Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €589,25 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €35.500 προκαταβολή €11.780, και με τελευταία μεγάλη δόση €7.440,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €5.467,61 , προστασία δανείου €596,61 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €29.784,22 , ΣΕΠΠΕ 8,11%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €47.654,00.

Η BMW R 18 Transcontinental

The Road’s Best Dressed Icon

Με την R 18 Transcontinental μπορείς να κινείσαι με ιδιαίτερη πολυτέλεια. Ως μέλος της οικογένειας R 18, εκφράζει την παράδοση BMW Motorrad και είναι πάντα έτοιμη για εξορμήσεις: Το χαρακτηριστικό μπροστινό τμήμα με ψηλή ζελατίνα και ο θηριώδης κινητήρας Big Boxer υπόσχονται δυναμικές και απολαυστικές διαδρομές. Η αυτόματη εξισορρόπηση φορτίου προσαρμόζει την ανάρτηση με απόλυτη ακρίβεια στο φορτίο που μεταφέρει η μοτοσικλέτα. Χάρη στην προετοιμασία για customizing μπορείς με την R 18 Transcontinental να καθορίζεις τι θα βρεις σε κάθε σου διαδρομή: τον εαυτό σου. Κλασικά #Soulfuel

Η σχεδίαση της R 18 Transcontinental

Τα ταξίδια διαμορφώνουν τον χαρακτήρα

Τα χιλιόμετρα μοιάζουν να γλιστρούν δίπλα από την R 18 Transcontinental. Το μεγάλο φτερό και το ιδιαίτερο μπροστινό τμήμα με τους δύο πρόσθετους προβολείς αποτελούν το προοίμιο για το κομψό streamlining. Το ρεζερβουάρ των 24 λίτρων, οι ανεμοθραύστες, τα στηρίγματα ποδιών και το topcase με πλάτη για τον συνεπιβάτη ολοκληρώνουν την ιδιαίτερη εμφάνιση.

Racing Blue metallic

Η απόχρωση Racing blue metallic/Black storm metallic χαρίζει στη μοτοσυκλέτα μια αρμονική και ελκυστική σιλουέτα.

Option 719 Moonstone

Η απόχρωση Mineral white metallic εξασφαλίζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπου κι αν πάτε με την R 18 Transcontinental.

R 18 Transcontinental First Edition

Το χρώμα Black storm metallic με τη διπλή λευκή ρίγα, οι φρεζαρισμένοι τροχοί σε γκρι ασημί χρώμα αντίθεσης και οι διάφορες χρωμιωμένες λεπτομέρειες όπως τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών και το κάλυμμα προστασίας αποδεικνύουν ότι το στιλ και η αυτοπεποίθηση μετρούν παντού και πάντα.

Black storm metallic

Ο χρωματισμός τονίζει τον κομψό χαρακτήρα της R 18 Transcontinental. Ο κινητήρας Big Boxer, ο πλούσιος εξοπλισμός: εδώ σε περιμένει ένα δυνατό πακέτο που είναι έτοιμο για όλα.

Manhattan metallic matt

Κομψός, ζωηρός, γεμάτος ενέργεια: αυτός ο χρωματισμός μαρτυρά την αυθεντική οδηγική απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο που αφήνεις πίσω σου. Ο ορίζοντας μετατρέπεται σε ένα πλατύ χαμόγελο.

Ακολούθησε τον δρόμο σου

Η R 18 Transcontinental είναι άρτια προετοιμασμένη για όλα. Είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε να μπορείς να την εξατομικεύσεις όπως το έχεις ονειρευτεί. Το πλούσιο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad εκπληρώνει κάθε σου επιθυμία για customizing. Οι συλλογές "Machined" και "2-Tone-Black" από την Roland Sands Design καθώς και ο κλασικός εξοπλισμός "Option 719", π.χ. με σχεδιαστικό πακέτο AERO, τονίζουν ακόμα περισσότερο την πολυτελή εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Με τον κομψό και εύχρηστο εξοπλισμό touring, όπως π.χ. τις εσωτερικές τσάντες βαλιτσών, μπορείς να εξατομικεύσεις και να αναβαθμίσεις την R 18 Transcontinental. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προς την εξατομίκευση external-link-arrow-slim

Τα κύρια σημεία με μια ματιά

Ανακάλυψε τα κύρια σημεία με λεπτομέρειες. Από τα κλασικά στοιχεία εξοπλισμού μέχρι τη σύγχρονη τεχνολογία μοτοσικλετών, η R 18 Transcontinental προσφέρει όλα όσα περιμένεις από αυτή. Και πολλά ακόμα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Power Reserve
Η ένδειξη Power Reserve ως κλασικό στρογγυλό όργανο.
Marshall Gold Series Stage 2
Τα τοποθετημένα ηχεία της εταιρίας Marshall.
Κόκπιτ
Το κόκπιτ με τα αναλογικά στρογγυλά όργανα και την οθόνη TFT.
Ξένοιαστη οδήγηση με το Active Cruise Control
Ξένοιαστη οδήγηση με το Active Cruise Control
Θέση συνεπιβάτη
Η σέλα συνεπιβάτη με αναπαυτική πλάτη.
Οθόνη TFT
Η οθόνη TFT της R 18 Transcontinental.
Μπροστινό κάλυμμα
Το μπροστινό κάλυμμα της R 18 Transcontinental.
Προστασία από τον αέρα
Ο ανεμοθραύστης της R 18 Transcontinental.

Ανακάλυψε τον κινητήρα της R 18 Transcontinental

Η δύναμη κρύβεται στην ηρεμία – και σε κάθε χιλιόμετρο

Μόλις βάλεις μπροστά τον κινητήρα θα καταλάβεις γιατί φέρει το όνομα Big Boxer. Θα νιώσεις τον θηριώδη κυβισμό σε κάθε μέτρο. Από τις 2.000 έως τις 4.000 σ.α.λ. σε συνοδεύουν 150 Nm ροπής και η χαρακτηριστική για κινητήρα boxer λειτουργία. Η χορταστική ροπή και η ελαστικότητα εξασφαλίζουν μοναδική οδηγική απόλαυση στις μεγάλες αποστάσεις – ξεκούραστα αλλά ποτέ βαρετά. Ο γυαλιστερός επινικελωμένος άξονας μετάδοσης ανοικτού τύπου δείχνει πόση ιστορία κρύβεται στα 1802 ccm. Και τώρα; Ώρα για τις δικές σου ιστορίες. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1802
Κυβισμός 1802 ccm
740
Ύψος σέλας 740 mm
158
Ροπή 158 Nm στις 3.000 σ.α.λ.
24
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 24 λίτρα (περίπου)
Αεροελαιόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Το πρώτο βήμα είναι και το ευκολότερο – Η νέα Α2 έκδοση της R 18 Transcontinental

Η R18 Transcontinental είναι τώρα διαθέσιμη και σε Α2 έκδοση με 48 HP. Η έκδοση αυτή είναι απόλυτα «διαχειρίσιμη», πράγμα που σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι για να την οδηγήσεις είναι ένα δίπλωμα οδήγησης Α2. Απόλαυσε τον διαισθητικό χειρισμό της R18 Transcontinental από την αρχή.

Άνεση και ασφάλεια

Ξεκούραστα και ασφαλή χιλιόμετρα

Ξεκούραστα και ασφαλή χιλιόμετρα

Με την R 18 Transcontinental θα καλύψεις πολλά χιλιόμετρα με χαρακτηριστική άνεση: το Δυναμικό Cruise Control DCC και το προαιρετικό Ενεργό Cruise Control ρυθμίζουν αυτόματα την ταχύτητα και την απόσταση από το προπορευόμενο αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι τρεις λειτουργίες οδήγησης, ο Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας ASC και ο Έλεγχος Ροπής Αδράνειας Κινητήρα MSR παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Η κάμερα οπισθοπορείας, το Hill Start Control και το κεντρικό κλείδωμα για τις βαλίτσες και το topcase προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε χιλιόμετρο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Περισσότερα για το #Soulfuel

spinner