R 1300 GS Trophy | R 1300 GS

Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης
« 

Μαζί αφήνουμε τα πατημένα μονοπάτια.

 »

Η δική σου BMW R 1300 GS Trophy

Βρες τον δικό σου δρόμο

Θα είμαι στο πλάι σου ειδικά όταν δεν υπάρχει καν δρόμος. Εσύ έχεις το θάρρος. Τη θέληση. Και τον εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Χρειάζεσαι μια μοτοσικλέτα κατάλληλη για τους στόχους σου. Εκτός του οδικού δικτύου αποδεικνύεται ποιος είναι ο αρχηγός – είτε πρόκειται για τον οδηγό, είτε για τη μοτοσικλέτα. Διότι κάθε εμπόδιο αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα. Μπορείς να είσαι βέβαιος/η ότι δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ. Αυτό είναι το #SpiritOfGS. Και αυτή είναι η υπόσχεσή μου, της δικής σου R 1300 GS Trophy.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Highlights για τους αληθινούς λάτρεις της περιπέτειας

Παλεύεις με την άμμο, σκαρφαλώνεις σε λόφους, περνάς μέσα από νερό: Αυτός ο εξοπλισμός είναι φτιαγμένος για σένα. Από το πλέγμα προστασίας ψυγείου μέχρι την ψηλή σέλα οδηγού – εδώ όλα είναι διαμορφωμένα με σκοπό να παρέχουν σε εσένα και τη μοτοσικλέτα σου τις μέγιστες εφικτές εκτός δρόμου δυνατότητες, για να μπορείς να συγκεντρώνεσαι απολύτως στις προκλήσεις σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πολύ μπροστά στις εκτός δρόμου διαδρομές: Το μπροστινό μέρος
Το μπροστινό μέρος της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad
Πρόσθετος εξοπλισμός για τη χρήση εκτός δρόμου: Σπορ ανάρτηση
Η σπορ ανάρτηση της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad
Η σχεδίαση: GS Trophy
Η επιγραφή «GS Trophy» της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad
Σπορ οδήγηση για έναν/μία: Με πίσω μέρος σέλας για μονόσελο
Το πίσω μέρος σέλας για μονόσελο της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad
Offroad-Must-Have: Πακέτο Enduro Pro
Το πακέτο Enduro Pro της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad
Άριστα εξοπλισμένος/η: Με πλέγματα προστασίας ψυγείου
Το πλέγμα προστασίας ψυγείου της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad
Ελαφριοί και σπορ: Σφυρήλατοι τροχοί Enduro
Οι σφυρήλατοι τροχοί Enduro της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad
Ακόμα πιο στιβαρός: Ο μοχλός χειρόφρενου
Ο μοχλός χειρόφρενου της R 1300 GS Trophy της BMW Motorrad

Ανταποκρίνεσαι σε κάθε πρόκληση

Ανταποκρίνεσαι σε κάθε πρόκληση

Κάθε εμπόδιο ένας λόγος να χαρείς. Το προαιρετικό πακέτο Enduro Pro σε εξοπλίζει με όλα όσα χρειάζεσαι για μια σπουδαία εμπειρία εκτός δρόμου. Η προστασία έναντι εκτοξευόμενου νερού στον πίσω τροχό του βασικού εξοπλισμού μειώνει επιπλέον την αυτορρύπανση με εντυπωσιακό τρόπο: Ο αεραγωγός που δημιουργείται στη διάρκεια της διαδρομής εξασφαλίζει απαγωγή των σωματιδίων ρύπανσης. Οι λαβές συγκράτησης Sport, η ζελατίνα Sport και το μαρσπιέ συνεπιβάτη Sport ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό GS Trophy.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διατήρησε διαρκώς τον έλεγχο

Διατήρησε διαρκώς τον έλεγχο

Εκτός δρόμου δεν μπορείς να προβλέπεις τι έρχεται. Αλλά έχεις τον πλήρη έλεγχο της μοτοσικλέτας σου – και παραμένεις κυρίαρχος/η κάθε κατάστασης. Αυτό οφείλεται μεταξύ άλλων στη συμπυκνωμένη μάζα οχήματος σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος οχήματος. Ο εύκολος χειρισμός και η βέλτιστη ελευθερία κινήσεων οφείλεται και στην επίπεδη ράμπα ρεζερβουάρ και το κοντό πίσω μέρος. Η εντυπωσιακή ευστάθεια οδήγησης προέρχεται μεταξύ άλλων από το μοναδικό BMW EVO-Telelever. Και, για τη μεγάλη ποικιλία εργονομίας φροντίζει μεταξύ άλλων η σχεδιαστική διαίρεση της σέλας. Όλα είναι σωστά, όλα μπορούν να γίνουν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχεία για τους λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου

107
kW (145 PS) στις 7.750 σ.α.λ.
149
Nm μέγιστη ροπή στις 6.500 σ.α.λ.
1.300
ccm κυβισμός
20
mm περισσότερη διαδρομή ελατηρίου με την προαιρετική σπορ ανάρτηση
Αερόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Απλά ακολούθησε το ένστικτό σου

Όταν έχεις το σωστό κινητήριο σύστημα, μπορείς να πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στόχο. Ο Boxer απόδοσης 145 PS παρέχει όλα όσα επιθυμείς. Θα εκτιμήσεις την αρχοντιά και την ελεγξιμότητα του κινητήρα ειδικά εκτός δρόμου. Η τεχνολογία ShiftCam εξασφαλίζει ευχάριστη ποιότητα και ομαλότητα λειτουργίας ακόμα και στη χαμηλή περιοχή αριθμού στροφών. Με κυβισμό 1.300 ccm δεν μπορεί να σε φτάσει κανένας, ειδικά σε δύσβατο τερέν. Εμπιστεύσου τη γεμάτη ισχύ, τον μέγιστο έλεγχο και τη μοναδική ελεγξιμότητα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έτσι θα είναι η επόμενή σου περιπέτεια

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. 

Μάθε περισσότερα

Σχεδίαση για τους λάτρεις της περιπέτειας

Έτοιμος/η για το χώμα

Έτοιμη, όταν είσαι κι εσύ. Ως παραλλαγή GS Trophy, η μοτοσικλέτα σου είναι ήδη οπτικά προετοιμασμένη για τη φιλόδοξη εκτός δρόμου χρήση. Τα τυπικά χρώματα και οι εκφραστικές ταινίες υπογραμμίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα.

GS Trophy

Σε Racing Blue metallic με ερυθρόλευκες ταινίες, τις εκφραστικές επιγραφές και το λευκό, μεταλλικό ματ επιστρωμένο πίσω πλαίσιο, αυτή η GS φέρνει στο προσκήνιο την επιθυμία για σπορ χρήση εκτός δρόμου.  Οι στιβαροί τροχοί με σταυρωτές ακτίνες διαθέτουν μαύρες ή προαιρετικά χρυσαφί ζάντες. 

Έχε θάρρος 

Διεύρυνε τα όρια της άνεσής σου. Η επίπεδη ράμπα ρεζερβουάρ και το κοντό πίσω μέρος εξασφαλίζουν μέγιστη ελευθερία κινήσεων για σένα. Τα προαιρετικά διαθέσιμα, μεγάλα προστατευτικά πλαισίου παρέχουν προστασία, ακόμη και σε φιλόδοξη χρήση μποτών. Η ψηλή σέλα οδηγού με ύψος σέλας 870 mm παρέχει σε συνδυασμό με τη σέλα συνεπιβάτη Sport την εμφάνιση και την εργονομία μιας σέλας Rallye και σε συνδυασμό με την επένδυση σέλας που φθάνει στο κάλυμμα ρεζερβουάρ δημιουργεί μια ιδανικά πρακτική ενότητα. Η σχεδιαστική διαίρεση της σέλας κάνει εφικτή μια μεγάλη ποικιλία στην εργονομία χάρη στην ενσωματωμένη ρύθμιση κλίσης σέλας οδηγού.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για αυξημένες απαιτήσεις  

Θέλεις ψηλότερα; Μην περιμένεις. Εξατομίκευσε την GS Trophy με τον πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό και το γνήσιο πρόγραμμα αξεσουάρ BMW Motorrad απολύτως σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Ή επίλεξε αυτόν τον προεξοπλισμένο πρωταθλητή εκτός δρόμου με όλα όσα πραγματικά χρειάζεσαι.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανοίγει τους δρόμους

Με αυτή την πρόταση εξοπλισμού είσαι έτοιμος/η για το προσωπικό σου GS Trophy. Εφόσον το επιθυμείς, κάθε διαδρομή γίνεται εμφανώς πιο δυναμική, ασφαλής και άνετη με το πακέτο δυναμικής οδήγησης, την ημιενεργή ανάρτηση DSA και τα προγράμματα οδήγησης Pro. Τα πολυπληθή εξαρτήματα εκτός δρόμου σε καθιστούν ανίκητο/η σε κάθε τερέν. Ανακάλυψε τους εξοπλισμούς αναλυτικά ή διαμόρφωσε τη δική σου παραλλαγή

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Με το πακέτο δυναμικής οδήγησης εξαντλείς απολύτως τις σπορ δυνατότητες. Χάρη στον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro και τα προγράμματα οδήγησης Pro, κάθε έξοδος μετατρέπεται σε ένα highlight της δυναμικής της οδήγησης με εξατομικευμένες δυνατότητες ρύθμισης. Τα σπορ φρένα και η ηλεκτρονική ανάρτηση DSA εξασφαλίζουν βέλτιστη ελεγξιμότητα και ασφάλεια.

Εξαρτήματα εκτός δρόμου

Πακέτο Enduro Pro 

Το πακέτο Enduro Pro περιλαμβάνει πολυπληθή εξαρτήματα που προετοιμάζουν την GS με συνέπεια για την εκτός δρόμου χρήση. Η μπάρα προστασίας κινητήρα, η ποδιά προστασίας και το προστατευτικό πλαισίου προλαμβάνουν ζημιές. Εξαρτήματα όπως η αύξηση ύψους τιμονιού, ο ρυθμιζόμενος λεβιές αλλαγής ταχυτήτων και μοχλός φρένου ή τα ρυθμιζόμενα στο ύψος μαρσπιέ οδηγού διευκολύνουν τον χειρισμό σε δύσβατα τερέν.

Επέκταση χουφτών προστασίας

Η επέκταση χουφτών προστασίας βελτιώνει την προστασία των χεριών και των βραχιόνων από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Η διαδρομή δεν γίνεται έτσι απλά πιο άνετη, αλλά και ασφαλέστερη χάρη στους λιγότερο ενοχλητικούς παράγοντες.

Ελαστικά offroad

Τα ελαστικά χρήσης εκτός δρόμου είναι η σωστή επιλογή για τη φιλόδοξη χρήση εκτός δρόμου. Τα χωμάτινα ελαστικά με χονδρικό πέλμα επιτρέπουν μια εντυπωσιακή εμπειρία εκτός δρόμου κυρίως σε συνδυασμό με το προαιρετικό πρόγραμμα οδήγησης Enduro Pro. Έτσι η μοτοσικλέτα διαχειρίζεται με ασφάλεια ακόμα και απαιτητικά τερέν.

