* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €502 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (K 1600 Grand America) €30.300, με προκαταβολή €10.000, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €8.120, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €3.118, προστασία δανείου €383, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €23.801, συνολικό ποσό καταβολής €36.397, ΣΕΠΠΕ 5,42%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW K 1600 GRAND AMERICA.

Περα απο τον οριζοντα.

Ο ατέλειωτος δρόμος. Αλλά ακόμα και αυτό δεν σου αρκεί. Θέλεις πάντα να προχωρήσεις περισσότερο, γιατί ποτέ δεν ήσουν τόσο κοντά στον δρόμο. Με την Grand America, μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδρομή για πολλά χιλιόμετρα χωρίς τέλος. Ως πλήρως εξοπλισμένη μοτοσικλέτα τουρισμού πολυτελείας, αυτή η full dresser προσφέρει την απόλυτη απόλαυση οδήγησης και την άνεση για ξέγνοιαστο ταξίδι. Ο θρυλικός 6-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας κυριαρχεί με απαράμιλλη ομαλή λειτουργία και εντυπωσιακή παροχή ισχύος. Πάντα έτοιμος και για μερικά ακόμη χιλιόμετρα. Ακόμη και το περίγραμμά της είναι σε άλλο επίπεδο: από την ψηλή ζελατίνα μέχρι το χαρακτηριστικό πίσω μέρος με την εύκολη στη χρήση Top Case και το στήριγμα πλάτης. Αυτό συμπληρώνεται από την καινοτόμο τεχνολογία και την αφθονία χώρου – ειδικά για δύο. Είναι δίπλα σου: η Grand America κάνει τον ορίζοντα να μοιάζει χωρίς όριο – και όμως τόσο κοντά. 

Η σχεδιαση της K 1600 Grand America

Επίλεξε το στυλ σου.

Δύο χρωματικές επιλογές είναι διαθέσιμες για ξεχωριστή εμφάνιση. Κάθε μία δίνει στην K 1600 Grand America διαφορετικό χαρακτήρα. Εσύ αποφασίζεις ποια ταιριάζει καλύτερα σε σένα.

*/-->

Black Storm metallic

Για πιο κομψή εμφάνιση.

*/-->

Imperial Blue metallic

Με το χρωματισμό Imperial Blue metallic, η μοτοσικλέτα ξεχωρίζει.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Πλασμένη από ελευθερία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία: με την εμβληματική κεκλιμένη γραμμή της και τον χαλύβδινο σιγαστήρα παράλληλα με το έδαφος, αυτή η πολυτελής τουριστική μοτοσικλέτα Bagger φαίνεται να γίνεται ένα με τον δρόμο. Το ακαταμάχητο μπροστινό και το εντυπωσιακό πίσω μέρος της με LED φλας και φώτα φρένων ενσωματωμένα στις βαλίτσες, την κάνουν να ξεχωρίζει. Πλέον σε δυο χρωματικές επιλογές:  Black Storm metallic και Imperial Blue metallic. Ο ισχυρός μαύρος 6-κύλινδρος κινητήρας δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας: απολαμβάνεις την ελευθερία σου στο μέγιστο. 

 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξακυλινδρος σε σειρα κινητηρας

1.649
cc κυβισμός
175
Nm μέγιστη ροπή στις 5.250 σ.α.λ.
750
mm ύψος σέλας (χαμηλή σέλα)
125
Nm στις 1.500 σ.α.λ., ισοδυναμεί με το 70% της μέγιστης ροπής
Ελαιο-υδρόψυκτος, τετράχρονος, εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας

Μεγάλα όνειρα; Κανένα πρόβλημα.

Είναι το ταξίδι σου, το όνειρό σου. Δείξε τον δικό σου δρόμο με τον 6-κύλινδρο εν σειρά κινητήρα και τα 1649 κυβικά εκατοστά του. Για δυναμική εμπειρία και εξαιρετική ομαλή λειτουργία. Η μέγιστη ροπή 175 Nm και τα 118 kW (160 HP) παράγουν ασύγκριτη και αβίαστη ώθηση. Έχεις στη διάθεσή σου το 70% της μέγιστης ροπής ήδη στις 1.500 σ.α.λ. Μπορείς να νιώσεις τη δύναμη ακόμα και με τη μικρότερη στροφή του καρπού – ακολουθούμενη από ισχυρή, ήρεμη ολίσθηση. Η υποβοήθηση όπισθεν διασφαλίζει ελιγμούς χωρίς κόπο όταν κάνεις διάλειμμα από την οδήγηση. Μπορείς ακόμα να συνεχίσεις να είσαι χαλαρός για το υπόλοιπο της διαδρομής. Γιατί χάρη στην οδήγηση χωρίς κλειδί (Keyless Ride), μπορείς να ξεκινήσεις ξανά γρήγορα και χωρίς κόπο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΩΣΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ K 1600 Grand America

Τα καλυτερα σημεια της K 1600 Grand America

Τα καλυτερα σημεια της K 1600 Grand America

Απόλυτη Άνεση.

Απόλυτη Άνεση.

