* Μηνιαία δόση €159 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα C 400 GT, με αξία οχήματος €8.100, προκαταβολή €2.500, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.150. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.443, άτοκη προστασία δανείου €106, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €7.148,62  , ΣΕΠΠΕ 6,22%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €10.516,08 .* Μηνιαία δόση €159 με το πρόγραμμα BMW ALL IN RIDE για το όχημα C 400 GT, με αξία οχήματος €8.100, προκαταβολή €2.500, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.150. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,3% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.443, άτοκη προστασία δανείου €106, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €7.148,62  , ΣΕΠΠΕ 6,22%, διάρκεια 36 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €10.516,08 .

Το BMW C 400 GT

Στην πόλη και ακόμη παραπέρα

Η μητρόπολη πάλλεται. Παντού κρύβεται κάτι να ανακαλύψεις. Με το C 400 GT έχεις απεριόριστες δυνατότητες: ανέβα, ξεκίνα, απόλαυσε, απλά συνέχισε – και πέρα από τα όρια της πόλης. Ταυτόχρονα, χάρη στη νέα τεχνολογία Ride by Wire και το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity με Navigator, φθάνεις άνετα στον προορισμό σου. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ανακαλύπτεις νέες διαστάσεις του κόσμου σου. #PluggedToLife

Σχεδίαση για την πόλη σου

Επίλεξε τον χρωματισμό σου

Η πόλη σου, το γούστο σου: Το C 400 GT διατίθεται σε τρεις χρωματικές εκδόσεις, από κλασική έως κομψή. Ποια σου ταιριάζει περισσότερο;

Style Triple Black

Κομψή σε μαύρο γυαλιστερό και ματ: Η βαφή σε υψηλής ποιότητας Blackstorm metallic 2 με χρυσαφί δαγκάνες φρένων.

Alpine white 3

Το βασικό χρώμα χαρίζει στο τουριστικό σκούτερ μια κλασική και ταυτόχρονα ζωηρή εμφάνιση.

Callisto grey metallic

Η βαφή με λιγότερη περιεκτικότητα χρώματος εντυπωσιάζει σε βιομηχανική-σύγχρονη εμφάνιση.

Μορφή, λειτουργικότητα, ελευθερία

Μορφή, λειτουργικότητα, ελευθερία

Τα τμήματα επένδυσης σχήματος V προστατεύουν αξιόπιστα από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες – και χαρίζουν στο C 400 GT ταυτόχρονα την κομψή του μορφή. Εξίσου σημαντικό: Ο εντυπωσιακός μπροστινός προβολέας Full LED με χαρακτηριστικό, προαιρετικά διαθέσιμο φως πορείας ημέρας LED – εξασφαλίζει καλή ορατότητα στο σκοτάδι και βέλτιστη αναγνωρισιμότητα της μοτοσικλέτας την ημέρα. Η εργονομική σέλα ολοκληρώνει τη μελετημένη σχεδίαση: Κάθεσαι άνετα και επιβλητικά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημαντικότερα σημεία

Βελτιστοποιημένο ASC
Βλέπουμε την εξάτμιση και το σύστημα φρένων του C 400 GT.
Η ζελατίνα προστατεύει από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες
Βλέπουμε τη ζελατίνα του C 400 GT.
Ζωηρός μονοκύλινδρος κινητήρας εσωτερικής καύσης
Βλέπουμε το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το τελικό καζανάκι του C 400 GT.
Προβολέας Full LED με φως πορείας ημέρας
Βλέπουμε το μπροστινό μέρος του C 400 GT με μπροστινό προβολέα Full LED.
Θύρα φόρτισης USB στη θήκη
Βλέπουμε τη θύρα φόρτισης USB στη θήκη του C 400 GT.
Προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity με οθόνη TFT
Βλέπουμε την οθόνη TFT με BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire και Keyless Ride
Βλέπουμε το σύστημα Keyless Ride του C 400 GT.
Θήκη Flexcase με βελτιωμένο φωτισμό
Βλέπουμε την ανοιχτή θήκη Flexcase του C 400 GT.

