σύστημα μειώνει ανάλογα την ταχύτητα και αποκαθιστά και πάλι την επιθυμητή απόσταση. Όταν η απόσταση μεγαλώσει, ανακτά πάλι την αρχική ταχύτητα. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Μία μοτοσικλέτα, πολλά πρόσωπα

Δυναμικές γραμμές, εντυπωσιακή σχεδίαση: Η R 1250 RT κλέβει την παράσταση με την αθλητική της εμφάνιση. Κάποιες φορές δείχνει την σπορ πλευρά και κάποιες την κομψή πλευρά του χαρακτήρα της. Εσύ επιλέγεις το στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα.

Option 719 Meteoric Dust II metallic

Από πάνω σου ο ουρανός - κάτω σου η R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic. Αν υπήρχε μια σχεδίαση για τις πιο αυστηρές απαιτήσεις, θα ήταν αυτή.

Triple Black

Η έκδοση Style Triple Black σε Black storm metallic 2 τονίζει τις δυναμικές γραμμές της R 1250 RT με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Sport

Σπορ διαθέσεις σε Racing Blue metallic: Τα tapes στο μπροστινό και τα πλαϊνά καλύμματα αλλά και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως οι δαγκάνες φρένων σε χρυσαφί χρώμα προσδίδουν στη μοτοσικλέτα ένα δυναμικό φινίρισμα.

Alpine White 3

Ανάλαφρο και ευθύ: Το Alpine White 3 τονίζει το νέο, ακόμα πιο λεπτό μπροστινό τμήμα της R 1250 RT, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Άνεση σε κάθε διάσταση

Άνεση σε κάθε διάσταση

Έχεις επιλέξει το στιλ και τον χρωματισμό: σειρά έχει τώρα η άρτια προετοιμασία της R 1250 RT για τις εξορμήσεις σου. Τα πακέτα Dynamic και Comfort σού προσφέρουν, εκτός από τον Προσαρμοζόμενο Προβολέα και το ACC, και άλλα στοιχεία εξοπλισμού που βελτιώνουν την άνεση, όπως λειτουργίες οδήγησης Pro, θερμαινόμενη σέλα και Keyless Ride. Διατίθενται επίσης αξεσουάρ και πρόσθετοι εξοπλισμοί. Διαμόρφωσε την R 1250 RT όπως σου αρέσει. Η διαδρομή σου, η εμπειρία σου, η μοτοσικλέτα σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η δυναμική είναι κάτι παραπάνω από προφανής

Η δυναμική είναι κάτι παραπάνω από προφανής

Συμπαγής και αδύνατη: το μπροστινό τμήμα της R 1250 RT περικλείει τον προβολέα LED. Σε συνδυασμό με το συμπαγές πλαίσιο δημιουργείται ένα δυναμικό σύνολο με ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα: ακόμα μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Η νέα ζελατίνα εντυπωσιάζει με την πατενταρισμένη ροή αέρα: περιορίζει τη αεροδυναμική αντίσταση και δύναμη του αέρα που ασκείται στο επάνω μέρος του σώματος για να μπορείς να οδηγείς ξεκούραστα τη μοτοσικλέτα σου για πολλές ώρες. Το διπλό φτερό του μπροστινού τροχού υπογραμμίζει τον συμπαγή χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, βελτιώνει την αεροδυναμική συμπεριφορά και περιορίζει το λέρωμα της μοτοσικλέτας, ειδικά στη βροχή.   

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική σε κάθε χιλιόμετρο

70
λίτρα αποθηκευτικού χώρου (στον βασικό εξοπλισμό)
1.254
ccm κυβισμός
143
Nm στις 6.250 σ.α.λ.
226
kg φορτίο (στον βασικό εξοπλισμό)
Αερόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Σε καταιγιστικό ρυθμό

Από τα πρώτα κιόλας μέτρα θα νιώσεις τη δύναμη του κινητήρα boxer. Όπου κι αν ταξιδεύεις: οι επιδόσεις και η πολιτισμένη λειτουργία εντυπωσιάζουν σε όλο το φάσμα στροφών. Για αυτό φροντίζει ο μεταβλητός χρονισμός των εκκεντροφόρων BMW ShiftCam. Με την εξαιρετική απόδοση της ισχύος αποκτάς ένα σημαντικό πλεονέκτημα ελέγχου. Η γραμμική καμπύλη ροπής, η ελαστικότητα και η ασύγκριτη δύναμη επιτάχυνσης με ελάχιστες αλλαγές ταχυτήτων φροντίζουν για ξεκούραστα ταξίδια. Με τον μεγάλο κυβισμό, την άφθονη ισχύ και την υψηλή αποδοτικότητα, η χαρά της οδήγησης μεγαλώνει σε κάθε μέτρο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα για το #RideAndShare

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα χρώματα που απεικονίζονται στο βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην τρέχουσα γκάμα μοντέλων. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner