Style Sport.

Στην έκδοση Style Sport το roadster δείχνει τη δυναμική του πλευρά. Και μόνο ο πολυτελής συνδυασμός χρωμάτων σε Light white, Racing blue metallic και Racing red μαγνητίζει τα βλέμματα. Το λευκό πλαίσιο, τα μεγάλα χρωματιστά Tape και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας ολοκληρώνουν την σπορ εμφάνιση.  

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic ενισχύει τις σπορ ιδιότητες της μοτοσικλέτας στον δρόμο και στο χώμα, και παρέχει ένα πλεονέκτημα σχετικά με την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα Riding Modes Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC, το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το συστήμα υποβοήιησης αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας φλας LED.

DTC

Ο δυναμικός έλεγχος πρόσφυσης DTC (Dynamic Traction Control) παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην οδήγηση και ρυθμίζει επίσης την ολίσθηση του τροχού σε συνάρτηση με την κλίση, προκειμένου να αποφεύγεται το σπινάρισμα του πίσω τροχού. Ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, το DTC επιτρέπει περισσότερο ή λιγότερο την ολίσθηση, εξασφαλίζοντας μέγιστη πρόωση και μέγιστη ασφάλεια σε οποιονδήποτε δρόμο.

Φώτα ημέρας LED

Τα φώτα ημέρας LED με την χαρακτηριστική σχεδίασή τους προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας για την ημέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του. 

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro

Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει την αλλαγή ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη σε όλο σχεδόν το εύρος φορτίου και στροφών. Έτσι με την υποβοήθηση εξασφαλίζεται σημαντικά μειωμένος χρόνος αλλαγής, δεν καταπονείται ο συμπλέκτης και παρέχεται περισσότερη άνεση, δυναμική οδηγική και απόλαυση.

ABS Pro

Με το πρωτοποριακό ABS Pro ο οδηγός μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ακόμα και κατά την φρενάρισμα σε κλίση. Επειδή οι αισθητήρες ανιχνεύουν και τη γωνία κλίσης, η πίεση φρεναρίσματος μπορεί να ελέγχεται καλύτερα ακόμα και στις στροφές. Η μοτοσικλέτα δεν συμπεριφέρεται άκαμπτα και μπορεί να διατηρείται με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον οδηγό στην πορεία.

Dynamic ESA

Με το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) επιτυγχάνεται πιο σταθερή και έτσι ακόμα ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά. Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση και την προφόρτιση του ελατηρίου του πιρουνιού και της πίσω ανάρτησης, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το φορτίο, και προσφέρει μέγιστη άνεση και βέλτιστη πρόσφυση, ακόμη και σε κλίσεις.

Σπορ τιμόνι

Το σπορ τιμόνι υποστηρίζει μια ενεργητική θέση και επομένως ενισχύει το σπορ στυλ οδήγησης.

Σέλα Sport

Η σέλα Sport με 20 mm ψηλότερη και πιο στενή θέση υποστηρίζει το σπορ στυλ οδήγησης χάρη στην ενεργητική θέση του καθίσματος. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ψηλά άτομα. Επειδή η άνετη κάμψη στα γόνατα προσφέρει στον οδηγό αισθητή αύξηση της άνεσης κατά την οδήγηση και κατά συνέπεια ακόμα πιο άνετα χιλιόμετρα σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα σου. Το σύστημα Keyless είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέσει τη μοτοσικλέτα του σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ.  

Style Exclusive.

Στην έκδοση Style Exclusive η μοτοσικλέτα παρουσιάζεται με αριστοκρατικό και εμφατικό χρώμα σε Mineral grey metallic. Συνδυάζεται επίσης με υλικά και επιφάνειες υψηλής ποιότητας. Το λογότυπο Exclusive, τα μεγάλα χρωματιστά Tape και τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα συμπληρώνουν τη γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φώτα ημέρας LED

Τα φώτα ημέρας LED με χαρακτηριστική τους σχεδίαση διασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας για την ημέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του.

Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα σου. Το σύστημα Keyless είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέσει τη μοτοσικλέτα του σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ. 

