Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €399,50 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €21.290 προκαταβολή €3.538, και με τελευταία μεγάλη δόση €7.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.438,70 , προστασία δανείου €446,50 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €21.637,20 , ΣΕΠΠΕ 8,15%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €29.866,88.

« 

As strong as your willpower

 »

Η δική σου BMW R 1300 GS Adventure

Δείξε τι μπορείς να κάνεις

Επιτέλους μπορείς να κάνεις τα ταξίδια που πάντα ονειρευόσουν. Με τον τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα. Διότι γνωρίζεις ότι η τεχνολογία είναι αυτή που πρέπει. Τέτοια ομαλότητα λειτουργίας και ευκολία κίνησης δεν έχεις βιώσει ποτέ σε ένα Adventure Bike. Τόσο άνετα δεν έχεις ξεκινήσει ποτέ ως τώρα για την περιπέτεια. Με την R 1300 GS Adventure μπορείς να φθάσεις σε κάθε προορισμό.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πώς θέλεις να ταξιδέψεις στον κόσμο;

ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Περισσότερη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες
Ψηλή ζελατίνα / προστατευτικό για τα χέρια με ενσωματωμένο φλας στον βασικό εξοπλισμό
Αυτονομία:
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 30 λίτρα
Εμφάνιση Enduro:
Πίσω σωληνοειδές πλαίσιο αλουμινίου
Για κάθε έδαφος
Ανθεκτική μπάρα προστασίας / ψηλοί ενσωματωμένοι πρόσθετοι προβολείς
Τελειοποιημένη εργονομία:
Χαρακτηριστικά Enduro όπως μεγαλύτερο προστατευτικό κινητήρα, πτυσσόμενος μοχλός φρένου και ρυθμιζόμενος λεβιές αλλαγής ταχυτήτων, μαρσπιέ Enduro με μαρσπιέ συνεπιβάτη
Βελτιωμένη ορατότητα:
Προβολέας Matrix LED
Μπορεί να διευρύνεται για τη δική σου περιπέτεια:
Καθορισμένα σημεία στερέωσης για πλούσια αξεσουάρ
Τέλειες διαδικασίες αλλαγής ταχυτήτων:
Αυτοματοποιημένη υποβοήθηση αλλαγής ταχύτητας (ASA)

Ώρα να ξεπεράσεις τα όριά σου

Όταν ξέρεις ότι ο εξοπλισμός είναι ο σωστός, μπορείς να απαντήσεις σε κάθε πρόκληση. Κακοτράχαλες διαδρομές εκτός δρόμου, ανελέητη κακοκαιρία και όλες οι προκλήσεις που μπορεί να σε περιμένουν στα αυθόρμητα ταξίδια σου,  θα είναι παιχνιδάκι για σένα με το πακέτο Enduro Pro. Με το Riding Assistant δεν υπάρχουν άσχημες εκπλήξεις. Πάντα προειδοποιημένος/η χάρη στο υπερσύγχρονο σύστημα ραντάρ, ξεπερνάς με άνεση κάθε εμπόδιο, διότι έχεις την ασφάλεια, την ηρεμία και την τεχνολογία για τα ταξίδια της ζωής σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πατάς μονίμως στο έδαφος

Η προσαρμοζόμενη ρύθμιση ύψους οχήματος άνεσης εξασφαλίζει περισσότερο πάτημα των ποδιών στο έδαφος και απλοποιημένο χειρισμό. Μετά από την εκκίνηση, η R 1300 GS Adventure ανυψώνεται αυτόματα κατά 30 χιλιοστά. Λίγο πριν σταματήσεις, χαμηλώνει πάλι, έτσι ώστε να μπορείς να αποβιβαστείς άνετα και να σταθμεύσεις την R 1300 GS Adventure με την υποβοήθηση στήριξης κεντρικού σταντ άνεσης στο κεντρικό σταντ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετεξελιγμένη για πιο έντονη εμπειρία οδήγησης

Η αυτοματοποιημένη υποβοήθηση αλλαγής ταχύτητας (ASA)

Η εκκίνηση και το σταμάτημα είναι πιο εύκολα από ποτέ με την αυτόματη ενεργοποίηση συμπλέκτη. Εναλλακτικά προς τη χειροκίνητη αλλαγή ταχύτητας με τον λεβιέ αλλαγής ταχυτήτων, η διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων μπορεί να γίνεται και εντελώς αυτόματα, έτσι ώστε εσύ να μπορείς να επικεντρώνεσαι πλήρως στην περιπέτειά σου.

Η αυτοματοποιημένη υποβοήθηση αλλαγής ταχύτητας αναβαθμίζει την αίσθηση οδήγησης σε ένα νέο επίπεδο χάρη στις ακριβείς διαδικασίες αλλαγής ταχυτήτων. Διότι, σύμφωνα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης, μπορείς να απολαμβάνεις κάθε περίσταση χάρη στην τέλεια αλλαγή ταχύτητας και την πιο ομαλή συμπεριφορά οδήγησης.

