Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €329,20 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €17.100 προκαταβολή €2.250, και με τελευταία μεγάλη δόση €5.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, , προστασία δανείου €373,51 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €17.261,32 , ΣΕΠΠΕ 8,24%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €23.201,60.

Η BMW S 1000 R

Awaken the Daredevil

Η μυρωδιά της βενζίνης είναι διάχυτη στον αέρα. Ένας κινητήρας ανεβάζει στροφές. Η μοναδική δύναμη ξεδιπλώνεται. Η παράσταση αρχίζει για την BMW S 1000 R. Από έξω δυναμικό roadster, από μέσα DNA ενός superbike. Το πλαίσιο και ο κινητήρας έχουν τα γονίδια της RR. Κορυφαία ευελιξία, κορυφαία ακρίβεια. 165 PS και βάρος 196 κιλά. Ακόμα πιο εξελιγμένη, ακόμα πιο επιθετική. Για πρώτη φορά διατίθεται προαιρετικά το πακέτο M με χρώματα M και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου M. Έτοιμη για την απόλυτη πρόκληση. #NeverStopChallenging.

«

Το ζητούμενο δεν είναι μόνο η δύναμη, αλλά και ο τέλειος έλεγχος. Η S 1000 R τα συνδυάζει και τα δύο.

 »

Chris Pfeiffer

Πολυνίκης πρωταθλητής του World Streetbike Freestyle και νικητής του Erzbergrodeo

Σημαντικότερα σημεία

Προβολείς LED
Βλέπουμε τους προβολείς LED της S 1000 R.
Αλυσίδα M Endurance
Βλέπουμε την αλυσίδα M Endurance της S 1000 R.
Πακέτο M με χρώματα M
Βλέπουμε το πακέτο Μ με τα χρώματα M στη S 1000 R.
Κινητήρας
Βλέπουμε τον κινητήρα της S 1000 R σε λεπτομέρεια.
Σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου M
Βλέπουμε τους τροχούς M Carbon της S 1000 R.
Οθόνη TFT
Βλέπουμε την οθόνη TFT της S 1000 R.
Keyless Ride Light
Βλέπουμε το σύστημα Keyless Ride Light στην S 1000 R.
Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο
Βλέπουμε τον σπορ σιγαστήρα εξάτμισης από τιτάνιο και το σύστημα εξάτμισης της S 1000 R

Ο δυναμισμός στην απόλυτη μορφή του

Ο δυναμισμός στην απόλυτη μορφή του

Και το βάρος; Δεν έχει ανταγωνισμό. Με το πακέτο M έχει βελτιστοποιηθεί μέχρι το τελευταίο γραμμάριο – από 194 κιλά. Με πλήρη εξοπλισμό και γεμάτο ρεζερβουάρ διατηρείται κάτω από τα 200 κιλά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανατριχίλα

121
kW (165 PS) στις 11.000 σ.α.λ.
999
ccm κυβισμός
114
Nm μέγιστη ροπή στις 9.250 σ.α.λ.
199
kg σε ετοιμότητα για οδήγηση, γεμάτο ρεζερβουάρ, με το πακέτο M
Ελαιόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας
«

Ο κινητήρας της S 1000 R προέρχεται απευθείας από την μοτοσικλέτα supersport.

 »

Jörg Vogt

Διευθυντής εξέλιξης κινητήρα της σειράς S 1000

Καταιγιστικός μέχρι το τέλος

Ο κινητήρας; Αγγίζει το όριο. Ορμητικός από το ρελαντί. Φρενίτιδα superbike μέχρι το μέγιστο όριο των 12.000 σ.α.λ. Απόλυτος έλεγχος χάρη στις τρεις λειτουργίες οδήγησης ανάλογα με την κλίση της μοτοσικλέτας. Δεν σου αρκούν; Οι προαιρετικά διαθέσιμες λειτουργίες οδήγησης Pro σού προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής όλων των συστημάτων ελέγχου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χτυποκάρδι

Ενδυματολογικός κώδικας: αυστηρός

Η εμφάνιση; Δεν κρύβεται. Ενσαρκώνει την πρόκληση. Ο αέρας; Ευπρόσδεκτος! Ο κόσμος είναι μία σκηνή. Ώρα για σκηνοθεσία.

Sport

Όπου εμφανίζεται, όλοι την αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Η BMW S 1000 R Sport σε Bluestone metallic κυριαρχεί στον δρόμο. Και ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία.

Black storm metallic

Χαμηλοί τόνοι. Μάτσο δυναμική. Η S 1000 R σε Black storm metallic αφήνει μια εντύπωση που διαρκεί.

Light white/M Motorsport

Το δυνατότερο γράμμα του κόσμου φορά τα δυνατότερα χρώματα του κόσμου: ανοικτό μπλε, σκούρο μπλε, κόκκινο. Αποκλειστικά στο πακέτο Μ.

M

M

Το γράμμα; Ασκεί γοητεία. Συνδυάζει τους αγώνες, τη δύναμη και τον ενθουσιασμό. Τώρα ανεβάζει στα ύψη τον σφυγμό με την S 1000 R. Οι σφυρήλατοι τροχοί M, η μπαταρία M Lightweight και η αλυσίδα M Endurance κάνουν αισθητή την αγωνιστική τεχνογνωσία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

R

Η μοτοσικλέτα; Δεν χρειάζεται ψευδώνυμο. Διότι δεν υπάρχει διαφυγή. Μινιμαλιστικό ρύγχος, επιθετικό πίσω τμήμα. Αυθεντική δυναμική με χαρακτηριστικές αναλογίες roadster. Με ένα R στις πλαϊνές επενδύσεις. Χαραγμένο σαν μία ουλή που κρύβει μια ιστορία – έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανατριχίλα

Στο μάτι του κυκλώνα

Η θέση οδήγησης; Επιθετική. Τα πάντα είναι υπό έλεγχο. Χάρη στη μεγαλύτερη στροφή του τιμονιού, τη διπλά ρυθμιζόμενη στερέωση τιμονιού και τα τρία διαφορετικά ύψη σέλας. Πρωτόγνωρη στιβαρότητα και ακρίβεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2020, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Εικόνες φαντασίας

Το δίλημμα επιλογής

Το δίλημμα επιλογής

Ο εξοπλισμός; Πολύπλευρος. Διατίθεται σε έναν ασύγκριτο συνδυασμό με πακέτο Comfort, πακέτο Dynamic, ECALL, Headlight Pro και Έλεγχο Πίεσης Ελαστικών (RDC). Για πρώτη φορά διατίθεται με το αποκλειστικό πακέτο M με χρώματα M και σφυρήλατους τροχούς M. Και με αξεσουάρ M Performance με τη μορφή του πακέτου M Carbon ή του πακέτου τορνευμένων εξαρτημάτων M.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

#Neverstopchallenging

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα χρώματα που απεικονίζονται στο βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην τρέχουσα γκάμα μοντέλων.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
spinner