All motorcycles are supplied only with equipment required by law (e.g. reflectors as per Euro 4 standard). Illustrations on this website may differ from this.

All motorcycles are supplied only with equipment required by law (e.g. reflectors as per Euro 4 standard). Illustrations on this website may differ from this.

Figures may include optional equipment and accessories that are available at additional cost. Recommended retail price incl. XX% VAT, excl. freight and packaging. Subject to change and errors.

Μηνιαία δόση €419,46 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €19.900 προκαταβολή €3.338, και με τελευταία μεγάλη δόση €4.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.267,73 , προστασία δανείου €416,57 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €20.246,30 , ΣΕΠΠΕ 8,22%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €27.622,08.

Η ΝΕΑ BMW S 1000 XR

Η ΝΕΑ BMW S 1000 XR

Δεν υποχωρείς σε συμβιβασμούς, απαιτείς τα πάντα. Από τον εαυτό σου αλλά και από την μηχανή σου. Πάντα στην αναζήτηση της ιδανικής γραμμής: λίγες μοίρες πιο χαμηλά και λίγα χιλιοστά πιο κοντά, σε κάθε στροφή. Χιλιόμετρο με χιλιόμετρο. Με τη νέα S 1000 XR έχεις μία μοτοσικλέτα που δεν γνωρίζει συμβιβασμούς. Συνδυάζει με άψογο τρόπο τον σπορ χαρακτήρα με τις επιδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Η σπορ ορμητικότητά της προέρχεται από την RR. Η εξαιρετική εργονομία με την όρθια, ξεκούραστη θέση οδήγησης σού επιτρέπει να κυνηγάς με άνεση κάθε στροφή και κάθε ευθεία. Μία πίστα αγώνων που τελειώνει μόνο όταν το θελήσεις. Έτσι πρέπει να είναι. Αυτή είναι η αντίληψή μας για την XR. Η δική σου; #NeverStopChallenging.

Ιδανικές γραμμές – ακόμα και στη σχεδίαση

Οι έντονες ακμές κυριαρχούν στην πρόσοψη και τους προβολείς. Μαζί με τους ιδιαίτερους λασπωτήρες, υπογραμμίζουν τη συνολική σχεδίαση – ορμητική και συνεπής από άκρη σε άκρη: Το κοντό πίσω μέρος παραπέμπει εσκεμμένα σε μία supersport μοτοσικλέτα.

Το μπροστινό ρύγχος, το ψηλό Flyline και το άνετο τιμόνι δείχνουν την ακόρεστη δίψα για χιλιόμετρα. Χιλιόμετρα που συνεχίζουν να προσφέρουν απόλαυση, ακόμα και μετά από πολυήμερη οδήγηση, χάρη και στη βελτιωμένη αεροδυναμική και την επένδυση. Σε προστατεύουν από το κρύο, τους θορύβους, τον αέρα και τη βροχή. Το ρυθμιζόμενο παρμπρίζ δείχνει αυτό που έχει σημασία: κάλυψη πολλών χιλιομέτρων χωρίς ενοχλητικούς στροβιλισμούς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκφραστικά χρώματα.

Με τους χρωματισμούς της S 1000 XR δίνεις το στίγμα σου. Τα χρώματα τονίζουν στοχευμένα και με ακρίβεια τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρειά της.

Light white/M Motorsport

Ένας χρωματικός συνδυασμός που αποτελεί υπόσχεση και δέσμευση ταυτόχρονα. Εδώ τα γονίδια της S 1000 XR τοποθετούνται στο επίκεντρο με τον καλύτερο τρόπο – από την αγωνιστική πίστα απευθείας στον δρόμο. Αποκλειστικά στο πακέτο Μ.

Triple Black

Χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς παραχωρήσεις, χωρίς συζήτηση: Η S 1000 XR Triple Black στη βαφή Black storm metallic 2 ενσαρκώνει το φορτισμένο με ενέργεια πάθος για επίθεση.

Racing red 2

Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός υποδηλώνει την αδιάκοπη κίνηση: στη στροφή μετρά κάθε χιλιοστό, στο τέλος της ημέρας κάθε χιλιόμετρο: Αυθεντική μορφή οδηγικής απόλαυσης.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Τετρακύλινδρος εργοστασιακός κινητήρας

228
Βάρος άδειου DIN 228 κιλά, με μπαταρία M Lightweight, πακέτο Touring & Dynamic
114
Μέγιστη ροπή 114 Nm στις 9.250 σ.α.λ.
121
Ισχύς 121 kW/165 PS στις 11.000 σ.α.λ.
999
Κυβισμός 999 ccm

Καμπύλη που προκαλεί εθισμό: η ροπής μας.