Το δικό σου κινητήριο σύστημα, η δική σου περιπέτεια

107
kW (145 PS) στις 7.750 σ.α.λ.
149
Nm μέγιστη ροπή στις 6.500 σ.α.λ.
1.300
ccm κυβισμός
269
kg απόβαρο
Air/liquid-cooled twin-cylinder four-stroke boxer engine

Τα εμπόδια μετατρέπονται σε ζήτημα ρυθμίσεων

Οδηγείς περισσότερο, φθάνεις πιο μακριά. Ο κινητήρας boxer απόδοσης 145 PS σε μεταφέρει παντού στην περιπέτεια. Δεν χάνεις ποτέ τη συγκέντρωσή σου και την αντοχή σου. Διότι η R 1300 GS Adventure σκέφτεται μαζί σου, δημιουργεί σε κίνδυνο πρόσκρουσης ένα σήμα για την κυκλοφορία που ακολουθεί και σε προειδοποιεί για εμπόδια. Σε συνδυασμό με το Headlight Pro, ξέρεις μονίμως τι σε περιμένει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτοιμος/η για τη δική σου περιπέτεια

Περισσότεροι κρίκοι πρόσδεσης, στοιχεία στερέωσης και θήκες από ποτέ. Η R 1300 GS Adventure είναι η το όχημα για τα μελλοντικά σου ταξίδια. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα τσαντών, βαλιτσών, πλαϊνών βαλιτσών και στηριγμάτων επιλέγεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δική σου περιπέτεια και τον στερεώνεις απροβλημάτιστα στη μοτοσικλέτα σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Η περιπέτειά σου σε χρώματα

Επίλεξε την κατάλληλη σχεδίαση για τη R 1300 GS Adventure σου και διάλεξε την έκδοση που ταιριάζει σε όλες τις πτυχές στο όραμά σου για τη μεγάλη περιπέτεια.

Racing Red μη μεταλλικό

Σχεδιασμένη για την περιπέτεια, από το ασημί ρεζερβουάρ καυσίμου μέχρι τη μαύρη/κόκκινη σέλα. Καθώς συμπληρώνεται με ομοίως κόκκινες προεκτάσεις χουφτών προστασίας και μαύρο τιμόνι και ζάντες, αυτή η έκδοση μαγνητίζει τα βλέμματα.

GS Trophy

Ο σπορ χαρακτήρας εκτείνεται από το χρώμα Racing Blue metallic μέχρι τις ταινίες σε Light White μη μεταλλικό και Racing Red. Η μεγάλη, μαύρη/κόκκινη σέλα οδηγού συμπληρώνεται από τις ομοίως κόκκινες προεκτάσεις χουφτών προστασίας.

Triple Black

Η κομψότητα αυτής της έκδοσης ξεκινά στο τιμόνι και συνεχίζεται μέχρι και το μαύρο περιθώριο των ζαντών. Το ρεζερβουάρ σε Tinted Clear Coat καθώς και η σέλα comfort σε μαύρο/γκρι και οι μπάρες προστασίας κινητήρα με ασημί ένθετα καθιστούν την Triple Black μια δήλωση για την αισθητική.

Option 719 Karakorum

Ο αποκλειστικός χρωματικός τόνος Aurelius Green metallic διαμορφώνει με τις χρυσαφί γραμμές και το σήμα «Option 719» στο κάλυμμα ρεζερβουάρ καυσίμου μια κομψή αντίθεση. Το πλέγμα στους πρόσθετους προβολείς και η μαύρη/γκρι σέλα comfort ολοκληρώνουν την εμφάνιση αυτής της έκδοσης.

Πιάσε τους στόχους σου

Το δείχνεις: Για τους στόχους σου κοιτάς πάντα ψηλά. Πατάς με ασφάλεια στα μαρσπιέ και με τη σέλα comfort έχεις χρόνο να φθάσεις στον προορισμό σου. Διότι κάθεσαι τέλεια και έχεις άριστο κράτημα. Τα γόνατά σου ταιριάζουν τέλεια στα περιγράμματα του ρεζερβουάρ. Η χωρητικότητά του σε πηγαίνει παντού. Και μάλιστα, όπως εσύ το θες. Διότι ένα πλήθος στοιχείων στερέωσης όπως οι κρίκοι πρόσδεσης ή οι θήκες μικροαντικειμένων είναι εκεί για τη μεγάλη σου περιπέτεια.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim

ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

Ο λάτρης της περιπέτειας

Μια μοτοσικλέτα που σκέφτεται μαζί σου; Ναι. Με το πακέτο καινοτομίας, η R 1300 GS Adventure είναι πιο έξυπνη από ποτέ. Είσαι προετοιμασμένος/η για όλες τις καταστάσεις. Ταυτόχρονα, εμπιστεύεσαι το δικό σου ένστικτο, διότι τα προγράμματα οδήγησης του πακέτου δυναμικής οδήγησης τελειοποιούν από κοινού με τον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro το στιλ οδήγησής σου. Ανακάλυψε τις προτάσεις μαζί με τον πρόσθετο ταξιδιωτικό εξοπλισμό ή διαμόρφωσε τον δικό σου εξοπλισμό!

