Με τη γενικής χρήσης σχεδίασή του, το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στα περισσότερα κράνη της BMW Motorrad. Και τα εύκολα στην τοποθέτηση ηχεία προσφέρουν, εκτός από την υψηλή άνεση χρήσης, και υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου με ποιότητα HD.

Ο κατάλληλος για γάντια χειρισμός γίνεται με διαισθητικό τρόπο μέσω τεσσάρων πλήκτρων στο ConnectedRide Com U1 ή εναλλακτικά μέσω της εφαρμογής του συστήματος Com U1. Με το «Hey Sena» μπορείς να ενεργοποιήσεις επιπλέον προκαθορισμένες φωνητικές εντολές. Και όταν συνδέεις το smartphone απευθείας με το σύστημα επικοινωνίας, μπορείς να χρησιμοποιείς ως συνήθως τις φωνητικές εντολές του smartphone σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνία μέσω Bluetooth ή Mesh 2.0

Επικοινωνία μέσω Bluetooth ή Mesh 2.0

Με το ConnectedRide Com U1 μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο τύπους σύνδεσης: Το Bluetooth είναι η καλύτερη επιλογή όταν θέλεις να μιλήσεις με έναν ακόμα συνομιλητή και σου προσφέρει εμβέλεια έως και 2 km σε ανοιχτό χώρο. Με την τεχνολογία Mesh είναι εφικτά έως και 8 km – εφόσον στην ομάδα είστε τουλάχιστον έξι άτομα.

Ωστόσο, η σύνδεση Mesh μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα: Το Group Mesh Intercom κάνει εφικτές ιδιωτικές, κλειστές ομάδες με έως και 24 συμμετέχοντες­. Το Multi Channel Open Mesh κάνει εφικτές, αντίθετα, ανοικτές ομάδες με άπειρους συμμετέχοντες που κινούνται εντός της εμβέλειας.  Εδώ, οποιοσδήποτε βρίσκεται στο ίδιο κανάλι, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα χωρίς προηγούμενο pairing. Όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς απλά να κάνεις εναλλαγή μεταξύ ιδιωτικής και ανοικτής ομάδας με το πάτημα ενός πλήκτρου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εδώ παίζει μουσική

Εδώ παίζει μουσική

Με το ConnectedRide Com U1 μπορείς να μοιράζεσαι εύκολα το playlist σου με τον συνοδηγό και το ConnectedRide Com U1 του: Έτσι μπορείτε να κινείστε με το ίδιο soundtrack. Το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM αποθηκεύει επίσης έως και 10 σταθμούς και μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται εύκολα με το πάτημα ενός πλήκτρου

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλαίσιο παράδοσης

Εύκολο στον χειρισμό και με εύκολη εγκατάσταση: Με λίγα μόνο μεμονωμένα εξαρτήματα, το ConnectedRide Com U1 παρέχει άφθονη επικοινωνία.

  • Μονάδα χειρισμού
  • Καλώδιο φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων
  • Ηχείο, 40 mm
  • Μικρόφωνο κεφαλής
  • Μικρόφωνο με καλώδιο
Συμβατά κράνη

Το ConnectedRide Com U1 είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα κράνη της BMW Motorrad. Για εξαιρετικά εύκολη τοποθέτηση και βέλτιστη ηχητικά αποτελέσματα, συνιστούμε τα ακόλουθα κράνη:

  • StreetX
  • GS Pure
  • Sao Paulo
  • XOMO
Πρόσθετα πλεονεκτήματα

Το ConnectedRide Com U1 μπορεί να έχει ένα Fit-for-All ή ένα σύστημα επικοινωνίας V3 στην ομάδα Mesh. Ωστόσο, στο σύστημα επικοινωνίας V3 θα πρέπει πρώτα σε συνδυασμό με το ConnectedRide Com U1 να γίνει μια ρύθμιση μέσω της εφαρμογής ή του Device Manager.

Ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας, μπορείς να χειριστείς διάφορες λειτουργίες με φωνητικό έλεγχο. Διατίθενται οι γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ιαπωνικά και Ρωσικά.

Μια λυχνία LED σε ενημερώνει για την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και μία αυτόματη αναγγελία προειδοποιεί για χαμηλά αποθέματα μπαταρίας. Εδώ, ο χρόνος λειτουργίας στο Bluetooth Intercom είναι έως και 13 ώρες και στο Mesh Intercom έως και 8 ώρες.

Χάρη στη λειτουργία ταχείας φόρτισης μπορείς να αξιοποιείς πλήρως ακόμα και τα σύντομα διαλείμματα: Διότι ήδη 20 λεπτά χρόνος φόρτισης επαρκούν για 3,5 ώρες στη λειτουργία Mesh Intercom και 6 ώρες στη λειτουργία Bluetooth Intercom.

Η επικοινωνία πραγματοποιείται τόσο εύκολα

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις πόσο απλά και αυτονόητα πραγματοποιείται η επικοινωνία με το ConnectedRide Com U1.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγίες

Σύντομος οδηγός για το ConnectedRide Com U1
PDF   |   1.12 MB   |   English
This is disclaimer text for gpx download files.

Απόκτησε το ConnectedRide Com U1

Απόκτησε το ConnectedRide Com U1

Κοινοποίησε τις εντυπώσεις και την οδηγική σου απόλαυση. Και ζήσε κάθε έξοδο ακόμη πιο έντονα. Παράγγειλε τώρα το Com U1 σου.

Για να παραμένεις πάντα τέλεια συνδεδεμένος και στο μέλλον, σου προσφέρουμε πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού προς λήψη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις για το BMW Motorrad ConnectedRide Com U1; Ρίξε μια ματιά στη δικτυακή πύλη Συχνών Ερωτήσεων.

Περισσότερα για τη δικτυωμένη οδήγηση

spinner