Καμπύλη που προκαλεί εθισμό: η ροπής μας.

Ο κινητήρας της S 1000 XR βασίζεται στο σύνολο υψηλής απόδοσης της νέας RR, ο οποίος βελτιώθηκε στην XR ειδικά για ασυμβίβαστες επιδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις: μεταξύ άλλων, τα ειδικά προφίλ εκκεντροφόρων και η τροποποιημένη πολλαπλή φροντίζουν για εντυπωσιακή ροπή στις μεσαίες στροφές, ενώ εξασφαλίζουν το ευρύτερο φάσμα στροφών στην κατηγορία. Οι μακρύτερες σχέσεις του κιβωτίου φροντίζουν για πιο ήρεμη και άνετη λειτουργία, τόσο ακουστικά όσο και αισθητά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγαλύτερη δυναμική και χαμηλότερο βάρος.

Μεγαλύτερη δυναμική και χαμηλότερο βάρος.

Η δυναμική είναι θέμα μάζας. Η S 1000 XR ζυγίζει 10 κιλά λιγότερο από το προηγούμενο μοντέλο, με τον ίδιο εξοπλισμό. Στην ελαφρύτερη διαμόρφωση, το συνολικό βάρος φτάνει τα 223 κιλά. Δεν θα σου λείψει κανένα γραμμάριο, κι όμως θα νιώσεις το καθένα από αυτά σε κάθε μέτρο διαδρομής. με τη μορφή της καλύτερης επιτάχυνσης, της μεγαλύτερης ευελιξίας και των ευκολότερων ελιγμών.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε τον ήχο της S 1000 XR

Τα σημαντικότερα σημεία της S 1000 XR

Κινητήρας και ισχύς.
Βλέπουμε μία κοντινή λήψη του κινητήρα.
Dynamic ESA Pro.
Βλέπουμε τη λήψη του Dynamic ESA.
Ιδιαίτερη σχεδίαση μπροστινού τμήματος με προβολέα Headlight Pro.
Βλέπουμε τη δυναμική σχεδίαση του μπροστινού μέρους μαζί με τον προβολέα Headlight Pro.
Πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού, όπως προστατευτικές μπάρες κινητήρα Carbon.
Βλέπουμε ένα μέρος του προγράμματος πρόσθετου εξοπλισμού, εστίαση στις προστατευτικές μπάρες κινητήρα Carbon.
Βελτιωμένο βάρος.
Βλέπουμε την S 1000 XR σε μπροστινή λήψη τριών τετάρτων.
Οθόνη TFT με συνδεσιμότητα BMW Motorrad.
Βλέπουμε την οθόνη TFT 6,5".
Σύστημα αποθηκευτικού χώρου και topcase
Βλέπουμε το σύστημα αποσκευών και το topcase.
Έξυπνες λύσεις, θήκη καρτών διοδίων.
Βλέπουμε τη θήκη καρτών διοδίων.

Γρήγορη βοήθεια παντού.

Γρήγορη βοήθεια παντού.

Σε περίπτωση ανάγκης, η «Έξυπνη Κλήση Έκτακτης Ανάγκης» ECALL που έχει εξελιχθεί από την BMW Motorrad, επικοινωνεί αυτόματα με το Τηλεφωνικό Κέντρο της BMW. Το σύστημα είναι σταθερά εγκατεστημένο στο τιμόνι και ενεργοποιεί τις ενέργειες διάσωσης το συντομότερο δυνατό. Με τη χρήση του συστήματος ECALL τα συνεργεία μπορούν αποδεδειγμένα να καταφτάσουν πιο γρήγορα και καλύτερα ενημερωμένα στον τόπο του συμβάντος. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η δική σου μοτοσικλέτα, οι δικές μας προτάσεις

Η S 1000 XR διαθέτει σπορ χαρακτήρα και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στις μεγάλες αποστάσεις. Με τον πλούσιο εξοπλισμό μπορείς να προσαρμόσεις τη μοτοσικλέτα σου στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Εδώ σου παρουσιάζουμε τρεις προτάσεις που απευθύνονται σε εντελώς διαφορετικούς τύπους αναβατών. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξοπλισμός για υψηλές επιδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις

Rent A Ride – Ενοικίασε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό: Το Rent A Ride παρέχει Μία ολοκληρωμένη προσφορά ενοικίασης που σας επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα BMW των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ. Εσύ επιλέγεις από πού και για πόσο καιρό θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Γνώρισε άγνωστες τοποθεσίες και ανακάλυψε τις νεότερες BMW μοτοσικλέτες.

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου και απόκτησε Fuel For Life.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επιπλέον μοντέλα

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα χρώματα που απεικονίζονται στο βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην τρέχουσα γκάμα μοντέλων.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner