Πακέτο Μ

Μια ματιά αρκεί - ακόμα και μια γρήγορη. Κάθε πακέτο M περιέχει αποκλειστικά τα εμβληματικά χρώματα M, το ανοικτό μπλε, το σκούρο μπλε και το κόκκινο. Σε συνδυασμό με το λογότυπο Μ, εκφράζουν τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα και την προσπάθεια για βελτίωση. Και οι ζάντες M Carbon υπογραμμίζουν αυτή την απαίτηση. Είναι εξαιρετικά ελαφριές και άκαμπτες: για μέγιστη ευελιξία και δυναμική που μπορείς να απολαμβάνεις ελεγχόμενα από την σπορ σέλα Μ και να την ενισχύεις διαρκώς.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα μοντέλα μας με πακέτο M

M Performance - αθλητικός χαρακτήρας

Για όσους θέλουν περισσότερα

Για όσους θέλουν περισσότερα

Τα εξαρτήματα M Performance είναι σχεδιασμένα για να ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις τόσο της μοτοσικλέτας σου  όσο και τις δικές σου: για να πετύχεις με τη μοτοσικλέτα σου ένα δευτερόλεπτο λιγότερο ή λίγο μεγαλύτερη κλίση για μερικές μοίρες. Για το λόγο αυτό, πολλά εξαρτήματα είναι από ανθρακονήματα ή φρεζαρισμένα από ένα ενιαίο κομμάτι υλικού: για μεγαλύτερη σταθερότητα, εξοικονόμηση βάρους και δυναμική. Τα επιλεγμένα εξαρτήματα M Performance προστατεύουν τη μοτοσικλέτα σου ενώ οι εργονομικές βελτιστοποιήσεις και οι δυνατότητες ρύθμισης φροντίζουν παράλληλα για καλύτερη αίσθηση, έλεγχο και άνεση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

M Performance – αγωνιστική πίστα

Το επόμενο βήμα

Το επόμενο βήμα

Με γνώμονα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό: Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα εξαρτήματα της μοτοσικλέτας σου. Το κυνήγι της πρώτης θέσης και η θέληση για κορυφαίες επιδόσεις αντικατοπτρίζονται ήδη στον διάδρομο των πιτ. Με λίγα λόγια: πάντα εκεί που δουλεύεις με τη μοτοσικλέτα σου. Διότι ακριβώς εδώ προετοιμάζεις τα καθοριστικά δευτερόλεπτα, ακριβώς εδώ θα βεβαιωθείς και θα κατανοήσεις ότι πρέπει να αποδεχθείς κάθε πρόκληση. Ξανά και ξανά. Και γι’ αυτό το λόγο σου προσφέρουμε ένα ασυμβίβαστο συνολικό πακέτο.

Θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι ορισμένα εξαρτήματα δεν είναι εγκεκριμένα για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν μόνο στην αγωνιστική πίστα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

M Performance – επαγγελματίες αναβάτες

Μηχανοκίνητος αθλητισμός - τίποτα λιγότερο

Μηχανοκίνητος αθλητισμός - τίποτα λιγότερο

Η απόλυτη αύξηση της απόδοσης: Οι μετατροπές αύξησης της ισχύος διατίθενται από το BMW Motorrad Motorsport Race Support. Για σένα εργάζονται οι ίδιοι ειδικοί, οι οποίοι συναρμολογούν εργοστασιακούς κινητήρες για το WorldSBK και το FIM EWC. Εδώ η μοτοσικλέτα σου μετατρέπεται σε αμιγώς αγωνιστική μοτοσικλέτα και είναι κατάλληλη μόνο για την αγωνιστική πίστα. Δεν επιτρέπεται πλέον η κυκλοφορία της στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις για τα εξαρτήματα M Performance; Η πύλη συχνών ερωτήσεων έχει τις απαντήσεις.

Ακόμα περισσότερα θέματα γύρω από τις επιδόσεις

spinner