Εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Η εφαρμογή BMW Motorrad Connected είναι το κεντρικό στοιχείο σύνδεσης για όλα τα προϊόντα BMW Motorrad ConnectedRide. Θα χρειαστεί να συνδέσεις μέσω Bluetooth μια μόνο φορά κάθε προϊόν της οικογένειας ConnectedRide με το Connectivity Hub της εφαρμογής. Έτσι θα έχεις γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες, όπως πλοήγηση, πληροφορίες μοτοσικλέτας και άλλα στοιχεία, ανάλογα με το προϊόν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκτεταμένες δυνατότητες

BMW Motorrad Connectivity

BMW Motorrad Connectivity

Το BMW Motorrad Connectivity σού επιτρέπει να χρησιμοποιείς τις συνήθεις λειτουργίες του smartphone, όπως λειτουργία τηλεφώνου, μουσικής και πλοήγησης από την οθόνη TFT της μοτοσικλέτας σου. Συνδέει τη μοτοσικλέτα, το smartphone και το κράνος μεταξύ τους μέσω Bluetooth ώστε να μπορείς να ελέγχεις τις λειτουργίες από το Multi Controller του τιμονιού. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις στα μεγαλύτερα ταξίδια τα αγαπημένα σου τραγούδια, να επικοινωνείς με φίλους και να μη χάνεις ποτέ τον προορισμό από τα μάτια σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουάρ BMW Motorrad Connected

Αξεσουάρ BMW Motorrad Connected

Το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle είναι η ιδανική επιλογή για σένα που σου αρέσουν οι αυθόρμητες διήμερες εξορμήσεις και θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία πλοήγησης του smartphone. Συνδέεις το smartphone στην εφαρμογή BMW Motorrad Connected και το τοποθετείς στη βάση, τόσο απλά. Ο έλεγχος πραγματοποιείται άνετα και με ασφάλεια από το Multi Controller του τιμονιού. Έτσι μπορείς να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο την οδήγηση – σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα αξεσουάρ δικτύωσης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις για το BMW Motorrad ConnectedRide; Ρίξε μια ματιά στη δικτυακή πύλη Συχνών Ερωτήσεων.

spinner