Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

« 

Let’s set THE PACE together

 »

Η δική σου BMW R 1300 GS

Άσε τους άλλους να σε ακολουθούν.

Ξεπερνούμε τον εαυτό μας μαζί. Εδώ έξω θα είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Προηγείσαι. Κινείσαι σε κάθε ανωφέρεια και κάθε καμπή με ευκολία. Και εκτός δρόμου δεν δέχεσαι οδηγίες. Τι σε κινεί: Το θάρρος σου, η πίστη σου στον εαυτό σου και το ισχυρό μου κινητήριο σύστημα. Μαζί δημιουργούμε νέα σημεία αναφοράς και βιώνουμε το #SpiritOfGS.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Lorem

Η BMW R 1300 GS
Μοναδική ευελιξία

Κανένας συμβιβασμός, όλα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου. Πώς θα ήθελες να οδηγείς, όταν φθάνεις στις νέες, δικές σου κορυφές; Ψηλότερα, χαμηλότερα; Monoposto; Με συνεπιβάτη; Μινιμαλιστικά και ελαφρά ή καλύτερα με πολλές αποσκευές; Άνετα σε μακριές διαδρομές ή καλύτερα σπορ εκτός δρόμου; Η πρωτοποριακή, δομοστοιχειωτή σχεδίαση περιμένει τις επιθυμίες σου. Ονόμασε το καλύτερο Enduro τουρισμού για σένα – μπορείς να έχεις δίκιο.

Εξοπλισμός για όλες τις απαιτήσεις

Πίστη στον εαυτό σου

Αυτή η απροσδόκητη ευκολία: Έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Και βέβαια, καθώς έχεις μόλις 237 κιλά* από κάτω σου. Η επίτευξη μεγάλων στόχων γίνεται μεμιάς πανεύκολη. Απολαμβάνεις μια αίσθηση οδήγησης που δεν έχει ξαναϋπάρξει σε όλα τα εδάφη. Κινείσαι σταθερά και παραμένοντας στον στόχο σου. Κεκλιμένη θέση, φρενάρισμα, επιτάχυνση – Διατηρείς τον απόλυτο έλεγχο. Βίωσε τη νέα ευκολία της οδήγησης με εντελώς νέα εξελιγμένη ανάρτηση όπως το νέο πίσω πλαίσιο μονοκόκ, το νέο EVO Telelever και EVO Paralever καθώς και το νέο DSA (Dynamic Suspension Adjustment) και την πρωτοποριακή προσαρμοζόμενη ρύθμιση ύψους οχήματος άνεσης.

*για απόβαρο DIN

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η R 1300 GS της BMW Motorrad

Highlights για αυτή τη μοτοσικλέτα υψηλών επιδόσεων

Μπροστά σου: Ο επόμενος προορισμός σου – Άριστος φωτισμός με τον εμβληματικό προβολέα Matrix LED. Πίσω σου: Ορόσημα. Και το κοντό, μονοκόκ πίσω μέρος με υψηλά περιθώρια εξατομίκευσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία: Οδηγείς το κορυφαίο μοντέλο των μεγάλων μοτοσικλετών Adventure. Ανακάλυψε τον πλούσιο βασικό στάνταρ εξοπλισμό:

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Guiding Light: Προβολέας Matrix LED
Ο προβολέας Matrix LED της R 1300 GS της BMW Motorrad
Περισσότερη ευστάθεια οδήγησης: EVO Paralever
Η μονάδα κίνησης της R 1300 GS της BMW Motorrad
Μέγιστη πολυλειτουργικότητα: Η σχεδίαση πλαισίου
Η σχεδίαση πλαισίου της R 1300 GS της BMW Motorrad
Άνεση ταξιδιού: Ρυθμιζόμενη ζελατίνα
Η ρυθμιζόμενη ζελατίνα Sport της R 1300 GS της BMW Motorrad
Κοντό και καλό: Το πίσω μέρος
Το πίσω μέρος με σέλα συνεπιβάτη και λαβές συγκράτησης της R 1300 GS της BMW Motorrad
Εξαιρετικός χειρισμός: EVO Telelever
Γέφυρα πιρουνιού με BMW EVO Telelever της R 1300 GS της BMW Motorrad
Εντυπωσιακός ήχος: Το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων
Το τελικό εξάτμισης βασικού εξοπλισμού της R 1300 GS της BMW Motorrad
Πρόσθετα δυναμική: Η GS Flyline
Η ενιαία γραμμή σέλας-ρεζερβουάρ της R 1300 GS της BMW Motorrad

