* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services με αξία οχήματος €26.490, προκαταβολή €10.620, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €6.000, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €3.239, άτοκη προστασία δανείου €299, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €19.408, συνολικό ποσό καταβολής €31.823, και ΣΕΠΠΕ 5,43%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η νέα BMW R 18.

Soul is all that matters.

Η νέα R 18 ακολουθεί την ιστορία μας και υιοθετεί εμβληματικά χαρακτηριστικά που εξελίξαμε με συνέπεια. Το αποτέλεσμα: μοτοσικλέτα Cruiser με έντονο χαρακτήρα, κινητήρας boxer με τον μεγαλύτερο κυβισμό που κατασκευάσαμε ποτέ και διαχρονικά σχεδιαστικά στοιχεία – όπως για παράδειγμα η διπλή λευκή ρίγα της R 18 First Edition. 

R 18 First Edition

Η διπλή ρίγα και τα χρωμιωμένα στοιχεία εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την πλακέτα και την επιγραφή, κοσμούν την έκδοση First Edition.

Κατεβάστε τον κατάλογο Αξεσουάρ

Κατάλογος Αξεσουάρ R18
PDF   |   3.74 MB   |   Ελληνικά

Μία αυθεντική μοτοσικλέτα Cruiser από την πρώτη κιόλας ματιά.

Το Flyline είναι χαμηλό και τεταμένο. Το ατσάλινο διπλό σωληνωτό πλαίσιο περιβάλλει τον μεγάλο κινητήρα, ο οποίος ενισχύει με εντυπωσιακό τρόπο την επιβλητική παρουσία της μοτοσικλέτας. Επιπρόσθετα, έχεις πολλές επιλογές για να εξατομικεύσεις τη μοτοσικλέτα σου: στην R 18 ο περιορισμός στα απολύτως απαραίτητα συμβάλλει στον μέγιστο βαθμό εξατομίκευσης. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Kάλυμμα κινητήρα.
Βλέπουμε Το υψηλής ποιότητας κάλυμμα κινητήρα
Στηρίγματα ποδιών.
Βλέπουμε τα στηρίγματα ποδιών της R 18.
2-Tone-Black κυλινδροκεφαλές.
2-Tone-Black κυλινδροκεφαλές.
Τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Fishtail.
Ο μακρύς τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Fishtail υπογραμμίζει τη σιλουέτα Cruiser.
Πώμα πλήρωσης καυσίμου.
Βλέπουμε το υψηλής ποιότητας πώμα πλήρωσης καυσίμου.
Κινητήρας boxer με ράβδους ώθησης.
Βλέπουμε τον εντυπωσιακό δικύλινδρο κινητήρα boxer της R 18 χωρητικότητας 1802 ccm.
Ανοικτός άξονας μετάδοσης κίνησης και διπλό σωληνωτό πλαίσιο.
Ο ανοικτός άξονας μετάδοσης κίνησης: ένα ακόμα εμβληματικό χαρακτηριστικό από την ιστορία της BMW Motorrad.
Γέφυρα πιρουνιού.
Βλέπουμε τη γέφυρα πιρουνιού της R 18.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Ανακάλυψε τον ήχο της R 18

Εμπιστευόμαστε από το 1923 τους κινητήρες boxer – από πεποίθηση.  Ο δικύλινδρος κινητήρας boxer χωρητικότητας 1802 ccm της R 18 είναι ο μεγαλύτερος κινητήρας boxer που κατασκευάσαμε ποτέ. Η μέγιστη ροπή των 158 Nm αποδίδεται από τις 3.000 σ.α.λ. Από τις 2.000 έως τις 4.000 σ.α.λ. είναι διαθέσιμα πάνω από 150 Nm ροπής που εξασφαλίζουν τον χαρακτηριστικό τρόπο λειτουργίας των κινητήρων boxer. Στις 4.750 σ.α.λ. ο Big Boxer αποδίδει ισχύ 67 kW (91 hp). Συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία. Για αυθεντικό συναίσθημα στον δρόμο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1802
ccm Κυβισμός
158
Nm στις 3.000 σ.α.λ.
690
mm Ύψος σέλας
290
km τουλάχιστον αυτονομίας.
spinner