Άνετο ταξίδι με αφθονία χώρου: με την Grand America δεν θα θέλεις να τελειώσει το ταξίδι ποτέ. Το στάνταρ Dynamic ESA ενσωματώνει τον καλύτερο δυνατό χειρισμό και τη δυναμική οδήγηση - ο τρόπος λειτουργίας "CRUISE" σου επιτρέπει να κινείσαι ακόμα πιο ομαλά. Ξεκούρασε τα πόδια σου στο στάνταρ στήριγμα ποδιού – άνετα, με τον χαρακτηριστικό "αμερικανικό τρόπο οδήγησης". Το ύψος της σέλας συνεπιβάτη μειώθηκε κατά 7 cm για ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα πρόσβασης, ειδικά όταν ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις από τη μοτοσικλέτα –  και τα ποδοστήρια μετακινήθηκαν επίσης προς τα κάτω. Επιπλέον, η στάνταρ προστατευτική μπάρα κινητήρα και το ηχοσύστημα με προετοιμασία πλοήγησης εντυπωσιάζουν εγγυημένα. Το ταξίδι συνεχίζεται. Οδήγησε ακόμη πιο άνετα με το προαιρετικό υποβραχιόνιο, διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Η καλή αίσθηση είναι πάντα μαζί στην οδήγηση.

    Η BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει το σύστημα "intelligent emergency call" από το εργοστάσιο: ένα σύστημα εγκατεστημένο στο τιμόνι, το οποίο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί ανεξάρτητα και αυτόματα να ενεργοποιήσει την αλυσίδα διάσωσης και έτσι να επιταχύνει τη βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το "intelligent emergency call" ενεργοποιείται αυτόματα μετά από ελαφρύ ή σοβαρό ατύχημα. Όμως ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει χειροκίνητα επείγουσα κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού, αν για παράδειγμα, είδε ατύχημα σε τρίτο άτομο. Μετά την ενεργοποίηση του συστήματος, είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, τα δεδομένα GPS της θέσης και της κατεύθυνσης ταξιδιού στέλνονται μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου σε τηλεφωνικό κέντρο της BMW. Από το σημείο αυτό ενεργοποιείται η αλυσίδα διάσωσης. Για γρήγορη και κατάλληλη βοήθεια. Και για απερίγραπτο συναίσθημα σε κάθε ταξίδι.

  • Για άριστη επαφή με το δρόμο.

    Το στάνταρ Dynamic ESA ακόμη μια φορά αυξάνει σημαντικά την πρώτης κατηγορίας άνεση οδήγησης της K 1600 Grand America. Εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση, την ασφάλεια και το υψηλότερο επίπεδο άνεσης: το Dynamic ESA ελέγχει την ανάρτηση ανάλογα με τις συνθήκες και τους ελιγμούς οδήγησης με αυτόματη προσαρμογή στις καταγραφόμενες συνθήκες. Έτσι, εξασφαλίζει σημαντικά βελτιωμένη επαφή δρόμου και ελαστικού, ακόμα και όταν είναι σε στροφή. Επιτρέποντας χαρακτηριστικά οδήγησης που είναι πάντα σταθερά και μια επιπλέον ώθηση σε άνεση και ασφάλεια – ειδικά σε μεγάλα ταξίδια.

  • Απλά όπισθεν.

    Οι απότομοι δρόμοι και οι στενοί χώροι σε δημοφιλή σημεία ή χώρους στάθμευσης δεν αποτελούν πια πρόβλημα με την υποβοήθηση ελέγχου ροπής (Torque Control Assist, TCA). Αφήνοντας σε σας μόνο το χαμόγελο σε παρκάρισμα και ελιγμούς. Ενεργοποιήστε την υποβοήθηση όπισθεν επιλέγοντας την νεκρά θέση και ενεργοποιώντας τη λειτουργία υποβοήθησης με το κουμπί στα αριστερά του τιμονιού. Μόλις εμφανιστεί το σύμβολο R στην οθόνη και αρχίσετε να πατάτε τον δικάοπτη εκκίνησης του κινητήρα, μπορείτε να βγείτε από το χώρο στάθμευσης με ευκολία και να συνεχίσετε στον επόμενο προορισμό σας με περίσσια ορμή.

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με την πλούσια γκάμα ειδικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να προσαρμόσεις την K 1600 Grand America ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες σου.

Ανακαλυψε περισσοτερα

Μοτοσικλετα Τουρισμου CONCEPT 101

Κομψoς bodybuilder.

Η BMW Motorrad παρουσιάζει τη μοτοσικλέτα τουρισμού Concept 101.

Εμπνευσμένη από τους ατελείωτους αυτοκινητόδρομους, το αίσθημα ελευθερίας και απόλυτης ανεξαρτησίας, η σχεδιαστική ομάδα της BMW Motorrad παρουσίασε με την Concept 101 μια εντελώς νέα προσέγγιση για τις μοτοσικλέτες τουρισμού: κομψή, πολυτελής, εξωστρεφής και γνήσια δύναμη ταξιδιού.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρουχισμος καταλληλος για ταξιδια

Περισσοτερα μοντελα μοτοσικλετας τουρισμου