Φάσα ρεζερβουάρ Pure

Η φάσα ρεζερβουάρ Pure κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, και κατεργασμένη με ψηγματοβολή γυάλινων σφαιριδίων, δίνει μια ανθεκτική, σεμνά γυαλιστερή επιφάνεια.

Επιχρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης

Το σύστημα εξάτμισης με υψηλής ποιότητας επιχρωμιωμένο σιγαστήρα και λαιμούς εξάτμισης έχει μια λαμπερή, ιδιαίτερα μοναδική εμφάνιση. Ο πενταγωνικός σχεδιασμός του σιγαστήρα προσφέρει δυνατότητα μεγαλύτερης κλίσης, αλλά και επιτρέπει τη θέαση του πίσω τροχού.

Φλας LED

Λαμπερή εμφάνιση: Τα κομψά φλας LED με λευκό κρύσταλλο εντυπωσιάζουν με τη λεπτή σχεδίαση και τη σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού τους. Έχουν ταχύτερη αντίδραση και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης. Αυτό είναι ένα από τα πλεονέκτηματα για την ασφάλεια στον δρόμο.

Άρτιος εξοπλισμός με πολλές δυνατότητες.

Ακόμη και στην βασική έκδοση της R 1250 R το διαχρονικό βασικό χρώμα Blackstorm metallic, παρουσιάζει μια μοντέρνα και υψηλής ποιότητας λιτή μοτοσικλέτα. Για να είναι το ταξίδι σου, ακόμη και με συνεπιβάτη, καθαρή απόλαυση, μπορείς να εξοπλίσεις το Roadster σου ώστε να είναι ακόμη πιο άνετο κατά την διάρκεια του ταξιδιού. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πακέτο Touring

Με το πακέτο Touring ακόμα και τα μεγαλύτερα ταξίδια γίνονται χαλαρά και άνετα. Για αυτό φροντίζουν τα αξεσουάρ όπως οι βάσεις για τις βαλίτσες, το σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας πορείας, η αυτόματη ανάρτηση Dynamic ESA, το σύστημα Keyless Ride, η προετοιμασία εγκατάστασης του συστήματος πλοήγησης και το κεντρικό σταντ. 

Cruise Control

Το Cruise Control μπορεί να ενεργοποιηθεί από τα 30 km/h και διατηρεί την ταχύτητα σταθερή. Έτσι μπορείς να απολαύσεις με άνεση μεγάλες διαδρομές ιδιαίτερα σε αυτοκινητοδρόμους. Η λειτουργία απενεργοποιείται κατά τo φρενάρισμα, και με το πάτημα του κουμπιού επαναφοράς η επιλεγμένη ταχύτητα ενεργοποιείται ξανά.

Κεντρικό Στάντ

Το κεντρικό σταντ εξασφαλίζει ασφαλή και σταθερή θέση στην μοτοσικλέτα και βοηθά ιδιαίτερα κατά τον εφοδιασμό καυσίμου, τη φόρτωση και εκφόρτωση των βαλιτσών ή κατά τη συντήρηση. Επιπλέον, δεν καταπονούνται τα ελαστικά και τα ελατήρια σε ακινησία μεγάλης διάρκειας.

Σχάρα αποσκευών

Στη σταθερή σχάρα αποσκευών με χειρολαβές για τον συνοδηγό μπορεί να στερεωθεί topcase ή άλλες αποσκευές.

Βάση για βαλίτσες ταξιδιού

Εύκολη και πρακτική: η βάση για βαλίτσες αποτελούνται από δύο στηρίγματα, που είναι τοποθετημένα και στις δύο πλευρές της μοτοσικλέτας στο πίσω πλαίσιο. Σε αυτά μπορούν εύκολα να κρεμαστούν βαλίτσες ταξιδιού και προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια κατά την μεταφορά.

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic ενισχύει τις σπορ ιδιότητες της μοτοσικλέτας στην άσφαλτο και το χώμα ενώ παράλληλα ενισχύει την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τις λειτουργίες οδήγησης Pro με Core Screen Sport, ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, τη ρύθμιση ροπής αδράνειας του κινητήρα (MSR), το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC και το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα πορείας ημέρας και LED φλας.  

