Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €559,46 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €33.650 προκαταβολή €10.401,00 και με τελευταία μεγάλη δόση €6.747,60. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €5.236,33 , προστασία δανείου €559,61 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €28.044,94 , ΣΕΠΠΕ 8,13%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €45.152,68.

Η BMW R 18 B

Raw power – pure soul

Η R 18 B συνδυάζει την συμπυκνωμένη δύναμη με την touring ιστορία της BMW Motorrad και τη συναισθηματικότητα της οικογένειας R 18. Το μεγάλο μπροστινό τμήμα με το σταθερά τοποθετημένο κάλυμμα στο τιμόνι και τη χαμηλή ζελατίνα υπογραμμίζει τον έντονο χαρακτήρα. Τα 1802 ccm του μαύρου κινητήρα Big Boxer δεν αφήνουν χώρο για αμφισβητήσεις. Ο κυβισμός όμως δεν είναι το παν. Η R 18 B είναι πολλά περισσότερα. Είναι φτιαγμένη για customizing. Διαμόρφωσε τη δική σου μοτοσικλέτα όπως την έχεις φανταστεί και φέρε στο φως το #Soulfuel

Η σχεδίαση της R 18 B

Η εμφάνιση: τυπική Bagger

Το καθοδικό flyline ξεκινά από το ψηλό μπροστινό κάλυμμα, συνεχίζει στο ρεζερβουάρ 24 λίτρων σε σχήμα σταγόνας και στη μακριά σέλα και καταλήγει στο πίσω μέρος με τις σταθερά τοποθετημένες βαλίτσες και τα ενσωματωμένα πίσω φώτα. Τυπική για BMW Motorrad: η αψεγάδιαστη σχεδίαση. Τυπικό για μοτοσικλέτα Bagger: το χαρακτηριστικό streamlining.

Racing Blue metallic

Η απόχρωση Racing blue metallic/Black storm metallic χαρίζει στην R 18 σας κομψή εμφάνιση.

Option 719 Black Pearl

Η απόχρωση Black storm metallic 2 με κόκκινη γραμμή μετατρέπει την R 18 B στον απόλυτο μαγνήτη για τα βλέμματα.

R 18 B First Edition

Το χρώμα Black storm metallic με λευκή διπλή ρίγα συνδυάζεται με τις ιδιαίτερες επιφάνειες. Κεντητό έμβλημα στη σέλα και επιγραφή "First Edition" στις δύο βαλίτσες: ιδιαίτερη εμφάνιση σε χρώμα και χρώμιο.

Black storm metallic

Το χρώμα Black storm metallic υπογραμμίζει την εμφάνιση της R 18 B.

Manhattan metallic matt

Η μοντέρνα απόχρωση ενισχύει την αίσθηση αυτοπεποίθησης στην R 18 B.

Μοναδική όπως εσύ

Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι θέλεις. Για τον λόγο αυτό η R 18 B προσανατολίζεται στην εξατομίκευση. Αυτό ισχύει τόσο για την κατασκευή όσο και για το διαθέσιμο πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ και Εξοπλισμού BMW Motorrad. Οι συλλογές "Machined" και "2-Tone-Black" από την Roland Sands Design, ο κλασικός εξοπλισμός "Option 719" και οι εξατμίσεις από την Vance & Hines είναι μόνο η αρχή: για μια R 18 B που ανταποκρίνεται στα γούστα σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προς την εξατομίκευση external-link-arrow-slim

Τα κύρια σημεία με μια ματιά

Ανακάλυψε τα κύρια σημεία με λεπτομέρειες. Από τα κλασικά στοιχεία εξοπλισμού μέχρι τη σύγχρονη τεχνολογία μοτοσικλετών, η R 18 B προσφέρει όλα όσα περιμένεις από μια μοτοσικλέτα bagger. Και πολλά ακόμα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξένοιαστη οδήγηση με το Active Cruise Control
Ξένοιαστη οδήγηση με το Active Cruise Control
Βαλίτσες
Οι βαλίτσες που έχουν ενσωματωθεί στη σιλουέτα streamlining.
Κόκπιτ
Το κόκπιτ με τα αναλογικά στρογγυλά όργανα και την οθόνη TFT.
Power Reserve
Η ένδειξη Power Reserve ως κλασικό στρογγυλό όργανο.
Οθόνη TFT
Η οθόνη TFT της R 18 B.
Marshall Gold Series Stage 1
Τα τοποθετημένα ηχεία της εταιρίας Marshall.
Κινητήρας boxer
Ο εντυπωσιακός κινητήρας boxer της R 18 B.
Μπροστινό κάλυμμα
Το μπροστινό κάλυμμα της R 18 B.

Ανακάλυψε τον κινητήρα της R 18 B

1802 ccm – τα πράγματα σοβαρεύουν

Τόσο μεγάλος κυβισμός δεν υπήρξε ποτέ. Το βλέπεις, το ακούς, το αισθάνεσαι. Από τις 2.000 έως τις 4.000 σ.α.λ. έχεις στη διάθεσή σου πάνω από 150 Nm, οποιαδήποτε στιγμή. Για δυναμική απόλαυση, υψηλά αποθέματα ροπής και χαρακτηριστικά για κινητήρα με boxer λειτουργία. Στις 4.750 σ.α.λ. ο τεράστιος κινητήρας αποδίδει ισχύ 67 kW (91 PS). Ο γυαλιστερός επινικελωμένος άξονας μετάδοσης ανοικτού τύπου βαδίζει στα χνάρια του ιστορικού του προτύπου και αποτελεί ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό αυτών των 1802 ccm. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1802
Κυβισμός 1802 ccm
720
Ύψος σέλας 720 mm
158
Ροπή 158 Nm στις 3.000 σ.α.λ.
24
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 24 λίτρα (περίπου)
Αεροελαιόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Το πρώτο βήμα είναι και το ευκολότερο – Η νέα Α2 έκδοση της R 18 B

Η R18 B είναι τώρα διαθέσιμη και σε Α2 έκδοση με 48 HP. Η έκδοση αυτή είναι απόλυτα «διαχειρίσιμη», πράγμα που σημαίνει πως το μόνο που χρειάζεσαι για να την οδηγήσεις είναι ένα δίπλωμα οδήγησης Α2. Απόλαυσε τον διαισθητικό χειρισμό της R18 B από την αρχή.

Άνεση και ασφάλεια

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Οι τρεις λειτουργίες οδήγησης της R 18 B προσφέρουν οδηγική απόλαυση και ασφάλεια. Σ' αυτές έρχεται να προστεθεί ο Αυτόματος Έλεγχος Ευστάθειας ASC και ο Έλεγχος Ροπής Αδράνειας Κινητήρα MSR. Η υποβοήθηση οπισθοπορείας και το Hill Start Control για εύκολη εκκίνηση σε ανηφόρα φροντίζουν για μεγαλύτερη άνεση. Το κλασικό σχήμα προβολέα κρύβει μέσα του υπερσύγχρονη τεχνολογία LED. Ο προαιρετικός Προσαρμοζόμενος Προβολέας φωτίζει τις στροφές και διατηρεί σταθερή την απόσταση φωτισμού των φώτων πορείας. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Περισσότερα για το #Soulfuel

spinner