Έτοιμη για την πίστα

Τελειότητα πριν και σε κάθε αγώνα

Μια συνεχής αλλαγή ανάμεσα στα πιτ και την πίστα  – ξανά και ξανά: Το κυνήγι για τον καλύτερο χρόνο είναι δουλειά χιλιοστών και όχι μόνο στην αγωνιστική πίστα. Το σταντ εργασιών Sport και η μοκέτα μοτοσικλέτας M αποτελούν τον ιδανικό εξοπλισμό για εργασίες στη μοτοσικλέτα. Και οι θερμαντήρες ελαστικών φροντίζουν εν τω μεταξύ ώστε από τον πρώτο γύρο εκμάθησης να υπάρχει ένα τέλειο επίπεδο πρόσφυσης. Η επένδυση σέλας Carbon παρέχει μέσω προσαρμογέα τη δυνατότητα στερέωσης μιας κάμερας Action ή άλλων αξεσουάρ, όπως το GPS-Mouse του καταγραφέα δεδομένων, ώστε να μπορεί η οδήγηση να αναλύεται και από επαγγελματίες. Το κιτ M Cover και τα προστατευτικά αξόνων M είναι απαραίτητα για την αγωνιστική πίστα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Σταντ εργασιών Sport και υποδοχές σταντ εργασιών M

Με τις υποδοχές σταντ εργασιών Sport, η μοτοσικλέτα μπορεί να στηριχθεί εύκολα στον μπροστινό και πίσω τροχό χάρη στους διπλούς τροχούς. Είναι εξαιρετικά σταθερό και έχει μεγαλύτερο πάχος υλικού από τα συνηθισμένα σταντ εργασιών. Οι υποδοχές σταντ εργασιών Μ διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την εργασία. Οι προσαρμογείς σύνδεσης υψηλής ποιότητας συναρμολογούνται στο πίσω μέρος του ψαλιδιού και μπορούν να παραμείνουν στη μοτοσικλέτα κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Μοκέτα μοτοσικλέτας Μ

Ένα ιδιαίτερο σημείο για τη δική σου μοτοσικλέτα: Η μοκέτα μοτοσικλέτας Μ δεν εντυπωσιάζει μόνο με την ελκυστική σχεδίαση, αλλά προστατεύει το δάπεδο αποτελεσματικά κατά τις εργασίες σέρβις. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η αντιολισθητική και πυρίμαχη σύνθεση υλικών. Το πρακτικό υπόστρωμα έχει διαστάσεις 250 x 105 cm.

Θερμαντήρες ελαστικών M

Οι θερμαντήρες ελαστικών M θερμαίνουν τόσο τα σπορ ελαστικά δρόμου όσο και τα ελαστικά σλικ εντός 45 λεπτών, σε θερμοκρασία λειτουργίας 90° C. Αυτό παρέχει το σωστό επίπεδο πρόσφυσης από την έξοδο των pit, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερο ρυθμό στον πρώτο γύρο προπόνησης ή αγώνα.

Επένδυση σέλας M Carbon

Με την επένδυση σέλας M Carbon μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια ένας προσαρμογέας κάμερας ή άλλα αξεσουάρ, όπως το GPS-Mouse του καταγραφέα δεδομένων, χάρη στην εσοχή. Το υψηλής ποιότητας εξάρτημα από ανθρακονήματα αντικαθιστά τη βασική πλαστική επένδυση σέλας και χάρη στην ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία γυαλιστερή βαφή διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κιτ M Cover*

Απλώς ξεβιδώστε τους καθρέφτες και τη βάση πινακίδας κυκλοφορίας και τοποθετήστε στη θέση τους τα καλύμματα από το κιτ M Cover. Τώρα είστε έτοιμοι για την πίστα.


*Race Only. Μόνο για χρήση σε πίστες αγώνων. Χωρίς έγκριση για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Προστατευτικά αξόνων M

Τα προστατευτικά αξόνων M από πλαστικό υψηλής αντοχής στην τριβή προστατεύουν αξιόπιστα το πιρούνι και το ψαλίδι από γρατζουνιές σε περίπτωση πτώσης και ανατροπής.

Συνεχής αναβάθμιση

Περισσότερα εξαρτήματα M Carbon ή περισσότερα τορνευμένα εξαρτήματα M; Κανένα πρόβλημα. Στο πλούσιο πρόγραμμα αξεσουάρ θα βρεις τον τέλειο εξοπλισμό για τη δική σου M RR.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner