Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €109,01 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €5.700 προκαταβολή €2.080, και με τελευταία μεγάλη δόση €1.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.521,25 , προστασία δανείου €91,05 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €5.232,30 , ΣΕΠΠΕ 9,28%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €8.462,48.

Η BMW G 310 R

Προκάλεσε την πόλη

Ξύπνα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Επειδή κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να δοκιμάζεις κάτι καινούριο – με την BMW G 310 R. Το συνολικό πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι και τώρα περιλαμβάνει και τα σύγχρονα φώτα ημέρας. Χάρη στον βελτιωμένο κινητήρα με Ride by Wire και τον συμπλέκτη με συμπλέκτη ελεγχόμενης ολίσθησης (anti-hopping) μπορείς να κινείσαι ευέλικτα και διαισθητικά: προς τη δουλειά, στο ραντεβού ή ακόμα κι έξω από την πόλη. Ανακάλυψε την ευελιξία, τον εύκολο χειρισμό και τον σπορ χαρακτήρα της G 310 R και ανακάλυψε μαζί της κάθε μέρα κάτι καινούριο – όπως προστάζει το #NeverStopChallenging.

Σημαντικά χαρακτηριστικά για δυναμική οδηγική απόλαυση

Τα δυνατά σημεία της G 310 R είναι ο ανάλαφρος χαρακτήρας και η ευελιξία. Ο μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας με κυβισμό 313 ccm είναι άκρως διασκεδαστικός μέσα στη ζούγκλα της μεγαλούπολης. Κυρίως επειδή μπορείς να ορίσεις εκ νέου τα όρια της πόλης όταν παίρνεις γρήγορα τις στροφές.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
25
kW (34 PS) στις 9.250 σ.α.λ.
28
Nm μέγιστη ροπή στις 7.500 σ.α.λ.
313
ccm κυβισμός
3,3
λίτρα κατανάλωση καυσίμου ανά 100 km κατά WMTC
Υδρόψυκτος τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας

Ζήσε την ευελιξία

Ο ασυμβίβαστος μονοκύλινδρος κινητήρας έχει ιδιαίτερη σχεδίαση: Η προς τα πίσω στραμμένη κατά 180 μοίρες κυλινδροκεφαλή μετατοπίζει το κέντρο βάρους της μοτοσικλέτας προς τον μπροστινό τροχό. Έτσι, η G 310 R επιτρέπει τον πιο ευέλικτο και εύκολο χειρισμό της. Με τη νέα ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού – Ride by Wire – η απόκριση του γκαζιού διατηρείται πάντα σταθερή. Ο αυτοενισχυόμενος συμπλέκτης με λειτουργία Anti-Hopping μετατρέπει σε παιχνίδι τις αλλαγές σχέσεων μέσα στην πυκνή κυκλοφορία. Χάρη στην ομαλή καύση και το δευτερεύον σύστημα εισαγωγής αέρα ικανοποιούνται οι αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 5.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ελκυστικός ήχος

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Το στιλ σου για την πόλη σου

Και τα τρία look της G 310 R τονίζουν τον γεμάτο ενέργεια, αθλητικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Sport

Σπορ χαρακτήρας από άκρη σε άκρη: Με την G 310 R Sport ο δρόμος γίνεται γήπεδο. Η εντυπωσιακή μεταλλική βαφή Racing blue υπογραμμίζει την ώθηση κίνησης προς τα εμπρός.

Πάθος

Αδιάκοπα ασυμβίβαστη: Το G 310 R Passion συμβολίζει ξεκάθαρα το πάθος. Η απόχρωση Granite grey metallic είναι αυτή που χαρίζει "σπιρτάδα" στην εμφάνιση.

Triple Black

Ο χρωματισμός Cosmic black 2 φέρνει στο προσκήνιο τη δυναμική πλευρά της G 310 R.

Σπορ γονίδια

Η όμορφη εμφάνιση είναι οικογενειακό χαρακτηριστικό, διότι η G 310 R φέρει το DNA της BMW S 1000 R. Με τη «γυμνή» σχεδίασή της δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο και τον ανάλαφρο χαρακτήρα της ενώ προσφέρει μία αυθεντική οδηγική αίσθηση. Το Style Sport τονίζει με ιδιαίτερο τρόπο αυτήν την χαρακτηριστική αγωνιστική εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Η περιοχή του κινητήρα είναι τώρα βαμμένη σε Titanium grey metallic. Σε συνδυασμό με τα ποδωστήρια και τις χειρολαβές του συνεπιβάτη, βάζει μια μοντέρνα πινελιά στην G 310 R.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχεία εξοπλισμού εργονομίας και ασφάλειας

Εργονομικό τιμόνι και χειριστήρια
Βλέπουμε το τιμόνι και τα χειριστήρια της G 310 R.
Προβολείς LED και φλας LED στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε τους προβολείς LED και τα φλας του βασικού εξοπλισμού της G 310 R.
Εργονομική σέλα
Βλέπουμε την εργονομική σέλα της G 310 R.
Σταθεροποιητικό ABS
Βλέπουμε το σύστημα πέδησης της G 310 R.
Χυτές ζάντες από αλουμίνιο
Βλέπουμε τις χυτές ζάντες από αλουμίνιο της G 310 R.
Μονοκύλινδρος κινητήρας με μεγάλη ακρίβεια λειτουργίας
Βλέπουμε τον κινητήρα της G 310 R σε Titanium grey.
Ρυθμιζόμενες μανέτες συμπλέκτη και φρένου
Βλέπουμε τις ρυθμιζόμενες μανέτες συμπλέκτη και φρένου της G 310 R.
Υψηλής ποιότητας αλουμινένιο ψαλίδι
Βλέπουμε το ποιοτικό αλουμινένιο ψαλίδι και το σύστημα εξάτμισης της G 310 R.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2020, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Rent A Ride – Ενοικίασε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό: Το Rent A Ride παρέχει Μία ολοκληρωμένη προσφορά ενοικίασης που σας επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα BMW των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ. Εσύ επιλέγεις από πού και για πόσο καιρό θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Γνώρισε άγνωστες τοποθεσίες και ανακάλυψε τις νεότερες BMW μοτοσικλέτες.

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου και απόκτησε Fuel For Life.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπορ εμφάνιση με άριστη προστασία

spinner