* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €265 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1250 R) €15.350, με προκαταβολή €5.065, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.114, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.942, προστασία δανείου €194, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €12.421, συνολικό ποσό καταβολής €18.924, ΣΕΠΠΕ 5,90%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

η νεα BMW R 1250 R.

Ευελικτη και εκφραστικη οσο ποτε πριν.

Η νέα R 1250 R έχει σχεδιαστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά για δυναμική εμφάνιση. Αυτό οφείλεται κυρίως στον ολοκαίνουργο κινητήρα boxer – με μέγιστη ροπή 143 Nm, καθώς ο ανανεωμένος κινητήρας προσφέρει περισσότερη ισχύ από ποτέ. Εδώ, ο εκκεντροφόρος μεταβλητού χρονισμού ShiftCam της BMW είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία που σου προσφέρει τη βέλτιστη απόδοση σε κάθε εύρος στροφών. Σε χαλαρά ταξίδια ή σε σπορ οδήγηση ζεις κάθε στιγμή την καθαρή οδηγική απόλαυση και την γνωστή δύναμη του boxer. 

Η σχεδιαση της R 1250 R

Η δική σου Roadster, το δικό σου στυλ.

Τα ξανασχεδιασμένα σπόιλερ κινητήρα και το κάλυμμα ψυγείου προσφέρουν μια ανα-νεωμένη εικόνα. Όσο διαχρονική είναι η Roadster, τόσο διαχρονικό είναι και το βασικό χρώμα της R 1250 R: Το Blackstorm metallic δίνει έμφαση στην αναλλοίωτη εμφάνιση της μοτοσικλέτας. Για την σπορ έκδοση διατίθεται το style HP. Με το style Exclusive αναδεικνύεται η λιτή κομψότητα, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν προσωπικό στυλ χρησιμοποιούν το Option 719 Stardust metallic για μοναδική εμφάνιση. Όποιο style και αν επιλέξεις – θα απολαύσεις το δικό σου roadster και κάθε διαδρομή με τον δικό σου τρόπο.

*/-->

Black storm metallic

Για κλασική εμφάνιση, η βασική έκδοση σε Blackstorm metallic – μπροστινό φτερό, καρίνα, πλευρικό κάλυμμα ρεζερβουάρ και τα πίσω πλαϊνά πάνελ είναι βαμμένα σε αυτή τη μοναδική βαφή. Πολλές λεπτομέρειες σε μαύρο συμπληρώνουν την συνολική αρμονική εικόνα του roadster: το κύριο και το πίσω πλαίσιο, οι μανέτες των φρένων, τα καλύμματα του ψυγείου καθώς και η σέλα.

*/-->

Style HP

Χωρίς συμβιβασμούς: το Style HP τονίζει τη δυναμική και σπορ πλευρά με τον συνδυασμό χρωμάτων Light White, Racingblue metallic και Racing Red. Για ξεχωριστή εμφάνιση προσφέρονται οι χρυσές δαγκάνες των φρένων, καθώς και η καρίνα του κινητήρα, τα καλύμματα του ψυγείου και του ρεζερβουάρ που είναι όλα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Το Style HP περιλαμβάνει επίσης το Core Screen Sport στην οθόνη TFT, το οποίο, για παράδειγμα, εμφανίζει ένα στροφόμετρο σε εξέχουσα θέση και παρέχει πληροφορίες για τη γωνία κλίσης.

*/-->

Style Exclusive

Το δικό σου roadster με το Style Exclusive ξεχωρίζει σε κάθε εκδρομή σου. H μοτοσικλέτα στην απόχρωση Pollux metallic υποδεικνύει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Οι χρυσές δαγκάνες των φρένων καθώς και τα καλύμματα του ψυγείου και του ρεζερβουάρ από ανοξείδωτο χάλυβα τονίζουν την κομψότητα – για ασυνήθιστη εμφάνιση.

*/-->

Option 719 Stardust metallic

Η εξατομίκευση έχει όνομα: Option 719 Stardust metallic. Η βαφή μαζί με τους διακοσμητικούς τόνους, φέρνει την roadster στο επίκεντρο και δίνει στη μοτοσικλέτα μοναδική εμφάνιση. Αυτή τονίζεται από αξεσουάρ κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι: κάλυμμα ρεζερβουάρ, κάλυμμα ψυγείου και καρίνα κινητήρα. Πρόσθετη οπτική αντίθεση προσφέρει η καφέ σκούρα σέλα Option 719, που διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος. 

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. 

Μάθε περισσότερα

Δικυλινδρος boxer κινητηρας

1.254
cc κυβισμός
136
HP (100 kW) στις 7.750 σ.α.λ
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ
18
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 18 λίτρα

Περισσότερη δύναμη.

Ήδη στα πρώτα μέτρα μπορείς να νοιώσεις την ανώτερη ποιότητα του νέου κινητήρα μπόξερ: ο εκκεντροφόρος μεταβλητού χρονισμού ShiftCam της BMW εξασφαλίζει δυναμική και ομαλή απόδοση ισχύος σε κάθε εύρος στροφών. Με αύξηση του κυβισμού σε 1.254 cc και μέγιστη ροπή 143 Nm, ο νέος κινητήρας προσφέρει αύξηση της ισχύος που είναι διαθέσιμη συνεχώς και με την οποία θέλεις να εκσφενδονιστείς προς όλο και πιο κλειστές στροφές. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μαθε περισσοτερα

βιωσε τον ηχο της R 1250 R

Τι καινούργιο υπάρχει.

Dynamic ESA.

Dynamic ESA.

Με το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) επιτυγχάνεται πιο σταθερή και έτσι ακόμα ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά. Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση και την προφόρτιση του ελατηρίου του πιρουνιού και της πίσω ανάρτησης, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το φορτίο, και προσφέρει μέγιστη άνεση και βέλτιστη πρόσφυση, ακόμη και σε κλίσεις. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα καλυτερα σημεια της R 1250 R

Για τις ανάγκες σου.

Η R 1250 R διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ BMW Motorrad. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να δημιουργήσεις την μοτοσικλέτα των ονείρων σου.

μαθε περισσοτερα

Καταλληλος ρουχισμος

οικογενεια boxer