Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.
Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Τώρα η απόκτηση της μοτοσικλέτας BMW των ονείρων σου γίνεται εύκολη υπόθεση με τα προγράμματα χρηματοδότησης, ασφάλισης και επέκτασης εγγύησης της BMW Financial Services. 

Απόκτησε την BMW F 900 R μοτοσικλέτα των ονείρων σου! Ένα όχημα με οδηγική άνεση και ασφάλεια! Τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Η BMW Financial Services έχει σχεδιάσει τo προγράμμα χρηματοδότησης BMW ALL IN RIDE, με προνομιακούς όρους για να ζείς την εμπειρία οδήγησης της BMW Motorrad χωρίς περιορισμούς.

 

Το BMW ALL IN RIDE σου προσφέρει:

_Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5,3% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)

_Προκαταβολή 10% - 50%

_Διάρκεια 12- 36 μήνες

_Σταθερές ισόποσες μηνιαίες δόσεις για όλη την διάρκεια του δανείου

_Προστασία Δανείου / Δόσεων

_Ασφάλιση μηχανής Allianz με τα προγράμματα και Top ή Maxi Cover (για όλη την διάρκεια χρηματοδότησης)

_Service Inclusive (3 χρόνια / 30.000 χλμ) με όφελος έως και €650

_3 χρόνια οδική βοήθεια BMW Motorrad Mobile Care

_3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

_Ελευθερία επιλογών στο τέλος της χρηματοδότησης, με 3 τρόπους. 

Ανταλλαγή: απόκτησε ένα νέο μοντέλο BMW ανταλλάζοντας τη μοτοσικλέτα σου με μια καινούρια στον Επίσημο Έμπορο, κατόπιν συμφωνίας.

Ανανέωση: Ζήτησε αναχρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού, με ευνοϊκό επιτόκιο.

Απόκτηση: Διατήρησε στην κατοχή σου τη μοτοσικλέτα σου.

Μηνιαία δόση €149 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα BMW F 900 R, με αξία οχήματος €9.540, προκαταβολή €4.500, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.010. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.583,46 , άτοκη προστασία δανείου €95,07 , έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €6.718,53  , ΣΕΠΠΕ 6,15%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €12.023,28 .

Η νέα BMW F 900 R

Δυναμική, προοδευτική, διαισθητική

Η αυθεντική και δυναμική σχεδίαση της F 900 R αναζητά κάθε είδους πρόκληση. Με  αυτο το Dynamic Roadster θα είσαι καθόδων ώστε να φροντίσεις μόνος για το Kick της ημέρας. Η F 900 R αποκρίνεται με ακρίβεια και αμεσότητα. Σε κάθε στροφή μπορείς να χρησιμοποιείς τη δύναμη διαισθητικά και με τον σωστό τρόπο: κάθε σου σκέψη μετατρέπεται σε οδηγική απόλαυση. Αλλά και όσον αφορά στην τεχνολογία φωτισμού, τη συνδεσιμότητα και την ασφάλεια, η F 900 R βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου – και μπροστά από όλους τους υπόλοιπους.

Επιβιβάσου και ξεκίνα,  #NeverStopChallenging.

Μη φοβάσαι – να διασκεδάσει θέλει μόνο.

Πίσω από το μυώδες παρουσιαστικό της F 900 R κρύβεται η αυθεντική οδηγική απόλαυση. Οι ακμές τις τονίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Η μπροστινή όψη είναι επιθετική. Ο προβολέας και ο πίνακας οργάνων είναι τοποθετημένοι στο τιμόνι. Σαν τις γροθιές ενός μαχητή: σε κάλυψη και έτοιμοι για επίθεση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο αρκετά μπροστά: για καλύτερη κατανομή των μαζών και πιο κοντό πίσω τμήμα. Ο χαμηλός σιγαστήρας της εξάτμισης υποστηρίζει τη ζωηρή εμφάνιση. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτό που μετράει είναι το στιλ σου

Κάθε Style μαρτυρά κάτι για τον χαρακτήρα της F 900 R σου. Όπως ακριβώς και για τον δικό σου.

Sport

Ο συνδυασμός Light white/Racing blue metallic/Racing red είναι ζωντανός, νεανικός και δηλώνει τον επιβλητικό χαρακτήρα του Dynamic Roadster με απόλυτη ακρίβεια.

Exclusive

Η έκδοση F 900 R Exclusive σε Blue stone metallic αποτυπώνει τον μυώδη χαρακτήρα της F 900 R με ακρίβεια και απόλυτη σαφήνεια.

Black storm metallic

Σκοτεινά και δυναμικά: τα στοιχεία σε χρώμα αντίθεσης υπογραμμίζουν την επιθετικότητα της F 900 R.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας

77
Μέγιστη ισχύς 77 kW (105 PS)
92
92 Nm Μέγιστη ροπή στις 6.500 σ.α.λ.
895
Κυβισμός 895 ccm
770
Ύψος σέλας 770 έως 865 mm

Περισσότερη ροπή για τη ζωή σου.