Φώτα ημέρας LED

Τα φώτα ημέρας LED με χαρακτηριστική τους σχεδίαση διασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας για την ημέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του. 

Έλεγχος πίεσης ελαστικών

Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC) ενημερώνει σχετικά με την τρέχουσα πίεση των ελαστικών και εφιστά εγκαίρως την προσοχή του οδηγού σε πιθανούς κινδύνους. Οι τιμές εμφανίζονται στην οθόνη του Cockpit. Μια κίτρινη πληροφοριακή λυχνία και μια κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζουν αυτόματα την σχετική απόκλιση από τις ονομαστικές τιμές κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης.Με αυτό τον τρόπο, μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο.

Σέλα συνοδηγού Comfort

Το σέλα συνοδηγού Comfort χάρη στο πρόσθετο υλικό του μαξιλαριού και την φαρδύτερη επιφάνεια προσφέρει ένα αισθητό πλεονέκτημα άνεσης.Το ιδιαίτερα άνετο κάθισμα συνοδηγού μπορεί να συνδυάζεται με όλες τις εκδόσεις σέλας του οδηγού.

Θερμαινόμενα grips

Όχι πια κρύα χέρια: Ηλεκτρικά θερμαινόμενα grips με ρύθμιση 2 επιπέδων. Αυξάνουν την άνεση και προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς τα ζεστά χέρια και η καλύτερη αίσθηση των δακτύλων αποτελούν εχέγγυα βελτιωμένου ελέγχου της μοτοσικλέτας. Ο χειρισμός της θέρμανσης γίνεται εύκολα από έναν διακόπτη στο τιμόνι.

BMW Motorrad Spezial

Χωρίς ασάφειες, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς συμβιβασμούς. Με την Option 719, λαμβάνεις ένα μέρος της πραγματικής ιστορίας της BMW Motorrad που χαρίζει στη μοτοσικλέτα σου μια προσωπική νότα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Στο Option 719 μπορείς να βρεις υψηλής ποιότητας ειδικό εξοπλισμό εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, όπως τα πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 ή τους εντυπωσιακούς δίχρωμους τροχούς. Μπορείς να τα παραγγείλεις απευθείας από το εργοστάσιο.

Στα πακέτα δίνεται εξαρχής έμφαση στην αρμονική ενσωμάτωση στη συνολική εμφάνιση του οχήματος, ώστε όλα τα εξαρτήματα να ταιριάζουν στη σχεδίαση του οχήματος και να προσδίδουν μια ταιριαστή και μοναδική εμφάνιση στη μοτοσικλέτα.

Ο συνδυασμός των μακροχρόνιων ικανοτήτων σχεδίασης της BMW Motorrad και των πολύπλοκων διαδικασιών παραγωγής προσφέρει ένα νέο επίπεδο ποιότητας και αποκλειστικότητας. Στον διαμορφωτή μας μπορείς να εξατομικεύσεις ακόμα περισσότερο τη μοτοσικλέτα σου με τα στοιχεία εξοπλισμού Option 719 και να την παραλάβεις έτοιμη από αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τη μοτοσικλέτα σου BMW. Από εμάς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μαθε περισσοτερα external-link-arrow-slim
Τροχοί Option 719

Ο χαρακτήρας σου, η μοτοσικλέτα σου.

Ο κομψός σχεδιασμός και η άριστη κατεργασία αντανακλώνται και στους τροχούς: μπορείς να επιλέξεις μεταξύ του τροχού Option 719 Classic ή του τροχού Option 719 Sport. Ότι κι αν αποφασίσεις, οι τροχοί αναδεικνύουν τον χαρακτήρα σου.

Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Classic της Option 719 προσθέτει μια ιδιαίτερη εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά του σε ασημένιο χρώμα. Τα τορνευμένα εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και προσδίδουν αυξημένη αξία. Η επιγραφή Option719 υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της μοτοσικλέτας. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic περιλαμβάνει τα τορνευμένα καλύμματα κυλινδροκεφαλών, το κάλυμμα πηνίου ανάφλεξης, τη βίδα πλήρωσης λαδιού και το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά. Τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών και το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά κατασκευάζονται 

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic II περιλαμβάνει τα καπάκια για τα δοχεία διαστολής, ρυθμιζόμενα ποδωστήρια, φρεζαρισμένους μοχλούς ταχυτήτων και ποδόφρενου καθώς και ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου και συμπλέκτη. Οι φρεζαρισμένοι καθρέπτες σε όψη αλουμινίου είναι οπτικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow με τα ποιοτικά στοιχεία από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Περιλαμβάνει το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά και τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών, το κάλυμμα πηνίου ανάφλεξης, τη βίδα πλήρωσης λαδιού και μαύρα πλαστικά προστατευτικά στα καλύμματα κυλινδροκεφαλών. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II περιλαμβάνει ποδομοχλούς και μανέτες, καθρέπτες αλλά και τα ποδωστήρια υψηλής ποιότητας και άψογης εφαρμογής. Τα τορνευμένα καπάκια δοχείων διαστολής συνδυάζουν το στιλ με τη λειτουργικότητα.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm

Τα δύο πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm και Storm II με τα γκρι-ασημί στοιχεία σε rough-look τονίζουν τη σχεδίαση. Τα τορνευμένα εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και προσδίδουν αυξημένη αξία. Η επιγραφή Option719 υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της μοτοσικλέτας. Όλα τα τορνευμένα εξαρτήματα είναι άψογα προσαρμοσμένα μεταξύ τους και συνδυάζονται αρμονικά με τη σχεδίαση της μοτοσικλέτας. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm περιλαμβάνει τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών, το κάλυμμα πηνίου ανάφλεξης, τη βίδα πλήρωσης λαδιού και το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm II περιλαμβάνει τους καθρέπτες, τα τορνευμένα καπάκια για τα δοχεία διαστολής, ρυθμιζόμενα ποδωστήρια, φρεζαρισμένους μοχλούς ταχυτήτων και ποδόφρενου καθώς και ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου και συμπλέκτη.

Αξεσουαρ για την R 1250 R

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Τελειοποίηση του χαρακτήρα high end: Ο slip on σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο, με απόληξη από ανθρακονήματα φροντίζει για εντυπωσιακό ήχο και σπορ εμφάνιση. Εκτός αυτού, ο σπορ σιγαστήρας που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Akrapovič είναι βελτιωμένος ως προς το βάρος σε σχέση με τον σιγαστήρα της βασικής έκδοσης.  

Αποθήκευση

Βαλίτσα τουρισμού και topcase

Οι υψηλής ποιότητας, σκληρού περιβλήματος, βαλίτσες τουρισμού με χωρητικότητα 32 και 31 λίτρων προσφέρουν αρκετό χώρο για τις αποσκευές ταξιδιού. Στη μεγάλη, σκληρού περιβλήματος βαλίτσα, στην αριστερή πλευρά, υπάρχει και χώρος για το κράνος σου. Οι σχετικά αδιάβροχες βαλίτσες κλειδώνουν και συνιστώνται ως ο ιδανικός συνοδός σε μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια. Τα καπάκια έχουν μεγάλο άνοιγμα και βοηθούν στο φόρτωμα. Με φορτίο μέχρι 10 kg, οι στιβαρές αυτές βαλίτσες σκληρού περιβλήματος μπορούν να χωρέσουν αρκετά. Η συνιστώμενη μέγιστη ταχύτητα κίνησης με τοποθετημένες βαλίτσες είναι 180 km/h. Πρακτική επιλογή αποτελούν οι αδιάβροχες εσωτερικές θήκες, που ταιριάζουν απόλυτα στις βαλίτσες.

 

Το απόλυτα αδιάβροχο topcase με χωρητικότητα 30 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για κράνος. Τα καπάκια, που προσφέρονται στα χρώματα Asphaltgrau-metallic matt, Blackstorm metallic ή Lightwhite uni και οι Soft-Close μεντεσέδες, επιτρέπουν το μαλακό άνοιγμα του καπακιού, υπογραμμίζουν την υψηλή ποιότητα εμφάνισης με μέγιστο φορτίο 5 kg.
load is 5 kg.  

