* Είναι η προτεινόμενη βασική τιμή λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύναται να μεταβάλλεται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Η τιμή περιλαμβάνει τη μοτοσικλέτα στο βασικό της εξοπλισμό καθώς και όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ) και του ΦΠΑ (24%). Δεν περιλαμβάνει έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Η τελική τιμή λιανικής πώλησης καθορίζεται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. ** Η μηνιαία δόση €276 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (R 1250 RS) €16.000, με προκαταβολή €5.280, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 4,3%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 36 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €4.288, χρηματοδοτούμενη ασφάλεια (Top Cover) €1.993, προστασία δανείου €202, έξοδα φακέλου €190. Συνολικό ποσό πίστωσης €12.916, συνολικό ποσό καταβολής €19.683, ΣΕΠΠΕ 5,86%.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Οι μοτοσικλέτες περιλαμβάνουν στη βασική τους έκδοση μόνο τον εξοπλισμό που απαιτείται από το νόμο (π.χ. ανακλαστήρες βάσει του προτύπου Euro 4). Οι μοτοσικλέτες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν.

Η νεα BMW R 1250 RS.

Γνησια Sport Touring γονιδια.

Κάθε ταξίδι καθορίζεται από δύο παράγοντες: τον χρόνο και την απόσταση. Με τη νέα BMW R 1250 RS παίρνεις περισσότερα από κάθε διαδρομή. Η ροπή στα 143 Nm και τα 100 kW (136 hp) του νέου κινητήρα μπόξερ επιταχύνουν ακόμα πιο γρήγορα και κάνουν το ταξίδι σου μοναδικό. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ShiftCam της BMW σου προσφέρει μεγαλύτερη ροπή και εντυπωσιακή ελαστικότητα σε ολόκληρο το εύρος στροφών. Έτσι μπορείς να επιταχύνεις μοναδικά στην άσφαλτο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος παρουσιάζει με τον προβολέα LED μια ανανεωμένη, σπορ εμφάνιση και υποδέχεται τον άνεμο αεροδυναμικά. Έτσι μπορείς να συνεχίζεις πάντα γρήγορα και άνετα. Ένα είναι το σίγουρο – ανεξάρτητα από το πόση απόσταση διανύεις σε κάποιο χρονικό διάστημα: με την R 1250 RS αυξάνεται με κάθε μέτρο που διανύεις η οδηγική σου απόλαυση. 

η σχεδιαση της R 1250 RS

Επίλεξε το στυλ σου.

Με τις διάφορες χρωματικές αποχρώσεις και στυλ, κάνεις εντύπωση με οποιαδήποτε ταχύτητα και αν κινείσαι.

*/-->

Black storm metallic

Στη βασική έκδοση με το χρώμα Blackstorm metallic κάνεις την ημέρα νύχτα. Ασημένια στοιχεία, όπως τα μαρσπιέ και το τιμόνι, αποτελούν κάτι το ξεχωριστό.

*/-->

Style Sport

Το Style Sport κάνει την μοτοσικλέτα εξαιρετική και δυναμική. Το Austin Yellow metallic matt μαγνητίζει κάθε βλέμμα. Η καρίνα του κινητήρα από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνει τη σπορ εμφάνιση.

*/-->

Style Exclusive

Με το χρώμα Imperial blue metallic, η μοτοσικλέτα σου είναι μοναδική αναδεικνύοντας την αίσθηση της πολυτέλειας. Οι χρυσές δαγκάνες φρένων, το λογότυπο Exclusive και η φάσα του ρεζερβουάρ από ανοξείδωτο ατσάλι μαρτυρούν ποιότητα.

*/-->

Option 719 Stardust metallic

Η βαφή Option 719 Stardust metallic δίνει στη μοτοσικλέτα μια ιδιαίτερα προσωπική λάμψη. Εδώ, ανάλογα με την πρόσπτωση του φωτός, δημιουργούνται συνεχώς συναρπαστικά εφέ. Η υψηλής ποιότητας εμφάνιση ολοκληρώνεται από την καρίνα του κινητήρα και το κάλυμμα του ρεζερβουάρ από ανοξείδωτο ατσάλι.

3 Χρόνια Εγγύηση.

Ride on & on & on. Σου δίνουμε επιπλέον ένα έτος. 

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2019, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα.

Ο σπορ χαρακτήρας συναντά την εργονομία.

Η R 1250 RS συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα με τη δυνατότητα για ταξίδια. Το ανανεωμένο μπροστινό μέρος αλλά και η νέα καρίνα κινητήρα, τονίζουν την συνολική δυναμική και τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Η συμμετρική διάταξη των διπλών προβολέων δίνει στην R 1250 RS ισορροπημένη και μοντέρνα εμφάνιση. Η γεωμετρία του τιμονιού εξασφαλίζει σπορ θέση οδήγησης.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δικυλινδρος boxer κινητηρας

1.254
cc κυβισμός
136
HP (100 kW) στις 7.750 σ.α.λ
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ
200
Τελική ταχύτητα πάνω από 200 km/h

Μέγιστη δυναμική.

Μέγιστη δυναμική.

Το ShiftCam της BMW είναι η πρωτοποριακή τεχνολογία που σου επιτρέπει να επιταχύνεις καλύτερα. Αυτό επιτυγχάνεται με τον μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Η αύξηση της ισχύος σε 100 kW (136 hp) με την αύξηση του κυβισμού στα 1254 cc σου δίνει περισσότερη ισχύ, ακόμη και για ένα σπριντ στη λωρίδα προσπεράσματος. Η αύξηση της ροπής στρέψης (έως 143 Nm) είναι εμφανής σε κάθε περιοχή στροφών - η οδηγική απόλαυση που προσφέρει το μπόξερ είναι εγγυημένη.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

βιωσε τον ηχο της νεας R 1250 RS

Τι καινούργιο υπάρχει.

Οθόνη TFT με Connectivity

Οθόνη TFT με Connectivity

Μέσω Bluetooth μπορείς να συνδέσεις το Smartphone σου με τη μοτοσικλέτα σου. Η οθόνη TFT 6,5 ιντσών σου δείχνει τα πάντα σχετικά με τη μοτοσικλέτα σου και σε περίπτωση σύνδεσης με την εφαρμογή για Smartphone, προσφέρει επιπλέον λειτουργίες όπως πλοήγηση, αναπαραγωγή μουσικής και πραγματοποίηση κλήσεων.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

τα καλυτερα σημεια της R 1250 RS

Απόλυτη συμφωνία με το γούστο σου.

Για την R 1250 RS υπάρχει μεγάλη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού και γνήσιων αξεσουάρ της BMW Motorrad. Έτσι μπορεί να φτιάξεις τη μοτοσικλέτα σου όπως ακριβώς τη θέλεις.

μαθε περισσοτερα

Καταλληλος ρουχισμος

οικογενεια boxer