Φθάσε στο επόμενο επίπεδο

Φθάσε στο επόμενο επίπεδο

Όλα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σου: Άνεση οδήγησης επόμενου επιπέδου. Η νέα μετάθεση Telelever παρέχει έναν εξαιρετικό χειρισμό. Η GS-Flyline με ιδιαίτερα επίπεδη γραμμή σέλας-ρεζερβουάρ εξασφαλίζει νέα ελευθερία κινήσεων, εύκολους επιτόπιους ελιγμούς και χαλαρή στάση πάνω στη σέλα. Η εκτεταμένη ποικιλία εργονομίας καλύπτει τις πλέον διαφορετικές απαιτήσεις των οδηγών, ώστε να διαχειρίζονται κάθε τερέν. Χάρη στο σύστημα αισθητήρων περιβάλλοντος χώρου του προαιρετικού Riding Assistant διατηρείς μονίμως τον έλεγχο των πάντων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βελτιστοποιημένη για την ουσία του GS Spirit

Βελτιστοποιημένη για την ουσία του GS Spirit

Αφετηρία νέων περιπετειών. Με το Keyless Ride μπορείς απλά να ανέβεις και να ξεκινήσεις. Κάθεσαι στην άνετη σέλα οδηγού του βασικού εξοπλισμού με ύψος σέλας από 800 έως 890 mm. Ενεργοποιείς το φλας που είναι ενσωματωμένο στη χούφτα προστασίας και στρίβεις στην Οδό Ελευθερίας. Το νιώθεις όλο και περισσότερο σε κάθε μέτρο: Κάθεσαι σε κάτι μοναδικό. Μπορεί να είναι τόσο απλό – το αληθινό μεγαλείο δεν χρειάζεται να είναι μεγαλύτερο. Εδώ δεν υπάρχει κάτι περιττό, όλα έχουν εναρμονιστεί στην ουσία της οδήγησης GS: Ανόθευτη οδηγική απόλαυση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχεία για την οδηγική απόλαυση

107
kW (145 PS) στις 7.750 σ.α.λ.
149
Nm μέγιστη ροπή στις 6.500 σ.α.λ.
1.300
ccm κυβισμός
237
kg απόβαρο
Αερόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Δεν υπάρχουν εμπόδια

Όλα τα επιτεύγματα είναι δικές σου νίκες. Το καθήκον σου: Πιο μεγάλα όνειρα. Το καθήκον μου: Να παρέχω επαρκή πρόωση, για να γίνονται αληθινά. Ο ισχυρός κινητήρας 145 PS σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος οχήματος σού παρέχει την ισχύ που χρειάζεσαι. Μπορείς να νιώσεις τον χαρακτήρα του κινητήρα Boxer της τελευταίας γενιάς εντυπωσιακά σε κάθε περιοχή αριθμού στροφών. Βίωσε τις εξαιρετικές επιδόσεις, εντυπωσιακά ελεγχόμενες, με ταυτόχρονα περισσότερη ομαλότητα λειτουργίας στους χαμηλούς αριθμούς στροφών.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι ακούγεται η ελευθερία σου

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. 

Μάθε περισσότερα

Πολύπλευρη όσο ποτέ

Με ευκολία στην κορυφή

Ασυμβίβαστα, εύκολα, απλά και αποτελεσματικά. Στη βασική έκδοση με δυναμική GS Flyline, αιχμηρά σχεδιασμένες γραμμές και αθλητική εικόνα εμφάνισης επικεντρωνόμαστε στα ουσιώδη: Η εμπειρία σου.

Light white

Ο δυναμισμός συναντά την ευκολία. Η σέλα οδηγού βασικού εξοπλισμού διαθέτει ένα δίχρωμο κάλυμμα που σχηματίζει σε ανοιχτό γκρι μια ενιαία, λειτουργική ενότητα από την τάπα ρεζερβουάρ μέχρι τη σέλα συνεπιβάτη. Οι χυτές ζάντες σε απλό χρώμα Night black ολοκληρώνουν τη γεμάτη αντιθέσεις εμφάνιση.

