Αυτή είναι η νέα εποχή της κινητικότητας

BMW CE 04

BMW CE 04

Αυτή είναι η νέα εποχή της κινητικότητας – αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό scooter BMW: BMW CE04. Με αυτονομία 130 χιλιομέτρων, μπορείς να περάσεις τέλεια την ημέρα σου. Η ισχύς της BMW Motorrad μαζί με τη νέα ενέργεια συνδυάζεται τέλεια σε μια μοντέρνα και οραματική σχεδίαση.Ζήσε το μέλλον της φόρτισης: πλήρης ισχύς, μηδενικές εκπομπές ρύπων. Νιώσε την αλλαγή και γίνε μέρος της σιωπηλής επανάστασης τώρα. #pluggedtolife 

ΒΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΠΟΡΟ TEST RIDE

ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΣ, ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η δύναμη της BMW Motorrad σε συνδυασμό με τη νέα ενέργεια φόρτισης: αποδοτική, αθόρυβη με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το BMW CE 04 θα γίνει φυσικό κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Αντλεί την ενέργειά του από τις οικιακές πρίζες, το Wallbox στο σπίτι ή από μια δημόσια θέση φόρτισης όταν βρίσκεσαι εν κινήσει. Όπως κι αν είναι η μέρα σου: το ηλεκτρικό μας σκούτερ είναι πάντα μέρος της. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γρήγορο, απλό και ευέλικτο: Ακριβώς αυτό που λέμε άνετο. Ξεκιινάς τη μέρα γεμάτη ενέργεια και το BMW CE 04 σε περιμένει ήδη με μια φορτισμένη μπαταρία συστήματος μετάδοσης κίνησης. Από την οικιακή πρίζα μέχρι το BMW Wallbox και τη δημόσια στήλη φόρτισης, μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις επιλογές για να τροφοδοτήσεις το BMW CE 04 σου με την απαιτούμενη ενέργεια. Και με τον προαιρετικό ταχυφορτιστή λαμβάνεις περισσότερα από κάθε διαδικασία φόρτισης. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΝΩΝΕΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ CE 04

Η σχεδίαση του BMW CE 04 είναι μπροστά από την εποχή της και όμως διαχρονική. Οι δύο χρωματισμοί "Style Avantgarde" και "Light White" είναι προσαρμοσμένοι στη σύγχρονη και μοναδική διαμόρφωση του BMW CE 04. Τονίζουν την πρωτοποριακή σχεδίαση και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Ζήσε ως «Avant-Garde-Player», «Expressionist», «Breathing Urbanism" ή διαμόρφώσε το δικό σου BMW CE 04.

Lightwhite uni

Το λαμπερό λευκό αντανακλά με δυναμικό τρόπο τη ζωντανή μητρόπολη ως σύγχρονο χώρο ερμηνείας.

Style Avantgarde

Εκφραστικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, το BMW CE 04 σε Style Avantgarde με Magellan grey metallic και διάφορα tapes ενσωματώνεται άψογα στο σκηνικό της μεγαλούπολης: κομψό, αρχοντικό, εξωστρεφές.

MODERN, STYLISH, E-XCITING: GEAR & GARMENT

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΡΆΝΟΣ SAO PAULO
ΚΡΆΝΟΣ SAO PAULO
URBAN MOBILITY
URBAN MOBILITY
VARIO TOPCASE
VARIO TOPCASE
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ BMW MOTORRAD
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ BMW MOTORRAD
ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ ΦΏΤΩΝ
ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΉ ΣΧΕΔΊΑΣΗ ΦΏΤΩΝ
ΜΕΓΆΛΗ ΈΓΧΡΩΜΗ ΟΘΌΝΗ TFT
ΜΕΓΆΛΗ ΈΓΧΡΩΜΗ ΟΘΌΝΗ TFT
ΚΟΜΨΆ ΣΕΤ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΏΝ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ
ΚΟΜΨΆ ΣΕΤ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΏΝ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ
ΠΡΑΚΤΙΚΌΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΌΣ ΧΏΡΟΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΌΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΌΣ ΧΏΡΟΣ

Πλήρης ηλεκτρική δύναμη για να κατακτήσεις την πόλη με επαναστατική σχεδίαση, συνδυασμένο εξοπλισμό και ένδυση και ένα νέο τρόπο οδήγησης. Ο ενθουσιασμός μας για τις μοτοσικλέτες είναι αστείρευτος. Με το ίδιο πάθος για την τελειότητα εξελίσσουμε και κατασκευάζουμε τον Εξοπλισμό Αναβάτη BMW Motorrad. Συνδυάζει τα υλικά υψηλής λειτουργικότητας με την άνεση χρήσης. Συνδυάζει την ποιότητα με την αυθεντική σχεδίαση. Άριστη αίσθηση κατά την οδήγηση και μοναδική εμφάνιση δίπλα από τη μοτοσικλέτα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ BMW MOTORRAD external-link-arrow-slim

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ E-POWER

spinner