Πλοήγηση της επόμενης γενιάς

Χαρακτηριστική σχεδίαση BMW

Ένα αρμονικό σύνολο: τόσο η γραφική διαμόρφωση όσο και η αλληλεπίδραση με το χρήστη. Το υλισμικό και το λογισμικό προσαρμόζονται άψογα στο περιβάλλον χειρισμού της BMW Motorrad. Η διαισθητική σχεδίαση της οθόνης παρέχει ανά πάσα στιγμή απλές δυνατότητες χειρισμού.

Υλισμικό για σκληρή χρήση

Το υλισμικό κατασκευάστηκε για τις απαιτήσεις των μοτοσικλετιστών, δηλαδή και για την πιο σκληρή χρήση. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη, στους ισχυρούς κραδασμούς, στο έντονο ψύχος και στην ακραία θερμότητα και μπορεί να καθαρίζεται με συσκευές καθαρισμού υψηλής πίεσης. Για το λόγο αυτό φέρει μάλιστα πιστοποίηση IP69.

Τα πάντα στην οθόνη

Η οθόνη αφής 5,5 ιντσών παρέχει άψογη ευκρίνεια ακόμη και στην έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Η οθόνη TFT και η συσκευή ConnectedRide Navigator συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Μόλις συνδεθεί η συσκευή Navigator, τα στοιχεία τηλεφωνίας, πλοήγησης και μέσων προβάλλονται με γκρι χρώμα την οθόνη TFT.

Κάθε διαδρομή μια ιδιαίτερη εμπειρία

Τα πάντα τέλεια δικτυωμένα

Τα πάντα τέλεια δικτυωμένα

Προϊόντα BMW ConnectedRide ή η δική σου συσκευή Smartphone: Το ConnectedRide Navigator συνδυάζει όλες τις συσκευές και τις εφαρμογές μέσων σε μία συσκευή. Έτσι, π.χ., ακυρώνονται η λειτουργία πλοήγησης, η τηλεφωνία και τα μέσα όταν είναι ενεργή η σύνδεση μεταξύ της μοτοσικλέτας και της συσκευής πλοήγησης Navigator στην οθόνη TFT της μοτοσικλέτας και προβάλλονται παραστατικά στην οθόνη της συσκευής ConnectedRide Navigator. Επίσης συγχρονίζεις εύκολα το σχεδιασμό διαδρομής από την εφαρμογή BMW Motorrad Connected App χάρη στο BMW ID και στο BMW Motorrad Cloud Integration με τη συσκευή ConnectedRide Navigator.

Με την προεγκατάσταση πλοήγησης που διατίθεται ως προαιρετικός για νέα μοντέλα ή ως λύση εκ των υστέρων τοποθέτησης, η συσκευή ConnectedRide Navigator συνδέει επίσης πολλές παλαιότερες μοτοσικλέτες BMW από το έτος κατασκευής 2014 και μετά με τους δρόμους του κόσμου. Απλώς κουμπώνετε, ασφαλίζετε και αξιοποιείτε τα πλεονεκτήματα του ConnectedRide Navigator.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλος ο κόσμος στα χέρια σας

Όλος ο κόσμος στα χέρια σας

Κατά τη διαδρομή μπορείτε να χειρίζεστε τις λειτουργίες του ConnectedRide Navigator με απλό και ασφαλή τρόπο με το χειριστήριο Multicontroller. Για να χρησιμοποιήσεις, π.χ., τη δική σου συσκευή Smartphone και να τηλεφωνήσεις ή να ακούς μουσική μέσω της εφαρμογής Streaming-App, χρησιμοποιείς απλώς τον αριστερό σου αντίχειρά για να μετακινηθείς στην επιφάνεια χρήστη διαισθητικού χειρισμού. Μπορείς επίσης να ρυθμίζεις την ένταση όλων των άλλων τερματικών συσκευών που συνδέονται μέσω Bluetooth.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φθάσε στους προορισμούς όπως ακριβώς επιθυμείς

Απλά σχεδίασε τις αγαπημένες σου διαδρομές. Μέσω του ConnectedRide Cloud αυτές συγχρονίζονται αυτόματα ανάμεσα στην εφαρμογή Connected App και το Navigator. Έτσι έχεις διαρκώς ενημερωμένες όλες τις συσκευές σου. Μπορείς να εισάγεις εξωτερικά σχεδιασμένες διαδρομές και να επιλέγεις μία από τις τρεις δυνατότητες διαδρομών: Σταθεροί προορισμοί με σημεία διαδρομής που πρέπει να επιβεβαιώνεις ότι τα περνάς ή τα παρακάμπτεις. Ευέλικτοι προορισμοί με σημεία στήριξης, βάσει των οποίων μπορείς να προσανατολίζεσαι. Ή μια διαδρομή με ακρίβεια σχεδόν μέτρου, με πολλά σημεία στήριξης, π.χ. για διαδρομές εκτός δρόμου. Μπορείς να εμφανίζεις ταυτόχρονα και περισσότερες από μία διαδρομές, για να καλύτερη δυνατότητα επιλογής. Ξεκίνα με άριστη προετοιμασία την επόμενη εμπειρία σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εξοπλισμός
  • Οθόνη: Οθόνη TFT 5,5“ με 800 Nits
  • Ισχύς επαναφορτιζόμενης μπαταρίας: 3.000 mAh, γρήγορη φόρτιση με USB C έως 2,4 V
  • Κατηγορία προστασίας: Με πιστοποίηση IP69
  • Κάρτα SIM: Micro SIM, συμβατή έως 4G/LTE
  • Συνδέσεις: για όλες τις εξωτερικές τερματικές συσκευές, διαδεδομένες κεραίες GPS, κεραίες WiFi
Συμβατότητα
  • Δυνατότητα φόρτισης και μετάδοση δεδομένων: Σύνδεση USB-C και καλώδιο
  • Συμβατότητα με προηγούμενες εκδόσεις: Όλα σχεδόν τα μοντέλα BMW Motorrad από το έτος μοντέλου 2014 με Multicontroller και προαιρετικό εξοπλισμό προετοιμασίας συσκευής πλοήγησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή ConnectedRide Navigator και να τη χειρίζονται με το χειριστήριο Multicontroller. Εξαιρούνται τα μοντέλα Tourer R 1200 RT, R 1250 RT, K 1600 GT, K 1600 GTL, K 1600 B και K 1600 Grand America.
Ενημερώσεις
Εφεξής μπορείς άμεσα να εισάγεις και πίστες, εκτός από διαδρομές στο ConnectedRide Navigator σου. Επίσης νέο: Βελτιωμένη διαχείριση ισχύος και σταθεροποίηση συστήματος. Οι διαθέσιμες ενημερώσεις προβάλλονται αυτόματα όταν υπάρχει ενεργή σύνδεση με το Διαδίκτυο, π.χ., μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή μέσω WiFi. Απλά άρχισε τη λήψη και εγκατέστησε την ενημέρωση στο Navigator σου. Έτσι η συσκευή σου παραμένει μονίμως ενημερωμένη και μπορείς να χρησιμοποιείς απευθείας τις τελευταίες λειτουργίες. 

Νέες λειτουργίες με την ενημέρωση 2:

· Μπορείς άμεσα να σχεδιάζεις τις διαδρομές σου με μεγαλύτερη λεπτομέρεια με το ConnectedRide Navigator. Αυτό ισχύει και για σχεδιασμούς διαδρομής στην εφαρμογή BMW Connected App, και για την εισαγωγή διαδρομών από πολλά γνωστά online εργαλεία σχεδιασμού.
· Επιπλέον, έχουμε βελτιστοποιήσει περαιτέρω τη σταθερότητα και τον χειρισμό του ConnectedRide Navigator, π.χ. στην αναπαραγωγή μουσικής.
 

Οδηγίες

Συνοπτικές οδηγίες για τη συσκευή ConnectedRide Navigator
PDF   |   408.03 KB
This is disclaimer text for gpx download files.

Ο πιο γρήγορος δρόμος προς τη συσκευή ConnectedRide Navigator

Απλά καταχώριση το ConnectedRide Navigator στη λίστα αιτημάτων σου και παράλαβέ το με την άνεσή σου από τον Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad της περιοχής σου.

Παραγγελία τώρα

Έχεις και άλλες ερωτήσεις για το BMW Motorrad ConnectedRide Navigator; Ρίξε μια ματιά στη δικτυακή πύλη Συχνών Ερωτήσεων.

Περισσότερα για τη δικτυωμένη οδήγηση

spinner