* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €455 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (K 1600 GTL) €27.300, με προκαταβολή €9.009, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €7.316, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €2.882, προστασία δανείου €345, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €21.518, συνολικό ποσό καταβολής €32.891, ΣΕΠΠΕ 5,47%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW K 1600 GTL.

Ταξιδι πολυτελειας. Αφιξη πρωτης κατηγοριας.

Ανεβαίνεις και απλά δεν σταματάς. Χάσου στον ορίζοντα με στυλ και κομψότητα επάνω σε αυτή την πολυτελή υψηλών επιδόσεων μοτοσικλέτα touring. Η νέα μοτοσικλέτα BMW K 1600 GTL είναι το αποκορύφωμα της υψηλής ποιότητας και της απόλυτης άνεσης, προσφέροντας τον θρυλικό εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Τώρα διαθέτοντας στον βασικό εξοπλισμό τα τελευταίας γενιάς Dynamic ESA και ABS Pro. Κομψή παρουσία με τα πρόσφατα ανασχεδιασμένα καλύμματα. Μείνε ήρεμος και συγκεντρωμένος σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε οποιαδήποτε απόσταση. Μόνος σου ή με συνεπιβάτη: απόλαυσε ανώτερης κλάσης ελέγχο και εύκολη οδήγηση σε όλες τις δραστηριότητές σου. Το ταξίδι με την K 1600 GTL σεμεταφέρει σε νέα διάσταση – κομψή, ισχυρή, πολυτελής – μια πρώτης τάξεως εμπειρία σε περιμένει.

Η σχεδιαση της K 1600 GTL

Επίλεξε το στυλ σου.

Με τις διάφορες παραλλαγές χρωμάτων ή το πολυτελές στιλ Elegance, μπορείς να σχεδιάσετε την K 1600 GTL ακόμα πιο συγκεκριμένα ώστε να ταιριάξει στις επιθυμίες σου.

*/-->

Style Elegance

Το Style Elegance με τον χρωματισμό Pollux metallic αναδεικνύει την κομψότητα της K 1600 GTL.

*/-->

Light White

Η υψηλής ποιότητας βαφή της K 1600 GTL δίνει μοντέρνα εικόνα και αναδεικνύει τέλεια τις αναλογίες της.

*/-->

Option 719 Blue Planet metallic

Το Spezial χρώμα Option 719 Blue Planet συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία βαφής με κατασκευή που έγινε με αγάπη.

*/-->

Option 719 Sparkling Storm metallic

Μια διακριτική λεπτομέρεια της μεταλλικής βαφής Option 719 Sparkling Storm, η παραδοσιακή δεξιοτεχνία που κυριαρχεί.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Η τέλεια σχεδίαση

Ο σχεδιασμός της K 1600 GTL έχει λάβει πρώτης κατηγορίας αναβάθμιση. Τα νέας σχεδίασης πλαϊνά καλύμματα, οι γρίλιες του ψυγείου, το κάλυμμα του ρεζερβουάρ και ο αποθηκευτικός χώρος σε βοηθούν να κάνεις μια ακόμα πιο κομψή εμφάνιση. Λεπτομέρειες όπως τα ποδοστήρια βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην εξαίσια εμφάνιση. Διακριτικά στοιχεία, όπως η εμπρόσθια ανάρτηση Duolever, ο ιδιαίτερα ορατός 6-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας, ο καινοτόμος προβολέας Xenon και το πλαίσιο παραμένουν πρωτοπόροι του στυλ. Μαζί με το ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, καθώς και τον καθρέφτη και τη ζελατίνα, έχει επιτευχθεί μοναδικά κομψή και δυναμική ενοποίηση.
Αυτό το πολυτελές, ολοκληρωμένο πακέτο δεν διαθέτει μόνο σχεδιασμό πρώτης κατηγορίας, είναι επίσης δελεαστικά εντυπωσιακό στην οδήγηση στους δρόμους που ανοίγονται μπροστά του.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξακυλινδρος σε σειρα κινητηρας

1.649
cc κυβισμός
750
mm ύψος σέλας
175
Nm μέγιστη ροπή στις 5.250 σ.α.λ.
117
l αποθηκευτικού χώρου
Ελαιο-υδρόψυκτος, τετράχρονος, εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας

Ανώτερος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας.

Ανώτερος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας.

Κινητήρας πρώτης κατηγορίας: ο θρυλικός 6-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας προσφέρει απαράμιλλη ομαλή λειτουργία και την πιο εξαιρετική απόδοση οδήγησης στον τομέα των ταξιδιών πολυτελείας με μοτοσικλέτα. Η ισχύς των 118 kW (160 PS) και η ροπή των 175 Nm στις 5.250 σ.α.λ. παρέχει την τέλεια δυναμική ώθηση προς τα εμπρός. Και το 70% της ροπής αποδίδεται ήδη στις 1.500 σ.α.λ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της K 1600 GTL

Τα καλυτερα σημεια της K 1600 GTL

Μια νέα διάσταση.

Μια νέα διάσταση.

Το προσφερόμενο στον βασικό εξοπλισμό Dynamic ESA προσθέτει νέα διάσταση στην οδηγική σου εμπειρία. Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, το εξαιρετικά ευαίσθητο σύστημα αισθητήρων καταγράφει τις συνθήκες οδήγησης και ρυθμίζει τα αμορτισέρ της ανάρτησης. Αυτό εγγυάται ιδανικές ρυθμίσεις των αμορτισέρ σε κάθε κατάσταση οδήγησης. Ακόμη και σε κλίση, έχουν ήδη επιτευχθεί επίπεδα άνεσης λόγω απόσβεσης που παλαιότερα ήταν αδιανόητα, με αποτέλεσμα εξαιρετικά σταθερή οδήγηση.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απλά ανεβαίνεις και χαλαρώνεις.

Απλά ανεβαίνεις και χαλαρώνεις.

Η K 1600 GTL προσφέρει επίσης πρωτοφανή άνεση. Στα ελκυστικά της χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται επίσης πολύς χώρος και άριστη προσβασιμότητα. Προσεκτικά μελετημένοι και εύκολα προσβάσιμοι χώροι αποθήκευσης επικεντρώνονται στην άνεση του αναβάτη, κάνοντας την K 1600 GTL άριστη επιλογή για ποιοτικό τουρισμό με μοτοσικλέτα. Το ταξίδι με συνεπιβάτη σε μακρύ ταξίδι είναι πραγματική απόλαυση, χάρη σε μια σειρά από κρίσιμες λεπτομέρειες, όπως κεντρικό κλείδωμα, θέρμανση καθισμάτων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και μια σειρά από ύψη σέλας.

Διάφοροι τρόποι οδήγησης και το dynamic traction control (δυναμικός έλεγχος πρόσφυσης) εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση. Σε αυτό προστίθεται το Multi Controller: μια σημαντική λειτουργική προσέγγιση που επιτρέπει στους αναβάτες να χειρίζονται το μενού του οχήματος εύκολα, χωρίς να αφήνουν τα χέρια τους από το τιμόνι ή τα μάτια τους από το δρόμο. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει στο χαλαρό ταξίδι σας με την K 1600 GTL για νέους προορισμούς. Η μοτοσικλέτα με τα ατελείωτα χαρακτηριστικά - μια σειρά πολυτελούς εξοπλισμού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για άριστη επαφή με το δρόμο.
  Το στάνταρ Dynamic ESA ακόμη μια φορά αυξάνει σημαντικά την πρώτης κατηγορίας άνεση οδήγησης της K 1600 GTL. Εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση, την ασφάλεια και το υψηλότερο επίπεδο άνεσης: το Dynamic ESA ελέγχει την ανάρτηση ανάλογα με τις συνθήκες και τους ελιγμούς οδήγησης με αυτόματη προσαρμογή στις καταγραφόμενες συνθήκες. Έτσι, εξασφαλίζει σημαντικά βελτιωμένη επαφή δρόμου και ελαστικού, ακόμα και όταν είναι σε στροφή. Επιτρέποντας οδηγητικά χαρακτηριστικά που είναι πάντα σταθερά και μια επιπλέον ώθηση σε άνεση και ασφάλεια – ειδικά σε μεγάλα ταξίδια.

  Η βασική ρύθμιση "Road" – θα σας περνά με άνεση πάνω από όλες τις κακοτοπιές. Με τη ρύθμιση "dynamic", επιλέγεται γενικά πιο σκληρή απόσβεση: για σπορ δυναμική οδήγηση.

