#SoulFuel

Η οικογένεια R 18

Αδιαμφισβήτητος πυρήνας είναι ο κινητήρας boxer, που με κυβισμό 1.802 ccm, είναι ο μεγαλύτερος που κατασκεύασε ποτέ η BMW Motorrad. Το διπλό σωληνωτό πλαίσιο, το τηλεσκοπικό πιρούνι, το ρεζερβουάρ καυσίμου σε σχήμα σταγόνας ή η διπλή ρίγα αποτελούν εμβληματικά σχεδιαστικά στοιχεία από την ιστορία μας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα μοντέλα R 18 μας

R 18

Soul is all that matters: Μια μοτοσικλέτα cruiser με έντονο χαρακτήρα, χαμηλό και τεταμένο Flyline.

R 18 100 Years

Το μοντέλο Edition περιορισμένης έκδοσης για τα 100 χρόνια της BMW Motorrad. #SoulFuel στην πιο μοναδική έκφραση.

R 18 Classic

Εμβληματικό, νοσταλγικό, soulfuel: Ιστορικά εμπνευσμένη από τις πρώτες μοτοσικλέτες Cruiser.

R 18 Roctane

Η επιτομή της χαλαρότητας: Η R 18 Roctane είναι το πιο cool Grand Tourer με την προσωπικότητα ενός Custom Factory Hot Rod.

R 18 B

Η ωμή δύναμη συναντά την καθαρή ψυχή: Τυπική εμφάνιση Bagger με χαρακτηριστικό streamlining, σταθερό στο τιμόνι φέρινγκ και σταθερές βαλίτσες.

R 18 Transcontinental

Grand Touring με Big Boxer: Ιδιαίτερη, πολυτελής και άνετη, και ταυτόχρονα φτιαγμένη εξ ολοκλήρου για ταξίδια με δύο αναβάτες.

Η μινιμαλιστική γλώσσα των μορφών χαρακτηρίζεται από τα 100 χρόνια παραγωγής μοτοσικλετών και το αδιάλειπτο πάθος μας για τον κινητήρα boxer. Η κλασική σχεδίαση roadster με το συμπαγές ρεζερβουάρ καυσίμου και την όρθια θέση καθίσματος φέρνει στο προσκήνιο με εντυπωσιακό τρόπο τα υψηλής ποιότητας υλικά και τα εκάστοτε διακοσμητικά στοιχεία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ R 12

Οι θρύλοι ζουν περισσότερο. Τα μοντέλα R 12 φέρνουν με τη μινιμαλιστική γλώσσα των μορφών και τη μοναδική σχεδίαση Roadster μια μοναδική εμφάνιση στον δρόμο. Παίρνουν κίνηση από ένα περαιτέρω στάδιο εξέλιξης του κινητήρα Boxer. Κατά τα άλλα, δεν έμεινε ούτε μία βίδα ίδια στο σπείρωμά της κατά την εξέλιξη. Το ειδικά για customising διαμορφωμένο Backbone εξελίχθηκε πλήρως εκ νέου με ένα κλασικό σωληνωτό χωροδικτύωμα. Ακούς την πρόκληση; Βίωσε τη μοναδικότητά σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα μοντέλα R 12 μας

R 12 nineT

Ασυμβίβαστο Roadster με μοναδικές αναλογίες και στιλάτα στοιχεία. Η R 12 nineT είναι φτιαγμένη για να τραβά τα βλέμματα και μετατρέπει τον δρόμο στη δική σου σκηνή.

R 12

Χαλαρό Cruiser με εμβληματική σχεδίαση, χαμηλό ύψος σέλας και σχήμα που αποτυπώνεται στο μυαλό. Αυτή η μοτοσικλέτα μεταδίδει το συναίσθημα #Soulfuel όσο καμιά άλλη: Life is easy πάνω στην R 12.

Πολύ πιο πολλά από μόνο μοτοσικλέτες

Σχεδιάζουμε τα ρούχα μας με το ίδιο πάθος με τις μοτοσικλέτες μας. Και με την ίδια συνείδηση ποιότητας: Για λιτά και κλασικά looks, στα οποία η υψηλή λειτουργικότητα και η προστασία που παρέχουν δεν είναι εμφανείς. Και που προσφέρουν πλήρη ελευθερία κινήσεων και στην καθημερινότητα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στη συλλογή external-link-arrow-slim

Η BMW R 18 The Wal

Ο customizer Shinya Kimura δημιούργησε από την R 18 ένα μοναδικό κομμάτι και του έδωσε το όνομα The Wal. Στο συνεργείο του συνδύασε σε αριστοτεχνική χειροτεχνία την ιαπωνική αισθητική με την ωμή δύναμη των 1.802 ccm του Big Boxer.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προς την R 18 The Wal external-link-arrow-slim

Ζήσε την εμπειρία Heritage από κοντά

spinner