Expedition Leader

Μια νέα γενιά BMW off-Road Tour Guides

Οι BMW Expedition Leader έχουν εκπαιδευθεί, για να σε συνοδεύουν με ασφάλεια στην προσωπική σου περιπέτεια.

Έχουν όλοι ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευση για την ιδιότητα του On-Road Tourguide και Off-Road εκπαιδευτή και έχουν αναβαθμίσει την κατάρτισή τους. Είναι αυτοί που δημιουργούν από ένα σύνολο μεμονωμένων οδηγών μια αρμονική ομάδα. Σε ένα ταξίδι με έναν BMW Motorrad πιστοποιημένο Expedition Leader κινείσαι με ασφάλεια, σπορ και συναρπαστικά, διότι αυτοί γνωρίζουν τη διαδρομή εκτός δρόμου, την τεχνολογία και: Εσένα. 

Η δική σου BMW R 1300 GS

Δεν είναι τυχαίο ότι η εκπαίδευση για την ιδιότητα Expedition Leader γίνεται με την BMW R 1300 GS. Καμία άλλη μοτοσικλέτα δεν επικοινωνεί τόσο έντονα με τον οδηγό της καταφέρνοντας ταυτόχρονα να διευρύνει τα όριά του. Οι πολύπλευρες επιλογές εργονομίας, την καθιστούν ενδιαφέρουσα σχεδόν για όλους τους τύπους οδηγού και ενισχύουν την αντοχή. Με 237 kg απόβαρο, έχει εύκολο χειρισμό και εντυπωσιάζει χάρη στον ευφυή εξοπλισμό με μια νέα ευκολία και οδηγική αίσθηση. Μπορείς να κινείσαι άνετα ακόμα και με αποσκευές, είτε στην ευθεία, με κεκλιμένη θέση ή κατά το φρενάρισμα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 Expedition Leader από όλο τον κόσμο

Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές έχουν φθάσει από όλο τον κόσμο, για να ξεκινήσουν την περιπέτεια Expedition Leader. Οι συμμετοχές από την Αυστραλία, την Ταϊβάν, το Μεξικό και την Ευρώπη είναι το ίδιο πολύπλευρες με την εκπαίδευση για την ιδιότητα του Expedition Leader. 8 έθνη, 7 άνδρες και μία γυναίκα: Ο κοινός παρανομαστής; Εργάζονται όλοι ενεργά ως tourguides και εκπαιδευτές στις εκάστοτε χώρες. Η BMW Motorrad παρέχει σε στενή συνεργασία με αυτούς και πιστοποιημένους συνεργάτες BMW Motorrad ταξίδια με μοτοσικλέτα, για τα οποία μπορείς να κάνεις κράτηση, για να πραγματοποιήσεις την περιπέτεια της ζωής σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Challenges Accepted

Με την εμπειρία ανταποκρίνεσαι σε κάθε πρόκληση

Οι Expedition Leader διαθέτουν τις φυσικές, πνευματικές και τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται, για να ξεδιπλώνονται όλες τις δυνατότητες κάθε μεμονωμένου οδηγού. Στην εκπαίδευση, μαθαίνουν να διαχειρίζονται όλες τις καταστάσεις υπό τις πλέον δύσκολες συνθήκες, που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια ενός Off-Road Expedition μακριά από τον πολιτισμό. Από τη σωματική κόπωση και τις κακοκαιρίες, μέχρι και ατυχήματα ή απρόβλεπτες επισκευές - οι Expedition Leader έχουν προετοιμαστεί ιδανικά και για το χειρότερο σενάριο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύναμη και αντοχή

Δύναμη και αντοχή

Μακριά από τον πολιτισμό δεν υπάρχουν ανέσεις. Όποιος οδηγεί εδώ σε πολυήμερες εκδρομές, χρειάζεται αντοχή και πλήρη συγκέντρωση και το σωστό μίγμα δύναμης και τεχνογνωσίας. Ημερήσιες διαδρομές μέσα από βαθιά άμμο, χαλίκια και λασπόχιονο είναι μέρος της εκπαίδευσης. Έτσι προετοιμάζουμε τους Expedition Leader για τις κοινές σας περιηγήσεις, με αποτέλεσμα αυτοί να αποκτούν δεξιότητες που θα σε ενθουσιάσουν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψυχραιμία

Ψυχραιμία

Ένα ατύχημα μακριά από τον πολιτισμό; Έλλειψη κινήτρου; Κλειστοί δρόμοι; Σε μια πραγματική περιπέτεια θα υπάρξουν πολλές αφορμές, για να μετρήσεις τα όρια της πνευματικής σου αντοχής. Οι Expedition Leader έχουν εκπαιδευθεί ειδικά για τέτοια συμβάντα και γνωρίζουν πάντα τι πρέπει να κάνουν. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μηχανές υπό πίεση

Μηχανές υπό πίεση

Τα μοντέλα BMW GS είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους. Αν ωστόσο προκύψει απροσδόκητα μια τεχνική βλάβη λόγω ενός απαιτητικού τερέν, τότε οι Expedition Leader έχουν προετοιμαστεί ιδανικά για αυτό. Οι Expedition Leader εκπαιδεύονται ως τεχνικοί οδικής βοήθειας. Μπορούν με ελάχιστα εργαλεία να διεξάγουν τις αναγκαίες επισκευές στην BMW R 1300 GS, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου. Ειδικά σε τραχιά εδάφη που καταπονούν τη μηχανή και τον άνθρωπο πρέπει να μπορείτε να αντιδράτε ως ομάδα σε τεχνικά προβλήματα.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Η περιπέτειά σου σε ασφαλή χέρια

Οι Expedition Leader μας είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματικά. Υποβάλλονται σε διάφορα είδη σωματικών, πνευματικών και τεχνικών δοκιμασιών. Έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να αποφεύγουν τους κινδύνους. Και, αν κάτι δεν πάει καλά, ξέρουν ακριβώς πώς θα σε βοηθήσουν. Με αυτούς είσαι σε καλά χέρια σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς σου. Ανεξάρτητα από την εμπειρία στην οποία θα συμμετάσχεις, μέσω της BMW Motorrad ή μέσω ενός από τους ταξιδιωτικούς παρόχους μας: Εσύ μπορείς να επικεντρωθείς πλήρως στην περιπέτεια, ο Expedition Leader σου θα φροντίσει για όλα τα άλλα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΥΓΑΜΕ

spinner