Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Μηνιαία δόση €399,50 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €21.290 προκαταβολή €3.538, και με τελευταία μεγάλη δόση €7.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.438,70 , προστασία δανείου €446,50 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €21.637,20 , ΣΕΠΠΕ 8,15%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €29.866,88.

Η BMW F 900 GS

Με δίψα για προκλήσεις

Εδώ λοιπόν αρχίζουν όλα: Η επόμενη περιπέτειά σου που θα σε οδηγήσει εκεί όπου δεν φτάνει κανείς. Εκτός από εσένα και τη δική σου GS. Σε πέτρες και χαλίκι, με άνεμο και νερό, σε βαθιές τάφρους και στα πιο ψηλά υψώματα. Με χαρά, με άμμο στα δόντια, με την αδρεναλίνη στο αίμα – απόλυτα στο στοιχείο σου και στο #SpiritOfGS Flow. 

Για αυτήν τη μοναδική εμπειρία κατασκευάσαμε την F 900 GS. Ο κινητήρας, το αμάξωμα – τα πάντα βελτιστοποιήθηκαν έτσι ώστε να εξασφαλίζονται η μέγιστη ισχύς, αλλά και το μικρό βάρος. Εδώ είναι λοιπόν αυτή: Η τέλεια για ‘σένα Enduro.

Τα σημαντικότερα σημεία της F 900 GS

Αλυσίδα M Endurance περιορισμένης συντήρησης
Η F 900 GS της BMW Motorrad με αλυσίδα M Endurance
Ρυθμιζόμενο πιρούνι Showa
Η F 900 GS της BMW με πακέτο Enduro Pro και σπορ ανάρτηση.
Χούφτα προστασίας Enduro με μεταλλικό βραχίονα
Χούφτα προστασίας Enduro με μεταλλικό βραχίονα για την F 900 GS στην έκδοση GS Trophy
Πρόσθετη αύξηση ύψους τιμονιού
Τιμόνι με αύξηση ύψους τιμονιού για την F 900 GS της BMW Motorrad
Χαρακτηριστικό λογότυπο GS
Το χαρακτηριστικό λογότυπο GS στην F 900 GS της BMW Motorrad
Ρυθμιζόμενο γόνατο ανάρτησης
Το ρυθμιζόμενο γόνατο ανάρτησης αποτελεί μέρος του πακέτου Enduro Pro της F 900 GS της BMW Motorrad
Ρυθμιζόμενος λεβιές αλλαγής ταχυτήτων και μοχλός φρένου
Ο ρυθμιζόμενος λεβιές αλλαγής ταχυτήτων και μοχλός φρένου περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό της F 900 GS της BMW Motorrad
Τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Akrapovič
Η F 900 GS της BMW Motorrad με τελικό σιγαστήρα εξάτμισης Akrapovič

Σαν να έχει κατασκευαστεί για ‘σένα

Το εργονομικό τρίγωνο της F 900 GS βελτιστοποιήθηκε για την εκτός δρόμου οδήγηση: ψηλότερο τιμόνι, χαμηλότερα μαρσπιέ. Το πεντάλ φρένου είναι επίσης πιο ψηλό παρέχοντας έτσι καλύτερη πρόσβαση, μ.ά., χάρη στα χαμηλότερα μαρσπιέ. Και το πτυσσόμενο σκαλοπάτι παρέχει βέλτιστη πρόσβαση. Ο ρυθμιζόμενος λεβιές αλλαγής ταχυτήτων καθιστά δυνατή την τέλεια θέση, είτε οδηγείτε με μπότες δρόμου είτε με μπότες παντός εδάφους, είτε σε όρθια είτε σε καθιστή θέση. Είναι λοιπόν αρκετά άνετο να εγκαταλείπετε τη δική σας ζώνη άνεσης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε έδαφος

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε έδαφος

Το αμάξωμα της F 900 GS δεν έχει αναβαθμιστεί μόνο οπτικά και τεχνικά, αλλά και σε ό,τι αφορά στην άνεση και στην ασφάλεια. Οι χούφτες προστασίας χεριών παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Κατασκευάζονται γενικά από πλαστικό και παρέχουν αυξημένη προστασία από τον άνεμο και καιρικές συνθήκες. Οι χούφτες προστασίας χεριών Enduro με μεταλλικά μπράτσα παρέχουν επιπλέον πρόσθετη προστασία κυρίως σε οδηγούς της F 900 GS Trophy που προτιμούν την έντονη δράση. Με την προαιρετικά διαθέσιμη προεγκατάσταση για συσκευές πλοήγησης παρέχεται η δυνατότητα ασφαλούς στερέωσης μιας συσκευής πλοήγησης BMW ή άλλων συσκευών, όπως μιας κάμερας action cam στο τιμόνι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάντα στην πορεία προς τον προορισμό

Πάντα στην πορεία προς τον προορισμό

Η συσκευή ConnectedRide Navigator σου παρουσιάζει με παραστατικό τρόπο όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις καθ’ οδόν. Εκτός από σημαντικές πληροφορίες του οχήματος, σου παρέχει τις επίκαιρες πληροφορίες οδικής κυκλοφορίας και χάρη στις τακτικές ενημερώσεις χαρτών μπορείς να είσαι βέβαιος ότι θα φτάνεις πάντοτε στον προορισμό σου. Το στιβαρό υλισμικό της συσκευής αντέχει σε όλες σχεδόν τις συνθήκες. Και με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected App μπορείς επίσης να ενσωματώσεις τη δική σου συσκευή Smartphone και τα δικά σου περιεχόμενα Smartphone.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
« 

Δίψα για περισσότερες περιπέτειες

 »

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. 

Μάθε περισσότερα

Καθαρή ισχύς

77
kW (105 PS) στις 8.500 σ.α.λ.
93
Nm μέγιστη ροπή στις 6.750 σ.α.λ.
895
ccm κυβισμός
14,5
Λίτρα χωρητικότητας ρεζερβουάρ
Δικύλινδρος τετράχρονος σε σειρά κινητήρας

Μικρότερο βάρος, ανώτερη κυριαρχία

Η F 900 GS είναι εντυπωσιακά ελαφριά. Το ότι ζυγίζει μόλις 219 kg* θα το συνειδητοποιήσεις κυρίως όταν οδηγείς μέσα στην άμμο ή σε χαλίκι εκτός δρόμου ή σκαρφαλώνεις σε βουνά. Το μικρό βάρος προκύπτει, μεταξύ άλλων, από καινούργια εξαρτήματα, όπως το πλαστικό ρεζερβουάρ, η μπαταρία, πίσω μέρος και ο τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Akrapovič. Το σχετικά μικρό βάρος γίνεται αισθητό στο σταθερό χειρισμό και στην υψηλή απόδοση.

*(για απόβαρο DIN)

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ήχος της ελευθερίας

Πετυχαίνετε τα πάντα με το σωστό κινητήριο μηχανισμό

Πετυχαίνετε τα πάντα με το σωστό κινητήριο μηχανισμό

Σε ευθείες ή εκτός δρόμου: Ο κινητήρας Paralleltwin της F 900 GS παρέχει σε κάθε διαδρομή τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας παρέχει περισσότερη μέγιστη ισχύ με βελτιωμένη εξέλιξη της ροπής. Με τη βελτιστοποιημένη καμπύλη ισχύος, η F 900 GS επιτυγχάνει μέγιστη ισχύ 77 kW (105 PS) στις 8.500 σ.α.λ. Η ευρύτερη εξέλιξη της ροπής παρέχει έως 93 Nm  στις 6.750 σ.α.λ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
« 

Μια εντελώς νέα μοτοσικλέτα που αξιοποιεί απόλυτα το GS-DNA.

 »

Χαρακτηριστική για την GS: η σχεδίαση

Με ισχυρό χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση

Ήδη η σχεδίαση της GS το δείχνει: Εδώ φτάνει κάποιος που δεν τον σταματά κανένα εμπόδιο. Οι τρεις διαφορετικές βαφές με χαρακτηριστική σχεδίαση Tape προσδίδουν σε κάθε F 900 GS τη δική της προσωπικότητα. Ποια από αυτές σου ταιριάζει;

Black storm metallic

Μια πανίσχυρη μηχανή που αντανακλά απόλυτη ισχύ. Η σέλα: μαύρη. Το πίσω πλαίσιο: μαύρο. Τα διακοσμητικά καλύμματα του ψυγείου Blackstorm metallic με Tapes σε κόκκινο χρώμα.

Πάθος

Εντυπωσιακά σε κάθε έδαφος: τα διακοσμητικά καλύμματα ψυγείου σε São Paulo Yellow με Tapes σε κόκκινο χρώμα. Η μαύρη σέλα βρίσκεται επάνω από το πίσω πλαίσιο σε κόκκινο χρώμα.

