Ο κυνηγός των στροφών

Η επόμενη στροφή είναι πάντα η ομορφότερη.

Είσαι έτοιμος; Έτοιμος να πατήσεις το γκάζι; Ο παλμός ακολουθεί τους ρυθμούς του στροφόμετρου; Τότε αυτή να είναι η δική σου μοτοσυκλέτα. Με την πολύ ψηλή σέλα, την καρίνα κινητήρα και τα φρεζαρισμένα εξαρτήματα μπορείς να κινείσαι με άκρως δυναμικό τρόπο. Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro, την υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro και την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση Dynamic ESA μπορείς να απολαύσεις στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα και του πλαισίου. Με τον Προσαρμοζόμενο Προβολέα είσαι άρτια προετοιμασμένος για την επόμενη στροφή. Διότι αυτή θα έρθει σίγουρα, όπως κι η επόμενη, κι επόμενη…

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dynamic ESA

Το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση του γονάτου ανάρτησης ανάλογα με τις συνθήκες της πορείας. Ενώ οδηγείς, μπορείς να επιλέγεις διάφορες ρυθμίσεις των αμορτισέρ, ενώ μπορείς να θέσεις σε στάση την προένταση ελατηρίου, με το πάτημα ενός διακόπτη. 

Πολύ ψηλή σέλα

Η πολύ ψηλή σέλα έχει, σε σχέση με τη σέλα του βασικού εξοπλισμού, 50 mm μεγαλύτερο ύψος, φτάνοντας τα 865 mm. Έτσι, και οι μεγαλόσωμοι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν μία άνετη θέση οδήγησης, με ξεκούραστη γωνία των γονάτων.

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Με τις λειτουργίες οδήγησης Pro μπορείς να προσαρμόζεις τη μοτοσυκλέτα με μεγαλύτερη ακρίβεια στις συνθήκες οδήγησης και χρήσης. Εκτός από την απόκριση γκαζιού, από τις λειτουργίες ROAD, RAIN και DYNAMIC μπορείς να προσαρμόσεις και τη συμπεριφορά λειτουργίας του ABS Pro και του DTC, καθώς και τις ρυθμίσεις πρόσθετων συστημάτων και λειτουργιών, όπως το Dynamic ESA, το σύστημα ελέγχου ταχύτητας και το RDC. 

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro

Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει το ανέβασμα και κατέβασμα των σχέσεων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη και γκαζιού, σε όλο σχεδόν το φάσμα στροφών και φορτίου. Το σύστημα υποβοήθησης φροντίζει για αισθητά μειωμένους χρόνους αλλαγής, ξεκουράζει το χέρι του συμπλέκτη και εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση και δυναμική. 

Headlight Pro

Με το Headlight Pro, ο προβολέας διαθέτει ένα εμβληματικό στοιχείο φωτισμού που λειτουργεί ως φως θέσης και ως φως ημέρας. Σε συνδυασμό με τον Προσαρμοζόμενο προβολέα, βελτιώνεται η ορατότητα και αυξάνεται η ασφάλεια. 

Σπορ σχεδιαστικά στοιχεία

Τόνισε τον χαρακτήρα της F 900 R με τα φρεζαρισμένα εξαρτήματα, όπως είναι για παράδειγμα μανέτες, ποδωστήρια και καθρέπτες, αλλά και με στοιχεία εξοπλισμού, όπως είναι η καρίνα κινητήρα και το κάλυμμα θέσης του συνεπιβάτη.

Ο κυνηγός της μεγαλούπολης

Η πόλη δεν κοιμάται ποτέ.

Να βλέπεις και να φαίνεσαι: Κάνε μια γρήγορη βόλτα στην πόλη, ρίξε μια ματιά στην αγαπημένη σου καφετέρια και άφησε πίσω σου την πυκνή κυκλοφορία σε ώρες αιχμής. Το Keyless Ride, το RDC, τα θερμαινόμενα γκριπ και το topcase κάνουν ευκολότερη τη ζωή στη ζούγκλα της πόλης. Για να μπορείς να επικεντρώνεσαι στις όμορφες πλευρές της πόλης. 

Εάν σκέφτεσαι ήδη την επόμενη εκκίνηση στο φανάρι, τότε αυτή η μοτοσυκλέτα είναι για σένα η ιδανική επιλογή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης. Τότε μεταδίδεται η θέση της μοτοσυκλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.

Έλεγχος πίεσης ελαστικών RDC

Ο Έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) δείχνει την πίεση του αέρα στα ελαστικά και ενημερώνει έγκαιρα τον αναβάτη σε περίπτωση απώλειας πίεσης. Οι τιμές εμφανίζονται στην οθόνη του cockpit. Μια κίτρινη πληροφοριακή λυχνία και μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζουν αυτόματα την σχετική απόκλιση από τις ονομαστικές τιμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης. 

Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα ή στην τσέπη. Το σύστημα χωρίς κλειδί είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέτει τη μοτοσυκλέτα σε λειτουργία μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ. Το σύνθημα είναι: απλώς ανέβα και ξεκίνα! 

Θερμαινόμενα γκριπ

Όχι πια κρύα χέρια: γι’ αυτό φροντίζουν οι ηλεκτρικά θερμαινόμενες χειρολαβές με ρύθμιση πολλαπλών επιπέδων. Αυξάνουν την άνεση και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς τα ζεστά χέρια και η καλύτερη αίσθηση των δακτύλων αποτελούν εχέγγυα βελτιωμένου ελέγχου της μοτοσυκλέτας. Ο χειρισμός της θέρμανσης των χειρολαβών γίνεται εύκολα από έναν διακόπτη στο τιμόνι. 

