Από την αρχή, εστιάζουμε στην αρμονική εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των μακροχρόνιων δεξιοτήτων ανάπτυξης της BMW Μοτοσικλέτας και της αλληλεπίδρασης των πολύπλοκων διαδικασιών παραγωγής με την παραδοσιακή τεχνική διευκολύνουν ένα νέο επίπεδο σημασίας και αποκλειστικότητας. Όσοι γνωρίζουν τη μοτοσυκλέτα σας BMW είναι οι καλύτεροι στο διαμορφωτή μας, μπορείτε να κάνετε ακόμα καλύτερα την μοτοσυκλέτα σας. Από εμάς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Option 719

Το Option 719 σου χαρίζει ένα μέρος από την αληθινή ιστορία της BMW Motorrad. Αυτός ο αριθμός χρησιμοποιούταν πάντα στα εργοστάσιο στο Βερολίνο για προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη. Με την επιλογή Option 719, θα βρεις ειδικό εξοπλισμό διαμόρφωσης, όπως τα αποκλειστικά σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων ή υψηλής ποιότητας σφυρήλατες ζάντες, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις ως επιλογή από το εργοστάσιο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρωματα Spezial

Τα νέα χρώματα της Spezial σου επιτρέπουν να δώσεις στη μοτοσικλέτα σου ειδική λάμψη. Εξαιρετικά σύγχρονη τεχνολογία βαψίματος συνδυασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια κάνουν τη μοτοσικλέτα σου να ξεχωρίζει στο δρόμο. Κάθε μοτοσικλέτα γίνεται μοναδική χάρη στη δεξιοτεχία κατασκευής της και των βουρτσισμένων στο χέρι ρεζερβουάρ της. Το καλύτερο όλων είναι ότι τα χρώματα της Spezial ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα εξαρτήματα του ειδικού εξοπλισμού της BMW Motorrad Spezial.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Μόνο κορυφαίοι σχεδιαστές με εξαιρετικές δεξιότητες είναι σε θέση να χειριστούν τέλεια το πινέλο. Η πολύ εξεζητημένη δουλειά με τα χέρια επιφέρει μοναδικά αποτελέσματα. Οι χρωματιστές γραμμές στολίζουν μοναδικά το ντεπόζιτο στα πλαινά της R 1250 RT, K 1600 GT και K 1600 GTL, κάνοντας τη μοτοσικλέτα σου μοναδική. Η μοναδική χειροτεχνία συναντά μία απόλυτα μοντέρνα μοτοσικλέτα. Αυτή είναι η επένδυση που βασίζεται στο αληθινό πάθος και τις μακρόχρονες παραδόσεις - από το 1923 στη BMW Motorrad.


+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με την δεξιοτεχνία των τελειομανών

Με την δεξιοτεχνία των τελειομανών

 Κάθε βήμα προς την ολοκλήρωση του χρώματος Spezial πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή από εξειδικευμένους ειδικούς και τελειομανείς - μερικοί από τους οποίους είναι ακόμη και το αποτέλεσμα της πραγματικής χειροτεχνίας. Πάρε για παράδειγμα τη μαύρη μεταλλική / Vintage βαφή, η οποία σου κάνει το R nineT πραγματικά μοναδικό. Οι χειροποίητες εφαρμογές δίνουν στη μοτοσικλέτα μια εμφάνιση vintage και κάνουν κάθε ποδήλατο μοναδικό. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά.

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά.

 Οι σπινθήρες πετούν παντού στον αέρα. Το burr κόβει τη βαφή και εκθέτει μόνο τις καλύτερες κατασκευές αλουμινίου. Το λαμπερό κράμα παγιδεύει αμέσως το μάτι. Μια τέλεια αντίθεση. Ο σφυρήλατος τροχός της επιλογής 719 είναι η έκφραση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας. Κάθε μετακίνηση και λειτουργία του χεριού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή - πράγμα που σημαίνει ότι ένας πολύ εξελιγμένος σφυρηλατημένος τροχός προκύπτει από ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση.

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση.

 Μπορείς να αισθανθείς τόσο την ποιότητα όσο και την προσοχή στη λεπτομέρεια - και δεν είναι περίεργο, επειδή μόνο οι καλύτεροι επαγγελματίες δουλεύουν με τη μέγιστη προσοχή στον πάγκο καθισμάτων Option 719 - από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο νήμα. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας, καθιστώντας το ένα πραγματικό αριστούργημα της δεξιοτεχνίας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή: η επιφάνεια του πάγκου είναι απόλυτα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Η ραφή σε σχήμα διαμαντιού και η κεντημένη ονομασία μοντέλου δίνουν όλο το κομμάτι σε μια κομψή εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταιριαστά μέρη με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ταιριαστά μέρη με προσοχή στη λεπτομέρεια.

 Δεν υπάρχει αμφιβολία: οι υψηλής ποιότητας αναχωρήσεις απαιτούν πολύπλοκες διαδικασίες. Μπορείς να δεις την αξία των κομμένων τμημάτων από την πρώτη ματιά. Η ακρίβεια στην παραγωγή συναντά την πολύπλοκη σχεδίαση. Ιδιαίτερα σκληρός φορητός μοχλός αλουμινίου και χειρολαβές αλέθονται από ένα ενιαίο μπλοκ αλουμινίου, καλύμματα κυλινδροκεφαλής και καλύμματα ιμάντων που παράγονται από σφυρήλατο κενό. Αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τις αυστηρότερες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας της BMW, ταιριάζουν πάντα τέλεια. Σημαίνει ότι έχεις φτιάξει τη μοτοσικλέτα σου στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας - από το εργοστάσιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

εξαρτηματα HP

Υψηλή απόδοση – μία έννοια για όλους εκείνους που ψάχνουν το απολύτως μέγιστο. Με τα εξαρτήματα της HP, μπορείς να δώσεις στην μοτοσικλέτα σου ακόμα πιο σπορ εμφάνιση - ακόμη και να το επιλέξεις από το εργοστάσιο.
Μπορείς να επιλέξεις εξαρτήματα υψηλής ποιότητας κατασκευασμένα από άνθρακα, τιτάνιο και αλουμίνιο που θα κάνουν τη μοτοσικλέτα σου μοναδική. Το σετ κατεργασμένων υλικών HP δίνει στην μοτοσικλέτα σου ακόμα πιο εντυπωσιακό χαρακτήρα. Περιλαμβάνει τα ακόλουθα: μπροστινό κάλυμμα κινητήρα, κάλυμμα κυλινδροκεφαλής, βίδα πλήρωσης λαδιού, ρυθμιζόμενο μοχλό φρένων και συμπλέκτη και κάλυμμα δοχείου υγρού φρένων. Η R 1250 GS συνοδεύεται από ποδηστήρια αναβάτη και συνοδευτικό καθρέφτη. Ο sport σιγαστήρας HP εξασφαλίζει ακόμα καλύτερο και δυνατό ήχο. Τα εξαρτήματα HP δίνουν στην μοτοσικλέτα μοναδικότητα και πολυτέλεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καν' την δική σου.

Καν' την δική σου.

Καν' την δική σου.

Καν' την δική σου.

spinner