 • Απλά όπισθεν. Οι απότομοι δρόμοι και οι στενοί χώροι σε δημοφιλή σημεία ή χώρους στάθμευσης δεν αποτελούν πια πρόβλημα με την υποβοήθηση ελέγχου ροπής (Torque Control Assist, TCA). Αφήνοντας μόνο το χαμόγελο σε παρκάρισμα και ελιγμούς. Ενεργοποιήστε την υποβοήθηση όπισθεν επιλέγοντας την νεκρά θέση και ενεργοποιώντας τη λειτουργία υποβοήθησης με το κουμπί στα αριστερά του τιμονιού. Μόλις εμφανιστεί R στην οθόνη και αρχίσετε να το πατάτε, μπορείτε να βγείτε από το χώρο στάθμευσης με ευκολία και να συνεχίσετε στον επόμενο προορισμό σας με περίσσια ορμή.

 • Περισσότερο φως. Περισσότερη ασφάλεια.
  Οι στάνταρ προβολείς xenon είναι διπλά φωτεινοί και καταναλώνουν 30% λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς προβολείς αλογόνου. Εξασφαλίζουν σταθερό φωτισμό της επιφάνειας του δρόμου - κυρίως τη νύχτα και με κακή ορατότητα. Ταυτόχρονα, διευκολύνουν να διακρίσεις και εσύ καλύτερα. Μια κυλινδρική θωράκιση του λαμπτήρα στον ανακλαστήρα εμποδίζει το φως να εκτυφλώνει άλλους χρήστες του δρόμου.

  Το φως ακολουθεί τον τροχό. Προσαρμοζόμενος προβολέας
  Ο προσαρμοζόμενος προβολέας, που είναι διαθέσιμος ως προαιρετικό εξάρτημα, φωτίζει το δρόμο στις στροφές άριστα. Ένας σερβοκινητήρας στον κύριο προβολέα αντισταθμίζει τη γωνία κλίσης της μοτοσικλέτας στις στροφές, προσανατολίζοντας το φως στη βέλτιστη γωνία για το δρόμο. Για τον αναβάτη, αυτό αντιπροσωπεύει μια τεράστια αύξηση της ενεργητικής ασφάλειας οδήγησης, ιδιαίτερα στις στροφές τη νύχτα.

 • Ανέβα και απόλαυσε χαλαρή οδήγηση.
  Είτε είσαι σε ταξίδι είτε απλά πρόκειται για την καθημερινή βόλτα σου, οι υπάρχουσες βαλίτσες και οι αποθηκευτικοί χώροι στην K 1600 GTL διαθέτουν επαρκή χωρητικότητα για όλα όσα χρειάζεται να αποθηκεύσεις. Από καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης, εξοπλισμό και είδη ένδυσης, ακόμα και αναμνηστικά διακοπών.

  Το Topcase εντυπωσιάζει με το βολικό εσωτερικό του και τον εσωτερικό στάνταρ φωτισμό. Ο συνεπιβάτης σου θα λατρέψει τη μικρή άνετη πλάτη. Τα στάνταρ χρώματα της μοτοσικλέτας, είναι απόλυτα εναρμονισμένα με την κομψή εμφάνιση της K 1600 GTL. Η προαιρετική θήκη αποθήκευσης παρέχει χώρο για όλα τα σημαντικά ταξιδιωτικά έγγραφα και χαρτιά.

  Οι επενδύσεις σου δίνουν ακόμη περισσότερο χώρο και τάξη στην τουριστική σου βαλίτσα. Με τη λαβή μεταφοράς και τον – επίσης αφαιρούμενο – ιμάντα ώμου, είναι ο ιδανικός σύντροφος για μια βόλτα στην πόλη.

 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά για αυξημένη άνεση.
  Η οδήγηση χωρίς κλειδί (Keyless Ride) και το κεντρικό κλείδωμα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και γίνονται γρήγορα σύντροφοι που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

  Χάρη στην οδήγηση χωρίς κλειδί, το μηχανικό κλειδί γίνεται πλέον περιττό έτσι ώστε να μην χρειάζεται πλέον να χάνεις χρόνο ψάχνοντάς το για να ξεκινήσεις. Αρκεί απλά να έχεις το κλειδί στην τσέπη του σακακιού σου για να ξεκλειδώσεις και να εκκινήσεις τη μοτοσικλέτα σου.

  Το κεντρικό κλείδωμα εξασφαλίζει ότι το περιεχόμενο στους χώρους αποθήκευσης και σε πρόσθετες βαλίτσες προστατεύεται από κλοπή όταν κλειδώσεις τη μοτοσικλέτα σου – όλα αυτά απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο τιμόνι. Επιτρέποντάς σε να ξεκινήσεις την εκδρομή αφού κατέβεις από τη μοτοσικλέτα ακόμη πιο γρήγορα.

