Style HP.

Με το Style HP αυτή η roadster μοτοσικλέτα έχει ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση. Και μόνο ο πολυτελής συνδυασμός χρωμάτων σε Light White, Racing Blue metallic και Racing Red μαγνητίζει τα βλέμματα. Το λογότυπο HP, οι μεγάλες χρωματιστές ταινίες και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν τη σπορ εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Το πακέτο Dynamic ενισχύει τις σπορ ιδιότητες της μοτοσικλέτας στον δρόμο και στο χώμα, και παρέχει ένα πλεονέκτημα σχετικά με την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα Riding Modes Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC, το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το συστήμα υποβοήιησης αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας φλας LED.

 • Ο δυναμικός έλεγχος πρόσφυσης DTC (Dynamic Traction Control) παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην οδήγηση και ρυθμίζει επίσης την ολίσθηση του τροχού σε συνάρτηση με την κλίση, προκειμένου να αποφεύγεται το σπινάρισμα του πίσω τροχού. Ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, το DTC επιτρέπει περισσότερο ή λιγότερο την ολίσθηση, εξασφαλίζοντας μέγιστη πρόωση και μέγιστη ασφάλεια σε οποιονδήποτε δρόμο.

 • Τα φώτα ημέρας LED με την χαρακτηριστική σχεδίασή τους προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας για την ημέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του. 

 • Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη σε όλο σχεδόν το εύρος φορτίου και στροφών. Έτσι με την υποβοήθηση εξασφαλίζεται σημαντικά μειωμένος χρόνος αλλαγής, δεν καταπονείται ο συμπλέκτης και παρέχεται περισσότερη άνεση, δυναμική οδηγική και απόλαυση.

 • Με το πρωτοποριακό ABS Pro ο οδηγός μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ακόμα και κατά την φρενάρισμα σε κλίση. Επειδή οι αισθητήρες ανιχνεύουν και τη γωνία κλίσης, η πίεση φρεναρίσματος μπορεί να ελέγχεται καλύτερα ακόμα και στις στροφές. Η μοτοσικλέτα δεν συμπεριφέρεται άκαμπτα και μπορεί να διατηρείται με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον οδηγό στην πορεία.

 • Με το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) επιτυγχάνεται πιο σταθερή και έτσι ακόμα ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά. Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση και την προφόρτιση του ελατηρίου του πιρουνιού και της πίσω ανάρτησης, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το φορτίο, και προσφέρει μέγιστη άνεση και βέλτιστη πρόσφυση, ακόμη και σε κλίσεις.

 • Το σπορ τιμόνι υποστηρίζει μια ενεργητική θέση και επομένως ενισχύει το σπορ στυλ οδήγησης.

 • Η σέλα Sport με 20 mm ψηλότερη και πιο στενή θέση υποστηρίζει το σπορ στυλ οδήγησης χάρη στην ενεργητική θέση του καθίσματος. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ψηλά άτομα. Επειδή η άνετη κάμψη στα γόνατα προσφέρει στον οδηγό αισθητή αύξηση της άνεσης κατά την οδήγηση και κατά συνέπεια ακόμα πιο άνετα χιλιόμετρα σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

 • Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα σου. Το σύστημα Keyless είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέσει τη μοτοσικλέτα του σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ.  

Style Exclusive.

Με το Style Exclusive, προσδίδεται στη μοτοσικλέτα με την απόχρωση Pollux metallic matt αριστοκρατικότητα και μοναδικό στυλ. Συνδυάζεται επίσης με υλικά και επιφάνειες υψηλής ποιότητας. Το λογότυπο Exclusive, οι μεγάλες χρωματιστές ταινίες και τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνουν την εμφάνιση της μοτοσικλέτας.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Τα φώτα ημέρας LED με χαρακτηριστική τους σχεδίαση διασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας για την ημέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του.

 • Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα σου. Το σύστημα Keyless είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέσει τη μοτοσικλέτα του σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ. 

 • Η φάσα ρεζερβουάρ Pure κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, και κατεργασμένη με ψηγματοβολή γυάλινων σφαιριδίων, δίνει μια ανθεκτική, σεμνά γυαλιστερή επιφάνεια.

 • Το σύστημα εξάτμισης με υψηλής ποιότητας επιχρωμιωμένο σιγαστήρα και λαιμούς εξάτμισης έχει μια λαμπερή, ιδιαίτερα μοναδική εμφάνιση. Ο πενταγωνικός σχεδιασμός του σιγαστήρα προσφέρει δυνατότητα μεγαλύτερης κλίσης, αλλά και επιτρέπει τη θέαση του πίσω τροχού.

 • Λαμπερή εμφάνιση: Τα κομψά φλας LED με λευκό κρύσταλλο εντυπωσιάζουν με τη λεπτή σχεδίαση και τη σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού τους. Έχουν ταχύτερη αντίδραση και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης. Αυτό είναι ένα από τα πλεονέκτηματα για την ασφάλεια στον δρόμο.

Άρτιος εξοπλισμός με πολλές δυνατότητες.

Ακόμη και στην βασική έκδοση της R 1250 R το διαχρονικό βασικό χρώμα Blackstorm metallic, παρουσιάζει μια μοντέρνα και υψηλής ποιότητας λιτή μοτοσικλέτα. Για να είναι το ταξίδι σου, ακόμη και με συνεπιβάτη, καθαρή απόλαυση, μπορείς να εξοπλίσεις το Roadster σου ώστε να είναι ακόμη πιο άνετο κατά την διάρκεια του ταξιδιού. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Με το πακέτο Touring ακόμα και τα μεγαλύτερα ταξίδια γίνονται χαλαρά και άνετα. Για αυτό φροντίζουν τα αξεσουάρ όπως οι βάσεις για τις βαλίτσες, το σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας πορείας, η αυτόματη ανάρτηση Dynamic ESA, το σύστημα Keyless Ride, η προετοιμασία εγκατάστασης του συστήματος πλοήγησης και το κεντρικό σταντ. 

 • Το Cruise Control μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα 30 km/h και διατηρεί την ταχύτητα σταθερή. Έτσι μπορείς να απολαύσεις με άνεση μεγάλες διαδρομές ιδιαίτερα σε αυτοκινητοδρόμους. Η λειτουργία απενεργοποιείται κατά τo φρενάρισμα, και με το πάτημα του κουμπιού επαναφοράς η επιλεγμένη ταχύτητα ενεργοποιείται ξανά.

 • Το κεντρικό σταντ εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή θέση στην μοτοσικλέτα και βοηθά ιδιαίτερα κατά τον εφοδιασμό καυσίμου, τη φόρτωση και εκφόρτωση των βαλιτσών ή κατά τη συντήρηση. Επιπλέον, δεν καταπονούνται τα ελαστικά και τα ελατήρια σε ακινησία μεγάλης διάρκειας.

 • Στη σταθερή σχάρα αποσκευών με χειρολαβές για τον συνοδηγό μπορεί να στερεωθεί topcase ή άλλες αποσκευές.

 • Εύκολη και πρακτική: η βάση για βαλίτσες αποτελούνται από δύο στηρίγματα, που είναι τοποθετημένα και στις δύο πλευρές της μοτοσικλέτας στο πίσω πλαίσιο. Σε αυτά μπορούν εύκολα να κρεμαστούν βαλίτσες ταξιδιού και προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια κατά την μεταφορά.

 • Το πακέτο Dynamic ενισχύει τις σπορ ιδιότητες της μοτοσικλέτας ενώ ενισχύει και την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα Riding Modes Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC, το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το συστήμα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας και φλας LED. 

 • Τα φώτα ημέρας LED με χαρακτηριστική τους σχεδίαση διασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας για την ημέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του. 

 • Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC) ενημερώνει σχετικά με την τρέχουσα πίεση των ελαστικών και εφιστά εγκαίρως την προσοχή του οδηγού σε πιθανούς κινδύνους. Οι τιμές εμφανίζονται στην οθόνη του Cockpit. Μια κίτρινη πληροφοριακή λυχνία και μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζουν αυτόματα την σχετική απόκλιση από τις ονομαστικές τιμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

 • Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης.Με αυτό τον τρόπο, μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.

 • Το σέλα συνοδηγού Comfort χάρη στο πρόσθετο υλικό του μαξιλαριού και την φαρδύτερη επιφάνεια προσφέρει ένα αισθητό πλεονέκτημα άνεσης.Το ιδιαίτερα άνετο κάθισμα συνοδηγού μπορεί να συνδυάζεται με όλες τις εκδόσεις σέλας του οδηγού.

 • Όχι πια κρύα χέρια: Ηλεκτρικά θερμαινόμενα grips με ρύθμιση 2 επιπέδων. Αυξάνουν την άνεση και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς τα ζεστά χέρια και η καλύτερη αίσθηση των δακτύλων αποτελούν εχέγγυα βελτιωμένου ελέγχου της μοτοσικλέτας. Ο χειρισμός της θέρμανσης γίνεται εύκολα από έναν διακόπτη στο τιμόνι.

