Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Τώρα η απόκτηση της μοτοσικλέτας BMW των ονείρων σου γίνεται εύκολη υπόθεση με τα προγράμματα χρηματοδότησης, ασφάλισης και επέκτασης εγγύησης της BMW Financial Services. 

Απόκτησε την BMW CE 04 μοτοσικλέτα των ονείρων σου! Ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με οδηγική άνεση και φιλικό προς το περιβάλλον! Τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Η BMW Financial Services έχει σχεδιάσει τo προγράμμα χρηματοδότησης BMW ALL IN RIDE, με προνομιακούς όρους για να ζείς την εμπειρία οδήγησης της BMW Motorrad χωρίς περιορισμούς.

 

Το BMW ALL IN RIDE σου προσφέρει:

_Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 5,3% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)

_Προκαταβολή 10% - 50%

_Διάρκεια 12- 36 μήνες

_Σταθερές ισόποσες μηνιαίες δόσεις για όλη την διάρκεια του δανείου

_Προστασία Δανείου / Δόσεων

_Ασφάλιση μηχανής Allianz με τα προγράμματα και Top ή Maxi Cover (για όλη την διάρκεια χρηματοδότησης)

_Service Inclusive (3 χρόνια / 30.000 χλμ) με όφελος έως και €650

_3 χρόνια οδική βοήθεια BMW Motorrad Mobile Care

_3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

_Ελευθερία επιλογών στο τέλος της χρηματοδότησης, με 3 τρόπους. 

Ανταλλαγή: απόκτησε ένα νέο μοντέλο BMW ανταλλάζοντας τη μοτοσικλέτα σου με μια καινούρια στον Επίσημο Έμπορο, κατόπιν συμφωνίας.

Ανανέωση: Ζήτησε αναχρηματοδότηση του υπόλοιπου ποσού, με ευνοϊκό επιτόκιο.

Απόκτηση: Διατήρησε στην κατοχή σου τη μοτοσικλέτα σου.

Μηνιαία δόση €199 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα CE 04, με αξία οχήματος €12.790, προκαταβολή €5.900, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.650. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.898,34 , άτοκη προστασία δανείου €129,97 , έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €8.918,31  , ΣΕΠΠΕ 5,94%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €15.852,84 .

Το BMW CE 04

The silent revolution

Κινείσαι σε πόλεις και μητροπολιτικές περιοχές αυτού του κόσμου. Εκεί όπου κάθε ενέργειά σου είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της επόμενης νέας ιδέας σου. Δεν μένεις στάσιμος. Γνωρίζουμε αυτήν τη συγκλονιστική δυναμική. Διότι αυτή μας ωθεί εδώ και 10 χρόνια να εξελίσσουμε λύσεις και συστήματα για την ηλεκτρική κινητικότητα στην πόλη, η οποία σήμερα σημαίνει κάτι περισσότερο από την απλή μετακίνηση από το σημείο Α στο σημείο Β. Με αυτήν την μακροχρόνια πρωτοπορία, το BMW CE 04 σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον τομέα της σχεδίασης και ενσωματώνεται στην καθημερινότητά σου με τις έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας. Απλά #PluggedToLife

Διαμόρφωση για μία νέα εποχή

Η σχεδίαση ενώνει

Οι δύο χρωματισμοί είναι προσαρμοσμένοι στη σύγχρονη και μοναδική διαμόρφωση του BMW CE 04. Τονίζουν την πρωτοποριακή σχεδίαση και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Avantgarde

Εκφραστικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση: το BMW CE 04 Avantgarde σε Magellan grey metallic. Οι διαφορετικές ταινίες προσθέτουν εντυπωσιακές πινελιές και τονίζουν την εκφραστική του σχεδίαση.

Light white

Το λαμπερό λευκό αντανακλά με δυναμικό τρόπο τη ζωντανή μητρόπολη ως σύγχρονο χώρο ερμηνείας.

Μπροστά από την εποχή της και πάραυτα διαχρονική

Η σχεδίαση του BMW CE 04 βασίζεται στο επίπεδο συσσωρευτή ενέργειας στο δάπεδο και στον κινητήρα συμπαγών διαστάσεων. Η σχεδιαστική ελευθερία και οι λύσεις οδηγούν σε μία νέα αισθητική. Όπως για παράδειγμα η αναδιπλούμενη θήκη φόρτισης ή η «αιωρούμενη» σέλα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κέντρο βάρους που εξασφαλίζει παιχνιδιάρικη οδική συμπεριφορά, εκπληκτική δυναμική και διαχρονική οδηγική απόλαυση. Στη σχεδίαση, η μία πρωτοπορία διαδέχεται την άλλη. Οι μεγάλες, ήρεμες και μινιμαλιστικές επιφάνειες χαρακτηρίζουν τη συνολική σχεδίαση. Το μπροστινό τμήμα αποπνέει δυναμισμό ενώ το πίσω τμήμα αποκαλύπτει τεχνολογικά στοιχεία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνε ενημερωμένος

Πάντα διαθέσιμα: όλα τα νέα σχετικά με το BMW CE 04 απευθείας στα εισερχόμενά σου.

Κάνε τώρα εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο

Ενεργητική, αποδοτική, χωρίς εκπομπές ρύπων

31
Μέγιστη ισχύς 31 kW (42 hp)
2,6
δευτερόλεπτα από το 0 στα 50 km/h
130
Αυτονομία 130 km κατά WMTC
65
λεπτά για φόρτιση από το 0% στα 80% με τον προαιρετικό ταχυφορτιστή στο μέγιστο ρεύμα φόρτισης
Υδρόψυκτος σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας
«

Στο μέλλον θα μετατρέπουμε σε χιλιόμετρα το διάλειμμα για καφέ.

 »

Florian Römhild

Διευθυντής έργου BMW CE 04

Παίρνει ενέργεια από εκεί που βρίσκεσαι

Παίρνει ενέργεια από εκεί που βρίσκεσαι

Αυτό εμείς το ονομάζουμε άνεση: να ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτος ενέργεια και το BMW CE 04 να σε περιμένει με φορτισμένη μπαταρία. Η φόρτιση γίνεται πολύ εύκολα από μια οικιακή πρίζα 220 V ή από το BMW Wallbox. Με τον προαιρετικό ταχυφορτιστή κερδίζεις περισσότερο χρόνο σε κάθε φόρτιση: μπορείς να φορτίσεις το BMW CE 04 στο BMW Wallbox ή καθ' οδόν με το μέγιστο ρεύμα φόρτισης από το 0% στο 80% σε μόλις 65 λεπτά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδήγησε το BMW CE 04 με άδεια οδήγησης κατηγορίας Α1

Εάν είσαι κάτοχος άδειας κατηγορίας A1, μπορείς να απολαμβάνεις την οδήγηση του BMW CE 04 στην έκδοση περιορισμένης ονομαστικής ισχύος 11 kW (15 hp). Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad.

Προς την αναζήτηση εμπόρων

Σημαντικά σημεία για μία νέα αστική αισθητική

Κομψά σετ διακοσμητικών αυτοκόλλητων
BMW CE 04 με πορτοκαλί tapes σε πλαϊνή λήψη.
Μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT
Οθόνη TFT με γραφικό εκκίνησης BMW Motorrad.
Ηλεκτροκινητήρας
Μονάδα κίνησης του BMW CE 04.
Πρακτικός αποθηκευτικός χώρος
Ανοικτή θήκη Side Loading του BMW CE 04.
Εμβληματική σχεδίαση φώτων
Μπροστινή λήψη του BMW CE 04 με εστίαση στους προβολείς LED.
Ιδιαίτερος τροχός με τάσι
Τροχός με τάσι του BMW CE 04 και αυτοκόλλητο.
Ενσωματωμένο πλαϊνό σταντ
Ενσωματωμένο πλαϊνό σταντ του BMW CE 04.
Άνετη σέλα Pro
Αιωρούμενη σέλα σε μαύρο-πορτοκαλί χρώμα.

Κινητικότητα και άριστη συνδεσιμότητα

Κινητικότητα και άριστη συνδεσιμότητα

Μην παραβλέπεις τίποτα, μην χάνεις τίποτα, απόλαυσε τα πάντα. Χάρη στη συνδεσιμότητα BMW Motorrad και την εφαρμογή BMW Motorrad Connected το BMW CE 04 δημιουργεί νέες συνδέσεις. Η οθόνη TFT των 10,25" με δυνατότητα διαιρούμενης προβολής μετατρέπεται σε διεπαφή μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού κόσμου. Στοιχεία απόδοσης, αυτονομία, διάρκεια φόρτισης, αγαπημένη λίστα αναπαραγωγής, επόμενος προορισμός ή τηλεφωνική συνομιλία: συγκερασμός κινητικότητας και επικοινωνίας. Αυτή είναι η καθημερινότητά σου. Το smartphone παραμένει μέσα στην αδιάβροχη και αεριζόμενη θήκη και φορτίζεται από τη θύρα USB-C.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επανάσταση συναντά την εξέλιξη

Η επανάσταση συναντά την εξέλιξη

Με το BMW CE 04 μπορείς να εμπιστευτείς την δοκιμασμένη τεχνολογία BMW Motorrad στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας. Το ABS και το ASC περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, προαιρετικά διατίθεται το DTC, το ABS Pro και η έξυπνη υποστήριξη κλήσης έκτακτης ανάγκης ECALL. Οι πρόσθετα διαθέσιμες εκδόσεις σέλας με ενσωματωμένη πλάτη και σύστημα θέρμανσης, καθώς και η ηλεκτρική υποβοήθηση οπισθοπορείας φροντίζουν για πιο άνετη οδήγηση στην πόλη. Με το Keyless Ride ξεκινάς την άψογη ενσωμάτωση του BMW CE 04 στις καθημερινές σου μετακινήσεις – στην κυριολεξία: επιβιβάσου και ξεκίνα. Το κλειδί παραμένει στην τσέπη σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 χρόνια ξεγνοιασιάς και service

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. Για να βρίσκεσαι πάντα σε κίνηση. Το προτεινόμενο χρονικό διάστημα για το πρώτο service του BMW CE 04 ανέρχεται στους 24 μήνες ή 10.000 km.

Μάθε περισσότερα

Πιο κοντά σου από ποτέ

Οι ιδέες σου μετρούν

Οι ιδέες σου μετρούν

Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος, μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη εμφάνιση; Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις σου με το scooter: με το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου εξοπλισμού και Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad

σου προσφέρουμε πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Στο Vario Topcase ή στην πλαϊνή τσάντα της συλλογής Urban Collection μπορείς να αποθηκεύσεις με ασφάλεια τα ψώνια σου. Έχει κρύο αλλά ο ήλιος σου χαμογελά; Με τις θερμαινόμενες χειρολαβές και τη θερμαινόμενη σέλα του πακέτου Comfort η οδήγηση είναι πραγματικά διασκεδαστική. Με τα προαιρετικά σετ αυτοκόλλητων μπορείς να προσθέσεις εντυπωσιακές λεπτομέρειες. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα #PluggedToLife

spinner