Πλοήγηση με βάση το smartphone: η πιο δημοφιλής.

Πλοήγηση με βάση το smartphone: η πιο δημοφιλής.

Η χρήση του προαιρετικού εξοπλισμού συνδεσιμότητας σε συνδυασμό με την εφαρμογή της BMW Motorrad Connected κάνει την καθημερινή πλοήγηση ευκολότερη. Χρησιμοποιώντας τη σύνδεση ανάμεσα στο smartphone και το όχημά σας, κατευθύνεστε με ακρίβεια και αξιοπιστία στον προορισμό σας χάρη στα βέλη στροφής προς στροφή που εμφανίζονται στην οθόνη TFT. Ακόμη και στις συνθήκες της πόλης, η νέα οθόνη είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Όταν δεν υπάρχει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους offline χάρτες για την πλοήγησή σας. Για πιο απαιτητικές διαδρομές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης το δοκιμασμένο και ελεγμένο BMW Motorrad Navigator, το οποίο βέβαια είναι συμβατό με την οθόνη TFT.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

How-to video: Navigation

Τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται εύκολα, ακόμη και κατά την οδήγηση.

Τηλεφωνικές κλήσεις γίνονται εύκολα, ακόμη και κατά την οδήγηση.

Ο συνδυασμός ενός κράνους με σύστημα επικοινωνιών της BMW Motorrad και του προαιρετικού εξοπλισμού συνδεσιμότητας σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις στη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ο αναβάτης έχει πλήρη πρόσβαση στη λίστα επαφών του smartphone του μέσω της οθόνης TFT και μπορεί να επιλέξει και να καλέσει επαφές μέσω του multi-controller. Επίσης, οι εισερχόμενες κλήσεις εμφανίζονται στην οθόνη και μπορεί να απαντήσει ή να τις απορρίψει με μια απλή κίνηση του χεριού του. Οι πληροφορίες σχετικά με την οδήγηση όπως η ταχύτητα και η σχέση ταχύτητας εμφανίζονται διαρκώς στην ευκρινή οθόνη χάρη στη μοναδική οπτική απεικόνιση της BMW Motorrad.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

How-to video: Phone calls

«
Το Connectivity εστιάζει σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: στους δρόμους που περιμένουν να τους ανακαλύψεις. »

Πολυμέσα: ξεκούραστη οδήγηση με το κατάλληλο τραγούδι.

Πολυμέσα: ξεκούραστη οδήγηση με το κατάλληλο τραγούδι.

Μπορείτε εύκολα να ακούσετε τη μουσική που είναι αποθηκευμένη στο smartphone σας μέσω της οθόνης TFT μέσω του προαιρετικού εξοπλισμού συνδεσιμότητας. Η σύνδεση μεταξύ κράνους και συστήματος επικοινωνιών της BMW Motorrad σάς εξασφαλίζει τον τέλειο ρυθμό. Εάν δεν σας αρέσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι, έχετε άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες παράκαμψης εμπρός/πίσω.  Με το σύστημα επικοινωνιών της BMW Motorrad, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου καθώς και να επιλέξετε σίγαση, μέσω του multi-controller. Με αυτόν τον τρόπο, ο αναβάτης έχει τον έλεγχο της μουσικής του στο δρόμο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW Motorrad Connected App: Ο σχεδιασμός μιας διαδρομής και η πλοήγηση γίνονται μια απλή υπόθεση.

BMW Motorrad Connected App: Ο σχεδιασμός μιας διαδρομής και η πλοήγηση γίνονται μια απλή υπόθεση.

Με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected App κερδίζεις ακόμη περισσότερα από τις διαδρομές - και το smartphone σου. Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό μιας διαδρομής, είτε για πλοήγηση ή για πληροφορίες για το ταξίδι σου: Με τη λειτουργία στο τιμόνι έχεις καλύτερη πληροφόρηση καθώς και ασφάλεια στον δρόμο. Με τον άνετο σχεδιασμό διαδρομής μπορείς να φτιάξεις τις διαδρομές των ονείρων σου με σημεία αναφοράς. Ή μπορείς να εισάγεις διαδρομές με τη μορφή αρχείων GPX στο BMW Motorrad Connected App. Με την επιλογή «Διαδρομές με στροφές» μπορείς να ανακαλύψεις νέες διαδρομές με τη μοτοσικλέτα σου για ιδιαίτερη οδηγική απόλαυση.  Μπορείς να κατεβάσεις τους χάρτες δωρεάν για χρήση εκτός σύνδεσης. Και η πλοήγηση προσδίδει ακριβώς αυτό που ωφελεί έναν αναβάτη: αναμφίβολες οι ακριβείς υποδείξεις πλοήγησης μέσω πλοήγησης με βέλη ή  μέσω φωνητικών εντολών, η ακριβής καθοδήγηση κυκλοφορίας καθώς και τα επικαιροποιημένα κυκλοφοριακά δεδομένα. Το ίδιο ισχύει για την ένδειξη των ορίων ταχύτητας και την αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος. Στην εφαρμογή μπορείς επίσης να δεις επικαιροποιημένες πληροφορίες για τον καιρό.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλες οι πληροφορίες για τις διαδρομές σου με μια ματιά.

Όλες οι πληροφορίες για τις διαδρομές σου με μια ματιά.

Για την ιδανική διαδρομή ισχύει το «μία ίσον καμία».  Για αυτόν τον λόγο, μπορείς να καταγράφεις τις διαδρομές σου και τα δεδομένα οχήματος και να τα ανακτάς ανά πάσα στιγμή – μαζί με ανάλυση τιμών όπως η κλίση, η ταχύτητα περιστροφής ή η επιτάχυνση. Μπορείς να κάνεις εξαγωγή αυτών των διαδρομών με τη μορφή αρχείων GPX και να κοινοποιείς διαδρομές και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο Rever ακόμα και καθοδόν. Πρακτικές ενδείξεις όπως η χιλιομετρική ένδειξη, η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ και η υπολειπόμενη αυτονομία, η πίεση πλήρωσης των ελαστικών και επερχόμενες υπηρεσίες συμπληρώνουν την προσφορά. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Εξελίσσουμε διαρκώς την εφαρμογή: για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και οδηγική απόλαυση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

How-to video: Pairing

Τόσο ξεχωριστή όσο η μοτοσικλέτα σου: Ο σχεδιασμός της οθόνης TFT.

Ο χαρακτήρας μιας μοτοσικλέτας είναι ξεχωριστός. Για να αναδειχθεί αυτή η μοναδικότητα, υπάρχει διαφορετικός σχεδιασμός για το κάθε τμήμα της μοτοσικλέτας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαθέσιμο για τις παρακάτω μοτοσικλέτες

Connectivity
PDF   |   2.38 MB   |   Deutsch
[This is disclaimer text for gpx download files.]
spinner