Σφυρήλατοι τροχοί Enduro

Οι σφυρήλατοι τροχοί Enduro είναι ιδιαίτερα ελαφριοί και παρέχουν υψηλότερη καταλληλότητα για χρήση εκτός δρόμου σε σύγκριση με τους τροχούς του βασικού εξοπλισμού. Διακρίνονται για ένα πλεονέκτημα βάρους 1,8 kg και παρέχουν μια σπορ εικόνα εμφάνισης. Οι τροχοί αρχικά χυτεύονται και στη συνέχεια σφυρηλατούνται. Την υψηλής ποιότητας επιφάνεια διακοσμεί ένα BMW Motorrad Branding.

Ζελατίνα Sport χαμηλή

Η χαμηλή ζελατίνα ενισχύει τη σπορ εμφάνιση Enduro και δημιουργεί ελεύθερη ορατότητα. Ταυτόχρονα βελτιώνει την αεροδυναμική αποδοτικότητα.

Πλάκα αποσκευών

Στην πλάκα αποσκευών από ανθεκτικό στα χτυπήματα πλάκα αποσκευών μπορούν να προσδένονται με ασφάλεια αποσκευές. Η πλάκα χρησιμοποιεί το σημείο σύνδεσης της σέλας συνεπιβάτη και μπορεί να στερεώνεται εύκολα. Σε συνδυασμό με τις βαλίτσες vario δημιουργείται έτσι μια πλατιά, επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης. Το επιτρεπόμενο φορτίο είναι 5 kg, σε πλευρικά στερεωμένες αποσκευές μπορούν να φορτώνονται 20 kg.

Headlight Pro

Το Headlight Pro εντυπωσιάζει με τη βελτιωμένη ορατότητα και μια γοητευτική εικόνα εμφάνισης. Τα φώτα διασταύρωσης, τα φώτα πορείας και ο στρεφόμενος φωτισμός είναι διαμορφωμένα σε τεχνολογία LED Matrix. Διατίθενται σύγχρονες λειτουργίες φωτισμού. Έτσι το οδόστρωμα μπορεί να φωτίζεται βέλτιστα σύμφωνα με τις συνθήκες οδήγησης.

Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης

Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης. Τότε μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.

 

Teleservice 
Με τις Teleservices, η μοτοσικλέτα επικοινωνεί με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μέσω μιας τοποθετημένης κάρτας SIM. Αυτό διασφαλίζει μεταξύ άλλων τη λειτουργικότητα της έξυπνης κλήσης έκτακτης ανάγκης. Εξάλλου, η άμεση επικοινωνία με την BMW εξασφαλίζει άνετες λειτουργίες σέρβις

Ψηλή σέλα οδηγού άνεσης

Στη σέλα οδηγού άνεσης ταξιδεύουν ιδιαίτερα οι υψηλόσωμοι οδηγοί άνετα ακόμη και σε μεγαλύτερες διαδρομές. Στις εκτός δρόμου διαδρομές, η ψηλότερη σέλα μπορεί να βελτιώνει την ευστάθεια. Η ρύθμιση κλίσης σέλας υποστηρίζει επιπλέον μια βέλτιστη θέση καθίσματος στη σέλα.

Προεγκατάσταση συσκευής πλοήγησης και ConnectedRide Navigator

ConnectedRide Navigator 

Με τη συσκευή BMW ConnectedRide Navigator έχετε πάντοτε μαζί σας όλα τα ταξίδια και τους σχεδιασμούς. Με το BMW ID μπορείτε να συγχρονίζετε τις προγραμματισμένες διαδρομές και τις καταγραφές με την εφαρμογή BMW Motorrad App. Η μεγάλη οθόνη αφής 5,5 ιντσών είναι ευδιάκριτη ακόμη και σε απευθείας έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο χειρισμός πραγματοποιείται διαισθητικά με το χειριστήριο Multicontroller. 

Η προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης με βάση και Mount Cradle για στερέωση στο τιμόνι, επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση του BMW Navigator, μέσα στο οπτικό πεδίο του αναβάτη. 

Εξοπλισμός για όλες τις απαιτήσεις

Περισσότερα Highlights για σένα

spinner