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ external-link-arrow-slim
Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Με το πακέτο δυναμικής οδήγησης, ο οδηγός εξαντλεί απολύτως τις σπορ δυνατότητες της μοτοσικλέτας. Χάρη στον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro και τα ελεύθερα διαμορφούμενα προγράμματα οδήγησης Pro, κάθε έξοδος γίνεται μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία. Τα σπορ φρένα εντυπωσιάζουν επιπλέον με σπορ εμφάνιση και βέλτιστο έλεγχο και ασφάλεια.

Πακέτο καινοτομίας

Το πακέτο καινοτομίας εξοπλίζει τη μοτοσικλέτα με έξυπνες τεχνολογίες ασφαλείας. Το Riding Assistant για παράδειγμα, καταγράφει τον περιβάλλοντα χώρο με αισθητήρες ραντάρ και διαμορφώνει έτσι τη βάση για λειτουργίες όπως το ACC, την προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας και την προειδοποίηση οπίσθιας σύγκρουσης. Ο βελτιωμένος προβολέας Matrix εξασφαλίζει βέλτιστο φωτισμό σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Τροχοί με σταυρωτές ακτίνες

Οι τροχοί με σταυρωτές ακτίνες με μαύρο, ανοδιωμένο δακτύλιο ζάντας συνδυάζουν εξαιρετική καταλληλότητα για εκτός δρόμου διαδρομές με μια εμβληματική εμφάνιση. Οι χιαστί διατεταγμένες ακτίνες ανοξείδωτου χάλυβα δημιουργούν έναν ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαστικό τροχό. Αυτές οι αρετές γίνονται ιδιαίτερα αντιληπτές κατά την απαιτητική χρήση εκτός δρόμου.

Μαύρος σάκος ρεζερβουάρ

Ο μαύρος σάκος ρεζερβουάρ με 12 l αποτελεί με έως και 5 kg δυνατότητα φόρτωσης έναν ιδανικό συνοδό για μικρές και μεγάλες διαδρομές. Το ανθεκτικό στην παραμόρφωση σακίδιο πλάτης με αδιάβροχο εσωτερικό σάκο μπορεί να ασφαλίζει καλά χωρίς ιμάντα στο ρεζερβουάρ καυσίμου και αντέχει στις καιρικές συνθήκες και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Μαύρη θήκη διακοσμητικού καλύμματος ψυγείου

Η μαύρη θήκη διακοσμητικού καλύμματος ψυγείου παρέχει πρακτικό χώρο φύλαξης για μικρότερα αντικείμενα που θα πρέπει να είναι γρήγορα προσβάσιμα κατά την οδήγηση. Η ανθεκτική στην παραμόρφωση θήκη μπορεί να στερεώνεται με ασφάλεια στο διακοσμητικό κάλυμμα ψυγείου χωρίς ιμάντα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στο σχίσιμο και την κακομεταχείριση και υδροαπωθητική, ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και δεν βρομίζει εύκολα.

Βαλίτσα αλουμινίου

Βαλίτσα αλουμινίου ασημί 36,5 l + 37 l εξηλεκτρισμένη

Οι ανθεκτικές βαλίτσες από αλουμίνιο παρέχουν χώρο αποθήκευσης πάνω από 73 λίτρα. Με πρακτικές λεπτομέρειες και μια ενσωματωμένη υποδοχή φόρτισης USB C, ωφέλιμο φορτίο έως και 10 kg ανά πλευρά και επαρκή χώρο για ένα κράνος, εντυπωσιάζουν ειδικά στα μεγάλα ταξίδια.

 

Διεύρυνση όγκου αποσκευών ασημί βαλίτσας αλουμινίου 20 l

Με τη διεύρυνση όγκου αποσκευών για τη βαλίτσα αλουμινίου σε ασημί χρώμα, διευρύνεται η χωρητικότητα των βαλιτσών αριστερά και δεξιά κατά εκάστοτε 10 λίτρα. Η διεύρυνση όγκου αποσκευών τοποθετείται ανάμεσα στο σώμα και το καπάκι των βαλιτσών και συνδέεται σταθερά και με ασφάλεια χάρη στο σύστημα κλειδώματος BMW με τις βαλίτσες.

Επίλεξε την έκδοσή σου

ΕΞΙΣΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ

spinner