Γνήσια δισκόφρενα BMW Motorrad.

Γνήσια δισκόφρενα BMW Motorrad.

Είτε οδηγείς στην πόλη, επάνω από ορεινά περάσματα είτε στην πίστα αγώνων, τα φρένα σου πρέπει πάντα να δουλεύουν. Τέλεια. Ακόμη και κάτω από σκληρές συνθήκες. Γι' αυτό υποβάλλουμε τους δίσκους των φρένων μας στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και τη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνήσια φίλτρα λαδιού BMW Motorrad.

Γνήσια φίλτρα λαδιού BMW Motorrad.

Ο κινητήρας σου είναι τελειομανής. Γι' αυτό θα πρέπει να του δίνεις όχι μόνο το καλύτερο λάδι, αλλά και τα καλύτερα φίλτρα, τα οποία έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στη μηχανή σου. Τα φίλτρα μας αφαιρούν αποτελεσματικά υπολείμματα καύσης, μεταλλικά σκουπίδια και σωματίδια σκόνης. Για σταθερή πίεση λαδιού και εκπληκτική απόδοση. Χιλιόμετρο το χιλιόμετρο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελαστικά.

Ελαστικά.

Είτε θέλεις να σπάσεις τα ρεκόρ ταχύτητας είτε να κάνεις το γύρο του κόσμου, οι μηχανικοί μας γνωρίζουν ποια ελαστικά είναι κατάλληλα για εσένα. Θα συνεργαστούν μαζί σου για να βρεις το σωστό συνδυασμό για τη μοτοσικλέτα σου. Ετοιμάσου για ιδανικό χειρισμό και τέλεια πρόσφυση και πέρασε κάθε στροφή γρηγορότερα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνήσιες μπαταρίες BMW Motorrad.

Γνήσιες μπαταρίες BMW Motorrad.

Κάνε αυτό που ξέρεις. Με μια μοτοσικλέτα που σε υπακούει πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι μπαταρίες μας σου δίνουν ακριβώς την αξιοπιστία που χρειάζεσαι. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στη μοτοσικλέτα σου και ποτέ δεν θα σε αφήσουν στη μοίρα σου, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες. Έτσι θα είσαι έτοιμος να βγεις στο δρόμο κάθε στιγμή χωρίς να έχει σημασία προς τα που κατευθύνεσαι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνήσια φίλτρα αέρα BMW Motorrad.

Γνήσια φίλτρα αέρα BMW Motorrad.

Ένας κινητήρας θα πρέπει να αναπνέει προκειμένου να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Να τι είναι τα φίλτρα αέρα για μας. Μειώνουν το θόρυβο στην εισαγωγή καθώς και τη φθορά. Δώσε στον κινητήρα σου ακριβώς το είδος του αέρα που χρειάζεται: καθαρός. Για άριστη απόδοση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνήσια μπουζί BMW Motorrad.

Γνήσια μπουζί BMW Motorrad.

Πιο ισχυρά και μακράς διάρκειας από ποτέ: με τα μπουζί μας, θα είσαι πάντα ασφαλής, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι δοκιμάστηκαν στη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού της μοτοσικλέτας και προσαρμόστηκαν ακριβώς σε αυτήν. Για βέλτιστη λειτουργία και μέγιστη απόδοση. Για το επόμενο ταξίδι σου. Χωρίς να έχει σημασία προς τα που κατευθύνεσαι. Ας ξεκινήσουμε!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσημοι Έμποροι BMW Motorrad

Με το παγκόσμιο δίκτυο επισκευαστών μας, είμαστε εκεί για εσένα οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Βρες έναν Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad κοντά σου και επωφελησου απο τις προσφορες μας σχετικά με τη συντήρηση της μοτοσικλέτας σου..

Βρες σημειο service
spinner