Εσωτερική θήκη βαλίτσας τουρισμού και topcase

Οι κατάλληλες εσωτερικές θήκες για τις βαλίτσες ταξιδιού και το topcase δημιουργούν τάξη στις αποσκευές σου και διευκολύνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση. Χάρη στη χειρολαβή και τον ιμάντα ώμου η τσάντα μεταφέρεται πολύ γρήγορα και εύκολα. Στις πρακτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνονται το φερμουάρ που ανοίγει τις τρεις πλευρές και το διαχωριστικό πλέγμα στο καπάκι.

Μικρό σακίδιο του ρεζερβουάρ, 5-9 l

Το μικρό σακίδιο του ρεζερβουάρ κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα πολυεστέρα με επίστρωση PU και είναι ο ιδανικός συνοδός για μικρά ταξίδια. Το αδιάβροχο κύριο διαμέρισμα με εσωτερική τσέπη, η εξωτερική τσέπη, ο μεταβλητός όγκος από 5 έως 9 λίτρα, η λαβή μεταφοράς και ο αποσπούμενος ιμάντας ώμου είναι πρακτικά στοιχεία που καλύπτουν σχεδόν όλες τις ανάγκες στην καθημερινότητα.

Σχεδιασμός.

Ρυθμιζόμενα μαρσπιέ Option 719

Τα αλουμινένια μαρσπιέ είναι ρυθμιζόμενα σε τρεις θέσεις και διαθέτουν όχι μόνο εργονομικά χαρακτηριστικά αλλά και μέγιστη άνεση. Τα υψηλής ποιότητας κατεργασμένα εξαρτήματα της αποκλειστικής σειράς Option 719 μπορούν να προσαρμόζονται σε σπορ στυλ οδήγησης ή σε διαφορετικούς σωματότυπους οδηγών, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα καλύτερο έλεγχο, για παράδειγμα, σε κεκλιμένη θέση.

Ρυθμιζόμενα ποδηστήρια Option 719

Τα κατεργασμένα αλουμινένια ποδηστήρια Classic της αποκλειστικής σειράς Option 719 είναι ρυθμιζόμενα και τονίζουν τον κλασικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Κατάλληλα προσαρμοσμένα, τα ποδηστήρια μπορούν να λειτουργούν με μεγάλη ευαισθησία ακόμη και σε οδήγηση με μεγάλες κλίσεις. Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα με Option 719 Branding δίνουν πρόσθετη αξία στην μοτοσικλέτα. 

Κατεργασμένα καλύμματα κυλινδροκεφαλής Option 719 Classic

Μοναδική εμφάνιση – τα ρετρό καλύμματα κυλινδροκεφαλής χαρίζουν στον κινητήρα μπόξερ μια εντελώς μοναδική εμφάνιση. 

  • Χαρακτηριστική εμφάνιση με ρετρό σχεδιασμό 
  • Οπτική αναβάθμιση και μια προσωπική πινελιά
  • Σημαντική διαφοροποίηση από τα καλύμματα κυλινδροκεφαλής του βασικού εξοπλισμού

Εργονομία και άνεση.

Σέλες

Σέλα ψηλή, μαύρη:

Η κατά 30 mm ψηλότερη σέλα σε μαύρο χρώμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ψηλούς οδηγούς. Η άνετη κάμψη στα γόνατα προσφέρει στον οδηγό αισθητή αύξηση της άνεσης και κατά συνέπεια ακόμα πιο άνετα χιλιόμετρα ειδικά σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

 

Σέλα χαμηλή, μαύρη:

Η κατά 30 mm χαμηλότερη σέλα σε μαύρο διευκολύνει το ανέβασμα και το κατέβασμα από τη μοτοσικλέτα και βελτιώνει το πάτημα στο έδαφος. Αυτό διευκολύνει τους ελιγμούς και τον έλεγχο της μοτοσικλέτας.