Άνετη και επιβλητική

Ευέλικτη στα στενά δρομάκια. Δυναμική μέσα στην κυκλοφορία. Το C 400 GT εντυπωσιάζει σε όλους τους δρόμους, με απουσία κραδασμών και επιβλητική εμφάνιση. Το βελτιστοποιημένο ASC μεταδίδει την ισχύ με ακρίβεια, οδηγείς σταθερά και με ασφάλεια. Και η εκκίνηση γίνεται εύκολα: Με το Keyless Ride του βασικού εξοπλισμού, το κλειδί παραμένει στην τσέπη. Και αν κάποια στιγμή αποβιβαστείς, το πτυσσόμενο εν στάσει Flexcase παρέχει άνετο αποθηκευτικό χώρο για το κράνος, τα γάντια και πολλά άλλα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέλεια συνδεδεμένος

Πάντα στον δρόμο, μονίμως δικτυωμένος: Το προαιρετικό BMW Motorrad Connectivity συνδέει το Scooter σου, το smartphone σου και εσένα. Επιλέγεις τον επόμενο προορισμό σου, το C 400 GT σε πλοηγεί με την απεικόνιση βέλους Turn-by-Turn στην οθόνη TFT βρίσκοντας την ταχύτερη διαδρομή. Η θύρα φόρτισης USB που είναι ενσωματωμένη στη θήκη εξασφαλίζει επαρκές ρεύμα, ενώ διασχίζεις την πόλη ακούγοντας την playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια. Με το Multi-Controller στο τιμόνι ελέγχεις εύκολα τις λειτουργίες: Αλλάζεις το τραγούδι, αναζητάς επαφές ή καλείς τους φίλους σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Κινητήρια δύναμη για κάθε μέρα

25
kW (34 PS) στις 7.500 σ.α.λ.
214
kg απόβαρο σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ
775
mm ύψος σέλας σε απόβαρο
3,5
Κατανάλωση 3,5 λίτρα ανά 100 km κατά WMTC
Υδρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας εσωτερικής καύσης

Ενεργειακή απόδοση που προσφέρει ευχαρίστηση

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας του C 400 GT διατίθεται τώρα και με ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού: Ride by Wire. Αυτό γίνεται αντιληπτό στην αρμονικότερη απόκριση του γκαζιού και στη μεταξένια απόκριση του κινητήρα ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες. Χάρη στην αποτελεσματική καύση, ο κινητήρας λειτουργεί οικονομικά, πληροί τα νέα πρότυπα Euro 5 και παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα ζωηρός στο γκάζι. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οδηγική απόλαυση χωρίς τέλος – και με κατηγορία διπλώματος οδήγησης A2

Ως κάτοχος ενός διπλώματος οδήγησης της κατηγορίας A2 μπορείς να οδηγείς αυτό το μοντέλο. Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad.

Προς την αναζήτηση εμπόρων

Το δικό σου στιλ

Προσάρμοσέ τη στις προτιμήσεις σου

Προσάρμοσέ τη στις προτιμήσεις σου

Η σειρά σου: Προσάρμοσε το C 400 GT με το πλούσιο πρόγραμμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad στις προσωπικές σου ανάγκες. Άφησέ μας να σε εμπνεύσουμε με τις προτάσεις μας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χώρος για όλα όσα χρειάζεσαι

Χώρος για όλα όσα χρειάζεσαι

Έχεις προπόνηση μετά από τη δουλειά; Έχεις εκδρομή για το Σαββατοκύριακο εκτός πόλης; Οι νέοι σάκοι της Black Collection μετατρέπουν το C 400 GT σε ένα χωροταξικό θαύμα. Είναι διευρυνόμενοι, αδιάβροχοι και μπορούν να αποθηκεύονται διπλώνοντας, εξοικονομώντας χώρο. Ένα πρόσθετο συν: Οι νέοι σάκοι μπορούν να τοποθετούνται σε διάφορα μοντέλα BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερα #PluggedToLife

spinner