* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €262 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (S 1000 R) €15.150, με προκαταβολή €5.000, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.060, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.927, προστασία δανείου €191, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €12.268, συνολικό ποσό καταβολής €18.690, ΣΕΠΠΕ 5,91%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η BMW S 1000 R.

Ασυμβιβαστα δυναμικη.

Μήπως οι χτύποι της καρδιάς σου συνδέονται άμεσα με το στροφόμετρο; Τότε η S 1000 R είναι το Roadster για εσένα– επικεντρωμένη μόνο στα απαραίτητα, αλλά μεγιστοποιώντας την καθαρή οδηγική απόλαυση. Ο επιθετικός κινητήρας της με 121 kW (165 hp) θα δημιουργεί χαμόγελο στο πρόσωπό σου κάθε φορά που ανεβάζει στροφές. Και ο πλούσιος ήχος του νέου στάνταρ HP πίσω σιγαστήρα τιτανίου δεν αφήνει καμία αμφιβολία: έτσι ακούγεται η ζωή στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Η σχεδιαση της S 1000 R

Επίλεξε το στυλ σου.

Η αντίθεση χρωμάτων αναδεικνύει τη σπορ και δυναμική σχεδίαση της S 1000 R και της δίνει εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά χρώματα: Style HP, Racing Red / Black Storm metallic και Black Storm metallic.

Style HP

Το Style HP σε Light White / Racing Blue metallic / Racing Red προσδίδει sport λεπτομέρειες.

Racing Red / Black Storm metallic

Σε αυτό το συναρπαστικό συνδυασμό χρωμάτων, η S 1000 R έχει ιδιαίτερα προοδευτική και ασυγκράτητη εμφάνιση.

Black Storm metallic

Κλασικός μαύρος χρωματισμός.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Αδρεναλίνη σε δύο τροχούς.

Κάποιοι την αποκαλούν γυμνή, εμείς απλά το λέμε επικέντρωση στα ουσιώδη. Τα γονίδια της αδελφής της, της S 1000 RR, είναι αρκετά καθαρά: σχεδιασμός με επιθετικά ανυψωμένο πίσω μέρος / μούρη προς τα κάτω, ένα χαρακτηριστικά διχοτομημένο πρόσωπο και χαρακτηριστικά καλύμματα σαν βράγχια. Η σημαντικά μειωμένη πλευρική επένδυση και ο ακριβής χρωματισμός φανερώνουν: η παροχή ισχύος δεν είναι το μόνο πράγμα εδώ που είναι καθαρό και χωρίς συμβιβασμούς.
+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τετρακυλινδρος σε σειρα κινητηρας

165
HP (121 kW) στις 11.000 σ.α.λ.
205
βάρος με πλήρες ρεζερβουάρ/έτοιμο για οδήγηση
114
Nm μέγιστη ροπή σύσφιξης στις 9.250 σ.α.λ.
814
mm ύψος σέλας
Ελαιο-υδρόψυκτος, τετράχρονος, τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας

Η πηγή όλου του δυναμισμού: ο κινητήρας.

Η πηγή όλου του δυναμισμού: ο κινητήρας.

Ο υψηλής απόδοσης 4-κύλινδρος εν σειρά κινητήρας, όπως ακριβώς και το πίσω μέρος, είναι απόγονος της RR. Αυξήσαμε τη δύναμη και πάλι στα 121 KW (165 HP). Για εξαιρετικά γραμμική ροπή και σταθερή πρόωση σε όλο το εύρος στροφών του κινητήρα. Το E-Gas σου επιτρέπει να υπολογίζεις αυτή τη δύναμη με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπλέον, το δοκιμασμένο σε αγώνες Pro shift assistant (υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων) σου επιτρέπει να αλλάζεις ταχύτητες χωρίς τη χρήση συμπλέκτη: για περισσότερο δυναμισμό και μικρότερους χρόνους απόκρισης – καλως όρισες στην οριακή περιοχή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βιωσε τον ηχο της S 1000 R

Τα καλυτερα σημεια της S 1000 R

Μοναδικό μπροστινό μέρος.
S 1000 R μοναδικό μπροστινό μέρος
Εμφανές λογότυπο "R".
S 1000 R λογότυπο "R"
Ταμπλό οργάνων πολλών λειτουργιών.
S 1000 R ταμπλό οργάνων πολλών λειτουργιών
Ελαφρύ αλουμινένιο ρεζερβουάρ.
S 1000 R ελαφρύ αλουμινένιο ρεζερβουάρ
Μειωμένο πλευρικό κάλυμμα.
S 1000 R μειωμένο πλευρικό κάλυμμα
Φρένα υψηλής απόδοσης.
S 1000 R φρένα υψηλής απόδοσης
Προαιρετική υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro.
S 1000 R υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro
Πίσω σιγαστήρας τιτανίου ΗΡ στο βασικό εξοπλισμό.
S 1000 R πίσω σιγαστήρας τιτανίου ΗΡ

Περιθώριο για ρυθμίσεις.

