Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Μηνιαία δόση €399,50 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €21.290 προκαταβολή €3.538, και με τελευταία μεγάλη δόση €7.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.438,70 , προστασία δανείου €446,50 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €21.637,20 , ΣΕΠΠΕ 8,15%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €29.866,88.

Η BMW F 900 GS Adventure

Ο συνοδός του σε κάθε περιπέτεια

Διψάτε για εμπειρίες; Η δική σου GS σε περιμένει. Έτοιμη να εξερευνήσει την υφήλιο – κλιματικές ζώνες, υψόμετρα, ορίζοντες. Με την δική μας Enduro τουρισμού οδηγείς χαλαρά στα ταξίδια σου. Μόνος ή με παρέα, παρέχεται αρκετή άνεση για όλους. Ζήσε το #SpiritOfGS και ξέρεις ότι μπορείς να βασίζεται πάντοτε στην GS. Είτε για ένα σύντομο σπριντ είτε για την κανονική διαδρομή: Με τον ισχυρό κινητήρα Paralleltwin της δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα σε κάθε περίπτωση. 

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου με τη δική σου F 900 GS Adventure: Η επόμενη περιπέτεια σε περιμένει ήδη.

« 

Επιστροφή στο σπίτι με ιστορίες για να διηγηθείς

 »

Τα σημαντικότερα σημεία της F 900 GS Adventure

Αυτή η GS είναι ο τέλειος συνοδός στα ταξίδια σου: Χαλαρά καθ’ οδόν με μέγιστη ασφάλεια, δυναμική και άνεση. Αυτά είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που καθιστούν την F 900 GS Adventure κατάλληλη για ταξίδια και σε προετοιμάζουν για όλες τις μεγάλες και μικρές ιδέες σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρυθμιζόμενη ζελατίνα τουρισμού
Η ρυθμιζόμενη ζελατίνα τουρισμού της F 900 GS Adventure της BMW Motorrad
Προστατευτική ποδιά από αλουμίνιο
Η ποδιά προστασίας από αλουμίνιο του βασικού εξοπλισμού της F 900 GS Adventure της BMW Motorrad
Άνετη σέλα comfort
Η σέλα comfort της F 900 GS Adventure της BMW Motorrad
Περισσότερη ασφάλεια με Dynamic ESA
Η F 900 GS Adventure της BMW με Dynamic ESA
Ρυθμιζόμενο πιρούνι
Το ρυθμιζόμενο πιρούνι της F 900 GS Adventure της BMW Motorrad
Δυναμικό πλευρικό διακοσμητικό κάλυμμα με μεγάλο ρεζερβουάρ 23 l
Τα πλευρικά διακοσμητικά καλύμματα της F 900 GS Adventure της BMW Motorrad με μεγάλο ρεζερβουάρ 23 l
Προεγκατάσταση συσκευής πλοήγησης ψηλά
Η προεγκατάσταση για τη συσκευή πλοήγησης της F 900 GS Adventure
Φωτεινός πρόσθετος προβολέας μόνο με LED
Ο πρόσθετος προβολέας της F 900 GS Adventure της BMW Motorrad

Με ασφαλή προορισμό την ελευθερία

Με ασφαλή προορισμό την ελευθερία

Όπου κι αν θέλεις να πας, η συσκευή ConnectedRide Navigator είναι ο συνοδός σου. Με τις σημαντικότερες πληροφορίες οχήματος και κυκλοφορίας δεν χάνεις ποτέ το δρόμο σου. Οι τακτικές ενημερώσεις των χαρτών διασφαλίζουν ότι θα φτάνεις πάντοτε στον προορισμό σου. Το σχεδόν άφθαρτο υλισμικό αντέχει ουσιαστικά σε κάθε περίσταση. Και με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected App μπορείς επίσης να ενσωματώσεις τη δική σου συσκευή Smartphone και τα δικά σου περιεχόμενα Smartphone.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πακέτο Ride Pro

Πακέτο Ride Pro

Το πακέτο Ride Pro περιλαμβάνει εξοπλισμούς για μεγάλα ταξίδια με την GS. Ενσωμάτωσε το δικό σου σύστημα πλοήγησης στην προεγκατάσταση πλοήγησης, ανέβα με Keyless Ride στη μοτοσικλέτα και ξεκίνα για τους προορισμούς σου. Ενεργοποίησε καθ’ οδόν την ηλεκτρονική ρύθμιση ταχύτητας κίνησης και φτάσε με σταθερή ταχύτητα χαλαρά στον επόμενο προορισμό της διαδρομής σου. Οι πρόσθετοι προβολείς LED, το Dynamik ESA, τα προγράμματα οδήγησης Pro και ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro παρέχουν μεγαλύτερη δυναμική, άνεση και ασφάλεια. Ένα στήριγμα βαλίτσας για βαλίτσες αλουμινίου, η αλυσίδα M Endurance το κεντρικό σταντ συμπληρώνουν τις δυνατότητες ταξιδιού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. 

Μάθε περισσότερα

Εντυπωσιακή ισχύς

77
kW (105 PS) στις 8.500 σ.α.λ.
93
Nm μέγιστη ροπή στις 6.750 σ.α.λ.
895
ccm κυβισμός
23
l χωρητικότητα ρεζερβουάρ
Δικύλινδρος τετράχρονος σε σειρά κινητήρας

Μοναδική απόδοση ταξιδιού

Είτε στην Ταϊλάνδη είτε στο Μέλανα Δρυμό, σε ορεινές διαβάσεις ή σε πεδινούς αυτοκινητόδρομους: Η F 900 GS Adventure παρέχει πάντοτε τη μέγιστη απόλαυση ταξιδιού. Για όλους όσοι θέλουν να δοκιμάζουν τις επιδόσεις της μεταξύ διαδρομών χαλαρής οδήγησης παρέχει κορυφαία δύναμη και άφθονη ωφέλιμη ροπή στο κατώτερο και στο ανώτερο εύρος αριθμού στροφών. Το σύγχρονο σύστημα εκπομπών της διασφαλίζει των ακριβή και αποδοτικό έλεγχο των καυσαερίων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ήχος της περιπέτειας

Χαλαρά για κορυφαίες επιδόσεις

Χαλαρά για κορυφαίες επιδόσεις

Ο ισχυρός κινητήρας Paralleltwin της F 900 GS Adventure παρέχει απόλαυση τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρές διαδρομές. Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας παρέχει άφθονη ωφέλιμη ροπή στο κατώτερο και στο ανώτερο εύρος αριθμού στροφών. Με την εντυπωσιακή καμπύλη ισχύος, η F 900 GS Adventure επιτυγχάνει μέγιστη ισχύ 77 kW (105 PS) στις 8.500 σ.α.λ. Η ευρεία εξέλιξη της ροπής παρέχει έως 93 Nm στις 6.750 σ.α.λ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το δρόμο, τη σχεδίασή σου

Ανακάλυψε το στιλ σου

Θέλετε να ανακαλύπτετε καινούργια πράγματα – τότε εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Επέλεξε μεταξύ δύο στιλ την F 900 GS Adventure, η οποία ταιριάζει απόλυτα στη δική σου αγάπη για την περιπέτεια.

Black storm metallic

Μια πανίσχυρη μονάδα: η F 900 GS Adventure με σέλα comfort σε μαύρο/γκρι, διακοσμητικά καλύμματα ψυγείου σε λευκό αλουμίνιο και κάλυμμα ρεζερβουάρ σε Bodycolor Blackstorm metallic.

Ride Pro

Δυναμική οδήγηση. Εξοπλισμένοι με το πακέτο Ride Pro διαθέτει μια σέλα comfort σε μαύρο/Γκρι, διακοσμητικά καλύμματα ψυγείου σε λευκό ματ αλουμίνιο με νέα σχεδίαση Tape και κάλυμμα ρεζερβουάρ σε χρώμα αμαξώματος λευκό ματ αλουμίνιο.

Η λειτουργία συνδυάζεται με την απόλαυση

Τα πάντα είναι προσαρμοσμένα στη λειτουργικότητα και στην απόλαυση οδήγησης. Είτε επιλέξεις το πακέτο δύναμης σε Blackstorm metallic είτε το τεχνολογικό θαύμα με πακέτο Ride Pro και εντυπωσιακή σχεδίαση Tape: Η εμφάνισή σου σε κάθε ταξίδι είναι εντυπωσιακή. Το δυναμικό GS Flyline συνδυάζεται, μεταξύ άλλων, με το καινοτομικό πλαστικό ρεζερβουάρ. Από τα εντυπωσιακά πλευρικά διακοσμητικά καλύμματα με λογότυπο GS αναγνωρίζει κανείς αμέσως ότι επιθυμείς να οδηγείς στην κορυφή. Ο χαρακτηριστικός προβολέας LED με κώνο φωτισμού σου δείχνει το δρόμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βρες τον τέλειο για ‘σένα εξοπλισμό

Εσύ ξέρεις καλύτερα τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου. Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας, άντλησε έμπνευση και διαμόρφωσε την F 900 GS Adventure σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Μετάβαση στην εξατομίκευση

Ακόμη περισσότερο #SpiritOfGS

spinner