Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW R 12

Cruise as you are

Δεν χρειάζεται να ονειρεύεσαι την Καλιφόρνια. Αυτό το άνετο Cruiser σού φέρνει αυτή τη μοναδική χαλαρότητα έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. Η χαμηλή του σέλα σε προσκαλεί να επιβιβαστείς αμέσως. Ως ιδιαίτερα χαλαρός Roadsurfer πιστεύουμε ότι θα ήθελες ίσως να έχεις και τον κατάλληλο ήχο στα αφτιά. Και τότε: Roadtripping προς το Endless Summer. Ωστόσο, μπορείς απλά να κρυφακούς τον ήχο του boxer και να ρολάρεις με το κινητήριο σύστημα μέσα από μητροπόλεις ή να ροκάρεις σε επαρχιακούς δρόμους γεμάτους στροφές. Απόλαυσε αυτή τη μοναδική αίσθηση #Soulfuel – Life is easy στην R 12.

Ένα μοναδικό αυθεντικό μοντέλο

Laid back instead of fast foward

Η R 12 αντιπροσωπεύει έναν χαλαρό τρόπο ζωής. Dresscode: Smart Casual. Style: Classic. Τα εμβληματικά στοιχεία σχεδίασης όπως το στρογγυλό όργανο την καθιστούν μοναδική. Η εντυπωσιακή μορφή ορίζεται κυρίως μέσω του ρεζερβουάρ, της σέλας, του Airboxcover και των φτερών εμπρός και πίσω.

Blackstorm metallic

Paint it Black storm metallic: Με την πλούσια εφαρμογή μαύρου χρώματος, η κουλ σιλουέτα του Cruiser προβάλλει με τον βέλτιστο τρόπο.

Aventurin red metallic

Ιδιαίτερα βίντατζ: Η βαφή σε Aventurin red metallic στο κάλυμμα μπροστινού και πίσω τροχού καθώς και στο ρεζερβουάρ κάνει την R 12 να φαίνεται ακόμα πιο κλασική.

Option 719 Thorium

Χρυσαφί ραφές στη σέλα, χρυσαφί τιμόνι, χρώμα διαμόρφωσης Avus Silver metallic και φουλ τορνευμένα εξαρτήματα – σε αυτό τον εξοπλισμό είναι σωστή η χημεία από την πρώτη ματιά.

What you see is what you feel

Έτσι όπως στέκει: σαν μια υπόσχεση. Έτσι θα είναι κάθε διαδρομή μαζί της: Εύκολη, όμορφη, χαλαρή. Η κλασική, με καθοδική κλίση προς το πίσω μέρος Cruiserflyline διαμορφώνεται μέσω της μονής σέλας σε συνδυασμό με το μεγάλο κάλυμμα πίσω τροχού. Το χαλύβδινο ρεζερβουάρ σχήματος σταγόνας που παραπέμπει στα παλαιότερα ρεζερβουάρ Toaster, εναρμονίζεται ιδανικά. Το πίσω μέρος έχει συμπαγή και δυναμική εμφάνιση χάρη στα ενσωματωμένα φώτα φλας με ενσωματωμένο πίσω φως. Ο μπροστινός τροχός 19“ και ο πίσω τροχός 16“ ολοκληρώνουν την επίπεδη, γερμένη προς τα πίσω εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Το χαλαρό Cruiser της BMW Motorrad προσκαλεί για rideout.

 »
Shine On: Τροχοί με ακτίνες χρυσαφί και μαύροι
Οι προαιρετικοί τροχοί με ακτίνες σε χρυσαφί και μαύρο της R 12 της BMW Motorrad
Τεχνολογικό highlight: Προβολέας LED
Η R 12 της BMW Motorrad με προβολείς LED με φως ημέρας
Προσκαλεί: Πολύ χαμηλό ύψος σέλας
Η R 12 της BMW Motorrad με ένα πολύ χαμηλό ύψος σέλας
Hightech on board: το σύστημα φρένων
Το μερικώς αυτόματο σύστημα φρένων της R 12 της BMW Motorrad
Δυναμισμός και άνεση: Μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro
Η R 12 της BMW Motorrad με πακέτο άνεσης με μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro
Κομψή λεπτομέρεια: η επιχρωμιωμένη πλακέτα πλαισίου
Η επιχρωμιωμένη πλακέτα πλαισίου της R 12 της BMW Motorrad
Σύγχρονο βίντατζ: το στρογγυλό όργανο
Το κλασικό στρογγυλό όργανο της R 12 της BMW Motorrad
Δυνατή καρδιά: Κινητήρας boxer
Ο κινητήρας boxer της R 12 της BMW Motorrad

Customize it!

Customize it!

Η βάση για εξατομικευμένες ιδέες είναι η σχεδίαση Backbone. Το κλασικό σωληνωτό χωροδικτύωμα, το επίπεδο γόνατο ανάρτησης και το νέο Airbox παρέχουν μέγιστη ελευθερία στη διαμόρφωση της περιοχής σέλας/ρεζερβουάρ. Με εξαρτήματα customising όπως το τιμόνι dragbar ή το πίσω κλείσιμο Custom μπορείς για παράδειγμα να χαρίσεις στην R 12 σου ένα εντυπωσιακό στιλ Bobber με μία κίνηση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Feel free to let it roll

95
PS (70 kW)
227
kg απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ
14
Λίτρα χωρητικότητας ρεζερβουάρ
754
mm ύψος σέλας
Αερόψυκτος/ελαιόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Rock’n’roll on the road

Με το θρυλικό κινητήριο σύστημα και τα προγράμματα οδήγησης ROLL και ROCK αλλάζεις από απολύτως χαλαρή σε δυναμική οδήγηση, όποτε το επιθυμήσεις. Ο βελτιστοποιημένος για το Custom Cruiser boxer διαθέτει γεμάτη ροπή και καλή επιτάχυνση σε χαμηλό αριθμό στροφών. Το πρόγραμμα οδήγησης ROLL είναι βέλτιστα διαμορφωμένο για μια ισορροπημένη αίσθηση Cruiser. Το πρόγραμμα οδήγησης ROCK ανοίγει την όρεξη για δυναμικό κυνήγι των στροφών με βέλτιστη ευστάθεια. Ως ιδιαίτερο highlight, η R 12 κουνιέται στο ρελαντί λίγο πιο έντονα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάθε αρχή είναι εύκολη – η έκδοση A2 της R 12

Η R 12 διατίθεται και σε έκδοση A2 με ισχύ 35 kW (48 PS). Έτσι μπορείς να οδηγείς τη μοτοσικλέτα σου με δίπλωμα κατηγορίας Α2. Για να μπορείς να απολαμβάνεις τον πανεύκολο χειρισμό της R 12 nineT από την πρώτη στιγμή. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Το απόλυτο Cruiserfeeling

Hang Loose

Hang Loose

Πόσο χαλαρά μπορεί κανείς να οδηγεί. Η ειδική εργονομία του τιμονιού και των μαρσπιέ εξασφαλίζει το εξαιρετικό cruiserfeeling με χαλαρή στάση του σώματος στη σέλα. Το χαμηλό ύψος σέλας προσκαλεί τον αναβάτη και είναι ιδανικό για οδηγούς που άλλαξαν από αυτοκίνητο σε μοτοσικλέτα. Άλλοι λόγοι, για να μείνετε χαλαροί: Το ABS Pro ρυθμίζει αναλόγως της κεκλιμένης θέσης την ικανότητα πέδησης και επίσης το DTC αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης. Lean back and enjoy your ride.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

The spirit of easy

The spirit of easy

Απλά επιβιβάσου, η R 12 θα σε πάει άνετα όπου θες. Ξεκίνα χωρίς κλειδί χάρη στο Keyless Ride. Χρησιμοποίησε το smartphone σου ως πλοήγηση με το προαιρετικό ConnectedRide Control με στήριγμα για κινητό. Δες τα πάντα πιο συνοπτικά στην προαιρετική Digital Display. Άλλαξε ανάμεσα στις ταχύτητες χωρίς να χειρίζεσαι τον συμπλέκτη με τον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων του προαιρετικού πακέτου άνεσης. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 years of peace of mind

Ride on and on and on. We're giving you an extra year. 

As of now, buy a motorcycle and you get one more year of peace of mind in addition to your statutory  warranty. 

Find out more

Περισσότερα για τους φίλους του Heritage

spinner