Εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Η εφαρμογή BMW Motorrad Connected είναι το κεντρικό στοιχείο σύνδεσης για όλα τα προϊόντα BMW Motorrad ConnectedRide. Θα χρειαστεί να συνδέσεις μέσω Bluetooth μια μόνο φορά κάθε προϊόν της οικογένειας ConnectedRide με το Connectivity Hub της εφαρμογής. Έτσι θα έχεις γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες, όπως πλοήγηση, πληροφορίες μοτοσικλέτας και άλλα στοιχεία, ανάλογα με το προϊόν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκτεταμένες δυνατότητες

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Το BMW Motorrad Connectivity σού επιτρέπει να χρησιμοποιείς τις συνήθεις λειτουργίες του smartphone, όπως λειτουργία τηλεφώνου, μουσικής και πλοήγησης από την οθόνη TFT της μοτοσικλέτας σου. Συνδέει τη μοτοσικλέτα, το smartphone και το κράνος μεταξύ τους μέσω Bluetooth ώστε να μπορείς να ελέγχεις τις λειτουργίες από το Multi Controller του τιμονιού. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις στα μεγαλύτερα ταξίδια τα αγαπημένα σου τραγούδια, να επικοινωνείς με φίλους και να μη χάνεις ποτέ τον προορισμό από τα μάτια σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Connected Rider Gear

BMW Motorrad Connected Rider Gear

Το μπουφάν Tokyo Connect GTX είναι το πρώτο ρούχο της συλλογής BMW Motorrad Connected Rider Gear. Δεν έχει σημασία εάν οδηγείς τη μοτοσικλέτα σου προς το γραφείο, την καφετέρια ή το γυμναστήριο - το μπουφάν σου προσφέρει ασφάλεια και άνεση σε πρωτόγνωρο επίπεδο. Με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected δεν ελέγχεις μόνο τον ενεργό φωτισμό στην πλάτη και τα μανίκια, ώστε να φαίνεσαι καλύτερα στον δρόμο, αλλά μπορείς να αντιστοιχίσεις μία αγαπημένη σου λειτουργία στην ενσωματωμένη επιφάνεια αφής του μανικιού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad ConnectedRide Accessories

BMW Motorrad ConnectedRide Accessories

Όταν ταξιδεύεις με τη μοτοσικλέτα σου και δεν θέλεις να αποχωριστείς το smartphone, το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Συνδέεις το smartphone στην εφαρμογή BMW Motorrad Connected και το τοποθετείς στη βάση, τόσο απλά. Ο έλεγχος πραγματοποιείται άνετα και με ασφάλεια από το Multi Controller του τιμονιού. Με το σύστημα ConnectedRide Com U1 έχουμε μια έξυπνη λύση για όσους θέλουν να μιλούν με τους συνεπιβάτες τους καθ' οδόν. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις για το BMW Motorrad ConnectedRide; Ρίξε μια ματιά στη δικτυακή πύλη Συχνών Ερωτήσεων.

spinner