Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €249,31 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €13.300 προκαταβολή €3.510, και με τελευταία μεγάλη δόση €3.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.456,05 , προστασία δανείου €246,24 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €12.492,29 , ΣΕΠΠΕ 8,42%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €18.626,88.

Το BMW CE 04

The silent revolution

Κινείσαι σε πόλεις και μητροπολιτικές περιοχές αυτού του κόσμου. Εκεί όπου κάθε ενέργειά σου είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της επόμενης νέας ιδέας σου. Δεν μένεις στάσιμος. Γνωρίζουμε αυτήν τη συγκλονιστική δυναμική. Διότι αυτή μας ωθεί εδώ και 10 χρόνια να εξελίσσουμε λύσεις και συστήματα για την ηλεκτρική κινητικότητα στην πόλη, η οποία σήμερα σημαίνει κάτι περισσότερο από την απλή μετακίνηση από το σημείο Α στο σημείο Β. Με αυτήν την μακροχρόνια πρωτοπορία, το BMW CE 04 σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα της σχεδίασης και ενσωματώνεται στην καθημερινότητά σου με τις έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας. Απλά #PluggedToLife

Διαμόρφωση για μία νέα εποχή

Η σχεδίαση ενώνει

Οι δύο χρωματισμοί είναι προσαρμοσμένοι στη σύγχρονη και μοναδική διαμόρφωση του BMW CE 04. Τονίζουν την πρωτοποριακή σχεδίαση και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Avantgarde

Εκφραστικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση: το BMW CE 04 Avantgarde σε Imperial blue metallic.

Light white

Το λαμπερό λευκό αντανακλά με δυναμικό τρόπο τη ζωντανή μητρόπολη ως σύγχρονο χώρο ερμηνείας.

Μπροστά από την εποχή της και πάραυτα διαχρονική

Η σχεδίαση του BMW CE 04 βασίζεται στο επίπεδο συσσωρευτή ενέργειας στο δάπεδο και στον κινητήρα συμπαγών διαστάσεων. Η σχεδιαστική ελευθερία και οι λύσεις οδηγούν σε μία νέα αισθητική. Όπως για παράδειγμα η αναδιπλούμενη θήκη φόρτισης ή η «αιωρούμενη» σέλα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κέντρο βάρους που εξασφαλίζει παιχνιδιάρικη οδική συμπεριφορά, εκπληκτική δυναμική και διαχρονική οδηγική απόλαυση. Στη σχεδίαση, η μία πρωτοπορία διαδέχεται την άλλη. Οι μεγάλες, ήρεμες και μινιμαλιστικές επιφάνειες χαρακτηρίζουν τη συνολική σχεδίαση. Το μπροστινό τμήμα αποπνέει δυναμισμό ενώ το πίσω τμήμα αποκαλύπτει τεχνολογικά στοιχεία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνε ενημερωμένος

Πάντα διαθέσιμα: όλα τα νέα σχετικά με το BMW CE 04 απευθείας στα εισερχόμενά σου.

Κάνε τώρα εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο

Ενεργητική, αποδοτική, χωρίς εκπομπές ρύπων

31
Μέγιστη ισχύς 31 kW (42 hp)
2,6
δευτερόλεπτα από το 0 στα 50 km/h
130
Αυτονομία 130 km κατά WMTC
65
λεπτά για φόρτιση από το 0% στα 80% με τον προαιρετικό ταχυφορτιστή στο μέγιστο ρεύμα φόρτισης
Υδρόψυκτος σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας
«

Στο μέλλον θα μετατρέπουμε σε χιλιόμετρα το διάλειμμα για καφέ.

 »

Florian Römhild

Διευθυντής έργου BMW CE 04

Παίρνει ενέργεια από εκεί που βρίσκεσαι

Παίρνει ενέργεια από εκεί που βρίσκεσαι

Αυτό εμείς το ονομάζουμε άνεση: να ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτος ενέργεια και το BMW CE 04 να σε περιμένει με φορτισμένη μπαταρία. Η φόρτιση γίνεται πολύ εύκολα από μια οικιακή πρίζα 220 V ή από το BMW Wallbox. Με τον προαιρετικό ταχυφορτιστή κερδίζεις περισσότερο χρόνο σε κάθε φόρτιση: μπορείς να φορτίσεις το BMW CE 04 στο BMW Wallbox ή καθ' οδόν με το μέγιστο ρεύμα φόρτισης από το 0% στο 80% σε μόλις 65 λεπτά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδήγησε το BMW CE 04 με άδεια οδήγησης κατηγορίας Α1

Εάν είσαι κάτοχος άδειας κατηγορίας A1, μπορείς να απολαμβάνεις την οδήγηση του BMW CE 04 στην έκδοση περιορισμένης ονομαστικής ισχύος 11 kW (15 hp). Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad.

Προς την αναζήτηση εμπόρων

Σημαντικά σημεία για μία νέα αστική αισθητική

Κομψά σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων
BMW CE 04 με πορτοκαλί tapes σε πλαϊνή λήψη.
Μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT
Οθόνη TFT με γραφικό εκκίνησης BMW Motorrad.
Ηλεκτροκινητήρας
Μονάδα κίνησης του BMW CE 04.
Πρακτικός αποθηκευτικός χώρος
Ανοικτή θήκη Side Loading του BMW CE 04.
Εμβληματική σχεδίαση φώτων
Μπροστινή λήψη του BMW CE 04 με εστίαση στους προβολείς LED.
Ιδιαίτερος τροχός με τάσι
Τροχός με τάσι του BMW CE 04 και αυτοκόλλητο.
Ενσωματωμένο πλαϊνό σταντ
Ενσωματωμένο πλαϊνό σταντ του BMW CE 04.
Άνετη σέλα Pro
Αιωρούμενη σέλα σε μαύρο-πορτοκαλί χρώμα.

Κινητικότητα και άριστη συνδεσιμότητα

Κινητικότητα και άριστη συνδεσιμότητα

Μην παραβλέπεις τίποτα, μην χάνεις τίποτα, απόλαυσε τα πάντα. Χάρη στη συνδεσιμότητα BMW Motorrad και την εφαρμογή BMW Motorrad Connected το BMW CE 04 δημιουργεί νέες συνδέσεις. Η οθόνη TFT των 10,25" με δυνατότητα διαιρούμενης προβολής μετατρέπεται σε διεπαφή μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού κόσμου. Στοιχεία απόδοσης, αυτονομία, διάρκεια φόρτισης, αγαπημένη λίστα αναπαραγωγής, επόμενος προορισμός ή τηλεφωνική συνομιλία: συγκερασμός κινητικότητας και επικοινωνίας. Αυτή είναι η καθημερινότητά σου. Το smartphone παραμένει μέσα στην αδιάβροχη και αεριζόμενη θήκη και φορτίζεται από τη θύρα USB-C.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επανάσταση συναντά την εξέλιξη

Η επανάσταση συναντά την εξέλιξη

Με το BMW CE 04 μπορείς να εμπιστευτείς την δοκιμασμένη τεχνολογία BMW Motorrad στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας. Το ABS και το ASC περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, προαιρετικά διατίθεται το DTC, το ABS Pro και η έξυπνη υποστήριξη κλήσης έκτακτης ανάγκης ECALL. Οι πρόσθετα διαθέσιμες εκδόσεις σέλας με ενσωματωμένη πλάτη και σύστημα θέρμανσης, καθώς και η ηλεκτρική υποβοήθηση οπισθοπορείας φροντίζουν για πιο άνετη οδήγηση στην πόλη. Με το Keyless Ride ξεκινάς την άψογη ενσωμάτωση του BMW CE 04 στις καθημερινές σου μετακινήσεις – στην κυριολεξία: επιβιβάσου και ξεκίνα. Το κλειδί παραμένει στην τσέπη σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 χρόνια ξεγνοιασιάς και service

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. Για να βρίσκεσαι πάντα σε κίνηση. Το προτεινόμενο χρονικό διάστημα για το πρώτο service του BMW CE 04 ανέρχεται στους 24 μήνες ή 10.000 km.

Μάθε περισσότερα

Πιο κοντά σου από ποτέ

Οι ιδέες σου μετρούν

Οι ιδέες σου μετρούν

Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος, μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη εμφάνιση; Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σου με το scooter: με το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού και Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad

σου προσφέρουμε πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Στο Vario Topcase ή στην πλαϊνή τσάντα της συλλογής Urban Collection μπορείς να αποθηκεύσεις με ασφάλεια τα ψώνια σου. Έχει κρύο αλλά ο ήλιος σου χαμογελά; Με τις θερμαινόμενες χειρολαβές και τη θερμαινόμενη σέλα του πακέτου Comfort η οδήγηση είναι πραγματικά διασκεδαστική. Με τα προαιρετικά σετ αυτοκόλλητων μπορείς να προσθέσεις εντυπωσιακές λεπτομέρειες. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπουφάν Tokyo Connect GTX

Χρηστικό, ασυμβίβαστο ή κομμάτι high fashion: ένα παρκά με πολλαπλό χαρακτήρα. Το παρκά Urban προχωρά ένα βήμα παρακάτω. Με την άνετη εφαρμογή και τα εύκαμπτα προστατευτικά είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι συνηθισμένο: αποτελεί τον σύνδεσμο σου με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected. Με τη λειτουργία αφής στο μανίκι μπορείς για παράδειγμα να ελέγχεις εύκολα τις αγαπημένες σου λειτουργίες.  Επιπλέον, τροφοδοτεί το smartphone σου ή ένα πρόσθετο powerbank με ρεύμα. Οι οπτικές ίνες σου επιτρέπουν να φαίνεσαι καλύτερα τη νύχτα ή όταν επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο μπουφάν Tokyo Connect GTX external-link-arrow-slim

Rent A Ride – Ενοικίασε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό: Το Rent A Ride παρέχει Μία ολοκληρωμένη προσφορά ενοικίασης που σας επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα BMW των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ. Εσύ επιλέγεις από πού και για πόσο καιρό θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Γνώρισε άγνωστες τοποθεσίες και ανακάλυψε τις νεότερες BMW μοτοσικλέτες.

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου και απόκτησε Fuel For Life.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα #PluggedToLife

spinner