BMW Motorrad Spezial

Χωρίς ασάφειες, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς συμβιβασμούς. Με την BMW Motorrad Spezial παίρνεις μια μοτοσικλέτα με την προσωπική σου νότα και με τις υψηλότερες ποιοτικές απαιτήσεις. Κάτω από τη σκέπη της BMW Motorrad Spezial βρίσκεις προαιρετικό εξοπλισμό ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας και ανώτερης σχεδίασης, όπως τα πακέτα κατεργασμένων εξαρτημάτων Option 719 και ειδικές βαφές. Μπορείς να τα παραγγείλεις κατευθείαν από το εργοστάσιο.

Από την αρχή, στα πακέτα δόθηκε έμφαση στην αρμονική ενσωμάτωση στη συνολική εμφάνιση του οχήματος, προκειμένου όλα τα εξαρτήματα να ενσωματωθούν τέλεια στη σχεδίαση της μοτοσικλέτας και για να προσδώσουν μια ταιριαστή και μοναδική εμφάνιση σε αυτή. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας της BMW Motorrad με την αλληλεπίδραση πολύπλοκων διαδικασιών παραγωγής με χειρωνακτική εργασία και με πλούσια παράδοση προσφέρουν ένα νέο επίπεδο αξίας και μοναδικότητας. Στον εξατομικευτή η μοτοσικλέτα σου γίνεται δική σου υπόθεση με ειδικά πακέτα στο πιο υψηλό επίπεδο, ενώ την παραλαμβάνεις συναρμολογημένη από αυτούς που ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο την BMW Motorrad σου. Από εμάς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μαθε περισσοτερα
 • Option 719 Stardust metallic
  Πραγματικός μαγνήτης βλεμμάτων

  Η ειδική βαφή Option 719 Stardust metallic δίνει στη μοτοσικλέτα μια μοναδική, ιδιαίτερα γοητευτική λάμψη. Εδώ, ανάλογα με την πρόσπτωση του φωτός, δημιουργούνται συνεχώς συναρπαστικά εφέ. Η υψηλής ποιότητας εμφάνιση ολοκληρώνεται από την καρίνα του κινητήρα, τις φάσες του ψυγείου και το κάλυμμα του ρεζερβουάρ από ανοξείδωτο ατσάλι. 

 • Σέλα Option 719
  Σταρ του δρόμου.

  Η σέλα της ειδικής σειράς Option 719 παρουσιάζεται σε κομψό σκούρο καφέ. Ξεχωρίζει από τη λεπτή αφή, τα αρμονικά "νερά", τις εξαιρετικές ραφές καθώς και το ελκυστικό καπιτονέ σχήμα. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός συμπληρώνεται με την ραμμένη σημαία με λογότυπο Option 719. Η σέλα είναι θερμαινόμενη και προσφέρει το βασικό ύψος. 

 • Τροχοί Option 719
  Ο χαρακτήρας σου, η μοτοσικλέτα σου.

  Ο κομψός σχεδιασμός και η άριστη κατεργασία αντανακλώνται και στους τροχούς: μπορείς να επιλέξεις μεταξύ του τροχού Option 719 Classic ή του τροχού Option 719 Sport. Ότι κι αν αποφασίσεις, οι τροχοί αναδεικνύουν τον χαρακτήρα σου.

Πακέτο κατεργασμένων εξαρτημάτων.
 • Το πακέτο κατεργασμένων εξαρτημάτων HP υπογραμμίζει τον ξεχωριστό σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα σε Bicolor-Optik και HP-Branding. Τα ειδικά εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δημιουργούν μια τεράστια γοητεία.

 • Το πακέτο κατεργασμένων εξαρτημάτων Classic της Option 719 προσθέτει μια ιδιαίτερη εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά του σε ασημένιο χρώμα. Τα ειδικά εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και δημιουργούν μια τεράστια γοητεία. H Option-719-Branding υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της μοτοσικλέτας. 

Αξεσουαρ για την R 1250 R

Αξεσουάρ HP.
 • High-end στην τελειότητα: O υψηλής ποιότητας σιγαστήρας από τιτάνιο με τελείωμα κάρμπον προσφέρει μοναδικό ήχο και σπορ εμφάνιση. Εκτός αυτού υπάρχει ο σπορ σιγαστήρας της Akrapovič είναι βελτιωμένος ως προς το βάρος σε σχέση με τον σιγαστήρα της βασικής έκδοσης.