Περιθώριο για ρυθμίσεις.

Η S 1000 R σου δίνει δύο Riding Modes ως στάνταρ: "Rain" και "Road". Ο τρόπος οδήγησης "Rain" προσφέρει ήπια απόκριση γκαζιού, με τα ABS και ASC προσαρμοσμένα σε υγρές επιφάνειες δρόμων. Ενώ ο τρόπος οδήγησης "Road" βελτιστοποιεί την απόκριση γκαζιού, και τα ABS και ASC για στεγνή άσφαλτο. Προαιρετικά, μπορείς να έχεις δύο επιπλέον τρόπους οδήγησης: Dynamic και Dynamic Pro. Τότε το ABS Pro σου παρέχει τέλεια καθυστέρηση ακόμα και όταν γέρνεις σε στροφή, DTC, launch control (έλεγχο εκκίνησης) και περιοριστή ταχύτητας.

Το Dynamic Pro από την άλλη πλευρά είναι ο πιο έντονος οδήγησης: όπου δεν είναι διαθέσιμο ούτε ABS ούτε ABS Pro για το φρένο του πίσω τροχού. Ταυτόχρονα, μπορείς να ρυθμίσεις το Dynamic Pro μόνος σου στον τρόπο λειτουργίας "χρήστης" με τις δικές σου ρυθμίσεις. Έτσι, υπάρχει πραγματικά μόνο ένα όριο: το δικό σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Race ABS, ASC και δύο Riding Modes στο βασικό εξοπλισμό.

Για να προσαρμόζεται άριστα στις απαιτήσεις σου, η S 1000 R έχει τα δύο Riding Modes "Rain" και "Road". Παράλληλα με το μερικώς αυτόματο race ABS, επίσης τον αυτόματο ελέγχο ευστάθειας ASC ως στάνταρ - για ολοφάνερη ώθηση όσον αφορά την ασφάλεια και τις επιδόσεις. Οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Riding Modes Pro με ABS Pro, DTC, Launch Control (έλεγχος εκκίνησης) και περιοριστή ταχύτητας.

Με τον ειδικό εξοπλισμό "Λειτουργίες οδήγησης Pro", μπορείς να επεκτείνεις το τεχνικό ρεπερτόριο της S 1000 R με ABS Pro και με τις δύο λειτουργίες οδήγησης "Dynamic" και "Dynamic Pro". Το ABS γίνεται ABS Pro στα Riding Modes "Rain", "Road" και "Dynamic". Άλλα χαρακτηριστικά που έρχονται με αυτό τον εξοπλισμό είναι το Launch Control για τέλεια εκκίνηση σε αγώνες και η δυνατότητα ρύθμισης του περιοριστή ταχύτητας για την ακριβή τήρηση των ορίων ταχύτητας στα πιτ. Επιπλέον, το στάνταρ ASC αντικαθίσταται με το δυναμικό ελέγχο πρόσφυσης DTC με γυροσκοπικό αισθητήρα.

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro για δυναμική αλλαγή.

Η προαιρετική υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro στην S 1000 R είναι γνωστή από τις RR και S 1000 XR. Σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις ταχύτητες, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιείς το συμπλέκτη και, κατά συνέπεια, ουσιαστικά χωρίς να χρειάζεται να διακόψεις την δύναμη ώθησης: για αυξημένο Sport χαρακτήρα και δυναμισμό.

Για περισσοτερη εξατομικευση

Ειδικός εξοπλισμός και αξεσουάρ.

Με την ευρεία γκάμα γνήσιου ειδικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad, μπορείς να προσαρμόσετε την S 1000 R ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου.

Μαθε περισσοτερα

Ο Orlando Bloom και η S 1000 R

Η τροποποιημενη BMW S 1000 R.

Παρουσιάζεται από την BMW Motorrad και τον Orlando Bloom.

Μόναχο/Λος Άντζελες: πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τον Orlando Bloom ως επιτυχημένο ηθοποιό. Και περιμένουν όλη τη γοητεία που συνοδεύει έναν σταρ του Χόλιγουντ. Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν το άλλο μεγάλο πάθος του: τις μοτοσικλέτες. Ως παλιός λάτρης των μοτοσικλετών BMW, ο Orlando Bloom κατέχει και οδηγεί πολλά μοντέλα της BMW, που περιλαμβάνουν και μερικά παλαιά κλασικά μοντέλα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουαρ για την S 1000 R

Το roadster σου, ο ρουχισμος σου

Περισσοτερα μοντελα roadster

spinner