Πλοήγηση με βάση το smartphone: η πιο δημοφιλής.

Πλοήγηση με βάση το smartphone: η πιο δημοφιλής.

Η χρήση του προαιρετικού εξοπλισμού συνδεσιμότητας σε συνδυασμό με την εφαρμογή της BMW Motorrad Connected κάνει την καθημερινή πλοήγηση ευκολότερη. Χρησιμοποιώντας τη σύνδεση ανάμεσα στο smartphone και το όχημά σας, κατευθύνεστε με ακρίβεια και αξιοπιστία στον προορισμό σας χάρη στα βέλη στροφής προς στροφή που εμφανίζονται στην οθόνη TFT. Ακόμη και στις συνθήκες της πόλης, η νέα οθόνη είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Όταν δεν υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους offline χάρτες για την πλοήγησή σας. Για πιο απαιτητικές διαδρομές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης το δοκιμασμένο και ελεγμένο BMW Motorrad Navigator, το οποίο βέβαια είναι συμβατό με την οθόνη TFT.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται εύκολα, ακόμη και κατά την οδήγηση.

Τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται εύκολα, ακόμη και κατά την οδήγηση.

Ο συνδυασμός ενός κράνους με σύστημα επικοινωνιών της BMW Motorrad και του προαιρετικού εξοπλισμού συνδεσιμότητας σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις στη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ο αναβάτης έχει πλήρη πρόσβαση στη λίστα επαφών του smartphone του μέσω της οθόνης TFT και μπορεί να επιλέξει και να καλέσει επαφές μέσω του multi-controller. Επίσης, οι εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται στην οθόνη και μπορεί να απαντήσει ή να τις απορρίψει με μια απλή κίνηση του χεριού του. Οι πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση όπως η ταχύτητα και η σχέση ταχύτητας εμφανίζονται διαρκώς στην ευκρινή οθόνη χάρη στη μοναδική οπτική απεικόνιση της BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

How-to video: Navigation

«
Το Connectivity εστιάζει σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: στους δρόμους που περιμένουν να τους ανακαλύψεις.
»

Πολυμέσα: ξεκούραστη οδήγηση με το κατάλληλο τραγούδι.

Πολυμέσα: ξεκούραστη οδήγηση με το κατάλληλο τραγούδι.

Μπορείτε εύκολα να ακούσετε τη μουσική που είναι αποθηκευμένη στο smartphone σας μέσω της οθόνης TFT μέσω του προαιρετικού εξοπλισμού συνδεσιμότητας. Η σύνδεση μεταξύ κράνους και συστήματος επικοινωνιών της BMW Motorrad σάς εξασφαλίζει τον τέλειο ρυθμό. Εάν δεν σας αρέσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι, έχετε άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες παράκαμψης εμπρός/πίσω.  Με το σύστημα επικοινωνιών της BMW Motorrad, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου καθώς και να επιλέξετε σίγαση, μέσω του multi-controller. Με αυτόν τον τρόπο, ο αναβάτης έχει τον έλεγχο της μουσικής του στο δρόμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

How-to video: Phone calls

Εφαρμογή BMW Motorrad Connected: πρόσθετες πληροφορίες για την μοτοσικλέτα σου και πολλά περισσότερα!

Εφαρμογή BMW Motorrad Connected: πρόσθετες πληροφορίες για την μοτοσικλέτα σου και πολλά περισσότερα!

Με τη δωρεάν εφαρμογή BMW Motorrad Connected, υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας: η βασισμένη στο smartphone πλοήγηση σε καθοδηγεί στον προορισμό σου γρήγορα με τα καινοτόμα βέλη στροφής προς στροφή στην οθόνη TFT. Επιπλέον, μπορείς να δεις σημαντικές πληροφορίες όπως στατιστικά οδήγησης μέσω της εφαρμογής BMW Motorrad Connected. Επίσης, μπορείς να καταγράψεις τις διαδρομές και να προσθέσεις εικόνες σε αυτές. Έτσι θα έχεις ψηφιακές αναμνήσεις από κάθε ταξίδι. Η λειτουργία First Mile αποθηκεύει την τοποθεσία στάθμευσης της μοτοσικλέτας σου για να μπορείς να την ξαναβρείς εύκολα. Αμέσως μόλις ξεκινήσεις, μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή BMW Motorrad Connected από το Google και την αγορά εφαρμογών της Apple.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

How-to video: Pairing

Τόσο ξεχωριστή όσο η μοτοσικλέτα σου: Ο σχεδιασμός της οθόνης TFT.

Ο χαρακτήρας μιας μοτοσικλέτας είναι ξεχωριστός. Για να αναδειχθεί αυτή η μοναδικότητα, υπάρχει διαφορετικός σχεδιασμός για το κάθε τμήμα της μοτοσικλέτας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαθεσιμο για τις παρακατω μοτοσικλετες

spinner