Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Το BMW CE 02

Βρες τον δικό σου δρόμο

Ώρα να βγούμε στον δρόμο! Μια νέα μέρα σε περιμένει να της δώσεις ζωή. Αλλά σήμερα είναι διαφορετικά. Δεν ξυπνάς για να κάνεις ό,τι κάνεις κάθε μέρα. Ξεκινάς για κάτι μεγάλο. Τι κάνεις για αυτό; Ανεβαίνεις σε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο που σε εκτοξεύει σε μια νέα πραγματικότητα. Σε λίγα δευτερόλεπτα. Αμιγώς ηλεκτρικά. Μέσα από τα στενά και τα κρυφά δρομάκια της πόλης. Μέσα από την πόλη σου, που τόσο αγαπάς. Το νιώθεις: Είσαι #PluggedToLife, ενώ αλλάζεις πάνω στο CE 02 την κινητικότητα – λάθος – τον κόσμο. Και έχεις τέλεια εμφάνιση σε αυτό.

Το CE 02 της BMW Motorrad

Ώρα για κίνηση

Ανέβα

Το CE 02 οδηγείται πανεύκολα σχεδόν από όλους. Όπως και σε ένα μηχανάκι 50 ccm, μπορείς να οδηγήσεις ήδη με δίπλωμα οδήγησης AM άνω των 16 ετών. Μπορείς να το οδηγήσεις και με δίπλωμα οδήγησης επιβατικού αυτοκινήτου ή Α1.

Πιάσε τον παλμό

Το CE 02 σπάει τα στερεότυπα. Χαριτωμένα στοιχεία το καθιστούν χάρμα οφθαλμών – έτσι πρέπει να φαίνεται η οδηγική απόλαυση. Οπτικά θορυβώδες και ηλεκτρικά αθόρυβο. Επαναστατικό. Εμβληματικό. Η περιβαλλοντική συνείδηση αποκτά στιλ.

Εξερεύνησε την πόλη

Ηλεκτρικό Roller; Ηλεκτρικό μηχανάκι; E-Scooter; Όχι! Το eParkourer είναι το έμβλημα στη νέα σκηνή Urban Mobility. Όπως ένας αθλητής Parkour, ελίσσεται μέσα στην πόλη. Γρήγορο, ευέλικτο, δημιουργικό. Και την κατακτά ορμητικά.

Μοναδικό eParkourer

« 

Δώσε ζωή στη μέρα. Εξερεύνησε την πόλη.

 »
Το CE 02 της BMW Motorrad

Σχεδίαση μιας νέας γενιάς

Κόσμος γεμάτος ιδέες

Εσύ δίνεις ζωή στην ημέρα, το eParkourer σου ζωντανεύει το περιβάλλον. Όπου πηγαίνετε, σας βλέπουν. Το προοδευτικό στιλ το δείχνει: Είστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο σχέδιο. Ώρα για κίνηση.

Cosmic black απλό χρώμα

Black, bold – Η δήλωσή σου. Το CE 02 διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό με τη βαφή Cosmic black απλό χρώμα και μονόχρωμη μαύρη σέλα. Το γκρι γρανίτη μεταλλικό δημιουργεί έξυπνες αντιθέσεις, η σχεδίαση ταινιών εκπέμπει φρεσκάδα.

Cosmic black απλό χρώμα 2

Εξοπλισμένο με το πακέτο Highline, το CE 02 γίνεται ακόμα πιο εξωστρεφές: Με αποκλειστική βαφή σε Cosmic black απλό χρώμα 2, 3χρωμη σέλα και 22 ταινίες με σετ ταινιών για τις ζάντες. Το χρυσαφί πιρούνι προσθέτει μία ακόμα πινελιά.

Έργο τέχνης – του δρόμου

Η μακριά, βαθιά σέλα μοιάζει να αιωρείται πάνω από τις εμβληματικές δισκοειδείς ζάντες. Αυτή η εντυπωσιακή σιλουέτα γίνεται αναγνωρίζεται αμέσως. Για πιο αποκλειστική εμφάνιση διατίθεται το πακέτο Highline. Σε αυτό περιλαμβάνεται εκτός από την πιο εκφραστική διαμόρφωση μεταξύ άλλων το υψηλής ενσωμάτωσης στήριγμα smartphone SP Connect. Το πρόσθετο τρίτο πρόγραμμα οδήγησης επιταχύνει τον παλμό, τα θερμαινόμενα γκριπ εξασφαλίζουν πρόσθετη άνεση οδήγησης στον άνεμο οδήγησης. Ο εξωτερικός ταχυφορτιστής 1.500 W για την έκδοση 11 kW σε φέρνει πάλι πιο γρήγορα στον δρόμο. Και με το Backend Connectivity διευκολύνεται η καθημερινότητά σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το CE 02 της BMW Motorrad

