Η BMW S 1000 XR

Απόλυτη ισχύς – Απόλυτη αντοχή

Η BMW S 1000 XR αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό μιας μοτοσικλέτας κατάλληλης για μεγάλες αποστάσεις και ενός High Performance sportbike. Με αυτήν μπορείς να απολαμβάνεις αδιάκοπα το κυνήγι των στροφών – εσύ επιλέγεις πότε θα τελειώσει η διαδρομή. Βελτιωμένη στα αποφασιστικά σημεία, αποδίδει πλέον μέγιστη ισχύ 170PS και παρέχει περισσότερη άνεση χάρη στις εκτεταμένες προσαρμογές. Με την S 1000 XR μπορείς να βιώσεις σπορ οδηγική απόλαυση με απόλυτο έλεγχο και μάλιστα σε μεγάλες διαδρομές. Λοιπόν, τι περιμένεις; Σβήσε τη δίψα σου για αδρεναλίνη και δείξε σε όλους τι μπορείς να κάνεις: #NeverStopChallenging.

Long-distance performance

Ο δρόμος είναι ο προορισμός

Για περισσότερη άνεση, ακόμα και σε μεγάλες διαδρομές: Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία της σέλας φροντίζει για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων χάρη στην αύξηση του ωφέλιμου μήκους και πλάτης της σέλας στη διάρκεια της διαδρομής. Η σέλα διατίθεται σε τρία ύψη και αποτελεί οπτικά έναν πραγματικό μαγνήτη για τα βλέμματα. Και το πίσω μέρος ξεχωρίζει χάρη στις γνωστές από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εισαγωγές αέρα με μια νέα, πιο φρέσκια εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ευελιξία συναντά την αποκλειστικότητα

Η ευελιξία συναντά την αποκλειστικότητα

Οι τροχοί M Carbon που τοποθετούνται για πρώτη φορά και είναι διαθέσιμοι ως μέρος του πακέτου Μ αλλά και μεμονωμένα ως προαιρετικός εξοπλισμός, εξασφαλίζουν ιδιαίτερα καλό χειρισμό της μοτοσικλέτας χάρη στη μείωση των περιστρεφόμενων μαζών. Έχουν έγκριση για δύο άτομα με αποσκευές και αποτελούν επιπλέον ένα πραγματικό χάρμα οφθαλμών χάρη στα αυτοκόλλητα των ζαντών του βασικού εξοπλισμού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
227
kg βάρος κενό DIN, με μπαταρία M Lightweight, πακέτο Touring & Dynamic
114
Nm μέγιστη ροπή στις 9.250 σ.α.λ.
125
kW (170 PS) στις 11.000 σ.α.λ.
999
ccm κυβισμός
Τετρακύλινδρος κινητήρας σε διάταξη σειράς

Περισσότερη ισχύς για μεγαλύτερες διαδρομές

Χάρη στις διάφορες βελτιστοποιήσεις αυξήθηκε η ισχύς της νέας S 1000 XR κατά 5PS. Έτσι, αποδίδει πλέον μέγιστη ισχύ 170PS. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας σε διάταξη σειράς συνεχίζει να εντυπωσιάζει ως κυριαρχική πηγή δύναμης για σπορ μεγάλες διαδρομές. Επιπλέον, η μοτοσικλέτα πληροί πλέον τις τελευταίες προδιαγραφές εκπομπής καυσαερίων EU5+. Το λογισμικό του μηχανισμού υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro διευρύνθηκε με διάφορες λειτουργίες και κάνει έτσι εφικτή μεταξύ άλλων μια βελτιωμένη απόσβεση εναλλαγής φορτίου κατά την αλλαγή ταχύτητας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ήχος της S 1000 XR

Τα highlights της S 1000 XR

Τρία χρώματα, ένα μήνυμα

Με τους χρωματισμούς της S 1000 XR δίνεις το στίγμα σου. Τα χρώματα τονίζουν στοχευμένα και με ακρίβεια τον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρειά της.

Blackstorm metallic 2

Κατακτά τους δρόμους σαν καταιγίδα: Η σκουρόχρωμη βαφή σε Black storm metallic 2 υπογραμμίζει τη δυναμική εμφάνιση της S 1000 XR και αφήνει μια εντύπωση που διαρκεί.

Gravity blue metallic

Η S 1000 XR, συναρπαστική και γεμάτη πάθος για δράση, στο Gravity blue metallic που μαγνητίζει το βλέμμα, απαντά σε κάθε νέα πρόκληση.

