Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €549,69 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €31.000 προκαταβολή €6.950, και με τελευταία μεγάλη δόση €9.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €4.647,74 , προστασία δανείου €604,91 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €29.302,65 , ΣΕΠΠΕ 8,08%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €42.485,12.

Η BMW K 1600 GTL

Μαζί καθ' οδόν

Μια παροιμία λέει: όποιος ταξιδεύει με απαιτήσεις, δεν ταξιδεύει ποτέ μόνος. Αυτό ισχύει βέβαια και όταν ταξιδεύεις με συντροφιά. Ιδανικά με την BMW K 1600 GTL. Προσφέρει μοναδικές εμπειρίες performance touring που δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη. Ο ισχυρός εξακύλινδρος κινητήρας προσφέρει τώρα ακόμα μεγαλύτερο δυναμισμό και υπεροχή: χάρη στη γεωμετρία με στόχο την άνεση, μπορείς να απολαμβάνεις στο έπακρο κάθε χιλιόμετρο. Ανασχεδιασμένος είναι και ο πίνακας οργάνων. Αλληλεπιδρά μαζί σου για να μπορείς να απολαμβάνεις πιο έντονα και πιο συνειδητά κάθε διαδρομή. Για εμάς, το κοινό ταξίδι ξεκινά από εδώ ακριβώς – στο πνεύμα του #RideAndShare.

Τα σημαντικότερα σημεία της K 1600 GTL

Κινητήρας που ενθουσιάζει
Εστίαση στον εξακύλινδρο κινητήρα.
Ενσωματωμένη θήκη φόρτισης smartphone
Ενσωματωμένη θήκη φόρτισης με κινητό.
Πλήκτρα προτιμήσεων με δυνατότητα διαμόρφωσης
Εστίαση στα τέσσερα αριθμημένα πλήκτρα προτιμήσεων.
Υψηλής ποιότητας σφυρήλατος τροχός Option 719 Classic
Μαύρος τροχός 719 Rad της K 1600 GTL.
Εντυπωσιακή οθόνη 10,25" TFT
Εστίαση στην οθόνη TFT της K 1600 GTL.
Μεγάλος χώρος αποσκευών και αποθηκευτικός χώρος
Εστίαση στις ανοικτές πλαϊνές τσάντες της K 1600 GTL.
Φωτεινοί μπροστινοί προβολείς Full LED
Εστίαση στους προβολείς LED.
Δυνατό ηχοσύστημα 2.0
Εστίαση στην οθόνη TFT και τα ηχεία της K 1600 GTL.

Κάποιες φορές, τα μικρά πράγματα κάνουν ένα ταξίδι αξέχαστο. Στην K 1600 GTL θα βρεις μοναδικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: υποβραχιόνιο για τον συνεπιβάτη, έξυπνες εσωτερικές τσάντες για τη βαλίτσα και το topcase ή πολλά χρωμιωμένα στοιχεία που υπογραμμίζουν με μοναδικό τρόπο τη μοτοσικλέτα σου. Στη διάθεσή σου έχεις τον καλύτερο φωτισμό που μπορεί να φανταστείς, χάρη στον Προβολέα Full LED με Προσαρμοζόμενα φώτα στροφής. Κάνε τη νύχτα μέρα και απόλαυσέ την με τον ιδανικό φωτισμό: για αξεπέραστη άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 χρόνια ξεγνοιασιάς.

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή  εγγύηση  που καθορίζει ο νόμος.

Μάθε περισσότερα

Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό

Τα χρώματα είναι φως, εντυπωσιακό φως

Όποιο χρώμα και αν επιλέξεις: Η K 1600 GTL τονίζει τις αξιώσεις της στο πρεστίζ. Διότι τα ταξίδια κορυφαίου επιπέδου δεν περιορίζονται μόνο στην άνεση και τις επιδόσεις.

Option 719 Meteoric Dust II metallic

Με το χρώμα Meteoric Dust II metallic, τους μαύρους σφυρήλατους τροχούς Option 719 και τη σέλα Option 719, η K 1600 GTL ενσαρκώνει ένα αναμφίβολα υψηλό επίπεδο κομψότητας.

