Σημείο εκκίνησης για την επόμενη εξόρμηση.

Η R 1250 RS είναι η κατάλληλη μοτοσικλέτα για μεγαλύτερες ταχύτητες σε μακρινές αποστάσεις. Με το Style Sport αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro κάνει ευκολότερη την αλλαγή ταχυτήτων, καθώς δεν απαιτείται πλέον η χρήση συμπλέκτη. Το Dynamic ESA και τα προγράμματα οδήγησης Pro διασφαλίζουν ότι μπορείς να επικεντρώνεσαι στο πιο σημαντικό πράγμα – στην απόλαυση της οδήγησης. Η ασφάλεια και η άνεση παρέχονται με το πακέτο Komfort, το ABS Pro και την έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης E-Call δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να αποκτηθούν. Με το Keyless Ride δεν χάνεις καθόλου χρόνο: Επιβιβάσου στην R 1250 RS και ξεκίνα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Style Sport

Στην έκδοση Style Sport, ο χρωματισμός Light white τραβά την προσοχή. Συνδυάζεται επίσης με υλικά και επιφάνειες υψηλής ποιότητας. Το λογότυπο Sport, οι μεγάλες έγχρωμες ταινίες και τα υψηλής ποιότητας στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα ολοκληρώνουν την εκκεντρική, οπτικά ομοιογενή εμφάνιση αυτής της σπορ μηχανής ταξιδίων.

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic ενισχύει τον σπορ χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας ενώ ενισχύει και την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα προγράμματα οδήγησης Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC, το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας και φλας LED. 

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Ο προαιρετικός εξοπλισμός λειτουργιών οδήγησης Pro περιλαμβάνει το Core Screen Sport, το Hill Start Control Pro με αυτόματη ενεργοποίηση φρένων σε ανηφόρα, τη ρύθμιση ροπής αδράνειας του κινητήρα MSR κα τον Δυναμικό Έλεγχο Φρένων DBC.

Υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro

Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Pro επιτρέπει το ανέβασμα και κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη σε όλο σχεδόν το εύρος φορτίου και στροφών. Έτσι με την υποβοήθηση εξασφαλίζεται σημαντικά μειωμένος χρόνος αλλαγής, δεν καταπονείται το χέρι του συμπλέκτη και παρέχεται περισσότερη άνεση, δυναμική οδηγική και απόλαυση.

ABS Pro

Με το πρωτοποριακό ABS Pro ο οδηγός μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ακόμα και κατά την πέδηση σε κλίση. Επειδή οι αισθητήρες ανιχνεύουν και τη γωνία κλίσης, η πίεση πέδησης μπορεί να ελέγχεται καλύτερα ακόμα και στις στροφές. Η μοτοσικλέτα δεν συμπεριφέρεται απότομα και μπορεί να κρατιέται από τον οδηγό με μεγαλύτερη ακρίβεια στην τροχιά της. 

Φλας LED

Λαμπερή εμφάνιση: Τα κομψά φλας LED με λευκό κρύσταλλο εντυπωσιάζουν με τη λεπτή σχεδίαση και τη σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού τους. Έχουν ταχύτερη αντίδραση και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης. Αυτό είναι ένα σαφές πλεονέκτημα για την ασφάλεια στο δρόμο. 

Dynamic ESA

Με το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) επιτυγχάνεται πιο σταθερή και έτσι ακόμα ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά. Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση και την προφόρτιση του γόνατου ανάρτησης, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το φορτίο, και προσφέρει μέγιστη άνεση και βέλτιστη πρόσφυση, ακόμη και σε κλίσεις.

Σέλα Sport

Η σέλα Sport με 20 mm ψηλότερη και πιο στενή θέση υποστηρίζει το σπορ στυλ οδήγησης χάρη στην ενεργητική θέση καθίσματος. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ψηλά άτομα. Επειδή η άνετη κάμψη στα γόνατα προσφέρει στον οδηγό αισθητή αύξηση στην άνεση καθίσματος και κατά συνέπεια ακόμα πιο άνετα χιλιόμετρα σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. 

Keyless Ride

Με το Keyless Ride το κλειδί παραμένει στην τσάντα σου. Το σύστημα Keyless είναι άνετο και επιτρέπει στον οδηγό να θέσει τη μοτοσικλέτα του σε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ξεκλειδωθεί η κλειδαριά του τιμονιού και η τάπα του ρεζερβουάρ.

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Τελειοποίηση του χαρακτήρα high end: Ο slip on σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο, με απόληξη από ανθρακονήματα φροντίζει για εντυπωσιακό ήχο και σπορ εμφάνιση. Εκτός αυτού, ο σπορ σιγαστήρας που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Akrapovič είναι βελτιωμένος ως προς το βάρος σε σχέση με τον σιγαστήρα της βασικής έκδοσης.

Μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια.

Η R 1250 RS είναι ιδανική για ταξίδια με συνεπιβάτη. Με δυνατότητες επέκτασης των χώρων αποθήκευσης και άλλες επιλογές εξατομίκευσης, εσύ και ο συνεπιβάτης σου μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το ταξίδι σας παρακάτω. Έτσι προχωράς γρήγορα, αλλά με τον σωστό πρόσθετο εξοπλισμό, όπως το Navigator VI για να μην χάνεις ποτέ τον προσανατολισμό σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Black storm metallic

Blackstorm metallic. Πρόκειται για το χρώμα του βασικού μοντέλου, το οποίο δίνει στη μοτοσικλέτα σου μια εξαιρετικά δυναμική και στιβαρή εμφάνιση. Τα καπάκια κυλινδροκεφαλής είναι σε απόχρωση Agate grey metallic matt και οι τροχοί σε Asphalt grey metallic matt. 

Πακέτο Comfort
Πακέτο Touring

Με το πακέτο Touring ακόμα και τα μακρύτερα ταξίδια γίνονται χαλαρά και άνετα. Για αυτό φροντίζουν extras όπως οι βάσεις για τις βαλίτσες, το σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας πορείας, η αυτόματη ανάρτηση Dynamic ESA, το σύστημα Keyless Ride, η προετοιμασία εγκατάστασης του συστήματος πλοήγησης και το κεντρικό σταντ.

Στήριγμα αποσκευών

Στο σταθερό στήριγμα αποσκευών από μαύρο ατσάλι με βαφή πούδρας στερεώνεται εύκολα και με ασφάλεια η πλαϊνη βαλίτσα τουρισμού.

Προετοιμασία συστήματος πλοήγησης

Η προεγκατάσταση του Navigator με βάση και πλαίσιο στερέωσης στο τιμόνι εξασφαλίζει την ασφαλή τοποθέτηση του BMW Navigator. Ο χειρισμός του συστήματος πλοήγησης και των λειτουργιών Connectivity γίνεται με άνεση μέσω του Multi-Controller από την δεξιά πλευρά του τιμονιού. 

Dynamic ESA

Με το Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment, ηλεκτρονική ρύθμιση ανάρτησης) επιτυγχάνεται πιο σταθερή και έτσι ακόμα ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά. Το σύστημα ρυθμίζει αυτόματα την απόσβεση και την προφόρτιση του γόνατου ανάρτησης, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το φορτίο, και προσφέρει μέγιστη άνεση και βέλτιστη πρόσφυση, ακόμη και σε κλίσεις.

Λειτουργίες οδήγησης Pro

Ο προαιρετικός εξοπλισμός λειτουργιών οδήγησης Pro περιλαμβάνει το Core Screen Sport, το Hill Start Control Pro με αυτόματη ενεργοποίηση φρένων σε ανηφόρα, τη ρύθμιση ροπής αδράνειας του κινητήρα MSR κα τον Δυναμικό Έλεγχο Φρένων DBC.

ABS Pro

Με το πρωτοποριακό ABS Pro ο οδηγός μπορεί να διατηρεί τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ακόμα και κατά το φρενάρισμα σε κλίση. Επειδή οι αισθητήρες ανιχνεύουν και τη γωνία κλίσης, η πίεση φρεναρίσματος μπορεί να ελέγχεται καλύτερα ακόμα και στις στροφές. Η μοτοσικλέτα δεν συμπεριφέρεται άκαμπτα και μπορεί να διατηρείται με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον οδηγό στην πορεία.

Φώτα ημέρας LED

Τα φώτα ημέρας LED με την χαρακτηριστική σχεδίασή τους προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνεται η ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του.

Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης (ECALL)

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης. Τότε μεταδίδεται η θέση της μοτοσικλέτας και, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, πραγματοποιείται μια πρώτη συνομιλία με τον εκάστοτε υπεύθυνο. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, π.χ. προς υποστήριξη κάποιου άλλου που βρίσκεται στο δρόμο (διαθέσιμο από το τελευταίο τρίμηνο του 2019).

Πλαϊνή βαλίτσα τουρισμού σε Asphalt grey metallic matt

Οι υψηλής ποιότητας βαλίτσες Touring με σκληρό κέλυφος έχουν χωρητικότητα περίπου 32 λίτρα, αρκετά για τις αποσκευές ταξιδιού. Στη μεγάλη, σκληρού περιβλήματος βαλίτσα, στην αριστερή πλευρά, υπάρχει και χώρος για το κράνος σου. Οι σχετικά αδιάβροχες βαλίτσες κλειδώνουν και συνιστώνται ως ο ιδανικός συνοδός σε μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια. Τα καπάκια έχουν μεγάλο άνοιγμα και βοηθούν στο φόρτωμα. 

