Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €389,30 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €27.850 προκαταβολή €8.910, και με τελευταία μεγάλη δόση €5.848,50. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,55% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.031,48 , προστασία δανείου €476,38 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €19.416,38 , ΣΕΠΠΕ 7,54%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €32.154,90.

Η BMW R 18 Classic

Εμβληματική. Νοσταλγική. Soulfuel

Η R 18 Classic είναι μια νοσταλγική μοτοσικλέτα Touring. Παραπέμπει στο ξεκίνημα των πρώτων μοτοσικλετών cruiser. Επιπλέον, υιοθετεί τα διαχρονικά χαρακτηριστικά της ιστορίας των μοτοσικλετών μας. Καρδιά της μοτοσικλέτας είναι ο μεγαλύτερος κινητήρας boxer που κατασκευάσαμε μέχρι σήμερα. Εγγυάται ξεκούραστα ταξίδια και αυθεντική απόλαυση. Συνεπώς εξελιγμένη ιστορία - απόλυτα στο πνεύμα του #SoulFuel.

We see the R 18 Classic.

Το πρώτο βήμα είναι και το ευκολότερο – Η νέα Α2 έκδοση της R 18 Classic

Η R18 Classic είναι τώρα διαθέσιμη και σε Α2 έκδοση με 48 HP. Η έκδοση αυτή είναι απόλυτα «διαχειρίσιμη», πράγμα που σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι για να την οδηγήσεις είναι ένα δίπλωμα οδήγησης Α2. Απόλαυσε τον διαισθητικό χειρισμό της R18 Classic από την αρχή.

Η σχεδίαση της R 18 Classic

Μια μοτοσικλέτα cruiser, εμπνευσμένη από τους θρύλους

Τεταμένη σιλουέτα, λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας: Η R 18 Classic έλκει όλα τα βλέμματα επάνω της.

  Option 719 Mineral white metallic

  Τόσο βίντατζ: Χάρισε στη μοτοσικλέτα σου μια νοσταλγική και συγχρόνως σύγχρονη εμφάνιση με αυτήν την κομψή χρωματική παραλλαγή.

  R 18 Classic

  Το χρώμα Black storm metallic υπογραμμίζει την τεταμένη σιλουέτα της μοτοσικλέτας cruiser.

  Mars Red metallic

  Το Mars red metallic τονίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της R 18 Classic.

  Manhattan metallic matt

  Το Nürburg silver, το στιλβωμένο αλουμίνιο και το γυαλιστερό χρώμιο δημιουργούν εντυπωσιακές αντιθέσεις με τις σκούρες βαμμένες επιφάνειες και τη μαύρη σέλα της μοτοσικλέτας.

  Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan silver 2 metallic

  Το χρώμα με μπλε έως βιολετί αντανακλάσεις δίνει μοναδική λάμψη στην R 18 Classic.

  Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά με μια ματιά

  Το ρεζερβουάρ καυσίμου σε σχήμα σταγόνας είναι ένα εμβληματικό στοιχείο της ιστορίας μας και τονίζει το χαρακτηριστικό Flyline της R 18 Classic, όπως και ο μακρύς τελικός σιγαστήρας της εξάτμισης. Το ατσάλινο διπλό σωληνωτό πλαίσιο περιβάλλει τον μεγάλο κινητήρα, ο οποίος μετατρέπει κάθε χιλιόμετρο σε μια συγκλονιστική εμπειρία.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  Σέλα με κάθισμα συνεπιβάτη
  Βλέπουμε τη διαιρούμενη σέλα με κάθισμα συνεπιβάτη.
  Κινητήρας boxer με ωστήρια
  Βλέπουμε τον εντυπωσιακό κινητήρα boxer με τα ωστήρια.
  Πρόσθετοι προβολείς LED
  Βλέπουμε δεξιά και αριστερά από τον κύριο προβολέα τους δύο μικρότερους πρόσθετους προβολείς.
  Στηρίγματα ποδιών
  Βλέπουμε τα στηρίγματα ποδιών της R 18 Classic.
  Ζελατίνα
  Βλέπουμε τη ζελατίνα της R 18 Classic.
  Στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης, ανοικτός άξονας μετάδοσης, διπλό σωληνωτό πλαίσι
  Βλέπουμε τις στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης, τον ανοικτό άξονα μετάδοσης και το διπλό σωληνωτό πλαίσιο.
  Μαύρο ρεζερβουάρ καυσίμου με βιδωμένο λογότυπο
  Βλέπουμε το μαύρο ρεζερβουάρ καυσίμου
  Τσάντες σέλας
  Βλέπουμε τους μαλακούς σάκους της R 18 Classic.

  Κάνε δική σου τη μοτοσικλέτα

  Κάνε δική σου τη μοτοσικλέτα

  Το Option 719 προσφέρει πολλές επιλογές διαμόρφωσης για τη μοτοσικλέτα σου. Με το σχεδιαστικό πακέτο Option 719 AERO με εξαρτήματα από βουρτσισμένο και ανοδιωμένο αλουμίνιο θα τονίσεις το ιδιαίτερο στιλ. Οι χυτοί τροχοί Option 719 AERO σε ασημί Contrast Cut ενσωματώνονται άψογα στην εμφάνιση. Η σέλα Option 719 από τεχνόδερμα με ραμμένη πλακέτα BMW προσφέρει κορυφαία άνεση σε σένα και τον συνεπιβάτη.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Κάνε δική σου τη μοτοσικλέτα

  Κάνε δική σου τη μοτοσικλέτα

  Η ευέλικτη συνολική σχεδίαση της R 18 Classic και ο πλούσιος πρόσθετος εξοπλισμός σού προσφέρουν μέγιστη ελευθερία στη διαμόρφωση. Έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μία μοτοσικλέτα που ανταποκρίνεται απόλυτα στα γούστα σου.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ανακάλυψε τον κινητήρα της R 18 Classic

  Η υψηλή ροπή που αποδίδεται από τις χαμηλές στροφές φροντίζει για δυναμικές στιγμές cruising: Ο δικύλινδρος κινητήρας boxer χωρητικότητας 1802 ccm της R 18 Classic είναι ο μεγαλύτερος κινητήρας boxer που κατασκευάσαμε ποτέ. Ένας κινητήρας που θα τον δεις, θα τον ακούσεις και θα τον νιώσεις: Η μέγιστη ροπή των 158 Nm αποδίδεται από τις 3.000 σ.α.λ. Από τις 2.000 έως τις 4.000 σ.α.λ. είναι διαθέσιμα πάνω από 150 Nm ροπής που εξασφαλίζουν τον χαρακτηριστικό τρόπο λειτουργίας των κινητήρων boxer. Στις 4.750 σ.α.λ. ο Big Boxer αποδίδει ισχύ 67 kW (91 hp). Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις με ορμή το ταξίδι σου.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  1802
  ccm κυβισμός
  158
  Nm μέγιστη ροπή στις 3.000 σ.α.λ.
  690
  mm ύψος σέλας
  290
  km αυτονομία (τουλάχιστον)

  3 Χρόνια Εγγύηση

  Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

  Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

  Μάθε περισσότερα

  Περισσότερα για το #Soulfuel

  #Soulfuel σημαίνει να διατηρείς το πάθος και την περιέργειά σου. Περιμένεις το επόμενο ταξίδι σου με ανυπομονησία.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  spinner