Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €229,45 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €15.900 προκαταβολή €7.950, και με τελευταία μεγάλη δόση €2.000,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €2.790,58 , προστασία δανείου €199,96 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €10.940,54 , ΣΕΠΠΕ 8,54%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €21.118,40.

Η BMW R 1250 R

Δυναμικό Roadster με Boxer-Punch

Ανόθευτη οδηγική απόλαυση με κλασικό boxerpunch: Η BMW R 1250 R. Το ίδιο μοναδική με τη μετάδοση κίνησης με τεχνολογία BMW ShiftCam είναι και η ευελιξία της: Είτε σπορ-δυναμική, ανόθευτα κλασική ή χαλαρωτική – η εμπειρία του οδηγού με αυτό το Roadster είναι πάντα μοναδική. Το συγκρότημα κίνησης και η μέγιστη ροπή των 143 Nm αποτελούν μία ξεκάθαρη δήλωση – όποτε το θελήσεις. Και με τον χειρισμό της κυριαρχείς σε κάθε χιλιόμετρο – όπως το θελήσεις. Πάντα στο πνεύμα του #NeverStopChallenging.

Έτοιμη για όλα: τα highlights

Νέος, εντυπωσιακός κύριος προβολέας LED
Νέος, εντυπωσιακός κύριος προβολέας LED
Αποκλειστικός τροχός Option 719 Classic
Αποκλειστικός τροχός Option 719 Classic
Σπορ κομψό πίσω μέρος σέλας για μονόσελο
Σπορ κομψό πίσω μέρος σέλας για μονόσελο
Πρακτικό Corescreen Sport
Πρακτικό Corescreen Sport
Πρακτική θύρα φόρτισης USB
Πρακτική θύρα φόρτισης USB
Χρήσιμη πρίζα 12 Volt
Χρήσιμη πρίζα 12 Volt
Άνετη θερμαινόμενη σέλα
Άνετη θερμαινόμενη σέλα
ABS Pro για ασφαλείς στροφές και εργοστασιακό DTC
ABS Pro για ασφαλείς στροφές και εργοστασιακό DTC

Σπορ χαρακτήρας που τον βλέπεις

Σπορ χαρακτήρας που τον βλέπεις

Τον κινητήρα boxer και το ξεδίπλωμα της ροπής του τα νιώθεις και τα απολαμβάνεις σε κάθε γύρισμα του καρπού σου. Με το Corescreen Sport έχεις τώρα τον σπορ χαρακτήρα – κυριολεκτικά – μπροστά στα μάτια σου. Στην οθόνη TFT μπορείς να διαβάσεις πληροφορίες όπως τις επεμβάσεις ρύθμισης DTC, την τρέχουσα και μέγιστη κεκλιμένη θέση σου και την ένταση της επέμβασης στα φρένα. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eco Mode για πιο αποδοτική οδήγηση

Eco Mode για πιο αποδοτική οδήγηση

Με τον ισχυρό κινητήρα boxer μπορείς να κινείσαι με αποδοτικό τρόπο σε ανέμελη ηρεμία: αυτό λέγεται ευελιξία. Με το νέο Eco Mode της R 1250 R μπορείς να πετύχεις τη μέγιστη αυτονομία από κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου. Η οθόνη TFT σε ενημερώνει για την αποδοτικότητα του κάθε τρόπου οδήγησης και για μέγιστες επιδόσεις μπορείς φυσικά να αλλάζεις γρήγορα και εύκολα σε ένα άλλο πρόγραμμα οδήγησης ανά πάσα στιγμή. Στα προγράμματα οδήγησης Rain και Road του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνονται πλέον και το ABS Pro καθώς και το DTC. Και με τα προαιρετικά προγράμματα οδήγησης Pro Dynamic και Dynamic Pro μπορείς να αξιοποιείς όλες τις δυνατότητες της R 1250 R. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απόδοση που νιώθεις

1.254
ccm κυβισμός
100
kW (136 PS) στις 7.750 σ.α.λ.
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ.
18
λίτρα περιεχόμενο ρεζερβουάρ
Αερόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Θρυλική ανάπτυξη ισχύος

Η καρδιά της R 1250 R κερδίζει τις εντυπώσεις με την ιδανική δυνατότητα προσαρμογής: Ο κινητήρας boxer 1254 ccm με τεχνολογία BMW ShiftCam διαθέτει μεταβλητό έλεγχο εκκεντροφόρων. Αυτό εξασφαλίζει κυριαρχικό και ομοιόμορφο ξεδίπλωμα της ισχύος. Όπως κι αν θέλεις να κινείσαι. Από τη χαλαρή οδήγηση μέχρι την ξαφνική επιτάχυνση, όλα είναι δυνατά. Και το αργότερο όταν αισθάνεσαι τη μέγιστη ροπή των 143 Nm σε πλήρη απόδοση, το κλασικό boxerpunch εξασφαλίζει μοναδική αίσθηση Roadster.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απαράμιλλη σχεδίαση

Ένα Roadster - τρία πρόσωπα

Εσύ αποφασίζεις. Σε περιμένουν τρία καθαρόαιμα Roadster Look: Από καθαρόαιμο και σπορ μέχρι και κλασική κομψότητα.

Sport

Το χρώμα Racing Blue metallic με το λευκό πλαίσιο και το μαύρο σπορ τιμόνι αντιπροσωπεύει τον αυθεντικό σπορ χαρακτήρα. Οι χρυσαφί δαγκάνες φρένων, η μπλε αεροτομή μπροστινού μέρους καθώς και το πίσω μέρος σέλας για μονόσελο υπογραμμίζουν αυτή τη δυναμική.

Triple Black

Το χρώμα Black Storm metallic: εδώ κυριαρχεί η κομψότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: το πλαίσιο είναι γκρι με αχάτη, το διακοσμητικό κάλυμμα ψυγείου και η αεροτομή κινητήρα είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι χρυσαφί δαγκάνες φρένων ενσωματώνονται άψογα στο σχέδιο – όπως ακριβώς και το κοντό πίσω μέρος σέλας για μονόσελο.

Icegrey

Το χρώμα Icegrey με μαύρο πλαίσιο ενσαρκώνει έναν απολύτως καθαρόαιμο χαρακτήρα. Εσύ επιλέγεις πόσο θα εντυπωσιάζεις στον δρόμο με μια περιστροφή του καρπού σου.

Εντυπωσιακό Boxer Roadster

Εντυπωσιακό Boxer Roadster

Ο ανασχεδιασμένος εντυπωσιακός κύριος προβολέας LED με τον εμβληματικό φωτοδηγό LED σε σχήμα ημισελήνου χαρίζει στη R 1250 R την χαρακτηριστική εμφάνιση Roadster. Και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε: Κρύσταλλο ή φέρινγκ; Όχι βέβαια: Θα νιώσεις τη δύναμη που περνάς στον δρόμο. Ευτυχώς. Διότι αυτή η δύναμη αποτελεί την άμεση πληροφόρησή σου για την οδηγική απόλαυση. Και το νέο προαιρετικά διαθέσιμο πίσω μέρος σέλας για μονόσελο καθιστά την σπορ εμφάνιση της R 1250 R ιδανική. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η BMW R 1250 R
Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Τέλεια για το πάθος σου για πρόωση: Τα πρόσθετα προγράμματα οδήγησης Pro προσφέρουν με το Dynamic και το Dynamic Pro δύο προγράμματα προσανατολισμένα στις επιδόσεις. Η ρύθμιση ροπής κινητήρα (MSR) εμποδίζει το γλίστρημα ή την αποσταθεροποίηση του πίσω τροχού: για μεγαλύτερη σταθερότητα και έλεγχο. Ενώ χάρη στον μηχανισμό υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro ανεβάζεις και κατεβάζεις ταχύτητες σχεδόν σε όλες τις περιοχές φορτίου και αριθμού στροφών χωρίς την ενεργοποίηση του συμπλέκτη. Και το Dynamic ESA φροντίζει χάρη στις πολλές δυνατότητες ρύθμισης για τέλεια αίσθηση οδήγησης: από άνετο έως σπορ.

Πακέτο άνεσης

Με το πακέτο άνεσης μπορείς να απολαμβάνεις χαλαρά κάθε διαδρομή. Ήδη από τα πρώτα μέτρα μετράει μόνο η ξέγνοιαστη οδηγική απόλαυση. Διότι, χάρη στο Keyless Ride το κλειδί για την εκκίνηση του οχήματος μπορεί να παραμείνει απλά στην τσέπη. Σε αυτό προστίθενται τα θερμαινόμενα γκριπ για ευχάριστα ζεστά δάχτυλα και ο έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC). Ένα πρόσθετο οπτικό σημείο γυαλάδας αποτελεί το χρωμιωμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων ή εναλλακτικά την χρωμιωμένη πολλαπλή εξαγωγής.

Τουριστικό πακέτο

Επιθυμείς να κάνεις ένα μεγαλύτερο ταξίδι; Τότε το τουριστικό πακέτο φροντίζει για άνετα ταξίδια. Η προετοιμασία για μια συσκευή πλοήγησης καθώς και για το σύστημα ελέγχου ταχύτητας κίνησης είναι ούτως ειπείν αυτονόητα. Και το κεντρικό σταντ εξασφαλίζει με αξιοπιστία τη μοτοσικλέτα σου, ακόμα και όταν σε κάθε ένα από τα δύο στηρίγματα βαλίτσας κρέμονται βαριές αποσκευές.

Κάνε την R 1250 R το δικό σου Roadster

Με την πλούσια γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad και τον κατάλληλο προαιρετικό εξοπλισμό θα προκύψει από την R 1250 R το δικό σου Roadster.

Μετάβαση στην εξατομίκευση

Περισσότερο #NeverStopChallenging

spinner