Τώρα η απόκτηση της μοτοσικλέτας BMW των ονείρων σου γίνεται εύκολη υπόθεση με τα προγράμματα χρηματοδότησης, ασφάλισης και επέκτασης εγγύησης της BMW Financial Services. 

Απόκτησε την BMW M 1000 RR μοτοσικλέτα των ονείρων σου! Ένα όχημα με οδηγική άνεση και ασφάλεια! Τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Η BMW Financial Services έχει σχεδιάσει τo προγράμμα χρηματοδότησης BMW ALL IN RIDE, με προνομιακούς όρους για να ζείς την εμπειρία οδήγησης της BMW Motorrad χωρίς περιορισμούς.

 

Το BMW EASY2RIDE σου προσφέρει:

_Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 6,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975)

_Προκαταβολή 10% - 50%

_Διάρκεια 12-60 μήνες

_Σταθερές ισόποσες μηνιαίες δόσεις για όλη την διάρκεια του δανείου

_Προστασία Δανείου / Δόσεων

_Ασφάλιση μηχανής Allianz με τα προγράμματα και Top ή Maxi Cover (για όλη την διάρκεια χρηματοδότησης)

Μηνιαία δόση €539 με το πρόγραμμα BMW EASY2RIDE για το όχημα BMW M 1000 RR, με αξία οχήματος €34.400, προκαταβολή €17.100. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,9% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, άτοκη χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €5.341, άτοκη προστασία δανείου €348, έξοδα φακέλου €150, συνολικό ποσό πίστωσης €22.988,52  , ΣΕΠΠΕ 6,35%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €43.086,96 .

Η BMW M 1000 RR

Racing like no other

Η θέληση για επιδόσεις είναι η κινητήρια δύναμή σου. Το πάθος σε κυριεύει και σε παρακινεί. Το κυνήγι για το κάτι παραπάνω καθορίζει κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου: αυθεντικός μηχανοκίνητος αθλητισμός. Υψηλές επιδόσεις, υλικά προηγμένης τεχνολογίας, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και μοναδικότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: Η M RR είναι το πρώτο μοντέλο M της BMW Motorrad. Τα γονίδιά της προέρχονται απευθείας από τους επαγγελματικούς αγώνες. Ως M RR και M RR με πακέτο M Competition προσφέρει καθαρόαιμη αγωνιστική τεχνολογία για κορυφαίες επιδόσεις στους αγώνες, αλλά και για τους τελειομανείς που αναζητούν εκρήξεις αδρεναλίνης. Διότι το #NeverStopChallenging είναι κάτι παραπάνω από μια υπόσχεση. Είναι μία δέσμευση. 

Αντίσταση; Ακαταμάχητη

Βλέπουμε την M RR μπροστά από μία τουρμπίνα σε περιστροφή, με ακτίνες του ήλιου.

Τα σημαντικότερα σημεία σε συνδυασμό

Τορνευμένα εξαρτήματα M και εξαρτήματα M Carbon
Βλέπουμε τα τορνευμένα εξαρτήματα M και τα εξαρτήματα M Carbon της M RR στην περιοχή των ποδωστηρίων.
Σύστημα πέδησης M
Βλέπουμε τα φρένα M της M RR με μπλε δαγκάνα φρένων.
M Winglet και ψηλή ζελατίνα
Βλέπουμε τα M Winglet στο πλάι της M RR.
Η σχεδίαση – ξεκάθαρα BMW M
Βλέπουμε τον ασύμμετρο χρωματισμό της M RR με τα βασικά χρώματα, ανοικτό μπλε, σκούρο μπλε και κόκκινο.
Τροχοί M Carbon
Βλέπουμε τον πίσω τροχό Carbon της M RR σε λεπτομέρεια.
Κινούμενο γραφικό έναρξης με λογότυπο M
Βλέπουμε το κινούμενο γραφικό έναρξης με λογότυπο M στο cockpit της M RR.
Σύστημα εξάτμισης κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από τιτάνιο
Βλέπουμε το σύστημα εξάτμισης της M RR που κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου από τιτάνιο.
Απόλυτες επιδόσεις: ο κινητήρας
Βλέπουμε τον κινητήρα της M RR.
«

Σχεδόν παράδοξο: κυνηγάς τον χρόνο παρόλο που απολαμβάνεις μαζί της κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου.  