Ανέβα και έφυγες

Ανέβα και έφυγες

Όλα στο CE 02 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον εύκολο χειρισμό και τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Με το Keyless Ride απλά ανεβαίνεις – και έφυγες. Χάρη στο μικρό βάρος, από 120 kg, η ευκολία είναι κάτι το αυτονόητο. Με ένα σύστημα κίνησης οδοντωτού ιμάντα που σχεδόν δεν χρειάζεται συντήρηση κινείσαι οικονομικά. Με πλήθος highlights σε ό,τι αφορά την τεχνολογία, την άνεση και τη Connectivity, το eParkourer σε υποστηρίζει όσο κανένα στον δρόμο σου προς το επόμενο στέκι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κορυφαίος εξοπλισμός

Υψηλής ενσωμάτωσης στήριγμα smartphone με τεχνολογία SP Connect
Το υψηλής ενσωμάτωσης και αισθητικής στήριγμα smartphone του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
Άψογα προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης
Τα 3 προγράμματα εμπειρίας οδήγησης FLOW και FLASH του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
Στιλάτη σέλα Pro
Η σέλα Highline του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
Τελευταία τεχνολογία φωτισμού LED
Το φως LED του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
Ηλεκτρική σχέση όπισθεν
Η ηλεκτρική σχέση όπισθεν του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
Εμβληματικό ψαλίδι πίσω τροχού
Το ψαλίδι πίσω τροχού του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
Έξυπνες λειτουργίες Connectivity
Ο χειρισμός τιμονιού του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
Οθόνη Micro-TFT 3,5"
Η οθόνη TFT του eParkourer CE 02 της BMW Motorrad
« 

Το απόλυτο μεταφορικό μέσο μιας νέας γενιάς

 »
Προγράμματα οδήγησης BMW CE 02

Ώρα για διασκέδαση

Με τα πλήκτρα στο τιμόνι επιλέγεις ένα από τα προγράμματα εμπειρίας οδήγησης και καθορίζεις τη δική σου Riding Experience. Το SURF προβλέπεται για μέγιστο ρολάρισμα και χαλαρό σερφάρισμα. Επίλεξε το FLOW, για να παρακολουθείς τη ροή της κυκλοφορίας με τον βέλτιστο τρόπο. Με το πακέτο Highline διατίθεται και ένα τρίτο: FLASH. Το όνομα τα λέει όλα: Με δυναμική εκκίνηση και μέγιστη ανάκτηση ενέργειας ξεκινάς πρώτος σε κάθε φανάρι, απολαμβάνεις ζωντανή οδήγηση και φθάνεις πάντα πρώτος στο ραντεβού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. 

Μάθε περισσότερα

Ενέργεια έως αργά τη νύχτα

11
Μέγιστη ισχύς kW (15 PS)
95
km αυτονομία κατά WMTC (τουλάχιστον)
3,0
Δευτερόλεπτα από τα 0 στα 50 km/h
100
Λεπτά από το 20% στο 80% με ταχυφορτιστή (πακέτο Highline ή ειδικά εξαρτήματα 11 kW) σε μέγιστο ρεύμα φόρτισης
Αερόψυκτη σύγχρονη μηχανή

Ο χρόνος ανάπαυσης είναι χρόνος φόρτισης

Ο χρόνος ανάπαυσης είναι χρόνος φόρτισης

Ξέρεις ακριβώς πότε είναι η ώρα να «σβήσεις τη μηχανή» και να ανεφοδιαστείς με ενέργεια. Αυτή είναι επίσης η ιδανική ώρα, για να φορτίσεις το CE 02. Η φόρτιση γίνεται στην οικιακή πρίζα, όπως το κάνεις με το smartphone. Η έκδοση 4 kW φορτίζεται σε 1 ώρα και 25 λεπτά από το 20 % στο 80 %. Η έκδοση 11 kW χρειάζεται για αυτό με τον προαιρετικό ταχυφορτιστή 1 ώρα και 40 λεπτά. Πλήρως φορτισμένη, η έκδοση 11 kW έχει αυτονομία έως και 95 χιλιόμετρα, η έκδοση 4 kW έως και 50 χιλιόμετρα – υπεραρκετά για τις μετακινήσεις σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερο στιλ. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη ευελιξία.

Περισσότερο στιλ. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη ευελιξία.

Το eParkourer προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σου. Χρειάζεσαι κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό και στιλάτο; Ή θέλεις να απολαμβάνεις περισσότερη ελευθερία και να μπορείς να οδηγείς με τον απαιτούμενο εξοπλισμό μέχρι τη λίμνη; Ή θέλεις να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο εν κινήσει ανεξάρτητα από τον καιρό και με πρακτικότητα; Δες τις προτάσεις εξατομίκευσής μας για το CE 02 σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνε σε σύνδεση

Μη χάσεις τίποτε

Ας επικοινωνήσουμε με email. Γίνε συνδρομητής στα νέα του eParkourer και παρακολούθησε τις περιπέτειες του μέσα στη μεγαλούπολη.

Κάνε τώρα συνδρομή external-link-arrow-slim

Stay #PluggedToLife

spinner