Αποθήκευση
 • Οι υψηλής ποιότητας, σκληρού περιβλήματος, βαλίτσες τουρισμού με χωρητικότητα 32 και 31 λίτρων προσφέρουν αρκετό χώρο για τις αποσκευές ταξιδιού. Στη μεγάλη, σκληρού περιβλήματος βαλίτσα, στην αριστερή πλευρά, υπάρχει και χώρος για το κράνος σου. Οι σχετικά αδιάβροχες βαλίτσες κλειδώνουν και συνιστώνται ως ο ιδανικός συνοδός σε μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια. Τα καπάκια έχουν μεγάλο άνοιγμα και βοηθούν στο φόρτωμα. Με φορτίο μέχρι 10 kg, οι στιβαρές αυτές βαλίτσες σκληρού περιβλήματος μπορούν να χωρέσουν αρκετά. Η συνιστώμενη μέγιστη ταχύτητα κίνησης με τοποθετημένες βαλίτσες είναι 180 km/h. Πρακτική επιλογή αποτελούν οι αδιάβροχες εσωτερικές θήκες, που ταιριάζουν απόλυτα στις βαλίτσες.

   

  Το απόλυτα αδιάβροχο topcase με χωρητικότητα 30 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για κράνος. Τα καπάκια, που προσφέρονται στα χρώματα Asphaltgrau-metallic matt, Blackstorm metallic ή Lightwhite uni και οι Soft-Close μεντεσέδες, επιτρέπουν το μαλακό άνοιγμα του καπακιού, υπογραμμίζουν την υψηλή ποιότητα εμφάνισης με μέγιστο φορτίο 5 kg.
  load is 5 kg.  

 • Οι κατάλληλες εσωτερικές θήκες για τις βαλίτσες ταξιδιού και το topcase δημιουργούν τάξη στις αποσκευές σου και διευκολύνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση. Χάρη στη χειρολαβή και τον ιμάντα ώμου η τσάντα μεταφέρεται πολύ γρήγορα και εύκολα. Στις πρακτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνονται το φερμουάρ που ανοίγει τις τρεις πλευρές και το διαχωριστικό πλέγμα στο καπάκι.

 • Το μικρό σακίδιο του ρεζερβουάρ κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα πολυεστέρα με επίστρωση PU και είναι ο ιδανικός συνοδός για μικρά ταξίδια. Το αδιάβροχο κύριο διαμέρισμα με εσωτερική τσέπη, η εξωτερική τσέπη, ο μεταβλητός όγκος από 5 έως 9 λίτρα, η λαβή μεταφοράς και ο αποσπούμενος ιμάντας ώμου είναι πρακτικά στοιχεία που καλύπτουν σχεδόν όλες τις ανάγκες στην καθημερινότητα.

Σχεδιασμός.
 • Τα αλουμινένια μαρσπιέ είναι ρυθμιζόμενα σε τρεις θέσεις και διαθέτουν όχι μόνο εργονομικά χαρακτηριστικά αλλά και μέγιστη άνεση. Τα υψηλής ποιότητας κατεργασμένα εξαρτήματα της αποκλειστικής σειράς Option 719 μπορούν να προσαρμόζονται σε σπορ στυλ οδήγησης ή σε διαφορετικούς σωματότυπους οδηγών, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα καλύτερο έλεγχο, για παράδειγμα, σε κεκλιμένη θέση.

 • Τα κατεργασμένα αλουμινένια ποδηστήρια Classic της αποκλειστικής σειράς Option 719 είναι ρυθμιζόμενα και τονίζουν τον κλασικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Κατάλληλα προσαρμοσμένα, τα ποδηστήρια μπορούν να λειτουργούν με μεγάλη ευαισθησία ακόμη και σε οδήγηση με μεγάλες κλίσεις. Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα με Option 719 Branding δίνουν πρόσθετη αξία στην μοτοσικλέτα. 

 • Μοναδική εμφάνιση – τα ρετρό καλύμματα κυλινδροκεφαλής χαρίζουν στον κινητήρα μπόξερ μια εντελώς μοναδική εμφάνιση. 

  • Χαρακτηριστική εμφάνιση με ρετρό σχεδιασμό 
  • Οπτική αναβάθμιση και μια προσωπική πινελιά
  • Σημαντική διαφοροποίηση από τα καλύμματα κυλινδροκεφαλής του βασικού εξοπλισμού
Εργονομία και άνεση.
 • Σέλα ψηλή, μαύρη:

  Η κατά 30 mm ψηλότερη σέλα σε μαύρο χρώμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ψηλούς οδηγούς. Η άνετη κάμψη στα γόνατα προσφέρει στον οδηγό αισθητή αύξηση της άνεσης και κατά συνέπεια ακόμα πιο άνετα χιλιόμετρα ειδικά σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

   

  Σέλα χαμηλή, μαύρη:

  Η κατά 30 mm χαμηλότερη σέλα σε μαύρο διευκολύνει το ανέβασμα και το κατέβασμα από τη μοτοσικλέτα και βελτιώνει το πάτημα στο έδαφος. Αυτό διευκολύνει τους ελιγμούς και τον έλεγχο της μοτοσικλέτας.

