Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €599,05 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €34.900 προκαταβολή €10.470, και με τελευταία μεγάλη δόση €7.329,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €5.128,00 , προστασία δανείου €614,46 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €30.172,46 , ΣΕΠΠΕ 8,09%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €46.780,20.

Η BMW M 1000 RR

Racing like no other

Για όσους τους ορίζει και τους προκαλεί συνεχώς το πάθος τους. Για όσους δεν χαρίζουν ούτε ένα χιλιοστό και ούτε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου: Η BMW M RR είναι το superbike με ομολογκασιόν για αγώνες. Τελειοποιήθηκε στην αεροδυναμική σήραγγα και εξελίχθηκε περαιτέρω στην πίστα. Οι αεροδυναμικές βελτιώσεις και η χρήση ανθρακονημάτων αυξάνουν σημαντικά την τελική ταχύτητα κίνησης στα 314 km/h. Ο κινητήρας και τη ανάρτηση παραμένουν το ίδιο αποδοτικά και άμεσα. Η M RR αντιπροσωπεύει τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη μοναδικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Όπως κάθε μοντέλο M.

Αλλά και εδώ υπάρχει μια αναβάθμιση: το BMW Motorrad Motorsport Race Support - κι αυτό τυπικό για τη σειρά #NeverStopChallenging.

Τα σημαντικότερα σημεία σε συνδυασμό

Υψηλής ποιότητας φρεζαρισμένα εξαρτήματα M
Βάση μαρσπιέ της M 1000 RR
Ισχυρά φρένα Μ
Φρένο της M 1000 RR
Βελτιστοποιημένη αεροδυναμική με νέα winglet
Winglet της M 1000 RR
Εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με ζελατίνα
Μπροστινό μέρος και ζελατίνα της M 1000 RR
Ελαφρείς ανθρακονημάτινοι τροχοί M Carbon με σχεδίαση tape
Ανθρακονημάτινοι τροχοί M με σχεδίαση tapes της M 1000 RR
Αποκλειστικό κινούμενο γραφικό έναρξης M
Λογότυπο M στην οθόνη TFT της M 1000 RR
Βελτιστοποιημένο ως προς το βάρος σύστημα εξαγωγής καυσαερίων αποκλειστικά σε τιτάνιο
Σύστημα εξαγωγής καυσαερίων αποκλειστικά σε τιτάνιο της M 1000 RR
Βελτιστοποιημένος κινητήρας ShiftCam
Κινητήρας της M 1000 RR

Πορεία όπως στη σκιά του ανέμου

Πορεία όπως στη σκιά του ανέμου

Η βελτιστοποιημένη μπροστινή και πλευρική επένδυση από ανθρακονήματα εξασφαλίζει μεγαλύτερη απόδοση και αύξηση της τελικής ταχύτητας κατά 8 km/h. Επιπλέον, η νέα αεροδυναμική αποφορτίζει τον οδηγό μειώνοντας την πίεση επαφής του ανέμου: για παρατεταμένη, γρήγορη, εστιασμένη οδήγηση. Τα ανασχεδιασμένα M Winglet από ανθρακονήματα αυξάνουν την πίεση επαφής του μπροστινού τροχού κατά έως και 6,3 kg - ακόμη και σε κεκλιμένη θέση. Και φροντίζουν για 22,6 kg Downforce στα 300 km/h: για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε μεγαλύτερες κλίσεις και υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξιοποιήστε τον άνεμο

Αξιοποιήστε τον άνεμο

Σε συνεργασία με τους ειδικούς της BMW Motorsport, δημιουργήθηκαν τα M Brake Ducts και το προαιρετικό M Aero Wheel Cover. Τα M Brake Ducts είναι απευθείας ενσωματωμένα στα νέα φτερά του μπροστινού τροχού, τα οποία έχουν βελτιστοποιηθεί από την πλευρά τους για καλύτερο αερισμό των πιρουνιών και των δαγκανών φρένων. Τα M Brake Ducts που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα σειράς παραγωγής μειώνουν τη θερμοκρασία στις δαγκάνες των φρένων. Τα καλύμματα M Aero Wheel Cover, τα οποία είναι επίσης κατασκευασμένα από διάφανα ανθρακονήματα, μειώνουν τους στροβιλισμούς στον μπροστινό τροχό και δημιουργούν τις πλήρεις δυνατότητες για μεγάλες ευθείες διαδρομές σε ταχύτητες άνω των 250 km/h.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
156
kW (212 PS) στις 14.500 σ.α.λ.
314
km/h τελική ταχύτητα
192
Kg DIN Απόβαρο
113
Nm στις 11.000 σ.α.λ. μέγιστη ροπή στρέψης
Υδρόψυκτος/ελαιόψυκτος τετράχρονος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας με BMW ShiftCam

