Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €289,16 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €16.600 προκαταβολή €5.380, και με τελευταία μεγάλη δόση €3.522. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €3.031,48 , προστασία δανείου €282,21 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €14.533,69 , ΣΕΠΠΕ 8,36%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €22.946,56.

Η BMW R 1250 RS

Σπορ τουρισμός στη λωρίδα προσπέρασης

Η BMW R 1250 RS είναι μια σπορ τουριστική μοτοσικλέτα με έντονο χαρακτήρα. Προσδιοριζόμενη από τον δικύλινδρο κινητήρα boxer της με τεχνολογία BMW ShiftCam, ενσαρκώνει ακόμα και οπτικά την κυριαρχία και την ανόθευτη οδηγική απόλαυση. Χάρη στην προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες, την ξεκούραστη στάση του σώματος στη σέλα και τα συστήματα υποβοήθησης απολαμβάνεις κάθε στροφή και κάθε χιλιόμετρο – είτε μόνος είτε με παρέα. Κάθε Punch του κινητήρα boxer σε σπρώχνει μπροστά – ξανά και ξανά. Σε κάθε ταξίδι και σε κάθε δυναμική ρεπρίζ. Γεμάτος και γεμάτη αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη ζητάς περισσότερα – και τα βρίσκεις. Πάντα στο πνεύμα του #NeverStopChallenging.

Η σπορ οδήγηση μπορεί να είναι και ασύγκριτα άνετη

Εντυπωσιακό φως πορείας ημέρας LED
Μπροστινό τμήμα με φως πορείας ημέρας LED της R 1250 RS
Πρακτική πρίζα φόρτισης USB
Πρίζα φόρτισης USB της R 1250 RS
Άνετο σωληνωτό τιμόνι
Σωληνωτό τιμόνι της R 1250 RS
Δοκιμασμένη πρίζα φόρτισης 12 V
Πρίζα φόρτισης 12 V στο πίσω μέρος οχήματος της R 1250 RS
Άνετη θέρμανση σέλας
Θέρμανση σέλας της R 1250 RS.
Ενημερωτική Corescreen Sport
Corescreen Sport της R 1250 RS
Εργοστασιακά περισσότερη ασφάλεια χάρη στο DTC και το ABS Pro
Σύστημα φρένων της R 1250 RS
Σπορ, κομψό πίσω μέρος σέλας για μονόσελο
Σπορ πίσω μέρος της R 1250 RS

Περισσότερη οδήγηση, λιγότερες ενδιάμεσες στάσεις

Περισσότερη οδήγηση, λιγότερες ενδιάμεσες στάσεις

Το ενεργειακά αποδοτικό πρόγραμμα οδήγησης Eco συμπληρώνει άμεσα τα προγράμματα οδήγησης Rain και Road στον βασικό εξοπλισμό. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στην ενεργειακά αποδοτική οδήγηση και τον δυναμικό σπορ χαρακτήρα. Η ένδειξη κατάστασης στην οθόνη TFT 6,5" δείχνει την εκάστοτε ρύθμιση. Και τα νέα προαιρετικά προγράμματα οδήγησης Pro φροντίζουν με το Dynamic και το Dynamic Pro για μεγαλύτερη απόδοση στο ταξίδι σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1.254
ccm κυβισμός
100
kW (136 PS) στις 7.750 σ.α.λ.
143
Nm μέγιστη ροπή στις 6.250 σ.α.λ.
3,3
δευτερόλεπτα για επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h
Αερόψυκτος/υδρόψυκτος τετράχρονος δικύλινδρος κινητήρας boxer

Περισσότερο τράβηγμα σε κάθε περίπτωση

Ο κινητήρας boxer με δοκιμασμένη τεχνολογία BMW ShiftCam διαθέτει δύο διαφορετικά προφίλ εκκεντροφόρου εισαγωγής. Χάρη στον μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων, ο κινητήρας εντυπωσιάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις με την αρχοντική ποιότητα λειτουργίας, την υψηλή οικονομία ή και το εντυπωσιακό ξεδίπλωμα της ροπής στρέψης: για μια ιδιαίτερα επιθετική επιτάχυνση. Η αύξηση μέχρι τη μέγιστη ροπή των 143 Nm γίνεται αισθητή σε κάθε περιοχή αριθμού στροφών: Σε σπριντ στη λωρίδα προσπέρασης όπως και σε έντονη επιτάχυνση στην έξοδο της στροφής.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυναμική σπορ τουριστική μοτοσικλέτα

Περισσότερες επιλογές

Ένας κινητήρας boxer, τρία πρόσωπα. Από κλασικός, καθαρόαιμος και σπορ, δυναμικός μέχρι και την αριστοκρατική κομψότητα: σε κάθε έναν από τους τρεις χρωματικούς συνδυασμούς, ο μοναδικά δυναμικός χαρακτήρας σπορ τουρισμού της R 1250 RS εκφράζεται τέλεια.

Light white

Σε αυτήν την έκδοση η R 1250 RS δείχνει εντελώς αυθεντική. Ο κινητήρας boxer αποτελεί ένα εντυπωσιακό οπτικό στοιχείο.

