Dirt Devil

Τέλεια εξοπλισμένη για την οδήγηση εκτός δρόμου

Η σχεδίαση GS Trophy και τα ελαστικά χρήσης εκτός δρόμου σηματοδοτούν τα εξής: Με αυτήν τη μοτοσικλέτα δεν θα μείνετε για πολύ ώρα στην άσφαλτο. Επόμενη έξοδος: η άγρια φύση. Μόνο εσύ και η μοτοσικλέτα σου: Στη μονή σέλα υπάρχει χώρος μόνο για τις δικές σου φιλοδοξίες. Ο ήχος του σπορ τελικού σιγαστήρα εξάτμισης από τιτάνιο σε συνοδεύει. Ο τέλειος εξοπλισμός για οδήγηση εκτός δρόμου περιλαμβάνει το πακέτο Enduro με σπορ ανάρτηση. Οι μανέτες και τα πεντάλ ρυθμίζονται ώστε όλα τα ταιριάζουν πάντοτε στο έπακρο. Το ασημί πλαϊνό σταντ Enduro και η μαύρη μπάρα προστασίας κινητήρα παρέχουν πρόσθετη προστασία. Η βάση ConnectedRide Smartphone Cradle σου παρέχει υποστήριξη ώστε να επιτυγχάνεις ακόμη και υψηλούς στόχους.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
ConnectedRide Navigator και προεγκατάσταση πλοήγησης

Με τη συσκευή BMW ConnectedRide Navigator έχετε πάντοτε μαζί σας όλα τα ταξίδια και τους σχεδιασμούς. Με το BMW ID μπορείτε να συγχρονίζετε τις προγραμματισμένες διαδρομές και τις καταγραφές με την εφαρμογή BMW Motorrad App. Η μεγάλη οθόνη αφής 5,5 ιντσών είναι ευδιάκριτη ακόμη και σε απευθείας έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο χειρισμός πραγματοποιείται διαισθητικά με το χειριστήριο Multicontroller. 

Με την εκ των υστέρων τοποθέτηση της «προεγκατάστασης συσκευών πλοήγησης» παρέχεται η δυνατότητα του εκ των υστέρων εξοπλισμού μοτοσικλετών χωρίς προεγκατάσταση πλοήγησης.

Ρυθμιζόμενες μανέτες και πεντάλ

Οι ρυθμιζόμενες μανέτες από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο υπογραμμίζουν την εξατομικευμένη και σπορ εμφάνιση. Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα πενταπλής ρύθμισης των λαβών ως προς το άνοιγμα δαχτύλων και μπορούν να προσαρμόζονται πολύ απλά και με γάντια χωρίς εργαλεία. Τα πεντάλ φρένου και ο λεβιές αλλαγής ταχυτήτων μπορούν να στερεώνονται ευέλικτα σε δύο θέσεις. Ο λεβιές αλλαγής ταχυτήτων είναι επίσης καθ’ ύψος περιστρεφόμενος.

Μαύρη μονή σέλα

Η μαύρη μονή σέλα υπογραμμίζει το σπορ χαρακτήρα της μηχανής. ταυτόχρονα λειτουργεί κατά περίπτωση ως βάση για πρόσθετες αποσκευές.

Τελικός σιγαστήρας εξάτμισης σπορ τιτανίου

Ο σπορ τελικός σιγαστήρας εξάτμισης με μανδύα τιτανίου αποδίδει έναν εντυπωσιακό ήχο και δηλώνει, τόσο οπτικά όσο και ακουστικά, το σπορ χαρακτήρα της μηχανής.

Πλαϊνό σταντ Enduro ασημί

Το ασημί πλαϊνό σταντ Enduro εξασφαλίζει με τη μεγάλη επιφάνεια στήριξης την ασφαλή στήριξη κυρίως σε μαλακό ή χαλαρό έδαφος.

Μαύρη μπάρα προστασίας κινητήρα

Το σετ μπαρών προστασίας κινητήρα με μαύρη γυαλιστερή επίστρωση από ανοξείδωτο χάλυβα περιορίζει τον κίνδυνο πρόκληση ζημιών στη μοτοσικλέτα.

Ο εξερευνητής

Έτοιμη για την επόμενη εξόρμηση

Με αυτήν την παραλλαγή κατακτάς τον κόσμο και απολαμβάνεις απεριόριστη ελευθερία. Ενσωματώνεις τη δική σου συσκευή Smartphone μέσω της βάσης ConnectedRide Smartphone Cradle στη μοτοσικλέτα σου και ήδη έχουν συνδεθεί τα πάντα. Οι βαλίτσες αλουμινίου παρέχουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο ώστε να μπορείς να πάρεις μαζί σου όλα όσα χρειάζεσαι. Θέλεις να έχεις και παρέα; Για τον ή τη συνεπιβάτη υπάρχει ένα επιπρόσθετο μαρσπιέ. Η φιμέ ψηλότερη ζελατίνα παρέχει μέγιστη άνεση ταξιδιού χάρη στη βελτιωμένη προστασία από καιρικές συνθήκες, προστασία από τον άνεμο και περιορισμό του θορύβου στην περιοχή του κράνους. Όταν φθάσεις στον προορισμό, το κεντρικό σταντ φροντίζει για ασφαλή στάση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim
Σύστημα αποσκευών: Βαλίτσα αλουμινίου ασημί 36l – 44l και στήριγμα βαλίτσας αλουμινίου ασημί

Η τέλεια λύση για τους λάτρεις των ταξιδιών που έχουν μέγιστες απαιτήσεις για τον εαυτό τους και το υλικό: Η βαλίτσα αλουμινίου παρέχει αποθηκευτικό χώρο 36 και 44 λίτρων. Ο στιβαρός εξοπλισμός μεταφοράς είναι στεγανός στη σκόνη. Πολλές πρακτικές λεπτομέρειες πείθουν ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. 

Τα σταθερά στηρίγματα βαλίτσας καθιστούν δυνατή την απλή και ασφαλή τοποθέτηση των βαλιτσών αλουμινίου. Και: υπογραμμίζουν τη σχεδίαση της μοτοσικλέτας για την οδήγηση εκτός δρόμου

ConnectedRide Cradle

Το ConnectedRide Cradle χρησιμεύει ως στήριγμα για τη χρήση του smartphone ως συσκευής πλοήγησης κατά την οδήγηση. Μέσω της BMW Motorrad Connected App, ο χάρτης πλοήγησης και τα δεδομένα οχήματος μπορούν να εμφανιστούν στο οπτικό πεδίο μέσω του Multicontroller. Το στήριγμα χωρά διάφορα μεγέθη smartphone και φορτίζει επαγωγικά ή ενσύρματα το smartphone.

Ψηλή ζελατίνα φιμέ

Η υψηλή, φιμέ ζελατίνα προστατεύει στις υψηλότερες ταχύτητες τον κορμό από την πίεση ανέμου αυξάνοντας έτσι την άνεση.

Πρόσθετος προβολέας LED

Οι υψηλής απόδοσης πρόσθετοι προβολείς LED διασφαλίζουν την αναγκαία ορατότητα σε κακές συνθήκες ορατότητας.

Κεντρικό σταντ

Το κεντρικό σταντ διευκολύνει τις εργασίες περιποίησης και συντήρησης στη μοτοσικλέτα και καθιστά δυνατή την ασφαλή στάθμευση με εξοικονόμηση χώρου.

Πλαϊνό σταντ Enduro ασημί

Το ασημί πλαϊνό σταντ Enduro εξασφαλίζει με τη μεγάλη επιφάνεια στήριξης την ασφαλή στήριξη κυρίως σε μαλακό ή χαλαρό έδαφος.

Μαρσπιέ συνεπιβάτη

Τα μαρσπιέ συνεπιβάτη με χαραγμένη επιφάνεια επαφής παρέχουν τη βέλτιστη συγκράτηση ακόμη και με αδρό προφίλ μπότας ή λερωμένες μπότες. Χάρη στην ανθεκτική στη διάβρωση κατασκευή από χυτοχάλυβα τα μαρσπιέ δεν σκουριάζουν. Σε διαδρομές χωρίς συνεπιβάτη μπορούν μάλιστα να αναδιπλωθούν προς τα επάνω.

Διαμόρφωσε τη δική σου F 900 GS

Έχεις ακόμη περισσότερες ιδέες; Επίλεξε μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα πρόσθετου και γνήσιου εξοπλισμού BMW και διαμόρφωσε τη μοτοσικλέτα σου σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης
spinner