Αποκλειστική αναβάθμιση από το εργοστάσιο

Αποκλειστική αναβάθμιση από το εργοστάσιο

Από τα ιδιαίτερα χρώματα μέχρι τα φρεζαρισμένα εξαρτήματα και τους σφυρήλατους τροχούς: Η έκδοση μοντέλου Option 719 συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την παραδοσιακή κατασκευαστική δεξιοτεχνία και είναι διαθέσιμος για πολλά μοντέλα. Έτσι, η δική σου αποκλειστική μοτοσικλέτα παράγεται απευθείας στο εργοστάσιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΑΦΕΣ OPTION 719

Με τις βαφές Option 719 μπορείς να δώσεις στη μοτοσικλέτα σου μια ιδιαίτερη λάμψη. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία βαφής συνδυαζόμενη με τις υπέροχες λεπτομέρειες κάνουν τη μοτοσικλέτα σου να ξεχωρίζει στον δρόμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Μόνο κορυφαίοι σχεδιαστές με εξαιρετικές δεξιότητες είναι σε θέση να χειριστούν τέλεια το πινέλο. Η πολύ εξεζητημένη δουλειά με τα χέρια επιφέρει μοναδικά αποτελέσματα. Οι χρωματιστές γραμμές στολίζουν μοναδικά το ντεπόζιτο στα πλαινά της R 1250 RT, K 1600 GT και K 1600 GTL, κάνοντας τη μοτοσικλέτα σου μοναδική. Η μοναδική χειροτεχνία συναντά μία απόλυτα μοντέρνα μοτοσικλέτα. Αυτή είναι η επένδυση που βασίζεται στο αληθινό πάθος και τις μακρόχρονες παραδόσεις - από το 1923 στη BMW Motorrad.


+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OPTION 719: ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Οι παραλλαγές μοντέλου Option 719 περιλαμβάνουν εκτός από τις υψηλής ποιότητας βαφές και εξοπλισμούς με έμφαση στη σχεδίαση, όπως αποκλειστικά πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων σε διάφορες σχεδιαστικές παραλλαγές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά

 Οι σπινθήρες πετούν παντού στον αέρα. Το burr κόβει τη βαφή και εκθέτει μόνο τις καλύτερες κατασκευές αλουμινίου. Το λαμπερό κράμα παγιδεύει αμέσως το μάτι. Μια τέλεια αντίθεση. Ο σφυρήλατος τροχός της επιλογής 719 είναι η έκφραση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας. Κάθε μετακίνηση και λειτουργία του χεριού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή - πράγμα που σημαίνει ότι ένας πολύ εξελιγμένος σφυρηλατημένος τροχός προκύπτει από ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση

 Μπορείς να αισθανθείς τόσο την ποιότητα όσο και την προσοχή στη λεπτομέρεια - και δεν είναι περίεργο, επειδή μόνο οι καλύτεροι επαγγελματίες δουλεύουν με τη μέγιστη προσοχή στον πάγκο καθισμάτων Option 719 - από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο νήμα. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας, καθιστώντας το ένα πραγματικό αριστούργημα της δεξιοτεχνίας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή: η επιφάνεια του πάγκου είναι απόλυτα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Η ραφή σε σχήμα διαμαντιού και η κεντημένη ονομασία μοντέλου δίνουν όλο το κομμάτι σε μια κομψή εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατεργασμένα εξαρτήματα με αγάπη για τη λεπτομέρεια

Κατεργασμένα εξαρτήματα με αγάπη για τη λεπτομέρεια

Δεν χωρά αμφιβολία: Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα απαιτούν χρονοβόρες διαδικασίες. Μπορείς να διακρίνει με γυμνό μάτι την υψηλή αξία των κατεργασμένων εξαρτημάτων. Η ακρίβεια στην κατασκευή συναντά τον λεπτό σχεδιασμό. Αναπτυγμένα σύμφωνα με τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας της BMW, ταιριάζουν όπως πάντα ιδανικά. Έτσι, μπορείς να αποκτήσεις την αποκλειστικά δική σου προσωπική μοτοσικλέτα στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας – και αυτό ξεκινώντας από το εργοστάσιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναβάθμιση οχήματος κορυφαίου επιπέδου

spinner