   

  Σέλα ψηλή Sport, μαύρη:

  Η σέλα Sport σε μαύρο είναι ψηλότερη και πιο στενή από τη σέλα του βασικού εξοπλισμού και αναδεικνύει το σπορ στυλ οδήγησης χάρη στην ενεργητική θέση καθίσματος. Με ύψος σέλας 840 mm και εσωτερική καμπύλη ποδιών 1.875 mm είναι ιδιαίτερα κατάλληλη και για ψηλούς οδηγούς.

 • Το κάθισμα συνοδηγού Comfort χάρη στο πρόσθετο υλικό του μαξιλαριού και την φαρδύτερη επιφάνεια προσφέρει ένα αισθητό πλεονέκτημα άνεσης και προσθέτει χιλιόμετρα ευχάριστης μετακίνησης για τον συνοδηγό. Το ιδιαίτερα άνετο κάθισμα συνοδηγού μπορεί να συνδυάζεται με όλες τις εκδόσεις σέλας του οδηγού.

 • Η φιμέ ζελατίνα Sport με επίστρωση ανθεκτική στις γρατσουνιές, ανακουφίζει αισθητά το επάνω μέρος του σώματος από την πίεση του αέρα και δίνει μια σπορ πινελιά. Η κλασική roadster εικόνα παραμένει, όμως επιτρέπει να διανύονται πολύ πιο χαλαρά και γρήγορα τμήματα αυτοκινητόδρομων ή πιο μακρινά ταξίδια. 

Πλοήγηση και επικοινωνία.
 • Το Navigator VI κάνει τον προγραμματισμό της διαδρομής σου παιχνίδι. Το σύστημα με μνήμη 16 GB και οθόνη αφής πέντε ιντσών σε οδηγεί πάντα αξιόπιστα στο δρόμο που επιλέγεις. Χάρη στο φίλτρο κυκλικής πόλωσης (CPOL), η αδιάβροχη οθόνη μπορεί να διαβαστεί εύκολα ακόμη και σε ηλιακό φως. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης τύπου smartphone παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Πολλές πρόσθετες λειτουργίες κάνουν τον προγραμματισμό και το ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία διαδρομών σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, προκειμένου να απολαύσεις βόλτες σε δευτερεύουσες οδούς και δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας. Σε άγνωστο έδαφος, η επιλογή "μετ 'επιστροφής" είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς πάντα θα επιστρέφει αξιόπιστα στο σημείο από όπου ξεκίνησες. Η σύνδεση Bluetooth με το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad και η προαιρετική εφαρμογή Smartphone Link επιτρέπουν την ψυχαγωγία εν κινήσει: τα φωνητικά μηνύματα πλοήγησης, τις τηλεφωνικές κλήσεις και την μουσική. Επίσης, είναι διαθέσιμες και άλλες λειτουργίες όπως "Η μοτοσικλέτα μου", και μπορούν επίσης να ελέγχονται χρησιμοποιώντας τον κουμπί ελέγχου στο τιμόνι. Όποιος έχει επιλέξει τα προεγκατεστημένα δεδομένα χαρτών είναι πάντα ενημερωμένος χάρη στις διαρκείς, δωρεάν ενημερώσεις. Και κάτι ακόμα: με το προαιρετικό κιτ τοποθέτησης αυτοκινήτου, το Navigator VI είναι επίσης ο ιδανικός σύντροφος στο αυτοκίνητό σου.
  e map updates.  

Ασφάλεια.
 • Η στιβαρή προστατευτική μπάρα κινητήρα από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει αξιόπιστα την περιοχή του κυλίνδρου από ζημιές, χωρίς να περιορίζει τη γωνία κλίσης. Η ανθεκτική σωληνωτή κατασκευή μπορεί να αντέξει ακόμη και δυνατά χτυπήματα και μπορεί να αποτρέψει σημαντικές ζημιές από πτώση στην άσφαλτο.

Σχεδίασε την δική σου BMW R 1250 R

Διάλεξε το στυλ και τον εξοπλισμό σου – στην διαμόρφωση, μπορείς να διαμορφώσεις την δική σου BMW R 1250 R.

διαμορφωση τωρα
spinner