 

Σέλα ψηλή Sport, μαύρη:

Η σέλα Sport σε μαύρο είναι ψηλότερη και πιο στενή από τη σέλα του βασικού εξοπλισμού και αναδεικνύει το σπορ στυλ οδήγησης χάρη στην ενεργητική θέση καθίσματος. Με ύψος σέλας 840 mm και εσωτερική καμπύλη ποδιών 1.875 mm είναι ιδιαίτερα κατάλληλη και για ψηλούς οδηγούς.

Σέλα συνεπιβάτη Comfort

Η σέλα συνεπιβάτη Comfort χάρη στο πρόσθετο υλικό του μαξιλαριού και την φαρδύτερη επιφάνεια προσφέρει ένα αισθητό πλεονέκτημα άνεσης και προσθέτει χιλιόμετρα απροβλημάτιστης μετακίνησης για τον συνεπιβάτη. Το ιδιαίτερα άνετο κάθισμα συνοδηγού μπορεί να συνδυάζεται με όλες τις εκδόσεις σέλας του οδηγού.  

Φιμέ σπορ ζελατίνα

Η φιμέ ζελατίνα Sport με αντιχαρακτική επίστρωση προστατεύει το επάνω μέρος του σώματος από την πίεση του αέρα και βάζει μια σπορ πινελιά. Η κλασική roadster εικόνα παραμένει, όμως επιτρέπει να διανύονται πολύ πιο χαλαρά γρήγορα τμήματα αυτοκινητόδρομων ή πιο μακρινά ταξίδια.  

Πλοήγηση και επικοινωνία.

BMW Navigator VI

Το Navigator VI κάνει τον προγραμματισμό της διαδρομής σου παιχνίδι. Το σύστημα με μνήμη 16 GB και οθόνη αφής πέντε ιντσών σε οδηγεί πάντα αξιόπιστα στο δρόμο που επιλέγεις. Χάρη στο φίλτρο κυκλικής πόλωσης (CPOL), η αδιάβροχη οθόνη μπορεί να διαβαστεί εύκολα ακόμη και σε ηλιακό φως. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης τύπου smartphone παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Πολλές πρόσθετες λειτουργίες κάνουν τον προγραμματισμό και το ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία διαδρομών σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, προκειμένου να απολαύσεις βόλτες σε δευτερεύουσες οδούς και δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας. Σε άγνωστο έδαφος, η επιλογή "μετ 'επιστροφής" είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς πάντα θα επιστρέφει αξιόπιστα στο σημείο από όπου ξεκίνησες. Η σύνδεση Bluetooth με το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad και η προαιρετική εφαρμογή Smartphone Link επιτρέπουν την ψυχαγωγία εν κινήσει: τα φωνητικά μηνύματα πλοήγησης, τις τηλεφωνικές κλήσεις και την μουσική. Επίσης, είναι διαθέσιμες και άλλες λειτουργίες όπως "Η μοτοσικλέτα μου", και μπορούν επίσης να ελέγχονται χρησιμοποιώντας τον κουμπί ελέγχου στο τιμόνι. Όποιος έχει επιλέξει τα προεγκατεστημένα δεδομένα χαρτών είναι πάντα ενημερωμένος χάρη στις διαρκείς, δωρεάν ενημερώσεις. Και κάτι ακόμα: με το προαιρετικό κιτ τοποθέτησης αυτοκινήτου, το Navigator VI είναι επίσης ο ιδανικός σύντροφος στο αυτοκίνητό σου.
e map updates.  

Ασφάλεια.

Προστατευτικές μπάρες κινητήρα

Η στιβαρή προστατευτική μπάρα κινητήρα από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει αξιόπιστα την περιοχή του κυλίνδρου από ζημιές, χωρίς να περιορίζει τη γωνία κλίσης. Η ανθεκτική σωληνωτή κατασκευή μπορεί να αντέξει ακόμη και δυνατά χτυπήματα και μπορεί να αποτρέψει σημαντικές ζημιές από πτώση στην άσφαλτο.

Σχεδίασε την δική σου BMW R 1250 R

Διάλεξε το στυλ και τον εξοπλισμό σου – στην διαμόρφωση, μπορείς να διαμορφώσεις την δική σου BMW R 1250 R.

διαμορφωση τωρα
spinner