Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.
Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €389,44 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €25.100 προκαταβολή €10.020, και με τελευταία μεγάλη δόση €4.845,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €4.171,85 , προστασία δανείου €379,29 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €19.631,14  , ΣΕΠΠΕ 8,23%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €33.708,12.

Η ΝΕΑ BMW R 18

Soul is all that matters

Η R 18 ακολουθεί την ιστορία μας και υιοθετεί εμβληματικά χαρακτηριστικά που εξελίξαμε με συνέπεια. Μια κληρονομιά που βιώνουμε καθημερινά στο πνεύμα του #SoulFuel. Το αποτέλεσμα: μια μοτοσικλέτα cruiser με έντονο χαρακτήρα, τον μεγαλύτερο κινητήρα boxer που κατασκευάσαμε μέχρι σήμερα και διαχρονική σχεδίαση. 

We see two motorcyclists in the sunshine.

Το πρώτο βήμα είναι και το ευκολότερο – Η νέα Α2 έκδοση της R 18

Η R18 είναι τώρα διαθέσιμη και σε Α2 έκδοση με 48 HP. Η έκδοση αυτή είναι απόλυτα «διαχειρίσιμη», πράγμα που σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι για να την οδηγήσεις είναι ένα δίπλωμα οδήγησης Α2. Απόλαυσε τον διαισθητικό χειρισμό της R18 από την αρχή.

The design of the R 18

Your style counts.

Be one of the first and get yourself the R 18. The choice is yours.

Option 719 Mineral white metallic

Αυτός ο μοναδικός χρωματικός συνδυασμός με τα highlights που ελκύουν το βλέμμα χαρίζει στη R 18 σου κομψότητα και μεγαλείο.

Black storm metallic matt

The basic version of the R 18 in Black storm metallic insists on purity.

Mars Red metallic

Η R 18 σε Mars red metallic δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Manhattan metallic matt

Ο κινητήρας και το κιβώτιο σε Nürburg silver, τα στιλβωμένα εξαρτήματα από αλουμίνιο και το γυαλιστερό χρωμιωμένο τιμόνι αποτελούν μοντέρνες πινελιές της R 18.

Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan silver 2 metallic

H R 18 με χρώμα από μπλε έως βιολετί αντανακλάσεις και επιφάνειες σε ασημί χρώμα αντίθεσης τραβά αμέσως την προσοχή.

Classic chrome

The limited edition model on occasion of BMW Motorrad's 100th anniversary including chrome design option and many other highlights.

Κατεβάστε τον κατάλογο Αξεσουάρ

Κατάλογος Αξεσουάρ R18
PDF   |   3.74 MB   |   Ελληνικά
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Μία αυθεντική μοτοσικλέτα Cruiser από την πρώτη κιόλας ματιά.

Το Flyline είναι χαμηλό και τεταμένο. Το ατσάλινο διπλό σωληνωτό πλαίσιο περιβάλλει τον μεγάλο κινητήρα, ο οποίος ενισχύει με εντυπωσιακό τρόπο την επιβλητική παρουσία της μοτοσικλέτας. Επιπρόσθετα, έχεις πολλές επιλογές για να εξατομικεύσεις τη μοτοσικλέτα σου: στην R 18 ο περιορισμός στα απολύτως απαραίτητα συμβάλλει στον μέγιστο βαθμό εξατομίκευσης. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Kάλυμμα κινητήρα.
Βλέπουμε Το υψηλής ποιότητας κάλυμμα κινητήρα
Στηρίγματα ποδιών.
Βλέπουμε τα στηρίγματα ποδιών της R 18.
2-Tone-Black κυλινδροκεφαλές.
2-Tone-Black κυλινδροκεφαλές.
Τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Fishtail.
Ο μακρύς τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Fishtail υπογραμμίζει τη σιλουέτα Cruiser.
Πώμα πλήρωσης καυσίμου.
Βλέπουμε το υψηλής ποιότητας πώμα πλήρωσης καυσίμου.
Κινητήρας boxer με ράβδους ώθησης.
Βλέπουμε τον εντυπωσιακό δικύλινδρο κινητήρα boxer της R 18 χωρητικότητας 1802 ccm.
Ανοικτός άξονας μετάδοσης κίνησης και διπλό σωληνωτό πλαίσιο.
Ο ανοικτός άξονας μετάδοσης κίνησης: ένα ακόμα εμβληματικό χαρακτηριστικό από την ιστορία της BMW Motorrad.
Γέφυρα πιρουνιού.
Βλέπουμε τη γέφυρα πιρουνιού της R 18.

Διαμόρφωσε την προσωπική σου μοτοσικλέτα cruiser

Διαμόρφωσε την προσωπική σου μοτοσικλέτα cruiser

Η Option 719 προσφέρει πολλές επιλογές διαμόρφωσης που προσδίδουν στην R 18 έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο δίχρωμος χυτός τροχός Option 719 Icon ολοκληρώνει την υψηλής αισθητικής εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η σέλα Option 719 από μαύρο τεχνόδερμα, με καπιτονέ ραφές και πλακέτα BMW κάνει ακόμα πιο άνετες τις εξορμήσεις σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Ανακάλυψε τον ήχο της R 18

Εμπιστευόμαστε από το 1923 τους κινητήρες boxer – από πεποίθηση.  Ο δικύλινδρος κινητήρας boxer χωρητικότητας 1802 ccm της R 18 είναι ο μεγαλύτερος κινητήρας boxer που κατασκευάσαμε ποτέ. Η μέγιστη ροπή των 158 Nm αποδίδεται από τις 3.000 σ.α.λ. Από τις 2.000 έως τις 4.000 σ.α.λ. είναι διαθέσιμα πάνω από 150 Nm ροπής που εξασφαλίζουν τον χαρακτηριστικό τρόπο λειτουργίας των κινητήρων boxer. Στις 4.750 σ.α.λ. ο Big Boxer αποδίδει ισχύ 67 kW (91 hp). Συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία. Για αυθεντικό συναίσθημα στον δρόμο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1802
ccm Κυβισμός
158
Nm στις 3.000 σ.α.λ.
690
mm Ύψος σέλας
290
km τουλάχιστον αυτονομίας.
spinner