Η άνετη

Ζήστε περισσότερα με μεγαλύτερη άνεση

Χαλαρός μέσα στην κυκλοφορία της πόλης: Αυτό το C 400 GT σε κομψό Triple Black Design προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι. Η πρακτική βαλίτσα topcase παρέχει πλούσιο αποθηκευτικό χώρο. Με το εξωτερικό κέλυφος που μπορεί να παραγγέλνεται ξεχωριστά για το καπάκι βαλίτσας topcase σε Blackstorm metallic, ο αποθηκευτικός χώρος και το Scooter δημιουργούν μια αρμονική ενότητα. Αξιόπιστη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες παρέχει η ψηλή ζελατίνα και πρόσθετο όφελος στην ασφάλεια εξασφαλίζει το φως πορείας ημέρας LED. Το σύστημα Connectivity ολοκληρώνει το πακέτο: Ακούς μουσική, πραγματοποιείς τηλεφωνικές κλήσεις και πλοηγείσαι σε διάφορους προορισμούς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Φως πορείας ημέρας LED

Το LED φως πορείας ημέρας με τη χαρακτηριστική σχεδίασή του προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Εκτός από την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας ημέρας μπορεί να ενεργοποιείται και χειροκίνητα.

BMW Motorrad Connectivity

Το BMW Motorrad Connectivity με την οθόνη TFT 6,5" προσφέρει πρωτοποριακές λειτουργίες για την πλοήγηση, την τηλεφωνική επικοινωνία και την ακρόαση μουσικής επάνω στο Scooter. Ο χειρισμός επιτυγχάνεται μέσω του Multi-Controller, ώστε τα χέρια να μπορούν να παραμένουν στο τιμόνι.

Σχάρα αποσκευών

Η στιβαρή σχάρα αποσκευών με ελκυστική σχεδίαση επιτρέπει την αξιόπιστη στερέωση του topcase ή άλλων μεγαλύτερων αποσκευών.

Μικρή βαλίτσα topcase, 30l

Η αδιάβροχη πλαστική βαλίτσα topcase με βαμμένο καπάκι και 30 λίτρα όγκο έχει επεξεργασία υψηλής ποιότητας και παρέχει αρκετό χώρο για ένα κράνος.

Συνδυάζεται με το εξωτερικό κέλυφος και το καπάκι βαλίτσας topcase και διατίθεται σε ταιριαστά χρώματα.

Μαξιλάρι πλάτης για μικρή βαλίτσα topcase

Με το άνετο μαξιλάρι πλάτης ο συνεπιβάτης απολαμβάνει μεγαλύτερη άνεση, τόσο στις μικρές διαδρομές όσο και στα μεγαλύτερα ταξίδια.

Ζελατίνα ψηλή

Η ζελατίνα με αντιχαρακτική επίστρωση είναι ψηλότερη από τη βασική ζελατίνα και παρέχει μέγιστη προστασία από τον άνεμο και τον καιρό για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. 

Διαμόρφωσε τη δική σου C 400 GT

Από τη βαφή έως τον εξοπλισμό: Σύνθεσε το Scooter στον διαμορφωτή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner