Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €149,14 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €8.400 προκαταβολή €1.670, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.853,31 , προστασία δανείου €141,61 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €7.624,92 , ΣΕΠΠΕ 8,77%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €10.978,72.

Το BMW C 400 GT

Στην πόλη και ακόμη παραπέρα

Η μητρόπολη πάλλεται. Παντού κρύβεται κάτι να ανακαλύψεις. Με το C 400 GT έχεις απεριόριστες δυνατότητες: ανέβα, ξεκίνα, απόλαυσε, απλά συνέχισε – και πέρα από τα όρια της πόλης. Ταυτόχρονα, χάρη στη νέα τεχνολογία Ride by Wire και το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity με Navigator, φθάνεις άνετα στον προορισμό σου. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ανακαλύπτεις νέες διαστάσεις του κόσμου σου. #PluggedToLife

Σχεδίαση για την πόλη σου

Χάρισέ της το στιλ σου

Η πόλη σου, το γούστο σου: Το C 400 GT σού ταιριάζει - από κλασικό έως κομψό. Ποια σου ταιριάζει περισσότερο;

Exclusive

Η βαφή σε Imperial blue metallic χαρίζει στο Scooter μια τεχνολογικά κομψή νότα.

Triple Black

Κομψή σε μαύρο γυαλιστερό και ματ: Η βαφή σε υψηλής ποιότητας Blackstorm metallic 2 με χρυσαφί δαγκάνες φρένων.

Alpine white 3

Κλασική εμφάνιση: Το Scooter στο χρώμα Alpine White 3 εκπέμπει ελαφρότητα και ευελιξία.

Μορφή, λειτουργικότητα, ελευθερία

Μορφή, λειτουργικότητα, ελευθερία

Τα τμήματα επένδυσης σχήματος V προστατεύουν αξιόπιστα από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες – και χαρίζουν στο C 400 GT ταυτόχρονα την κομψή του μορφή. Εξίσου σημαντικό: Ο εντυπωσιακός μπροστινός προβολέας Full LED με χαρακτηριστικό, προαιρετικά διαθέσιμο φως πορείας ημέρας LED – εξασφαλίζει καλή ορατότητα στο σκοτάδι και βέλτιστη αναγνωρισιμότητα της μοτοσικλέτας την ημέρα. Η εργονομική σέλα ολοκληρώνει τη μελετημένη σχεδίαση: Κάθεσαι άνετα και επιβλητικά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντικότερα σημεία

Βελτιστοποιημένο ASC
Βλέπουμε την εξάτμιση και το σύστημα φρένων του C 400 GT.
Η ζελατίνα προστατεύει από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες
Βλέπουμε τη ζελατίνα του C 400 GT.
Ζωηρός μονοκύλινδρος κινητήρας εσωτερικής καύσης
Βλέπουμε το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το τελικό καζανάκι του C 400 GT.
Προβολέας Full LED με φως πορείας ημέρας
Βλέπουμε το μπροστινό μέρος του C 400 GT με μπροστινό προβολέα Full LED.
Θύρα φόρτισης USB στη θήκη
Βλέπουμε τη θύρα φόρτισης USB στη θήκη του C 400 GT.
Προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity με οθόνη TFT
Βλέπουμε την οθόνη TFT με BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire και Keyless Ride
Βλέπουμε το σύστημα Keyless Ride του C 400 GT.
Θήκη Flexcase με βελτιωμένο φωτισμό
Βλέπουμε την ανοιχτή θήκη Flexcase του C 400 GT.

Άνετη και επιβλητική

Ευέλικτη στα στενά δρομάκια. Δυναμική μέσα στην κυκλοφορία. Το C 400 GT εντυπωσιάζει σε όλους τους δρόμους, με απουσία κραδασμών και επιβλητική εμφάνιση. Το βελτιστοποιημένο ASC μεταδίδει την ισχύ με ακρίβεια, οδηγείς σταθερά και με ασφάλεια. Και η εκκίνηση γίνεται εύκολα: Με το Keyless Ride του βασικού εξοπλισμού, το κλειδί παραμένει στην τσέπη. Και αν κάποια στιγμή αποβιβαστείς, το πτυσσόμενο εν στάσει Flexcase παρέχει άνετο αποθηκευτικό χώρο για το κράνος, τα γάντια και πολλά άλλα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλεια συνδεδεμένος

Πάντα στον δρόμο, μονίμως δικτυωμένος: Το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity συνδέει το Scooter σου, το smartphone σου και εσένα. Επιλέγεις τον επόμενο προορισμό σου, το C 400 GT σε πλοηγεί με την απεικόνιση βέλους Turn-by-Turn στην οθόνη TFT βρίσκοντας την ταχύτερη διαδρομή. Η θύρα φόρτισης USB που είναι ενσωματωμένη στη θήκη εξασφαλίζει επαρκές ρεύμα, ενώ διασχίζεις την πόλη ακούγοντας την playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια. Με το Multi-Controller στο τιμόνι ελέγχεις εύκολα τις λειτουργίες: Αλλάζεις το τραγούδι, αναζητάς επαφές ή καλείς τους φίλους σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Κινητήρια δύναμη για κάθε μέρα

25
kW (34 PS) στις 7.500 σ.α.λ.
214
kg απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ
775
mm ύψος σέλας σε απόβαρο
3,5
Κατανάλωση 3,5 λίτρα ανά 100 km κατά WMTC
Υδρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας εσωτερικής καύσης

Ενεργειακή απόδοση που προσφέρει ευχαρίστηση

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του C 400 GT διατίθεται τώρα και με ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού: Ride by Wire. Αυτό γίνεται αντιληπτό στην αρμονικότερη απόκριση του γκαζιού και στη μεταξένια απόκριση του κινητήρα ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες. Χάρη στην αποτελεσματική καύση, ο κινητήρας λειτουργεί οικονομικά, πληροί τα νέα πρότυπα Euro 5 και παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα ζωηρός στο γκάζι. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγική απόλαυση χωρίς τέλος – και με κατηγορία διπλώματος οδήγησης A2

Ως κάτοχος ενός διπλώματος οδήγησης της κατηγορίας A2 μπορείς να οδηγείς αυτό το μοντέλο. Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad.

Προς την αναζήτηση εμπόρων

Το δικό σου στιλ

Προσάρμοσέ τη στις προτιμήσεις σου

Προσάρμοσέ τη στις προτιμήσεις σου

Η σειρά σου: Προσάρμοσε το C 400 GT με το πλούσιο πρόγραμμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad στις προσωπικές σου ανάγκες. Άφησέ μας να σε εμπνεύσουμε με τις προτάσεις μας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χώρος για όλα όσα χρειάζεσαι

Χώρος για όλα όσα χρειάζεσαι

Έχεις προπόνηση μετά από τη δουλειά; Έχεις εκδρομή για το Σαββατοκύριακο εκτός πόλης; Οι νέοι σάκοι της Black Collection μετατρέπουν το C 400 GT σε ένα χωροταξικό θαύμα. Είναι διευρυνόμενοι, αδιάβροχοι και μπορούν να αποθηκεύονται διπλώνοντας, εξοικονομώντας χώρο. Ένα πρόσθετο συν: Οι νέοι σάκοι μπορούν να τοποθετούνται σε διάφορα μοντέλα BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Rent A Ride – Ενοικίασε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό: Το Rent A Ride παρέχει Μία ολοκληρωμένη προσφορά ενοικίασης που σας επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα BMW των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ. Εσύ επιλέγεις από πού και για πόσο καιρό θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Γνώρισε άγνωστες τοποθεσίες και ανακάλυψε τις νεότερες BMW μοτοσικλέτες.

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου και απόκτησε Fuel For Life.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα #PluggedToLife

spinner