Τα χιλιοστά κάνουν τη διαφορά – και στον κινητήρα

Το συγκρότημα κίνησης της M RR με μέγιστο αριθμό στροφών 15.100 σ.α.λ. έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στο WSBK. Ένα επίπεδο επιδόσεων, στο οποίο απαιτείται εργασία με ακρίβεια χιλιοστών: Πλήρως επεξεργασμένα με CNC κανάλια εισαγωγής, ελαφριά, σφυρήλατα έμβολα 2 ελατηρίων με βελτιστοποιημένα ελατήρια εμβόλου για αισθητά μειωμένη κατανάλωση λιπαντικού, λεπτά και ελαφριά ζύγωθρα, βαλβίδες τιτανίου, βελτιστοποιημένοι εκκεντροφόροι και σε σύγκριση με τη S 1000 RR ελαφρύτερες κατά 340 g μπιέλες τιτανίου της Pankl για μειωμένη απόδοση τριβής αποτελούν μόνο μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Σε αυτά προστίθεται η τεχνολογία BMW ShiftCam που διαφοροποιεί τον χρονισμό των βαλβίδων και τη διαδρομή βαλβίδων, καθώς και ένα σύστημα εισαγωγής με μικρότερες χοάνες αναρρόφησης για βελτιστοποιημένη αλλαγή φορτίου στις υψηλές ταχύτητες. Και για την τέλεια εκκίνηση στη νίκη, ο συμπλέκτης με λειτουργία Antihopping δεν διαθέτει αυτοϋποβοήθηση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαφής ανατροφοδότηση – όχι μόνο από τον διάδρομο των πιτ

Η καλύτερη δυνατή αίσθηση του μπροστινού και του πίσω τροχού, καθώς και εκπληκτική ακρίβεια στόχευσης: Η καρδιά της ανάρτησης είναι ένα πλαίσιο γέφυρας κατασκευασμένο από αλουμίνιο, συμπληρώνεται από ένα πιρούνι upside down και ένα κεντρικό γόνατο ανάρτησης με κινηματικό σύστημα Full Floater Pro για σαφώς αυξημένη απόδοση ανάρτησης. Με συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς στους καλύτερους χρόνους στην αγωνιστική λειτουργία, η ανάρτηση εντυπωσιάζει και τους τελειομανείς που κινούνται από την αδρεναλίνη στον επαρχιακό δρόμο.

Ανώτερη απόδοση – και θέμα νοοτροπίας

Η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων με ακρίβεια χιλιοστού του δευτερολέπτου ξεχωρίζει τους πραγματικούς νικητές: Το Launch Control της M RR υποστηρίζει την τέλεια εκκίνηση στον αγώνα και το Pit-Lane-Limiter ξέρει πότε πρέπει να τιθασεύεται η ισχύς. Ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro φροντίζει για γρήγορες αλλαγές σχέσεων σε κάθε αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη ενεργοποίηση συμπλέκτη. Για την αγωνιστική λειτουργία αντιστρέφεται εύκολα το σχεδιάγραμμα αλλαγής ταχυτήτων. Επιπλέον, συνολικά 7 προγράμματα οδήγησης, δύο ρυθμιζόμενες χαρακτηριστικές καμπύλες γκαζιού καθώς και μια τριπλή δυνατότητα ρύθμισης της ροπής έλξης κινητήρα χρησιμεύουν στη βέλτιστη προσαρμογή στην εκάστοτε πίστα. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται τέλεια ευανάγνωστα στην οθόνη TFT 6,5".

Ασυμβίβαστη επιτάχυνση – αλλά ανάποδα

Μετά από έναν χρόνο χρήσης στο WSBK και στις πίστες αυτού του κόσμου ισχύει ακόμα για τα φρένα M: Best in Class. Βασικά: ακόμα καλύτερα. Διότι τα νέας εξέλιξης M Brake Ducts ψύχουν τις δαγκάνες των φρένων κατά την αγωνιστική λειτουργία  ανάλογα με την αγωνιστική πίστα κατά έως και 10 βαθμούς - για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ένα ακόμη πιο σταθερό σημείο πίεσης. Με τον ειδικά προσαρμοσμένο συνδυασμό βαλβίδων/δαγκάνας συνεχίζει έτσι να εξασφαλίζεται κορυφαία σταθερότητα στην πέδηση και άριστη πληροφόρηση και ιδανική προσαρμογή στο Race ABS. Τα φρένα M είναι και παραμένουν το απόλυτο σημείο αναφοράς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή  εγγύηση  που καθορίζει ο νόμος.