Γίνε μοναδικός-μοναδική

Η μινιμαλιστική σχεδίαση, το μοναδικό αμάξωμα, το ελαφρύ ρεζερβουάρ αλουμινίου – όλα εναρμονίζονται αποδοτικά και ενιαία μεταξύ τους. Το υποπλαίσιο από χυτευμένο αλουμίνιο είναι η βάση άπειρων δυνατοτήτων. Οι χυτές ζάντες του βασικού εξοπλισμού και η γραμμή μετάδοσης κίνησης σε μαύρο Avus διαχωρίζουν μαζί με το κύριο πλαίσιο την κάτω περιοχή σε σκούρα απόχρωση από την ανοιχτόχρωμη μπροστινή περιοχή αμαξώματος. Το συμπαγές, χαμηλότερο μπροστινό μέρος παρέχει μια εξαιρετική ορατότητα στον δρόμο. Μια εντυπωσιακή σχεδιαστική ρήξη με την παράδοση είναι το νέο συμμετρικό μοτίβο φωτισμού – ένα μοναδικό πρόσωπο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η μινιμαλιστική σχεδίαση της R 1300 GS της BMW Motorrad

Για ακόμα υψηλότερες απαιτήσεις

Γενικά προσδοκάς περισσότερα; Σωστή στάση. Ανακάλυψε τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Βρες στον πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό και το γνήσιο πρόγραμμα αξεσουάρ BMW Motorrad τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις επιθυμίες σου. Η επίλεξε από την αρχή έναν απολύτως μοναδικό χαρακτήρα: Το GS Trophy για εκτός δρόμου, το Triple Black με μέγιστη άνεση και allround αρετές ή το Tramuntana για ασυμβίβαστη αποκλειστικότητα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο περφόρμερ

Θέλεις ακόμα περισσότερα, ακόμα πιο γρήγορα; Κανένα πρόβλημα. Με αυτή την πρόταση εξοπλισμού διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κυρίως με περισσότερη οδηγική απόλαυση – το πακέτο δυναμικής οδήγησης το κάνει δυνατό. Αλλά απολαμβάνεις και μια αναβάθμιση στην ασφάλεια και την άνεση. Ανακάλυψε την πρότασή μας ή διαμόρφωσε τη δική σου έκδοση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Με το πακέτο δυναμικής οδήγησης εξαντλείς απολύτως τις σπορ δυνατότητες. Χάρη στον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro και τα προγράμματα οδήγησης Pro, κάθε έξοδος μετατρέπεται σε ένα highlight της δυναμικής της οδήγησης με εξατομικευμένες δυνατότητες ρύθμισης. Τα σπορ φρένα και η ηλεκτρονική ανάρτηση DSA εξασφαλίζουν βέλτιστη ελεγξιμότητα και ασφάλεια.

Headlight Pro

Το Headlight Pro εντυπωσιάζει με τη βελτιωμένη ορατότητα και μια γοητευτική εικόνα εμφάνισης. Τα φώτα διασταύρωσης, τα φώτα πορείας και ο στρεφόμενος φωτισμός είναι διαμορφωμένα σε τεχνολογία LED Matrix. Διατίθενται σύγχρονες λειτουργίες φωτισμού. Έτσι το οδόστρωμα μπορεί να φωτίζεται βέλτιστα σύμφωνα με τις συνθήκες οδήγησης.

Επέκταση χουφτών προστασίας

Η επέκταση χουφτών προστασίας βελτιώνει την προστασία των χεριών και των βραχιόνων σου από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Η διαδρομή δεν γίνεται έτσι απλά πιο άνετη, αλλά και ασφαλέστερη χάρη στους λιγότερο ενοχλητικούς παράγοντες.

Πλάκα αποσκευών

Στην πλάκα αποσκευών από ανθεκτικό στα χτυπήματα πλάκα αποσκευών μπορούν να προσδένονται με ασφάλεια αποσκευές. Η πλάκα χρησιμοποιεί το σημείο σύνδεσης της σέλας συνεπιβάτη και μπορεί να στερεώνεται εύκολα. Σε συνδυασμό με τις βαλίτσες vario δημιουργείται έτσι μια πλατιά, επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Το επιτρεπόμενο φορτίο είναι 5 kg, σε πλευρικά στερεωμένες αποσκευές μπορούν να φορτώνονται 20 kg.

Εξοπλισμός για όλες τις απαιτήσεις

Περισσότερα Highlights για σένα

spinner