 • Άλλαξε την ταχύτητα όπως στους αγώνες.
  Αυτό είναι πολυτέλεια – και επιπλέον κάτι που βοηθά την εύκολη οδήγηση: η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro (shift assistant Pro) αναπτύχθηκε αρχικά για τους αγώνες ταχύτητας. Προσαρμοσμένη στις μοτοσικλέτες τουρισμού, σου επιτρέπει να αλλάζεις ταχύτητες χωρίς τη χρήση συμπλέκτη σχεδόν με οποιοδήποτε φορτίο ή εύρος στροφών Κατά την επιτάχυνση, το Grip γκαζιού παραμένει ανοικτό και διασφαλίζει την ταχεία και εύκολη αλλαγή. Όταν κατεβάζεις ταχύτητα με κλειστό το Grip γκαζιού, το σύστημα κάνει αυτόματα διπλή αποσύμπλεξη για τέλειο κατέβασμα.

  Αυτό εξασφαλίζει ότι το χέρι που ελέγχει τον συμπλέκτη ελευθερώνεται και παραμένει χαλαρό, ακόμη και μετά από μεγάλα ταξίδια. Επιπλέον, ο χρόνος αλλαγής μειώνεται σε σύγκριση με την αλλαγή ταχυτήτων με το συμπλέκτη: για ακόμα περισσότερη δυναμική και άνεση.

 • Η καλή αίσθηση είναι πάντα μαζί στην οδήγηση. Η BMW Motorrad είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει το σύστημα "intelligent emergency call" από το εργοστάσιο: ένα σύστημα εγκατεστημένο στο τιμόνι, το οποίο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί ανεξάρτητα και αυτόματα να ενεργοποιήσει την αλυσίδα διάσωσης και έτσι να επιταχύνει τη βοήθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Το "intelligent emergency call" ενεργοποιείται αυτόματα μετά από ελαφρύ ή σοβαρό ατύχημα. Όμως ο αναβάτης μπορεί να ενεργοποιήσει χειροκίνητα επείγουσα κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού, αν για παράδειγμα, είδε ατύχημα σε τρίτο άτομο. Μετά την ενεργοποίηση του συστήματος, είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, τα δεδομένα GPS της θέσης και της κατεύθυνσης ταξιδιού στέλνονται μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου σε τηλεφωνικό κέντρο της BMW. Από το σημείο αυτό ενεργοποιείται η αλυσίδα διάσωσης. Για γρήγορη και κατάλληλη βοήθεια. Για απερίγραπτο συναίσθημα σε κάθε ταξίδι.

Προαιρετικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με τα λεπτομερή χρώματα Spezial και αποκλειστικό προαιρετικό εξοπλισμό ανώτερης ποιότητας BMW Motorrad Spezial, αλλά και τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να εξατομικεύσεις την K 1600 GTL ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Μαθε περισσοτερα

BMW Motorrad Spezial

Η μοτοσικλέτα σου αποκτά το χαρακτήρα σου.

Στη BMW Motorrad Spezial, θα βρεις εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προαιρετικό εξοπλισμό από σχεδιαστές, όπως το αποκλειστικό σετ κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719 και τα χρώματα Spezial ή αξεσουάρ για ενίσχυση της απόδοσης από ανταλλακτικά HP.

Ο συνδυασμός ανάμεσα στις μακροχρόνιες ικανότητες σχεδίασης BMW Motorrad και τις πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής που συνδέονται με την παραδοσιακή δεξιοτεχνία προάγουν ένα νέο επίπεδο σημασίας και αποκλειστικότητας.

Μαθε περισσοτερα

Η εικονα απο τα παρασκηνια

Σερφαρω.

Αγκαλιάζω τον άνεμο. Feel how it can change direction. Όπως το κάνεις εσύ. Δες τη ζωή σαν βόλτα με μοτοσικλέτα.

Το βαθύτερο σκοτάδι είναι πριν την ανατολή. Αλλά δεν χρειάζομαι φως για να ξέρω που ταξιδεύω. Το αλάτι στον αέρα και ο θόρυβος των κυμάτων δείχνουν τον δρόμο. Οι κραδασμοί του κινητήρα ανάμεσα στα πόδια μου δεν είναι παρά ορεκτικό για την διαδρομή που ξεδιπλώνεται σαν φουσκοθαλασσιά μπροστά μου. Στρίβω τον καρπό μου και οδηγούμαι στην κορυφή ενός αμμόλοφου, πολλές ώρες πριν οι περισσότεροι άνθρωποι ξυπνήσουν.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για την K 1600 GTL

Ρουχισμος καταλληλος για ταξιδια