Sport

Τα χρώματα Light white/Racing blue metallic/Racing red αποτίουν φόρο τιμής στο BMW Motorsport. Η σπορ εμφάνιση ολοκληρώνει το πίσω μέρος σέλας για μονόσελο με λευκό πλαίσιο και χρυσαφί δαγκάνες φρένων.

Triple black

Για τους λάτρεις του design: Το Black storm metallic με γκρι πλαίσιο σε αχάτη αξιοποιεί τέλεια τη σχεδίαση των γραμμών. Οι χρυσαφί δαγκάνες φρένων και η αεροτομή κινητήρα από ανοξείδωτο χάλυβα τονίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την εμφάνιση.

Σπορ από μπροστά μέχρι πίσω

Από το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τα εμβληματικά φώτα ημέρας και τα ανασχεδιασμένα φλας LED, την ψηλή ζελατίνα και το πλήρες φέρινγκ μέχρι το κοντό, σπορ και κομψό πίσω μέρος σέλας για μονόσελο: Η R 1250 RS είναι μια σπορ τουριστική μοτοσικλέτα σε καθαρόαιμη κουλτούρα. Αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Με επίκεντρο τις επιδόσεις και την κυριαρχία. Άνετη και με ιδιαίτερη προτίμηση στις στροφές. Όπως ακριβώς το υπόσχεται ολόκληρη η σχεδίαση της μοτοσικλέτας. Και όπως ακριβώς το επιθυμείς και εσύ.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Collage of the R 1250 RS with design highlights

Το ιδανικό συνολικό πακέτο

Κάθε R 1250 RS συνδυάζει τον σπορ χαρακτήρα και την καταλληλότητα για ταξίδια. Τώρα εσύ αποφασίζεις πού θα ταξιδέψεις – χωρίς συμβιβασμούς. Δημιουργήσαμε τρεις λύσεις πακέτα, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πακέτο δυναμικής οδήγησης

Για σένα, κάθε ευθεία είναι μόνο η αρχή της επόμενης στροφής; Το πακέτο δυναμικής οδήγησης σε υποστηρίζει στο πάθος σου για πρόωση.

  • Τα προγράμματα οδήγησης Pro προσφέρουν με το Dynamic και το Dynamic Pro δύο προγράμματα προσανατολισμένα αμιγώς στις επιδόσεις.
  • Η ρύθμιση ροπής κινητήρα (MSR) εμποδίζει το γλίστρημα ή την αποσταθεροποίηση του πίσω τροχού: για μεγαλύτερη σταθερότητα και έλεγχο.
  • Ο μηχανισμός υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει το ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη.
  • Το Dynamic ESA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ανάμεσα στην άνεση και τον αυθεντικό σπορ χαρακτήρα. Εξασφαλίζει με την αυτόματη ρύθμιση της απόσβεσης και την προφόρτιση ελατηρίου βέλτιστη πρόσφυση ακόμη και σε κεκλιμένη θέση.
Τουριστικό πακέτο

Με το πακέτο άνεσης θα αντιμετωπίσεις με απόλυτη ηρεμία κάθε διαδρομή. Ήδη από τα πρώτα μέτρα μετράει μόνο η ξέγνοιαστη οδηγική απόλαυση.

  • Χάρη στο Keyless Ride το κλειδί για την εκκίνηση του οχήματος μπορεί να παραμείνει απλά στην τσέπη - χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις κάτι.
  • Σε αυτό προστίθενται τα θερμαινόμενα γκριπ για ευχάριστα ζεστά δάχτυλα και ο έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC).
  • Ένα πρόσθετο οπτικό σημείο γυαλάδας αποτελεί το χρωμιωμένο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων ή εναλλακτικά την χρωμιωμένη πολλαπλή εξαγωγής.
Τουριστικό πακέτο

Όταν απολαμβάνεις τόσο πολύ τον δρόμο και τον χρόνο στη μοτοσικλέτα σου και θέλεις να απολαύσεις ακόμα μερικά χιλιόμετρα, το τουριστικό πακέτο φροντίζει για άνετα ταξίδια.

  • Η προετοιμασία για μια συσκευή πλοήγησης καθώς και για το σύστημα ελέγχου ταχύτητας κίνησης είναι ούτως ειπείν αυτονόητα.
  • Και το κεντρικό σταντ εξασφαλίζει με αξιοπιστία τη μοτοσικλέτα σου, ακόμα και όταν σε κάθε ένα από τα δύο στηρίγματα βαλίτσας κρέμονται βαριές αποσκευές.

3 χρόνια ξεγνοιασιάς

Ride on & on & on. Σου προσφέρουμε έναν επιπλέον χρόνο. 

Στο εξής, με την αγορά μιας μοτοσικλέτας θα λαμβάνεις έναν επιπλέον χρόνο ξεγνοιασιάς, επιπρόσθετα με την εργοστασιακή εγγύηση που καθορίζει ο νόμος. 

Μάθε περισσότερα

Περισσότερη εξατομίκευση

Με τον πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW Motorrad θα κάνεις την R 1250 RS πραγματικά τη μοτοσικλέτα για τις δικές σου ανάγκες. Η γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις σέλας, βαλίτσες μέχρι και υψηλής ποιότητας αναβαθμίσεις Option 719.

Μετάβαση στην εξατομίκευση

Περισσότερη απόλαυση boxer

spinner