* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services με αξία οχήματος €26.490, προκαταβολή €10.620, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €6.000, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €3.239, άτοκη προστασία δανείου €299, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €19.408, συνολικό ποσό καταβολής €31.823, και ΣΕΠΠΕ 5,43%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η ΝΕΑ BMW R 18

Soul is all that matters

Η νέα R 18 ακολουθεί την ιστορία μας και υιοθετεί εμβληματικά χαρακτηριστικά που εξελίξαμε με συνέπεια. Το αποτέλεσμα: μοτοσικλέτα Cruiser με έντονο χαρακτήρα, κινητήρας boxer με τον μεγαλύτερο κυβισμό που κατασκευάσαμε ποτέ και διαχρονικά σχεδιαστικά στοιχεία.

We see two motorcyclists in the sunshine.

Το πρώτο βήμα είναι και το ευκολότερο – Η νέα Α2 έκδοση της R 18

Η R18 είναι τώρα διαθέσιμη και σε Α2 έκδοση με 48 HP. Η έκδοση αυτή είναι απόλυτα «διαχειρίσιμη», πράγμα που σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι για να την οδηγήσεις είναι ένα δίπλωμα οδήγησης Α2. Απόλαυσε τον διαισθητικό χειρισμό της R18 από την αρχή.

The design of the R 18

Your style counts.

Be one of the first and get yourself the R 18. The choice is yours.

  R 18

  The basic version of the R 18 in Black storm metallic insists on purity.

  Mars Red metallic

  Η R 18 σε Mars red metallic δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

  Manhattan metallic matt

  Ο κινητήρας και το κιβώτιο σε Nürburg silver, τα στιλβωμένα εξαρτήματα από αλουμίνιο και το γυαλιστερό χρωμιωμένο τιμόνι αποτελούν μοντέρνες πινελιές της R 18.

  Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan silver 2 metallic

  H R 18 με χρώμα από μπλε έως βιολετί αντανακλάσεις και επιφάνειες σε ασημί χρώμα αντίθεσης τραβά αμέσως την προσοχή.

  Κατεβάστε τον κατάλογο Αξεσουάρ

  Κατάλογος Αξεσουάρ R18
  PDF   |   3.74 MB   |   Ελληνικά

  Μία αυθεντική μοτοσικλέτα Cruiser από την πρώτη κιόλας ματιά.

  Το Flyline είναι χαμηλό και τεταμένο. Το ατσάλινο διπλό σωληνωτό πλαίσιο περιβάλλει τον μεγάλο κινητήρα, ο οποίος ενισχύει με εντυπωσιακό τρόπο την επιβλητική παρουσία της μοτοσικλέτας. Επιπρόσθετα, έχεις πολλές επιλογές για να εξατομικεύσεις τη μοτοσικλέτα σου: στην R 18 ο περιορισμός στα απολύτως απαραίτητα συμβάλλει στον μέγιστο βαθμό εξατομίκευσης. 

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  Kάλυμμα κινητήρα.
  Βλέπουμε Το υψηλής ποιότητας κάλυμμα κινητήρα
  Στηρίγματα ποδιών.
  Βλέπουμε τα στηρίγματα ποδιών της R 18.
  2-Tone-Black κυλινδροκεφαλές.
  2-Tone-Black κυλινδροκεφαλές.
  Τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Fishtail.
  Ο μακρύς τελικός σιγαστήρας εξάτμισης Fishtail υπογραμμίζει τη σιλουέτα Cruiser.
  Πώμα πλήρωσης καυσίμου.
  Βλέπουμε το υψηλής ποιότητας πώμα πλήρωσης καυσίμου.
  Κινητήρας boxer με ράβδους ώθησης.
  Βλέπουμε τον εντυπωσιακό δικύλινδρο κινητήρα boxer της R 18 χωρητικότητας 1802 ccm.
  Ανοικτός άξονας μετάδοσης κίνησης και διπλό σωληνωτό πλαίσιο.
  Ο ανοικτός άξονας μετάδοσης κίνησης: ένα ακόμα εμβληματικό χαρακτηριστικό από την ιστορία της BMW Motorrad.
  Γέφυρα πιρουνιού.
  Βλέπουμε τη γέφυρα πιρουνιού της R 18.

  Διαμόρφωσε την προσωπική σου μοτοσικλέτα cruiser

  Διαμόρφωσε την προσωπική σου μοτοσικλέτα cruiser

  Η Option 719 προσφέρει πολλές επιλογές διαμόρφωσης που προσδίδουν στην R 18 έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο δίχρωμος χυτός τροχός Option 719 Icon ολοκληρώνει την υψηλής αισθητικής εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η σέλα Option 719 από μαύρο τεχνόδερμα, με καπιτονέ ραφές και πλακέτα BMW κάνει ακόμα πιο άνετες τις εξορμήσεις σου.

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  3 Χρόνια Εγγύηση.

  Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

  Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

  Μάθε περισσότερα

  Ανακάλυψε τον ήχο της R 18

  Εμπιστευόμαστε από το 1923 τους κινητήρες boxer – από πεποίθηση.  Ο δικύλινδρος κινητήρας boxer χωρητικότητας 1802 ccm της R 18 είναι ο μεγαλύτερος κινητήρας boxer που κατασκευάσαμε ποτέ. Η μέγιστη ροπή των 158 Nm αποδίδεται από τις 3.000 σ.α.λ. Από τις 2.000 έως τις 4.000 σ.α.λ. είναι διαθέσιμα πάνω από 150 Nm ροπής που εξασφαλίζουν τον χαρακτηριστικό τρόπο λειτουργίας των κινητήρων boxer. Στις 4.750 σ.α.λ. ο Big Boxer αποδίδει ισχύ 67 kW (91 hp). Συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία. Για αυθεντικό συναίσθημα στον δρόμο. 

  + ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  1802
  ccm Κυβισμός
  158
  Nm στις 3.000 σ.α.λ.
  690
  mm Ύψος σέλας
  290
  km τουλάχιστον αυτονομίας.
  spinner