Χούφτες προστασίας

Η χούφτα προστασίας δηλώνει ξεκάθαρα τον ασυμβίβαστο σπορ χαρακτήρα. Η κυρτή μπάρα από αλουμίνιο και πλαστικό προστατεύει τη μανέτα φρένου στο τιμόνι και αποτρέπει το ακούσιο πάτημα σε περίπτωση επαφής με άλλο όχημα ή την πρόκληση ζημιών σε περίπτωση πτώσης της μοτοσυκλέτας.

Σχάρα αποσκευών με topcase 30 l

Στη στιβαρή σχάρα αποσκευών από ηλεκτροστατικά βαμμένο χυτό αλουμίνιο μπορεί να στερεωθεί εύκολα και με ασφάλεια ένα topcase ή άλλες αποσκευές. Η σχάρα αποσκευών απορροφά τους κραδασμούς όταν στερεώνεται επάνω στη μοτοσυκλέτα και βελτιώνει την οδική συμπεριφορά με τοποθετημένο το topcase, ειδικά στις υψηλές ταχύτητες κίνησης

Ο κυνηγός των χιλιομέτρων

Μερικά χιλιόμετρα ακόμα.

Βγες έξω. Ανέβα στη μοτοσυκλέτα και κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, χάρη στην προστασία που σου προσφέρει το παρμπρίζ. Ο κόσμος είναι γεμάτος στιγμές που περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Στη μοτοσυκλέτα μπορείς να φορτώσεις όλα όσα χρειάζεσαι για το διήμερο. Με αυτήν την μοτοσυκλέτα θα είσαι άρτια εξοπλισμένος και για τις σύντομες εξορμήσεις, χάρη στη σέλα Comfort, την προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης και το κεντρικό σταντ. Πάντα μαζί σου: η καλή διάθεση #NeverStopChallenging

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κεντρικό σταντ

Το στιβαρό κεντρικό σταντ φροντίζει για την ασφαλή στήριξη της μοτοσυκλέτας, ακόμα και σε κεκλιμένες επιφάνειες, και διευκολύνει τις εργασίες περιποίησης, συντήρησης ή τοποθέτησης των βαλιτσών και του topcase. Επιπλέον, η στήριξη της μοτοσυκλέτας στο κεντρικό σταντ αποφορτίζει τα ελαστικά και τα ελατήρια της ανάρτησης. Με το κεντρικό σταντ, η σταθμευμένη μοτοσυκλέτα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. 

Βάση βαλιτσών και softbags

Στις βάσεις βαλιτσών μπορείς να στερεώσεις εύκολα και με ασφάλεια τις softbags. Οι διακριτικές βάσεις δεν ενοχλούν οπτικά, όταν δεν έχουν τοποθετηθεί βαλίτσες. 

Σέλα Comfort

Η σέλα Comfort με το πρόσθετο υλικό επένδυσης βελτιώνει την άνεση και επιτρέπει ακόμα και στους μεγαλόσωμους αναβάτες να καλύπτουν ξεκούραστα πολλά χιλιόμετρα. Το ύψος της σέλας είναι μεγαλύτερο, σε σχέση με τη σέλα του βασικού εξοπλισμού. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις ξεκούραστα και αναπαυτικά τις μεγάλες ημερήσιες διαδρομές.

Ζελατίνα (ψηλή)

Η ζελατίνα με αντιχαρακτική επίστρωση είναι ψηλότερη και φαρδύτερη από αυτή της βασικής έκδοσης και προσφέρει καλύτερη προστασία από τον αέρα και τη βροχή, αλλά και μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια. Ειδικά στη γρήγορη οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, το ψηλό παρμπρίζ  προστατεύει το επάνω μέρος του σώματος και φροντίζει για πολλά ξεκούραστα χιλιόμετρα. 

Προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης

Η προεγκατάσταση συστήματος πλοήγησης με βάση και Mount Cradle για στερέωση στο τιμόνι, επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση του BMW Navigator, μέσα στο οπτικό πεδίο του αναβάτη. Ο χειρισμός του συστήματος πλοήγησης και των λειτουργιών συνδεσιμότητα πραγματοποιείται από το πολυχειριστήριο Multi-Controller του τιμονιού.

Σύστημα ελέγχου ταχύτητας

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα 30 km/h και διατηρεί σταθερή την ταχύτητα πορείας. Έτσι μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις μεγάλες ευθείες του αυτοκινητόδρομου. Η λειτουργία απενεργοποιείται κατά την πέδηση και η επιλεγμένη ταχύτητα ενεργοποιείται εκ νέου μετά το πάτημα του κουμπιού επαναφοράς. 

Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad

Κάνε τη δική σου F 900 R μοναδική. Εδώ θα βρεις τα πάντα για να διαμορφώσεις την πραγματικά δική σου F 900 R. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατέβασε τον κατάλογο των αξεσουάρ

Original BMW Motorrad Accessories Catalogue 2020
PDF   |   2.96 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Διαμορφωτής

Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι τύπος αναβάτη είσαι. Κανείς δεν το κατανοεί καλύτερα από εμάς. Διαμόρφωσε εδώ τη δική σου F 900 R.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner