Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €399,24 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €24.500 προκαταβολή €7.520, και με τελευταία μεγάλη δόση €6.500,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.848,19 , προστασία δανείου €427,08 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €21.255,27 , ΣΕΠΠΕ 8,16%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €33.333,52.

Η BMW M 1000 R

Life in the fast lane

Σε ωθεί στα όρια: η M 1000 R. Εν συντομία M R. Το Superbike συναντά το Dynamic Roadster. Τα γονίδιά της: το φυτώριο αγώνων M και η αγωνιστική πίστα. Μια θηριώδης ιπποδύναμη 210 PS και τελική ταχύτητα 280 km/h υπό τον έλεγχό σου - στον επαρχιακό δρόμο ή στην αγωνιστική πίστα. Συγχωρεί πολλά και ποτέ τη στασιμότητα. Μέγιστες επιδόσεις: υποχρεωτικά. Το δικό σου καθήκον: Ξεπέρασε τον εαυτό σου - κυριάρχησε στον δρόμο. Τα χρώματα M σηματοδοτούν το απαράμιλλο. Αλάνθαστος: ο ήχος της τετρακύλινδρου M R. Ακούς το κάλεσμά της; Βάλε μπρος τη μηχανή! #NeverStopChallenging

Μια δόση τρέλας

Ισχυρό φρένο Μ
Φρένα M της M 1000 R
Εντυπωσιακός καθρέπτης στα άκρα του τιμονιού
Καθρέπτες στα άκρα του τιμονιού της M 1000 R
Αποκλειστικό πακέτο M Competition
Πακέτο M Competition της M 1000 R
Εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με M Winglets
Winglet της M 1000 R
Κοντή βάση πινακίδας κυκλοφορίας
Κοντή βάση πινακίδας κυκλοφορίας της M 1000 R
Αποκλειστικό γραφικό εκκίνησης M και λειτουργίες οδήγησης Race
Γραφικό εκκίνησης M της M 1000 R
Ισχυρός τετρακύλινδρος κινητήρας M R
Κινητήρας της M 1000 R
Ελαφρύς τροχός M Carbon με Tape
Τροχοί M Carbon της M 1000 R

M τελειότητα: τα Winglet

M τελειότητα: τα Winglet

Η τελειότητα κρύβεται στη λεπτομέρεια. Για να αποτρέψουν την απογείωση, τα M Winglets παράγουν αεροδυναμική μετάδοση κίνησης. Με ταχύτητα 220 km/h, το φορτίο των μπροστινών τροχών αυξάνεται κατά 11 κιλά. Το κέρδος σου: μέγιστη ευστάθεια οδήγησης, λιγότερη κλίση πρόσθιου τροχού (Wheelie), καθώς και μεταγενέστερη πέδηση και ταχύτερη επιτάχυνση στις στροφές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

M Experience: το ηλεκτρονικό σύστημα

M Experience: το ηλεκτρονικό σύστημα

Pure M Experience: Η οθόνη TFT 6,5" σε καλωσορίζει με το γραφικό εκκίνησης M στον αποκλειστικό κύκλο των οδηγών υψηλών επιδόσεων. Μία από τις τέσσερις παραλλαγές της οθόνης εμφανίζεται αυτόματα μετά την εκκίνηση χάρη στη λειτουργία μνήμης. M like βελτιστοποιημένο για αγωνιστική πίστα: χάρη στο νέο φλας αλλαγής ταχύτητας, αναβοσβήνει ολόκληρο το στροφόμετρο κατά την επίτευξη του ρυθμισμένου αριθμού στροφών.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
154
kW (210 PS) στις 13.750 σ.α.λ.
280
km/h τελική ταχύτητα
199
kg DIN απόβαρο (σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ)
7,2
δευτερόλεπτα για επιτάχυνση από 0 στα 200 km/h
Υδρόψυκτος/ελαιόψυκτος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας με BMW ShiftCam

Κυριαρχία M: ο κινητήρας

Κινητήρας Superbike τελειοποιημένος για Hyper Roadster: ο τετρακύλινδρος κινητήρας της RR με τεχνολογία BMW ShiftCam σε εκτοξεύει από 0 στα 100 km/h σε 3,2 δευτερόλεπτα. Με μέγιστο αριθμό στροφών τις 14.600 σ.α.λ., η M R είναι ξεκάθαρα το πιο ισχυρό Roadster μας. Πάνω από 10.000 σ.α.λ. αισθάνεσαι μεγαλύτερη ροπή και επιτάχυνση. Στη σχέση μετάδοσης, η M R προηγείται σε σύγκριση με την RR: 47 αντί για 46 δόντια στη δευτερεύουσα σχέση μετάδοσης και κοντύτερη σχέση μετάδοσης στην 4η, 5η και 6η ταχύτητα - για οδήγηση στον επαρχιακό δρόμο με επίκεντρο τις επιδόσεις. Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει το ανέβασμα και κατέβασμα των σχέσεων. Ο πλούσιος ήχος από τον τελικό σιγαστήρα εξάτμισης από τιτάνιο το υπογραμμίζει αυτό εντυπωσιακά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αίσθηση οδήγησης M: η ανάρτηση

Αίσθηση οδήγησης M: η ανάρτηση

Σαφής ανάδραση και ακρίβεια που κόβει την ανάσα: ανάρτηση με στάνταρ DDC καθώς και πλήρως ρυθμιζόμενα στοιχεία ανάρτησης, χαρακτηριστικά απόσβεσης της ανάρτησης και υπέρ-φρεζαρισμένη στερέωση τιμονιού. Για την M R, η RR προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις ενός Dynamic Roadster. Η νέα εργονομία και το νέο τιμόνι εξασφαλίζουν μια θέση οδήγησης προσανατολισμένη στον μπροστινό τροχό.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ευφυΐα M: οι βοηθοί

Ευφυΐα M: οι βοηθοί

Αντί για ντόπινγκ: υψηλές επιδόσεις χάρη στους βοηθούς υψηλών προδιαγραφών. Τρεις καμπύλες απόκρισης γκαζιού που συνδέονται με τις λειτουργίες οδήγησης Rain, Road, Dynamic, Race και Race Pro παρέχουν ιδανική συμπεριφορά απόκρισης. Ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, ο DTC διασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και μέγιστη δυναμική οδήγηση. Το Brake Slide Assist σε υποστηρίζει επίσης σε περίπτωση ολίσθησης κατά την πέδηση στις στροφές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επαναστάτρια στα Hyper Roadsters

Born in M Town

Λευκός ή μαύρος: δεν υπάρχουν γκρι ζώνες εδώ. Όμως, είτε επιλέξεις την M R είτε την M R με το πακέτο M Competition, επιλέγεις πάντα μια γνήσια M - αναγνωρίσιμη από τα αποκλειστικά χρώματα με το ασύμμετρο χρωματικό σχήμα στο μπροστινό μέρος.

Light white/M Motorsport

Ανοιχτό μπλε, σκούρο μπλε, κόκκινο: χρησιμοποιούνται εδώ σε έντονη αντίθεση με το Light white. Κλασική αλλά και προοδευτική. Ελαφριά αλλά και επιθετική. Οι σφυρήλατοι τροχοί από αλουμίνιο ολοκληρώνουν την εξωστρεφή εμφάνιση.

Black storm metallic/M Motorsport

Η M R με πακέτο M Competition αντιπροσωπεύει την απόλυτη δύναμη και τον δυναμισμό. Τα χρώματα της δύναμης: Black storm metallic σε συνδυασμό με τα χρώματα M. Οι πολλές παροχές του πακέτου καθιστούν τέλεια την ωμή εμφάνιση.

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή  εγγύηση  που καθορίζει ο νόμος.

Μάθε περισσότερα

M Statement: η σχεδίαση

M Statement: η σχεδίαση

Κυρίαρχο μπροστινό τμήμα, επιθετικό πίσω τμήμα: Η M R είναι στην καλύτερη φόρμα της. Κάθεσαι στη σέλα M στο ιδανικό ύψος και πιάνεις το διευρυμένο σωληνοειδές τιμόνι με τη χαραγμένη με λέιζερ επιγραφή «BMW M 1000 R». Το βλέμμα σου στρέφεται στους καθρέπτες στα άκρα του τιμονιού. Ανοίγεις τον ήχο, ανάβεις τα φώτα: το λογότυπο M εμφανίζεται στους προβολείς LED. Ξέρεις: Η πόλη σού ανήκει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πακέτο M Competition υψηλής ποιότητας

Πακέτο M Competition υψηλής ποιότητας

Παραπάνω δεν γίνεται. Αποκλειστικά εξαρτήματα M Carbon όπως το κάλυμμα πίσω τροχού και το προστατευτικό αλυσίδας, το κάλυμμα μπροστινού τροχού, τα καλύμματα ρεζερβουάρ καυσίμου, το κάλυμμα Airbox με tapes, ο ανεμοθραύστης, το κάλυμμα πινιόν, ο κωδικός ενεργοποίησης για το M GPS Laptrigger, το πακέτο συνεπιβάτη M και τα φρεζαρισμένα ποδωστήρια αναβάτη M: αυτή η μοτοσικλέτα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Και είναι ασταμάτητη: χάρη στους τροχούς M Carbon με μείωση βάρους 1,6 kg.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μοναδικότητα Μ: πρόσθετος εξοπλισμός

Περισσότερη αγωνιστική πίστα, περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη σχεδίαση – περισσότερος εσύ. Για τη δική σου M R εκτός από το πακέτο M Competition έχεις στη διάθεσή σου και πολλούς πρόσθετους εξοπλισμούς, όπως τη σέλα συνεπιβάτη M ή τη ζελατίνα Sport, καθώς και εξαρτήματα M Performance, όπως το προστατευτικό κινητήρα M και τα 6πλά ρυθμιζόμενα ποδωστήρια M.

Μετάβαση στην εξατομίκευση

Επιδόσεις στο στόχαστρο

spinner