Στερεώνεις το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle εύκολα στην προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης της μοτοσικλέτας σου. Χάρη στους ρυθμιζόμενους βραχίονες είναι συμβατό με τα δημοφιλέστερα μοντέλα smartphone. Μόλις πραγματοποιήσεις τη ζεύξη με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected μέσω Bluetooth, θα τοποθετήσεις το smartphone στη βάση για να ελέγχεις εύκολα τις λειτουργίες της εφαρμογής μέσω του Multi Controller του τιμονιού. Καθ' οδόν, το smartphone φορτίζεται επαγωγικά από το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle ή εναλλακτικά μέσω του καλωδίου USB C.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Η εφαρμογή BMW Motorrad Connected

Η εφαρμογή BMW Motorrad Connected είναι το «κλειδί» για το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle. Μόλις πραγματοποιήσεις τη ζεύξη με το Connectivity Hub της εφαρμογής, αποκτάς πρόσβαση στις λειτουργίες μέσω του Multi Controller. Η λειτουργία πλοήγησης σε καθοδηγεί με τη βοήθεια χαρτών και βελών προς τον επόμενο προορισμό σου ενώ αργότερα μπορείς να έχεις πρόσβαση στη διαδρομή που έχεις καλύψει. Η ενότητα Πληροφορίες Μοτοσικλέτας σε τροφοδοτεί με τα σημαντικότερα στοιχεία της μοτοσικλέτας σου όπως π.χ. πίεση ελαστικών, στάθμη καυσίμου στο ρεζερβουάρ και αυτονομία.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πλαίσιο παράδοσης
  • ConnectedRide Cradle
  • Σύντομες οδηγίες
  • Κώδικας QR για αναλυτικές οδηγίες
Συμβατά μοντέλα

Το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle είναι κατάλληλο για όλα τα οχήματα με τον προαιρετικό εξοπλισμό 272 (προετοιμασία πλοήγησης) ή με τη δυνατότητα μεταγενέστερου εξοπλισμού της προεγκατάστασης πλοήγησης. Η βάση δεν είναι συμβατή με το Mount Cradle 4 πλήκτρων του Navigator.

Συμβατά smartphone

Ουσιαστικά, συμβατά είναι όλα τα smartphone με ελάχιστες διαστάσεις 130,1 x 65,5 x 6,9 mm και μέγιστες διαστάσεις 162,5 x 78,1 x 8,8 mm.

Περισσότερες πληροφορίες
  • Για να διασφαλίσεις τον έλεγχο της εφαρμογής από το Multi Controller του τιμονιού, θα χρειαστείς μία σύνδεση Bluetooth χαμηλής ενέργειας (Low Energy). Η ζεύξη πραγματοποιείται στο Connectivity Hub της εφαρμογής BMW Motorrad Connected και απαιτείται μόνο μία φορά, κατά την αρχική εγκατάσταση. Στην επόμενη διαδρομή οι συσκευές θα συνδεθούν αυτόματα μόλις ενεργοποιηθούν.
  • Για να μπορεί να στερεωθεί το smartphone με ασφάλεια στο BMW Motorrad ConnectedRide Cradle ενδέχεται να χρειαστεί να αφαιρέσεις τη θήκη, ανάλογα με το μοντέλο.
  • Τα smartphone πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον Bluetooth Low Energy στην έκδοση 4.2 για να ικανοποιούν τις προδιαγραφές ασφαλείας (LE Secure Connections) για τη σύνδεση. Δεν υποστηρίζονται smartphone με παλαιότερες εκδόσεις Bluetooth.

Ετοιμότητα κάθε στιγμή

Όταν χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle, θα σε υποστηρίξει η εφαρμογή BMW Motorrad Connected στην αρχική εγκατάσταση. Στα βίντεο οδηγιών του YouTube μπορείς να δεις πώς λειτουργεί η συνεργασία μεταξύ οθόνης TFT, Multi Controller, βάσης στήριξης και εφαρμογής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στη λίστα αναπαραγωγής Youtube external-link-arrow-slim

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις για το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle; Ρίξε μια ματιά στη δικτυακή πύλη Συχνών Ερωτήσεων.

Δικτυώσου με τη μοτοσικλέτα σου

Δοκίμασέ το

Ξυπνήσαμε την περιέργειά σου; Τότε γνώρισε από κοντά το BMW Motorrad ConnectedRide Cradle στον Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad.

Αναζήτηση Επίσημου Εμπόρου

Περισσότερα για τη δικτυωμένη οδήγηση

spinner