GS Trophy

Έτοιμα για περιπέτειες και εξαιρετικά σπορ: τα διακοσμητικά καλύμματα ψυγείου σε Lightwhite με Tapes σε μπλε/κόκκινο χρώμα. Το πίσω πλαίσιο σε λευκό και η χρυσές ζάντες για αντίθεση.

Νέο και όμως οικείο: το αμάξωμα

Η F 900 GS είναι έτοιμη με κάθε λεπτομέρεια να ακολουθήσει νέους δρόμους. Το αμάξωμά της έχει εξαιρετικά σπορ μορφή. Η επένδυση του ρεζερβουάρ με το διακοσμητικό κάλυμμα ψυγείου προσδίδει μια εξαιρετικά λεπτή εμφάνιση. Τα διακοσμητικά καλύμματα του πλαισίου εξασφαλίζουν την καλή επαφή με το όχημα ιδίως κατά την οδήγηση σε όρθια στάση. Η ζελατίνα του βασικού εξοπλισμού έχει το βέλτιστο μέγεθος για την χρήση Enduro. Το μικρό, χαρακτηριστικό ρύγχος GS δείχνει θαρραλέα την κατεύθυνση προς την επόμενη πρόκληση. Το λογότυπο GS σηματοδοτεί ότι βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελαφρύ και λεπτό: Πίσω μέρος και ρεζερβουάρ

Ελαφρύ και λεπτό: Πίσω μέρος και ρεζερβουάρ

Ένα ορόσημο όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη βελτιστοποίηση του βάρους, αλλά και στη σχεδίαση του οχήματος αποτελεί το ελαφρύ ρεζερβουάρ καυσίμου. Ζυγίζει 62% λιγότερο από ένα χαλύβδινο ρεζερβουάρ, αλλά έχει χωρητικότητα 14,5 λίτρων και συνεπώς παρέχει επαρκές καύσιμο για της περιπέτειές σου. Το πίσω μέρος είναι γενικά λεπτό και έτσι έχει ελαφρύνει και η GS. Εδώ μπορείς να στερεώσεις εύκολα υφασμάτινος σάκους, σακίδια ή βαλίτσες αλουμινίου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το ιδανικό συνολικό πακέτο

Πακέτο Enduro Pro

Το πακέτο Enduro Pro είναι η ιδανική αναβάθμιση για όλους όσοι προτιμούν την οδήγηση εκτός δρόμου παρά την κίνηση στο δρόμο. Περιλαμβάνει μαύρο τιμόνι με αύξηση ύψους τιμονιού από σφυρήλατο εξάρτημα αλουμινίου. Έτσι, το τιμόνι ανυψώνεται ακόμη περισσότερο κατά 24 χιλιοστά σε σύγκριση με το τιμόνι του βασικού εξοπλισμού. Επίσης στο πακέτο: η σπορ ανάρτηση με πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 45 mm Showa και πλήρως ρυθμιζόμενο γόνατο ανάρτησης Sachs με δοχείο διαστολής. Η ανθεκτική αλυσίδα M Endurance συμπληρώνει το πακέτο.

Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Το πακέτο δυναμικής οδήγησης με προγράμματα οδήγησης Pro και μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro παρέχει αυξημένη ασφάλεια και σπορ χαρακτήρα. Ανάλογα με την περίπτωση επιλέγεις το κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης: «Rain» ή «Road» για υγρό ή στεγνό οδόστρωμα αντίστοιχα. Με το πρόγραμμα «Dynamic» αξιοποιείς στο έπακρο τη δική σας F 900 GS στην άσφαλτο. Με το πρόγραμμα «Enduro» ρυθμίζεις τη μοτοσικλέτα σου άψογα στις διαδρομές εκτός δρόμου. Ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro σου παρέχει ακόμη περισσότερο έλεγχο σε απροσδόκητες καταστάσεις.

Όλα σύμφωνα με τις δικές σου προσδοκίες

Σίγουρα έχεις ήδη μια σαφή εικόνα για τη μοτοσικλέτα σου. Ποια θα πρέπει να είναι η εμφάνιση της F 900 GS που ταιριάζει απόλυτα σε ‘σένα και στις προσδοκίες σου; Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας και άντλησε έμπνευση.

Μετάβαση στην εξατομίκευση

Ακόμη περισσότερο #SpiritOfGS

spinner