BMW Motorrad Connected App

BMW Motorrad Connected App

Η εφαρμογή BMW Motorrad Connected είναι το κεντρικό στοιχείο σύνδεσης για όλα τα προϊόντα BMW Motorrad ConnectedRide. Θα χρειαστεί να συνδέσεις μέσω Bluetooth μια μόνο φορά κάθε προϊόν της οικογένειας ConnectedRide με το Connectivity Hub της εφαρμογής. Έτσι θα έχεις γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες, όπως πλοήγηση, πληροφορίες μοτοσικλέτας και άλλα στοιχεία, ανάλογα με το προϊόν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκτεταμένες δυνατότητες

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Το BMW Motorrad Connectivity σού επιτρέπει να χρησιμοποιείς τις συνήθεις λειτουργίες του smartphone, όπως λειτουργία τηλεφώνου, μουσικής και πλοήγησης από την οθόνη TFT της μοτοσικλέτας σου. Συνδέει τη μοτοσικλέτα, το smartphone και το κράνος μεταξύ τους μέσω Bluetooth ώστε να μπορείς να ελέγχεις τις λειτουργίες από το Multi Controller του τιμονιού. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις στα μεγαλύτερα ταξίδια τα αγαπημένα σου τραγούδια, να επικοινωνείς με φίλους και να μη χάνεις ποτέ τον προορισμό από τα μάτια σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Δεν έχει σημασία εάν οδηγείς τη μοτοσικλέτα σου προς το γραφείο, την καφετέρια ή το γυμναστήριο – το Connected Rider Gear συνοδεύει τον ψηφιακό τρόπο ζωής σας. Το Jacke Tokyo Connect GTX με τον ενεργό φωτισμό στο πίσω μέρος και τα μανίκια δεν σας αφήνει να περνάτε απαρατήρητοι και προσφέρει επίσης πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Όπως μια head-up display, τα Smartglasses ConnectedRide προβάλλουν πληροφορίες οδήγησης και οδηγίες πλοήγησης απευθείας στο οπτικό σου πεδίο, όποτε το θέλεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουάρ BMW Motorrad Connected

Αξεσουάρ BMW Motorrad Connected

Τα προϊόντα BMW Motorrad ConnectedRide περιλαμβάνουν επίσης τα δικά μας έξυπνα αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα σας που σάς υποστηρίζουν στα ταξίδια σας. Πρώτα απ’ όλα, η συσκευή ConnectedRide Navigator, που είναι πολλά περισσότερα από μια απλή συσκευή πλοήγησης. Συνδέει μεταξύ τους πολλά προϊόντα ConnectedRide, καθώς και τη δική σου συσκευή Smartphone στην επιφάνεια διαισθητικού χειρισμού του και καθίσταται έτσι το κέντρο τηλεφωνίας, Streaming και πλοήγησης. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο ως συσκευή πλοήγησης. Τότε, η βάση BMW Motorrad ConnectedRide Cradle είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα προϊόντα Connected Ride της εταιρείας μας

Μπουφάν Tokyo Connect GTX
Ο τέλειος συνδυασμός στιλ, λειτουργικότητας και προστασίας – και έξυπνων στοιχείων.
ConnectedRide Smartglasses
Τα Smartglasses είναι η δική σου οθόνη Head-up-Display για τη μοτοσικλέτα με όλες της σχετικές με την οδήγηση πληροφορίες.
ConnectedRide Navigator
Η συσκευή πλοήγησης της πλέον πρόσφατης γενιάς για τη δική σου μοτοσικλέτα BMW.
ConnectedRide Com U1
Το ανεξάρτητο από το κράνος σύστημα επικοινωνίας για την ιδιωτική και την ανοικτή επικοινωνία.
ConnectedRide Cradle
Η έξυπνη βάση για τη δική σου συσκευή Smartphone για την πλοήγηση με την εφαρμογή Connected App.
spinner

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις για το BMW Motorrad ConnectedRide; Ρίξε μια ματιά στη δικτυακή πύλη Συχνών Ερωτήσεων.

spinner