Light white/M Motorsport

Ένας χρωματικός συνδυασμός που αποτελεί υπόσχεση και δέσμευση ταυτόχρονα. Εδώ τα γονίδια της S 1000 XR τοποθετούνται στο επίκεντρο με τον καλύτερο τρόπο – από την αγωνιστική πίστα απευθείας στον δρόμο. Αποκλειστικά στο πακέτο Μ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Εντυπωσιακή εμφάνιση

Οι αλλαγές δεν περιορίστηκαν στον τεχνικό τομέα, αναβαθμίστηκε και η αισθητική: Η γραμμή εισαγωγής της S 1000 XR ακτινοβολεί σε μια νέα σχεδίαση και το ρύγχος είναι βαμμένο για πρώτη φορά στο εκάστοτε χρώμα του οχήματος. Τα νέα χρώματα και οι αποκλειστικές ταινίες υπογραμμίζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Και η μπροστινή πλευρική επένδυση βελτιστοποιήθηκε με τα μαύρα ανάγλυφα τμήματα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εντυπωσιακή μπροστινή σχεδίαση
Το εντυπωσιακό μπροστινό μέρος της S 1000 XR
Πλούσιο πρόγραμμα αξεσουάρ
Πλούσιο πρόγραμμα αξεσουάρ
Τουριστικό πακέτο
Τουριστικό πακέτο
Dynamic ESA Pro
Dynamic ESA Pro
TFT with Connectivity
TFT with Connectivity
Βελτιστοποιημένο βάρος
Βελτιστοποιημένο βάρος
Πακέτο Μ
Το πακέτο M
Κινητήρας και ισχύς
Ο κινητήρας της S 1000 XR

Ξέγνοιαστη οδήγηση

Χάρη στα πακέτα INCLUSIVE μας μπορείς να επικεντρωθείς τα επόμενα χρόνια αποκλειστικά στην οδηγική απόλαυση – διότι εμείς επεκτείνουμε την εργοστασιακή εγγύησή σου.

Μάθε περισσότερα

Τουριστικό πακέτο

Το τουριστικό πακέτο περιλαμβάνει τον βέλτιστο εξοπλισμό για μεγαλύτερες διαδρομές. Το πακέτο περιλαμβάνει μια σχάρα αποσκευών, ένα κεντρικό σταντ, την προετοιμασία για τη συσκευή πλοήγησης, χούφτες προστασίας, RDC και θερμαινόμενα γκριπ.

Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Το πακέτο δυναμικής οδήγησης υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα της S 1000 XR και εξασφαλίζει πρόσθετες επιδόσεις και άνεση. Το πακέτο περιλαμβάνει το Dynamic ESA Pro, τον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro και το σύστημα ελέγχου ταχύτητας κίνησης.

Πακέτο Μ

Το πακέτο M ενισχύει το σπορ προφίλ της S 1000 XR. Ο αποκλειστικός χρωματισμός Light white/M Motorsport περιλαμβάνεται μόνο σε αυτό το πακέτο και εξασφαλίζει μια δυναμική εμφάνιση. Το πακέτο περιλαμβάνει: Τη σπορ σέλα Μ για βέλτιστο κράτημα στο κυνήγι των στροφών, την μπαταρία M Lightweight, τους σφυρήλατους τροχούς Μ ή προαιρετικά τους βελτιστοποιημένους ως προς το βάρος τροχούς M Carbon, την αλυσίδα M Endurance, το M GPS Laptrigger, σπορ τελικό εξάτμισης, τη φιμέ ζελατίνα Sport και την εντυπωσιακή μαύρη τάπα ρεζερβουάρ.

Πακέτο M Carbon

Το υψηλής ποιότητας πακέτο Carbon ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση superbike της μοτοσικλέτας. Το πακέτο περιλαμβάνει: Τα πλαϊνά τμήματα M Carbon δεξιά και αριστερά, το φτερό μπροστινού τροχού M Carbon, το κάλυμμα M Carbon και την κλειδαριά διακόπτη ανάφλεξης.

Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Μ με τις ποιοτικές λεπτομέρειες και το ύφος Μ υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Το πακέτο περιλαμβάνει τη βάση μαρσπιέ Μ, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη M και τις πτυσσόμενες μανέτες φρένου και συμπλέκτη.

Εξατομίκευση

Η S 1000 XR διαθέτει σπορ χαρακτήρα και εξαιρετικές επιδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Με το πλούσιο πρόγραμμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad μπορείς να προσαρμόσεις την S 1000 XR ακριβώς στις προσωπικές ανάγκες σου.

Μετάβαση στην εξατομίκευση

Περισσότερα θέματα

spinner