Εξατομίκευση από το εργοστάσιο – και πέρα από αυτό

Εξατομίκευση από το εργοστάσιο – και πέρα από αυτό

Από τα ιδιαίτερα χρώματα μέχρι τα φρεζαρισμένα εξαρτήματα και τους σφυρήλατους τροχούς: Ο προαιρετικός εξοπλισμός Option 719 συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την παραδοσιακή κατασκευαστική δεξιοτεχνία και είναι διαθέσιμος για πολλά μοντέλα. Η δική σου μοναδική μοτοσικλέτα κατασκευάζεται απευθείας στο εργοστάσιο. Ορισμένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία εξοπλισμού Option 719 υψηλής ποιότητας μπορείς να τα αποκτήσεις και εκ των υστέρων, ως Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χρώματα Option 719

Τα νέα χρώματα της Spezial σου επιτρέπουν να δώσεις στη μοτοσικλέτα σου ειδική λάμψη. Εξαιρετικά σύγχρονη τεχνολογία βαψίματος συνδυασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια κάνουν τη μοτοσικλέτα σου να ξεχωρίζει στο δρόμο. Κάθε μοτοσικλέτα γίνεται μοναδική χάρη στη δεξιοτεχία κατασκευής της και των βουρτσισμένων στο χέρι ρεζερβουάρ της. Το καλύτερο όλων είναι ότι τα χρώματα της Spezial ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα εξαρτήματα του ειδικού εξοπλισμού της BMW Motorrad Spezial.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Το στέμμα για τη μοτοσικλέτα σου

Μόνο κορυφαίοι σχεδιαστές με εξαιρετικές δεξιότητες είναι σε θέση να χειριστούν τέλεια το πινέλο. Η πολύ εξεζητημένη δουλειά με τα χέρια επιφέρει μοναδικά αποτελέσματα. Οι χρωματιστές γραμμές στολίζουν μοναδικά το ντεπόζιτο στα πλαινά της R 1250 RT, K 1600 GT και K 1600 GTL, κάνοντας τη μοτοσικλέτα σου μοναδική. Η μοναδική χειροτεχνία συναντά μία απόλυτα μοντέρνα μοτοσικλέτα. Αυτή είναι η επένδυση που βασίζεται στο αληθινό πάθος και τις μακρόχρονες παραδόσεις - από το 1923 στη BMW Motorrad.


+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού Option 719

Το Option 719 σου χαρίζει ένα μέρος από την αληθινή ιστορία της BMW Motorrad. Αυτός ο αριθμός χρησιμοποιούταν πάντα στα εργοστάσιο στο Βερολίνο για προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη. Με την επιλογή Option 719, θα βρεις ειδικό εξοπλισμό διαμόρφωσης, όπως τα αποκλειστικά σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων ή υψηλής ποιότητας σφυρήλατες ζάντες, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις ως επιλογή από το εργοστάσιο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βαμμένη στο χέρι από τελειομανείς

Βαμμένη στο χέρι από τελειομανείς

Κάθε βήμα μέχρι το τελικό φινίρισμα της βαφής Option 719 εκτελείται με τη μέγιστη προσοχή από ειδικούς και τελειομανείς – και αυτές οι εργασίες γίνονται μερικώς με το χέρι. Τα βουρτσισμένα στο χέρι διακοσμητικά κάνουν κάθε μοτοσικλέτα μοναδική.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά

Σφυρήλατοι τροχοί με εντυπωσιακά γραφικά

 Οι σπινθήρες πετούν παντού στον αέρα. Το burr κόβει τη βαφή και εκθέτει μόνο τις καλύτερες κατασκευές αλουμινίου. Το λαμπερό κράμα παγιδεύει αμέσως το μάτι. Μια τέλεια αντίθεση. Ο σφυρήλατος τροχός της επιλογής 719 είναι η έκφραση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας. Κάθε μετακίνηση και λειτουργία του χεριού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή - πράγμα που σημαίνει ότι ένας πολύ εξελιγμένος σφυρηλατημένος τροχός προκύπτει από ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση

Τέλεια σέλα με κομψή εμφάνιση

 Μπορείς να αισθανθείς τόσο την ποιότητα όσο και την προσοχή στη λεπτομέρεια - και δεν είναι περίεργο, επειδή μόνο οι καλύτεροι επαγγελματίες δουλεύουν με τη μέγιστη προσοχή στον πάγκο καθισμάτων Option 719 - από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο νήμα. Αυτό επιτρέπει την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας, καθιστώντας το ένα πραγματικό αριστούργημα της δεξιοτεχνίας. Και αυτό είναι μόνο η αρχή: η επιφάνεια του πάγκου είναι απόλυτα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Η ραφή σε σχήμα διαμαντιού και η κεντημένη ονομασία μοντέλου δίνουν όλο το κομμάτι σε μια κομψή εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ταιριαστά μέρη με προσοχή στη λεπτομέρεια

Ταιριαστά μέρη με προσοχή στη λεπτομέρεια

 Δεν υπάρχει αμφιβολία: οι υψηλής ποιότητας αναχωρήσεις απαιτούν πολύπλοκες διαδικασίες. Μπορείς να δεις την αξία των κομμένων τμημάτων από την πρώτη ματιά. Η ακρίβεια στην παραγωγή συναντά την πολύπλοκη σχεδίαση. Ιδιαίτερα σκληρός φορητός μοχλός αλουμινίου και χειρολαβές αλέθονται από ένα ενιαίο μπλοκ αλουμινίου, καλύμματα κυλινδροκεφαλής και καλύμματα ιμάντων που παράγονται από σφυρήλατο κενό. Αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τις αυστηρότερες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας της BMW, ταιριάζουν πάντα τέλεια. Σημαίνει ότι έχεις φτιάξει τη μοτοσικλέτα σου στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας - από το εργοστάσιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξατομίκευση κορυφαίου επιπέδου

spinner