Η BMW M 1000 XR

Born to lead

Αυτή είναι: Η ελαφρύτερη και ισχυρότερη μοτοσικλέτα crossover σειράς παραγωγής του κόσμου. Τίποτε λιγότερο. Μια μοτοσικλέτα Μ στην κορυφαία εκδοχή της. Ρυθμισμένη για μέγιστες επιδόσεις – σε αυτή την περίπτωση για επιδόσεις σε μακρινές αποστάσεις. Για αυτό λέγεται M XR. Ή, όπως εμείς λέμε: MaXimizeR. Διότι, αυτή η μοτοσικλέτα μεγιστοποιεί τα πάντα: Την οδηγική σου εμπειρία, την αντοχή σου και, όταν το θελήσεις, τα όρια της αδρεναλίνης σου. Ωστόσο, μπορείς να απολαύσεις και εσωτερική ηρεμία με απόλυτο έλεγχο, ενώ διανύεις μεγάλες αποστάσεις. Διότι γνωρίζεις ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να τους αφήσεις πίσω όλους. #NeverStopChallenging

Το μάξιμουμ του εξοπλισμού

Η ιδανική εκκίνηση: Το γραφικό εκκίνησης Μ
Οθόνη TFT με γραφικό εκκίνησης M της M 1000 XR της BMW Motorrad
Εξαρτήματα Carbon: Χαμηλότερο βάρος, περισσότερη ισχύς
Τα εξαρτήματα Carbon του πακέτου M Competition της M 1000 XR της BMW Motorrad
Προσανατολισμένη στις επιδόσεις μέχρι και το πίσω μέρος
Το λεπτό πίσω μέρος και τα τορνευμένα εξαρτήματα της M 1000 XR της BMW Motorrad
Αποδοτικός και άμεσος: Ο κινητήρας
Ο κινητήρας ShiftCam της M 1000 XR της BMW Motorrad
Κάνει την ισχύ ελέγξιμη: Φρένο M
Το φρένο M της M 1000 XR της BMW Motorrad
Ελεγχόμενη ισχύς: Με τα M Winglets
Τα M Winglets της M 1000 XR της BMW Motorrad
Fast forward: Το αγωνιστικό μπροστινό μέρος
Το σπορ μπροστινό μέρος της M 1000 XR της BMW Motorrad
Αναβάθμιση του χειρισμού: Τροχοί M Carbon
Οι προαιρετικοί τροχοί M Carbon της M 1000 XR της BMW Motorrad

Born on the Racetrack

Το νιώθεις αμέσως: Η M XR έχει μέσα της το M DNA. Ενσαρκώνει όλα όσα αντιπροσωπεύει το πιο δυνατό γράμμα του κόσμου: Κορυφαία αίσθηση, απόλυτος έλεγχος και απολαυστική κυριαρχία στους καρπούς των χεριών. Το γράμμα Μ υπόσχεται πρώτης κλάσης φινίρισμα με εξαιρετικά υλικά και εξοπλισμούς. Η οδήγηση μιας μοτοσικλέτας Μ προϋποθέτει εξαιρετικές οδηγικές δεξιότητες. Το λογότυπο Μ συνδυάζει τον ενθουσιασμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού με έναν τρόπο ζωής στη λωρίδα προσπέρασης. Το τρίτο μοντέλο Μ ολοκληρώνει την τετρακύλινδρη οικογένειά μας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέγιστη αποκλειστικότητα

Μέγιστη αποκλειστικότητα

Όχι μόνο οπτικά μία Μ. Η M XR είναι εξοπλισμένη ευρέως με εξαρτήματα Μ. Ήδη κατά την εκκίνηση και κοιτώντας την οθόνη, το γραφικό εκκίνησης Μ σε μεταφέρει στον σπορ κόσμο των μοντέλων Μ. Ενώ η σπορ σέλα Μ σου παρέχει ξεκούραστη οδήγηση, τα M Winglets φροντίζουν για αυξημένη πίεση επαφής στον δρόμο χάρη στις αεροδυναμικές κάθετες δυνάμεις. Και το φρένο M καθιστά πιο ελέγξιμες τις επιδόσεις.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
147
kW (201 PS) στις 14.600 σ.α.λ.
275
km/h τελική ταχύτητα
223
kg DIN απόβαρο (σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ)
7,2
δευτερόλεπτα για επιτάχυνση από 0 στα 200 km/h
Υδρόψυκτος/ελαιόψυκτος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας με BMW ShiftCam

M + XR = long-distance performance

M + XR = long-distance performance

Η εξίσωση για μια απαράμιλλη οδηγική αίσθηση από τυπικές για τη σειρά Μ επιδόσεις και τυπική για τα μοντέλα XR καταλληλότητα για μεγάλες διαδρομές. Δεν θα δες να κατέβεις από τη μοτοσικλέτα χάρη στην ανώτερη εργονομία της ή τα προγράμματα οδήγησης Pro περιλ. RACE. Το μοντέλο περιλαμβάνει τα πάντα, όχι μόνο αναφορικά με τον εξοπλισμό. Η M XR αποτελεί τον ορισμό της ευελιξίας χάρη στην καταλληλότητά της για σπορ οδήγηση, ταξίδια και διαδρομές με συνεπιβάτη. Το βάρος της μπορεί να ελαχιστοποιηθεί περαιτέρω με το προαιρετικό πακέτο M Competition, για να απολαμβάνεις ακόμα πιο δυναμικά χιλιόμετρα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«

Αυτή η μοτοσικλέτα συνδυάζει όλα όσα θέλω εκτός πίστας: απίστευτες επιδόσεις που σε κάνουν να μη θέλεις να κατέβεις.

 »

Peter Hickman

Βρετανός οδηγός αγώνων μοτοσικλετών

The Sound of M

Ωμή δύναμη στα χέρια σου

Ωμή δύναμη στα χέρια σου

Επιβιβάσου και μην ξεχνάς: Η M XR διαθέτει τελική ταχύτητα πάνω από 275 km/h. Από τα 0 στα 100 σε 3,2 δευτερόλεπτα, στα 200 σε 7,4. Αυτό το κάνει εφικτό ο προσαρμοσμένος για την XR τετρακύλινδρος κινητήρας BMW ShiftCam της RR με 201 PS (147 kW) και μέγιστο αριθμό στροφών 14.600 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το σπορ κιβώτιο ταχυτήτων με πιο κοντή σχέση μετάδοσης στην 4η, 5η και 6η σχέση κιβωτίου ταχυτήτων και την κοντύτερη δευτερεύουσα σχέση μετάδοσης, η M XR έχει τελειοποιηθεί για οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με έμφαση στις επιδόσεις. Έτσι περνάς στην πρώτη θέση, όποτε το επιθυμήσεις. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αύρα του πρωταθλητή

Αναμφισβήτητα Μ

Οι επιδόσεις έχουν τρία χρώματα: ανοικτό μπλε, σκούρο μπλε, κόκκινο. Τα τυπικά για τα μοντέλα Μ χρώματα χαρίζουν στην M XR τη μοναδική της εμφάνιση. Όταν, κατ’ εξαίρεση, είναι κάπου σταματημένη, μπορείς να αναγνωρίσεις την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όχι μόνο από τα χρώματα αλλά και σε πολλές λεπτομέρειες.

Light white/M Motorsport

Η μοτοσικλέτα βασικού εξοπλισμού στο χρώμα Light white με ταινίες Μ φέρνει στο προσκήνιο τις έντονες αντιθέσεις. Ως μοτοσικλέτα Μ, η M XR αναγνωρίζεται και από το φρένο M σε μπλε χρώμα του βασικού εξοπλισμού.

Blackstorm metallic/M Motorsport

Με το προαιρετικό πακέτο M Competition αποπνέει απόλυτο δυναμισμό στο χρώμα Blackstorm metallic με ταινίες Μ – μια εντύπωση που ενισχύεται περισσότερο από τους τροχούς M Carbon.

Το μέτρο σύγκρισης

Το μέτρο σύγκρισης

Η τελειότητα είναι το άθροισμα όλων των λεπτομερειών. Κανένα χιλιοστό δεν αφέθηκε στην τύχη. Η σχεδίαση δημιουργεί ένα μέτρο σύγκρισης στα σπορ μοντέλα με τη δαπανηρή βαφή Μ και τα αποκλειστικά εξαρτήματα όπως την τορνευμένη μανέτα συμπλέκτη Μ και τη μανέτα φρένου Μ. Και η κοντύτερη, φιμέ σπορ ζελατίνα δηλώνει ότι αυτή η μοτοσικλέτα προέρχεται από τους αγώνες της σειράς Μ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Leadership par excellence

Έτοιμος/η; Λάβε θέση, ξεκίνα τον κινητήρα και αφέσου στον κόσμο Μ. Πίσω σου: Το λεπτό, προσανατολισμένο στις επιδόσεις πίσω μέρος με κοντό φορέα πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας. Μετά από αυτό, το κενό. Είσαι πολύ μπροστά. Ακούς τον μοναδικό ήχο που προέρχεται από τα κάθετα τελικά εξάτμισης slip-on Akrapovič. Και ο συνεπιβάτης σου απολαμβάνει πλήρως την M Experience χάρη στο περίγραμμα σέλας συνεπιβάτη, τις λεπτές λαβές συγκράτησης και την προέκταση μαρσπιέ συνεπιβάτη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξέγνοιαστη οδήγηση

Χάρη στα πακέτα INCLUSIVE μας μπορείς να επικεντρωθείς τα επόμενα χρόνια αποκλειστικά στην οδηγική απόλαυση – διότι εμείς επεκτείνουμε την εργοστασιακή εγγύησή σου.

Μάθε περισσότερα

Υπάρχουν κι άλλα ακόμα

Σου αρέσουν οι προκλήσεις: Το προαιρετικά διαθέσιμο πακέτο M Competition είναι φτιαγμένο για σένα. Οι τροχοί M Carbon που περιλαμβάνονται στο πακέτο και τα πολυάριθμα εξαρτήματα M Carbon χαρίζουν στη μοτοσικλέτα όχι απλά μια απολύτως σπορ εμφάνιση. Μειώνουν το βάρος στα μόλις 220 kg και μεγιστοποιούν τη δυναμική και τον χειρισμό. Με το M GPS Laptrigger εργάζεσαι στοχευμένα στους καλύτερους χρόνους σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξατομίκευσε τη μοτοσικλέτα Μ σου

Έχεις τις δικές σου ιδέες; Εδώ μπορείς να τις κάνεις πραγματικότητα. Έχεις μεγαλύτερες φιλοδοξίες; Εδώ μπορείς να τις ζήσεις. Ανεξάρτητα από το αν επιθυμείς περισσότερα χαρακτηριστικά για την πίστα ή για μεγάλες αποστάσεις: Στους προαιρετικούς εξοπλισμούς και τα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad θα βρεις όλα όσα καθιστούν την M XR τη μοτοσικλέτα των ονείρων σου.

Μετάβαση στην εξατομίκευση

Έτοιμος/η για περισσότερες προκλήσεις;

spinner