Μάθε περισσότερα

Έτσι φαίνονται οι νικητές

Δύο εκδόσεις, ένας στόχος: απόλυτες επιδόσεις

Η M RR διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Ως βασική παραλλαγή και ως M RR με πακέτο M Competition. Κάθε M RR έχει σχεδιαστεί με μία σαφή προδιαγραφή: νικήτρια. Και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύουν και οι δύο παραλλαγές με απόλυτη αφοσίωση και ανόθευτο πάθος για επιδόσεις.

Light white/M Motorsport

Η βασική έκδοση της M RR είναι ένα superbike με ομολογκασιόν για τους αγώνες. Διαθέτει όλα όσα απαιτούνται για γρήγορη οδήγηση και αποτελεί την ιδανική βάση για τις ομάδες αγώνων.

Black storm metallic/M Motorsport

Περισσότερες επιδόσεις, περισσότερη μοναδικότητα - κάτι παραπάνω δεν υπάρχει: M RR με πακέτο M Competition. Εδώ η αισθητική και η μοναδικότητα συναντούν την ασυμβίβαστη αγωνιστική τεχνολογία.

Τήρηση των γραμμών

Το αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο μπροστινό τμήμα με την επένδυση σε διάφανα ανθρακονήματα με tapes σε σχεδίαση M δείχνει τη θέληση για νίκη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια – ακόμα και η ανασχεδιασμένη βάση επενδύσεων είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα. Και το ομοίως ανασχεδιασμένο πίσω τμήμα καθιστά την M RR ακόμα πιο δυναμική. Επίσης, ο φορέας πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας μαζί με την ενσωματωμένη μονάδα φώτων έχει γίνει ακόμα πιο συμπαγής. Χάρη σε μία νέα πλεξούδα καλωδίων και το φις LWS των πίσω φλας, η M RR είναι τώρα ακόμα πιο γρήγορα έτοιμη για την αγωνιστική πίστα. Και τα φις φλας μπροστά βελτιστοποιήθηκαν αντίστοιχα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακόμα περισσότεροι αγώνες

Το πακέτο M Competition

Το πακέτο M Competition

Οι αγώνες συναντούν την αισθητική: το πακέτο M Competition περιλαμβάνει το M GPS Laptrigger με αντίστοιχο κωδικό έγκρισης λειτουργίας, τα M Aero Wheel Covers, ένα ανοδιωμένο καθώς και 220 g ελαφρύτερο ψαλίδι και τη φιλική στη συντήρηση αλυσίδα M Endurance με επίστρωση DLC. Επιπλέον, υπάρχει το πακέτο M Carbon με υψηλής ποιότητας στοιχεία από διάφανα ανθρακονήματα και διαφανή λάκα, το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων M με το νέο, κατά 150 g ελαφρύτερο μαρσπιέ M και το κάλυμμα από ανθρακονήματα συνεπιβάτη καθώς και το πακέτο συνεπιβάτη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άλλα σπορ αξεσουάρ

Άλλα σπορ αξεσουάρ

Ο πλούσιος προαιρετικός εξοπλισμός και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad αναβαθμίζουν περαιτέρω την M RR και την προσαρμόζουν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αναβάτη ή της πίστας. Έτσι το μονόσελο M Carbon μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα για το GPS-Mouse ή την κάμερα Action. Η 6πλά ρυθμιζόμενη βάση μαρσπιέ M, που περιλαμβάνεται και στο πακέτο M Competition, υποστηρίζει έναν αγωνιστικό τρόπο οδήγησης – ακριβώς όπως η μονή σέλα M Endurance, που επιτρέπει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σε βαθύτερες κλίσεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κολάζ από τρεις εικόνες της M 1000 RR στην πίστα

Όταν η αγωνιστική πίστα είναι το σάουντρακ της ζωής

Η μάχη για το βάθρο. Η εργασία σε χιλιοστά και χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η προθυμία να τα δώσουμε όλα – στην πίστα και στον διάδρομο των πιτ: Για ομάδες αγώνων και επαγγελματίες, η BMW Motorrad Race Support προσφέρει μετατροπές που αυξάνουν την απόδοση. Από τα κιτ κινητήρων και ηλεκτρονικού συστήματος μέχρι το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων Race και πολλά άλλα.

Μετάβαση στο Race Support external-link-arrow-slim

Ακόμη περισσότερη απόδοση

spinner