 »

Tom Sykes

Αναβάτης BMW Motorrad WorldSBK

Born on the Racetrack

306
km/h τελική ταχύτητα
156
kW (212 PS) στις 14.500 σ.α.λ.
315
km/h τελική ταχύτητα (τουλάχ.) στην αγωνιστική έκδοση
3,1
δευτερόλεπτα επιτάχυνση από 0-100 km/h
Υδρόψυκτος/ελαιόψυκτος τετράχρονος τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας

Από καθαρή θέληση για νίκη

Ο κινητήρας της M RR έχει εξελιχθεί στους αγώνες και έχει τελειοποιηθεί για τον δρόμο. Αυξήσαμε την ιπποδύναμη του τετρακύλινδρου σε σειρά κινητήρα της RR: Για μεγαλύτερη ροπή στις μεσαίες στροφές. Επίσης, αυξήσαμε το όριο στροφών κατά 500 σ.α.λ. στις 15.100 σ.α.λ. Οι μπιέλες από τιτάνιο είναι ελαφρύτερες, τα ζύγωθρα είναι κατά 1,5 mm πιο στενά, το μήκος της χοάνης Airbox μειώθηκε για καλύτερη αλλαγή φορτίου: Εργασία ακριβείας για κάθε χιλιοστό δευτερολέπτου. Χρησιμοποιούνται σφυρήλατα έμβολα με 2 ελατήρια και εγκάρσια νεύρωση και κυλινδροκεφαλές με νέα γεωμετρία αυλών και ενισχυμένες βάσεις εδράνων. Το συνολικό αποτέλεσμα: μεγαλύτερη δυναμική και μειωμένη αδράνεια. Για να επιτευχθεί μια μικρότερη σχέση μετάδοσης, το γρανάζι αλυσίδας απέκτησε ένα επιπλέον δόντι, ενώ αυξήθηκε το μήκος αλυσίδας και το μεταξόνιο. Ο συμπλέκτης με λειτουργία anti-hopping λειτουργεί χωρίς αυτοϋποβοήθηση - η ιδανική λύση για τέλεια εκκίνηση στους αγώνες. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συγκλονίζει τις αισθήσεις – και την άσφαλτο

Έτοιμη για όλα – χωρίς συμβιβασμούς

Βλέπουμε τα Winglet της M RR.

Φροντίζουν για μεγαλύτερη πίεση: τα M Winglet

Ακόμα και η πίεση μπορεί να καθορίσει τη νίκη ή την ήττα. Τα M Winglet από ανθρακονήματα δημιουργούν αρνητική άντωση 16,3 kg. Σε συνδυασμό με την ψηλή ζελατίνα μπορείς να απολαύσεις περισσότερο τη συγκλονιστική δύναμη πρόωσης. Πριν από τη στροφή, μέσα στη στροφή και κατά την επιτάχυνση στην έξοδο. Ο μπροστινός τροχός στοχεύει ακριβώς στην κορυφή και το πιρούνι διατηρεί την επαφή με την άσφαλτο. Έτσι, το DTC δεν χρειάζεται να επεμβαίνει συχνά. Εσύ μπορείς να φυλάξεις το wheelie για τη γραμμή τερματισμού. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαισθητική, ξεκάθαρη, άμεση, ειλικρινής – έτσι πρέπει να είναι η ανατροφοδότηση

Διαισθητική, ξεκάθαρη, άμεση, ειλικρινής – έτσι πρέπει να είναι η ανατροφοδότηση

Μόνο αυτό που νιώθεις θα σε πάει παρακάτω. Το πλαίσιο και η γεωμετρία της M RR έχουν προσαρμοστεί ειδικά για την αγωνιστική πίστα. Για καλύτερες επιδόσεις στην πίστα και τα πιτ. Με την οδική συμπεριφορά και την εξισορρόπηση της κλίσης κατά το φρενάρισμα και την εκκίνηση έχεις καλύτερη αίσθηση του μπροστινού και του πίσω τροχού. Ακόμα και σε επαρχιακούς δρόμους. Το μακρύτερο μεταξόνιο επιτρέπει στην M RR να κάθεται καλύτερα στο οδόστρωμα. Το εύκολα ρυθμιζόμενο σημείο περιστροφής του ψαλιδιού έχει μεγαλύτερο μέγεθος και διαθέτει τώρα νέα κλιμάκωση. Ο νέος πίσω άξονας επιτρέπει τώρα την γρήγορη αλλαγή του πίσω τροχού, χάρη και στην προσαρμοσμένη δαγκάνα φρένων. Εδώ, ο διάδρομος των πιτ συναντά τη θέλησή σου για τελειότητα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ασυμβίβαστη επιτάχυνση – απλώς με την αντίθετη σειρά

Εξελίξαμε την καλύτερη δαγκάνα φρένων της αγοράς. Ένα αποτέλεσμα, τρεις λέξεις: Η καλύτερη στην κατηγορία της. Για μεγαλύτερη σταθερότητα σημείου πίεσης βελτιώσαμε το απόθεμα υγρών. Εκτός από τα υλικά τριβής του βασικού εξοπλισμού μπορείς να επιλέξεις ένα ακόμα προαιρετικά διαθέσιμο. Αυτό προέρχεται από το πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων και προορίζεται αποκλειστικά για την αγωνιστική πίστα. Με τον ειδικά προσαρμοσμένο συνδυασμό βαλβίδων/δαγκάνας εξασφαλίζεται κορυφαία σταθερότητα στην πέδηση, άριστη πληροφόρηση και ιδανική προσαρμογή στο RACE ABS. Τα φρένα M είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on.  Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Έτσι φαίνονται οι νικητές

Τρεις εκδόσεις, ένας στόχος: απόλυτες επιδόσεις

Κάθε M RR αντιπροσωπεύει την απόλυτη αφοσίωση και τη θέληση για κορυφαία απόδοση. Από τη βασική έκδοση και τον εξοπλισμό με πακέτο M Competition με φρεζαρισμένα εξαρτήματα και εξαρτήματα M Carbon μέχρι την M RR 50 Years M, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο κατά τη διάρκεια του επετειακού έτους 2022.

M RR σε Light white/M Motorsport

Γεννημένη στην αγωνιστική πίστα. Εκεί ακριβώς θα επιστρέφεις κάθε φορά με την M RR. Πάντα στην αναζήτηση της τελειότητας με την ακρίβεια χιλιοστού.

M RR με πακέτο M Competition

Εδώ η εμπειρία στους αγώνες συναντά το M GPS Laptrigger και την αυθεντική σχεδίαση. Στον δρόμο θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

M RR 50 Years M

Η M RR 50 Years M σε Sao Paulo Yellow και το έμβλημα 50 Years M ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή ενώ το πακέτο M Competition του βασικού εξοπλισμού επιδεικνύει το αγωνιστικό DNA: ξεκάθαρα Μ.

Οι κυκλικές πίστες δεν έχουν τέλος – ούτε η τελειότητα

Οι κυκλικές πίστες δεν έχουν τέλος – ούτε η τελειότητα

Μπορεί να βελτιωθεί η τελειότητα; Αποφάσισε μόνος σου: Η M RR διατίθεται στη βασική έκδοση και προαιρετικά ως M RR με πακέτο Competition. Επιπρόσθετα, σου προσφέρουμε πολλά αξεσουάρ M Performance για την εξατομικευμένη διαμόρφωση της M RR. Πολλά από τα εξαρτήματα τοποθετούνται πολύ γρήγορα, ώστε να μπορείς να μετατρέψεις μέσα σε λίγα λεπτά την M RR από την έκδοση δρόμου σε αγωνιστική μοτοσικλέτα. Και εδώ υπάρχει βελτίωση: η M RR με αξεσουάρ M Performance Race – το μόνο που μετρά είναι η πίστα αγώνων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η M RR 50 Years M

Η M RR 50 Years M

Το M αποτελεί εδώ και 50 συνώνυμο της θέλησης και του πάθους για την αγωνιστική τεχνολογία και τις επιτυχίες στους αγώνες, της τελειότητας και των κορυφαίων επιδόσεων, τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μοτοσικλέτες. Η M RR 50 Years M συνδυάζει μέσα της ακριβώς αυτό το ιστορικό, αγωνιστικό DNA: Για αυτούς που θέτουν υψηλές απαιτήσεις για επιδόσεις, μοναδικότητα και εξατομίκευση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Your perfection – your bike

Your perfection – your bike

With the M RR and the M RR with competition package we have already put together two perfectly tuned bikes for you. You want to challenge yourself and your limits even more? To further individualize the new M RR, we’re offering you a comprehensive range of optional extras and Original BMW Motorrad Accessories.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το δυνατότερο γράμμα του κόσμου

Το M είναι συνώνυμο των επιτυχιών στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και απευθύνεται σε οδηγούς που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για επιδόσεις, μοναδικότητα και εξατομικευμένο χαρακτήρα. Μάθε εδώ περισσότερα για την M RR και την οικογένεια M.

Ανακάλυψε τώρα

Επιδόσεις από απόσταση αναπνοής

spinner