Περισσότερη ροπή για τη ζωή σου.

Διαισθητικά, άμεσα και δυναμικά – δεν περιμένεις να έρθουν στιγμές ευτυχίας. Απλώς τις κυνηγάς ανάλογα με τις ορέξεις σου. Ο δυνατός δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας της F 900 R αποδίδει ροπή πάνω από 87 Nm, από τις 4.500 έως τις 8.500 σ.α.λ. Δηλαδή, ακριβώς στο φάσμα στροφών όπου η δύναμη είναι πιο διασκεδαστική. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακάλυψε τον ήχο της F 900 R

Τα σημαντικότερα σημεία της F 900 R

Κινητήρας με υψηλή ροπή.
Βλέπουμε τον κινητήρα της F 900 R. Είναι η καρδιά της F 900 R και εγγυάται την απόλυτη οδηγική απόλαυση.
Ευέλικτο πλαίσιο.
Βλέπουμε το πλαίσιο της F 900 R.
Προσαρμοζόμενος Προβολέας.
Βλέπουμε την F 900 R με Προσαρμοζόμενο Προβολέα.
Κοντή εξάτμιση.
Η κοντή εξάτμιση υπογραμμίζει τον δυναμισμό της F 900 R.
Dynamic ESA.
Βλέπουμε την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση Dynamic ESA.
Πίνακας οργάνων TFT με λειτουργίες συνδεσιμότητας.
Βλέπουμε την μεγάλη οθόνη TFT 6,5" της F 900 R.
Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro.
Μικρό εξάρτημα, μεγάλη ξεκούραση: υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro.
Διάφορα ύψη σελών.
Βλέπουμε τη σέλα της F 900 R. Χάρη στα έξι ύψη σέλας, όλοι θα βρουν την ιδανική θέση.

Προσαρμοζόμενος Προβολέας.

Προσαρμοζόμενος Προβολέας.

Ο Προσαρμοζόμενος Προβολέας της F 900 R ενεργοποιείται αυτόματα όταν η μοτοσικλέτα βρίσκεται σε κεκλιμένη θέση από 7°. Τα χωριστά φωτιστικά σώματα LED στον κύριο προβολέα φροντίζουν για τον καλύτερο δυνατό φωτισμό του εσωτερικού της στροφής. Για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε κάθε στροφή. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προσαρμοσμένη – αλλά μόνο στο θέμα της εργονομίας.

Προσαρμοσμένη – αλλά μόνο στο θέμα της εργονομίας.

Η εργονομία της F 900 R έχει σπορ προσανατολισμό και εστιάζει στον μπροστινό τροχό. Τα έξι διαφορετικά ύψη σέλας, οι ρυθμιζόμενες μανέτες και το διαθέσιμο ψηλό τιμόνι επιτρέπουν στον καθένα να βρει την ιδανική θέση. Η ζελατίνα διατίθεται και σε ψηλή έκδοση και παρέχει αποτελεσματική προστασία, ακόμα και σε μεγαλύτερες διαδρομές.

Έτσι μπορεί να βρει ο καθένας την F 900 R που του ταιριάζει.  Αυτή είναι η αντίληψή μας για το Dynamic Roadster. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποστηρίζει τη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Υποστηρίζει τη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Με τις προαιρετικά διαθέσιμες λειτουργίες οδήγησης Pro μπορείς να απολαμβάνεις ακόμα πιο γρήγορα κάθε στροφή και κάθε ευθεία: Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα συστήματα υποστήριξης ABS Pro, Δυναμικό Έλεγχο Πρόσφυση (DTC), Δυναμικό Έλεγχο Φρένων (DBC) και τη ρύθμιση ροπής αδράνειας του κινητήρα (MSR). Το DBC παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο φρενάρισμα ενώ το MSR αποτρέπει την ολίσθηση ή την αποσταθεροποίηση του πίσω τροχού στο απότομο άνοιγμα του γκαζιού ή τις γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro ή η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση Dynamic ESA συνδυάζουν τη δυναμική οδήγηση με την άνεση: για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το δικό σου στιλ, οι δικές μας προτάσεις.

Από τις σύντομες σπορ διαδρομές μέχρι τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου: Η F 900 R έχει πολλά πρόσωπα. Έχουμε τρεις προτάσεις που είναι ειδικά προσαρμοσμένες σε σένα, ανάλογα με τον τρόπο που προτιμάς να κινείσαι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#NeverStopChallenging

Στο Social Wall θα βρεις πολλούς ομοϊδεάτες και αρκετή έμπνευση. Το σύνθημα είναι «να βλέπεις και να φαίνεσαι». Επιδόσεις και πρόκληση: Εδώ δείχνεις τι έχεις και τι μπορείς. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κατάλληλη ενδυμασία

ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ROADSTER

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα χρώματα που απεικονίζονται στο βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην τρέχουσα γκάμα μοντέλων.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner