Πλοήγηση

Πάντα στην πορεία προς τον προορισμό

Πάντα στην πορεία προς τον προορισμό

Η BMW Motorrad Connected App είναι ιδανική για την πλοήγηση μοτοσικλέτας με τον σχεδιασμό διαδρομής, την καθοδήγηση στον προορισμό και άλλα χαρακτηριστικά: οι επιλογές «Διαδρομή με στροφές» για μια διαδρομή γεμάτη εναλλαγές ή «Οικονομική διαδρομή» για ηλεκτρικά οχήματα είναι μόνο δύο επιλογές από το πλήθος των μελετημένων δυνατοτήτων εφαρμογής. Έτσι μπορούν για παράδειγμα να καταγραφούν και διαδρομές χωρίς καθοδήγηση στον προορισμό και να αναλυθούν αργότερα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην οθόνη TFT 6,5 ιντσών, η πλοήγηση με βέλος στροφή με στροφή σάς οδηγεί στον προορισμό σας. Οι επικείμενοι ελιγμοί, όπως η αλλαγή κατεύθυνσης ή κυκλική κυκλοφορία, εμφανίζονται μαζί με μια σύσταση λωρίδας κυκλοφορίας, το Lane Guidance.

Η έγχρωμη οθόνη TFT 10,25" από την άλλη σου ανοίγει νέους κόσμους. Κι όχι μόνο όσον αφορά στην ευκρίνεια, την καθοδήγηση στο μενού και το σύστημα χειρισμού. Η λειτουργία πλήρους οθόνης παρέχει μια πλήρους λειτουργικότητας προβολή χάρτη αλληλεπίδρασης. Και στη λειτουργία διαιρούμενης προβολής μπορείς να ελέγχεις ταυτόχρονα περισσότερες από μία λειτουργίες διαισθητικά μέσω του Multi-Controller.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τηλεφωνία και μέσα

Προσβάσιμος όσο εσύ το καθορίζεις

Προσβάσιμος όσο εσύ το καθορίζεις

Οδηγώ σημαίνει έχω επαφή με άλλους – και οι άλλοι με μένα. Με άλλα λόγια, BMW Motorrad Connectivity. Σε συνδυασμό με ένα κράνος με σύστημα επικοινωνίας BMW, μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις με τον συνηθισμένο τρόπο στη διάρκεια της οδήγησης. Στην οθόνη TFT βλέπεις τόσο τις επαφές σου από το βιβλίο διευθύνσεων του smartphone, όσο και τις εισερχόμενες κλήσεις. Και με το Multi-Controller μπορείς να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να παίρνεις τα χέρια από το τιμόνι. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάθε μέτρο: Το δικό σου soundtrack

Κάθε μέτρο: Το δικό σου soundtrack

Εσύ επιλέγεις τον ρυθμό της διαδρομής σου: Μετάφερε την playlist σου στην οθόνη TFT και διαχειρίσου πανεύκολα την αγαπημένου σου μουσική. Σε συνδυασμό με τα συστήματα επικοινωνίας όπως π.χ. το Kom V3 ή το ConnectedRide Com U1 απολαμβάνεις τα τραγούδια σου και στο κράνος, ακόμα και με παρέα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρόπος λειτουργίας

BMW Motorrad Connected App

BMW Motorrad Connected App

Με τη δωρεάν εφαρμογή μας, μπορείς να μεταφέρεις το smartphone σου μέσω Bluetooth απευθείας στο cockpit της μοτοσικλέτας σου. Έτσι έχεις μπροστά στα μάτια σου κατά την οδήγηση την πλοήγηση, το βιβλίο διευθύνσεων ή τη μουσική και επιπλέον πρόσβαση σε περαιτέρω χαρακτηριστικά, όπως στοιχεία οχήματος. Με λίγα λόγια: Με την εφαρμογή BMW Motorrad Connected App μετατρέπεις το smartphone σου σε ένα εργαλείο για μοτοσικλέτες.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εύκολες οδηγίες

Εύκολες οδηγίες

Στα παρακάτω βίντεο μπορείς να μάθεις πώς λειτουργεί το BMW Motorrad Connectivity στην εγκατάσταση και την εφαρμογή. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έχεις κι άλλες ερωτήσεις για το BMW Motorrad Connectivity; Ρίξε μια ματιά στη δικτυακή πύλη Συχνών Ερωτήσεων.

Περισσότερα για τη δικτυωμένη οδήγηση

spinner