Για την αγωνιστική πίστα

Έτοιμη για κάθε πρόκληση

Μια αληθινή M: Τη θέληση για νίκη την έχει στον βασικό εξοπλισμό. Με πρόσθετους εξοπλισμούς, όπως το κιτ καλυμμάτων M, το σπορ σταντ, τις κουβέρτες ελαστικών M Performance ή τη μοκέτα μοτοσυκλέτας Μ, μπορείς να την προετοιμάσεις κατάλληλα για τις πίστες αγώνων - και να σιγουρευτείς ότι θα κερδίσεις.

Θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι ορισμένα εξαρτήματα δεν είναι εγκεκριμένα για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν μόνο στην αγωνιστική πίστα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Σπορ σταντ με υποδοχές σταντ M

Με τα σπορ σταντ μπορείς να στηρίξεις τη μοτοσικλέτα σου στον μπροστινό και τον πίσω τροχό χάρη στους διπλούς κυλίνδρους. Είναι εξαιρετικά σταθερό και έχει μεγαλύτερο πάχος υλικού από τα συνηθισμένα σταντ συναρμολόγησης. Οι υποδοχές σταντ συναρμολόγησης Μ διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την εργασία. Οι προσαρμογείς σύνδεσης υψηλής ποιότητας συναρμολογούνται στο πίσω μέρος του ψαλιδιού και μπορούν να παραμείνουν στη μοτοσικλέτα κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Μοκέτα μοτοσικλέτας Μ

Ένα ιδιαίτερο σημείο για τη δική σου μοτοσικλέτα: Η μοκέτα μοτοσικλέτας Μ δεν κερδίζει τις εντυπώσεις μόνο με την ελκυστική της σχεδίαση αλλά προστατεύει επίσης αξιόπιστα το δάπεδο κατά τη διάρκεια των εργασιών σέρβις. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι η αντιολισθητική και πυρίμαχη σύνθεση υλικών. Το πρακτικό υπόστρωμα έχει διαστάσεις 250 x 105 cm.

Σετ κουβέρτας ελαστικών M

Οι κουβέρτες ελαστικών M θερμαίνουν τόσο τα σπορ ελαστικά δρόμου όσο και τα ελαστικά σλικ εντός 45 λεπτών, σε θερμοκρασία λειτουργίας 90° C. Αυτό παρέχει το κατάλληλο επίπεδο πρόσφυσης από την έξοδο των pit, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερο ρυθμό στον πρώτο γύρο προπόνησης ή αγώνα.

Κιτ καλύμματος M*

Απλώς αφαιρέστε τους καθρέφτες και τη βάση πινακίδας κυκλοφορίας και τοποθετήστε στη θέση τους τα καλύμματα από το κιτ καλύμματος M. Τώρα είστε έτοιμοι για την πίστα.

*Race Only. Μόνο για χρήση σε πίστες αγώνων. Χωρίς έγκριση για χρήση στο δημόσιο οδικό δίκτυο.

Τέλεια μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια

Στον επαρχιακό δρόμο ή στην αγωνιστική πίστα, μια διαδρομή μόνος ή με παρέα: Στο πλούσιο πρόγραμμα αξεσουάρ μπορείς να βρεις τον ιδανικό εξοπλισμό για την οδηγική σου εμπειρία με τη δική σου M R.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner