The Bobber

Black around the clock

Η δεκαετία του 1950. Μια εποχή, στην οποία τα Bobber και το Rock’n’Roll κατακτούσαν τον κόσμο. Το μαύρο χρώμα υπογραμμίζει ιδιαίτερα εντυπωσιακά τον κουλ χαρακτήρα που συνδέεται με εκείνη την εποχή. Αυτό το χαλαρό ρετρό στιλ μπορείς να περάσεις στην R 12 σου με μόνο λίγα αξεσουάρ. Σε αυτά ανήκουν για παράδειγμα το μαύρο πίσω κλείσιμο Custom, οι μαύροι τερματικοί καθρέπτες τιμονιού Option 719 Shadow ή το μαύρο τιμόνι dragbar. Έτσι η μοτοσικλέτα σου θα γίνει ένα αυθεντικό Bobber και ένας απόλυτος μαγνήτης για τα βλέμματα, όπου κι αν εμφανίζεται.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Πακέτο άνεσης

Το πακέτο άνεσης κάνει πολλές διαδρομές πιο άνετες με τα θερμαινόμενα γκριπ και τη ρύθμιση ταχύτητας κίνησης. Πρόσθετα, ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς χειρισμό της μανέτας συμπλέκτη. Το Hill Start Control διευκολύνει την εκκίνηση σε ανωφέρειες.

Σχεδιαστική επιλογή σύστημα εξαγωγής καυσαερίων

Η σχεδιαστική επιλογή σύστημα εξαγωγής καυσαερίων χαρίζει νότες εξατομίκευσης. Το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων αναβαθμίζεται με μια επιχρωμιωμένη βαφή στην πολλαπλή και ένα τελικό εξάτμισης με ηλεκτρολυτική λείανση. Έτσι δημιουργείται μια μοναδική εμφάνιση.

Option 719 parts

Τροχός Option 719 Classic

Άνετη οδήγηση με στιλ: Ο τροχός Option 719 Classic είναι ένας τροχός με ακτίνες χωρίς αεροθάλαμο σε διαχρονική σχεδίαση. Οι υψηλής ποιότητας τροχοί με ακτίνες στο κέντρο με μαύρο ανοδιωμένο δακτύλιο ζάντας καθιστούν ιδανική την κλασική εμφάνιση Heritage.

Option 719 handlebar end mirrors in Shadow black

The Shadow black Option 719 handlebar end mirrors offer exceptional visibility and emphasise the character of the bike.

Option 719 hand lever Shadow II black

The adjustable hand levers of the exclusive Option 719 Shadow are milled from a black anodised aluminium alloy. The grip width can be adjusted to five settings and adapted to individual requirements. The high-quality milled parts with Option 719 branding further refine the motorbike.

Option 719 footrest system in Shadow black

The rider footrest system of the exclusive Option 719 in Shadow black refines the look and function of the motorbike. The high-quality milled parts further emphasise the sporty appearance of the bike and the material quality.

Option 719 cylinder head cover in Shadow black

The Option 719 cylinder head covers in Shadow black impress with high-quality finishes and a customised look. In addition to the magnesium cylinder head covers, the set also includes surface-milled ignition coil covers made of black anodised aluminium with laser-engraved inscription and an anodised oil filler plug.

Τιμόνι dragbar μαύρο

Το μαύρο τιμόνι dragbar κάνει εφικτή μια σπορ-χαμηλή και περαιτέρω προς τα εμπρός θέση λαβής. Έτσι δημιουργείται μια χαλαρή και σπορ θέση του σώματος στη σέλα. Επιπλέον είναι σχεδόν 11 cm φαρδύτερο από το τιμόνι του βασικού εξοπλισμού.

Πίσω κλείσιμο Custom σε μαύρο χρώμα

Το πίσω κλείσιμο Custom σε μαύρο χρώμα μειώνει το μήκος του πίσω μέρους της μοτοσικλέτας και εντυπωσιάζει χάρη στον οπτικά ελευθερωμένο πίσω τροχό με μια σπορ/εξατομικευμένη εμφάνιση. Η πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας τοποθετείται σε ένα στήριγμα πίσω από τον πίσω τροχό. Η σέλα εντυπωσιάζει με την κομψή εγκάρσια ραφή και τις γκρι ραφές αντίθεσής της.

The Classic Tourer

Παντού και πάντα χωρίς στρες

Τι υπάρχει πιο ωραίο από το να οδηγείς χαλαρά στον επαρχιακό δρόμο μετά από μια κουραστική ημέρα και να απολαμβάνεις τον ήχο του αερόψυκτου κινητήρα boxer; Με αυτή την παραλλαγή εξοπλισμού, η διαδρομή πάνω στην R 12 μπορεί να κρατήσει λίγο περισσότερο. Για αυξημένη άνεση τουρισμού φροντίζει η ζελατίνα Tour και η σέλα άνεσης σε μαύρο χρώμα καθώς και η νέα Digital Display. Στην πλευρική τσάντα της Soulfuel Collection ταιριάζουν όλα όσα χρειάζεσαι για μια εκδρομή στον προσωπικό σου Road to Joy.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Πακέτο άνεσης

Το πακέτο άνεσης κάνει πολλές διαδρομές πιο άνετες με τα θερμαινόμενα γκριπ και τη ρύθμιση ταχύτητας κίνησης. Πρόσθετα, ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς χειρισμό της μανέτας συμπλέκτη. Το Hill Start Control διευκολύνει την εκκίνηση σε ανωφέρειες.

ConnectedRide Control

Με το ConnectedRide Control, το smartphone μπορεί να συνδεθεί με το όχημα και να εμφανίζει ορισμένα δεδομένα του οχήματος, καθώς και τον τρέχοντα καιρό και την πλοήγηση χάρη στην εφαρμογή ConnectedRide. Το smartphone στερεώνεται με ασφάλεια σε ένα στήριγμα, εντός του οπτικού πεδίου. Ο χειρισμός λειτουργεί εύκολα και διαισθητικά μέσω του Multi-Controller.

Digital Display

Η κρυμμένη Digital Display εκτοξεύει τη μοτοσικλέτα στην ψηφιακή εποχή. Χάρη στην ευανάγνωστη απεικόνιση, όλες οι πληροφορίες παραμένουν με σαφήνεια εντός οπτικού πεδίου - ιδιαίτερα στην ακόμα πιο συμπαγή λειτουργία Pure Ride. Εκτός από την ταχύτητα και τον αριθμό στροφών μπορούν για παράδειγμα να εμφανίζονται τα ημερήσια χιλιόμετρα, η μέση κατανάλωση ή η θερμοκρασία κινητήρα.

Headlight Pro

Με το Headlight Pro, ο προβολέας διαθέτει εκτός από το μοτίβο φωτισμού LED που λειτουργεί ως φως θέσης και φως ημέρας και έναν προσαρμοζόμενο στρεφόμενο φωτισμό. Τα τμήματα LED ενεργοποιούνται αναλόγως της κεκλιμένης θέσης πρόσθετα στα φώτα διασταύρωσης, για να βελτιστοποιηθεί ο φωτισμός της περιοχής εσωτερικά στη στροφή.

Έλεγχος πίεσης ελαστικών

Ο έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) δείχνει την πίεση του αέρα στα ελαστικά και ενημερώνει έγκαιρα τον αναβάτη σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Οι τιμές εμφανίζονται στην οθόνη. Μια κίτρινη πληροφοριακή λυχνία και μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζουν αυτόματα την σχετική απόκλιση από τις προδιαγραφόμενες τιμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ζελατίνα Tour

Η ζελατίνα Tour παρέχει άνετη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες και αποτελεί έτσι την ιδανική επιλογή για μεγαλύτερες διαδρομές. Η εμφάνιση Cruiser είναι βέλτιστα εναρμονισμένη με τη σχεδίαση της μοτοσικλέτας. Η ζελατίνα είναι απολύτως διάφανη και διαθέτει αντιχαρακτική επίστρωση και στις δύο πλευρές. Στο σετ περιλαμβάνεται πρόσθετα ένα στήριγμα ζελατίνας και μπάρα φλας LED.

Σέλα άνεσης σε μαύρο χρώμα

Η μαύρη σέλα comfort προσφέρει χάρη στο πρόσθετο υλικό επένδυσης καθίσματος ένα αισθητό πλεονέκτημα στην άνεση καθίσματος για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Ταυτόχρονα αυξάνει την επιφάνεια επαφής του οδηγού με τη μοτοσικλέτα και υποστηρίζει έναν καλύτερο έλεγχο του οχήματος. Χάρη στο ανθεκτικό, αδιάβροχο εξωτερικό υλικό της, η σέλα comfort ενδείκνυται για κάθε διαδρομή.

Πλευρική τσάντα Soulfuel Collection πράσινη μικρή 10 l δεξιά

Η μικρή, αδιάβροχη πλευρική τσάντα της Soulfuel Collection είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και δέρμα. Η τσάντα ασφαλίζει στο πλευρικό στήριγμα τσαντών. Μια εξωτερική θήκη με υδροαπωθητικό φερμουάρ παρέχει χώρο για προσωπικά αντικείμενα που πρέπει να είναι γρήγορα προσβάσιμα. Ο όγκος μπορεί να προσαρμόζεται ευέλικτα μέσω ιμάντων συμπίεσης.

Ο εξοπλισμός μας για τα όνειρά σου

Roadtrips, σύντομες εκδρομές, χαλαρές διαδρομές μετά το σχόλασμα: Όπως θέλεις να οδηγείς πάνω στην R 12 σου: Στο πλούσιο πρόγραμμα γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad θα βρεις εγγυημένα τα κατάλληλα εξαρτήματα για μια μοτοσικλέτα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Ανακάλυψε τα αξεσουάρ
spinner