Exclusive

Ταξιδεύω σημαίνει ανακαλύπτω τον κόσμο – και τον κόσμο των χρωμάτων: Η έκδοση Style Exclusive σε κομψό συνδυασμό από Gravity blue metallic, μαύρο και Monolith metallic αποπνέει ηρεμία και δείχνει τον δυναμικό της χαρακτήρα όταν το ζητήσεις – συνοδεύεται από πρόσθετα στοιχεία σε χρώμιο.

Black storm metallic

Τα πάντα σε μαύρο χρώμα. Χαρακτηριστικό γοητευτικής κομψότητας και άκρατου δυναμισμού, η ιδανική επιλογή για την βασική έκδοση της K 1600 GTL.

Αποκλειστικά για σένα

Αποκλειστικά για σένα

Στο τέλος της ημέρας διαπιστώνεις ότι έχεις φτάσει μακριά ακολουθώντας πιστά  τη γραμμή σου. Με τον πρόσθετο εξοπλισμό και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad θα κάνεις την K 1600 GTL πραγματικά δική σου. Το πακέτο Comfort περιλαμβάνει πρόσθετους προβολείς LED και μπάρα προστασίας κινητήρα, Keyless Ride, κεντρικό κλείδωμα και αντικλεπτικό συναγερμό. Επιπλέον, διαθέτει Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro για να αλλάζεις ταχύτητες χωρίς να χρησιμοποιείς τον συμπλέκτη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το όνομα τα λέει όλα

Το όνομα τα λέει όλα

Η K 1600 GTL είναι ολοκληρωμένη, ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί. Όμως, όπως και στα ταξίδια, πάντα υπάρχει περιθώριο για κάτι παραπάνω. Εμείς διαμορφώσαμε για σένα δύο μοτοσικλέτες: «Ο Δρομέας Μεγάλων Αποστάσεων» και «Η Ιδιαίτερη». Εμπνεύσου και ανακάλυψε ακόμα μεγαλύτερη άνεση με στοιχεία της δικής σου επιλογής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αθλητική, δυναμική και επιβλητική, η K 1600 GTL αντιπροσωπεύει τα ιδιαίτερα και άνετα ταξίδια. Εμείς προχωρήσαμε ένα βήμα παρακάτω: δικτύωση, πλοήγηση με χάρτες, άφιξη στον προορισμό μέσα από τις ομορφότερες διαδρομές. Η έγχρωμη οθόνη TFT 10,25" της K 1600 GTL είναι ο τέλειος συνοδός. Η λειτουργία προβολής πλήρους οθόνης επιτρέπει τη διαδραστική απεικόνιση του χάρτη για την πλοήγηση με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected: για μία πρωτόγνωρη εμπειρία πλοήγησης που δεν έχεις συναντήσει ποτέ μέχρι τώρα σε ένα cockpit. Στη λειτουργία διαιρούμενης προβολής μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα περισσότερες λειτουργίες και να τις ελέγχεις από το Multi Controller.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θρυλικός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας

1.649
ccm κυβισμός
180
Nm μεγ. ροπή σε 5.250 σ.α.λ.
113
Αποθηκευτικός χώρος
750
mm ύψος σέλας
Ελαιόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας

Πώς δημιουργούνται οι θρύλοι και πώς διαδίδονται στον κόσμο; Ο εξακύλινδρος κινητήρας της K 1600 GTL έχει την απάντηση: με τα ταξίδια. Η υπεροχή του και οι επιδόσεις του είναι θρυλικές και γίνονται αμέσως αισθητές. Με την αναβαθμισμένη μονάδα ελέγχου κινητήρα, η ισχύς και η ροπή αποδίδονται τώρα ακόμα πιο δυναμικά. Η ονομαστική ισχύς των 160 PS αποδίδονται τώρα κατά 1.000 σ.α.λ. πιο χαμηλά, στις 6.750 σ.α.λ. Η ρύθμιση ροπής αδράνειας (MSR) και το Dynamic ESA φροντίζουν για σταθερότητα και ασφάλεια και είναι άψογα προσαρμοσμένα στις λειτουργίες οδήγησης: για να μπορείς να επικεντρώνεσαι απόλυτα στο performance touring.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#rideandshare – εδώ συνεχίζεται το ταξίδι

spinner