Topcase, 30 l

Το αδιάβροχο topcase με χωρητικότητα 30 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για κράνος. Το κάλυμμα σε Asphalt grey metallic matt ή Black storm metallic και οι μεντεσέδες Soft-Close που επιτρέπουν το ομαλό κλείσιμο του καπακιού, ενισχύουν την αίσθηση υψηλής ποιότητας. Το μέγιστο φορτίο είναι 5 κιλά.

BMW Motorrad Navigator VI

Το Navigator VI κάνει πολλά περισσότερα από το να λέει απλώς τη διαδρομή, επιτρέποντάς σου να ζήσεις μαγικά ταξίδια με τη μοτοσικλέτα. Η μεγάλη 5"
οθόνη του αποτελεί τον δρόμο για απεριόριστη απόλαυση οδήγησης. Το φίλτρο κυκλικής πόλωσης (CPOL) ελαχιστοποιεί την αντανάκλαση και βελτιώνει την αντίθεση, διασφαλίζοντας έτσι βέλτιστη δυνατότητα ανάγνωσης, ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να έχεις τον έλεγχο συνεχώς. Επιπλέον, η πρωτοποριακή τεχνολογία ταξιδιού καθορίζει ακριβώς το σωστό δρόμο. Ο προαιρετικός σύνδεσμος Smartphone για πληροφορίες κυκλοφορίας και δελτίο καιρού σε πραγματικό χρόνο σε κρατά συνεχώς πλήρως ενημερωμένο.

Χάρη στην τεχνολογία Bluetooth μπορείς να συνδέσεις άμεσα το κινητό σου τόσο για να λαμβάνεις κλήσεις όσο και να ακούς μουσική. Επίσης μπορείς να ελέγχεις τις συμβατές "Action Cams" απευθείας από το Navigator. Σε συνδυασμό με την προετοιμασία πλοήγησης, οι πρωτοποριακές λειτουργίες όπως οι σελίδες "Η Μοτοσικλέτα μου", τα μηνύματα προειδοποίησης και κατάστασης, ο προαιρετικός σύνδεσμος smartphone για πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και οι τελευταίες αναφορές καιρού καθιστούν ακόμα πιο εύκολη την διαδρομή σου. Το Navigator VI λειτουργεί σε μοτοσικλέτες BMW με προετοιμασία πλοήγησης μέσω του τιμονιού. Τα δεδομένα χάρτου είναι προεγκατεστημένα και έχεις ενημερώσεις για όλη τη διάρκεια της ζωής του. 

Περισσότερη κομψότητα σε κάθε ταξίδι.

Όπου και αν σε οδηγεί το ταξίδι σου – η διαδρομή προς τα εκεί θα είναι άνετη και θα χαρακτηρίζεται από κομψότητα. Ειδικός εξοπλισμος ανώτερης σχεδίασης της BMW Motorrad και αναβάθμιση λεπτομερειών στη σωστή θέση δίνουν στην R 1250 RS σου το κάτι επιπλέον και την κάνουν να αξίζει ακόμα περισσότερο. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Style Exclusive

Με το Style Exclusive η μοτοσικλέτα παρουσιάζεται με αριστοκρατικό χρώμα σε Imperial blue metallic. Συνδυάζεται επίσης με υλικά και επιφάνειες υψηλής ποιότητας. Το λογότυπο Exclusive, οι μεγάλες χρωματιστές ταινίες και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν την εμφάνιση της. 

Πακέτο Comfort

Η οδηγική απόλαυση και η ασφάλεια συνδυάζονται μοναδικά με το πακέτο Comfort. Το ταξίδι γίνεται ακόμα πιο άνετο. Το πακέτο αποτελείται από το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (RDC), τα θερμαινόμενα γκριπ για τις πιο κρύες εποχές, αλλά και ένα επιχρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης.

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας στον δρόμο ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και την ασφάλεια. Ο πρόσθετος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα Riding Modes Pro με ABS Pro, τον δυναμικό έλεγχο πρόσφυσης DTC, το σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος DBC, το σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα HSC Pro, το συστήμα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Pro καθώς και φώτα ημέρας και φλας LED.  

Κάλυμμα ρεζερβουάρ Pure

Το κάλυμμα ρεζερβουάρ Pure κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, και κατεργασμένο με ψηγματοβολή γυάλινων σφαιριδίων, δίνει στην μοτοσικλέτα μία μοναδική εμφάνιση. 
  

Φώτα ημέρας LED

Το LED φως πορείας ημέρας με την χαρακτηριστική σχεδίασή του προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στον δρόμο. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED, βελτιώνει την ορατότητα της μοτοσικλέτας. Παράλληλα με την άνετη αυτόματη λειτουργία, το φως πορείας για την ημέρα μπορεί να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα και εντυπωσιάζει με τη μοναδική, ασύγκριτη εμφάνισή του. 

Επιχρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης

Το επιχρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης υψηλής ποιότητας, μαζί με το σπορ σιγαστήρα, προσφέρουν τέλειο φινίρισμα. 

Φλας LED

Λαμπερή εμφάνιση: Τα κομψά φλας LED με λευκό κρύσταλλο εντυπωσιάζουν με τη λεπτή σχεδίαση και τη σύγχρονη τεχνολογία φωτισμού τους. Έχουν ταχύτερη αντίδραση και πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης. Αυτό είναι ένα σαφές πλεονέκτημα για την ασφάλεια στο δρόμο.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic και Classic ΙΙ προσθέτει μια ιδιαίτερη εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά του σε ασημένιο χρώμα. Τα φρεζαριστά ειδικά εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και προσδίδουν αυξημένη αξία. Το Branding Option-719 τονίζει την υψηλή ποιότητα της μηχανής.

Τροχοί Classic Option 719

Οι πολυτελείς τροχοί Classic της Option 719 τονίζουν με την οπτική τους αντίθεση τον σχεδιασμό. Ταιριάζουν απόλυτα με την κλασική εμφάνιση των άλλων ειδικών εξαρτημάτων των πακέτων Option 719 και χάρη στην υψηλής ποιότητας επίστρωση ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. 

Option 719

Χωρίς ασάφειες, χωρίς εκπλήξεις, χωρίς συμβιβασμούς. Με την Option 719, λαμβάνεις ένα μέρος της πραγματικής ιστορίας της BMW Motorrad που χαρίζει στη μοτοσικλέτα σου μια προσωπική νότα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Στο Option 719 μπορείς να βρεις υψηλής ποιότητας ειδικό εξοπλισμό εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, όπως τα πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 και τους εντυπωσιακούς δίχρωμους τροχούς. Μπορείς να τα παραγγείλεις απευθείας από το εργοστάσιο.

Στα πακέτα δίνεται εξαρχής έμφαση στην αρμονική ενσωμάτωση στη συνολική εμφάνιση του οχήματος, ώστε όλα τα εξαρτήματα να ταιριάζουν στη σχεδίαση του οχήματος και να προσδίδουν μια ταιριαστή και μοναδική εμφάνιση στη μοτοσικλέτα.

Ο συνδυασμός των μακροχρόνιων ικανοτήτων σχεδίασης της BMW Motorrad και των πολύπλοκων διαδικασιών παραγωγής προσφέρει ένα νέο επίπεδο ποιότητας και αποκλειστικότητας. Στον διαμορφωτή μας μπορείς να εξατομικεύσεις ακόμα περισσότερο τη μοτοσικλέτα σου με τα στοιχεία εξοπλισμού Option 719 και να την παραλάβεις έτοιμη από αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τη μοτοσικλέτα σου BMW. Από εμάς.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μαθε περισσοτερα external-link-arrow-slim

Option 719.

Με το Option 719 αποκτάς τα πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων και τους τροχούς κορυφαίας ποιότητας. Μπορείς να τονίσεις την R 1250 RS σου με μια προσωπική νότα κατευθείαν από το εργοστάσιο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τροχοί Classic Option 719

Οι πολυτελείς τροχοί Classic της Option 719 τονίζουν με την οπτική τους αντίθεση τον σχεδιασμό. Ταιριάζουν απόλυτα με την κλασική εμφάνιση των άλλων εξαρτημάτων των πακέτων Option 719 και χάρη στην υψηλής ποιότητας επίστρωση ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Classic της Option 719 προσθέτει μια ιδιαίτερη εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά του σε ασημένιο χρώμα. Τα τορνευμένα εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και προσδίδουν αυξημένη αξία. Η επιγραφή Option719 υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της μοτοσικλέτας. 

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic περιλαμβάνει τα τορνευμένα καλύμματα κυλινδροκεφαλών, το κάλυμμα πηνίου ανάφλεξης, τη βίδα πλήρωσης λαδιού και το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά. Τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών και το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά κατασκευάζονται από σφυρήλατο τεμάχιο.

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Classic II περιλαμβάνει τα καπάκια για τα δοχεία διαστολής, 

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow με τα ποιοτικά στοιχεία από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Περιλαμβάνει το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά και τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών, το κάλυμμα πηνίου ανάφλεξης, τη βίδα πλήρωσης λαδιού και μαύρα πλαστικά προστατευτικά στα καλύμματα κυλινδροκεφαλών. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II περιλαμβάνει ποδομοχλούς και μανέτες, αλλά και τα ποδωστήρια υψηλής ποιότητας και άψογης εφαρμογής. Τα τορνευμένα καπάκια δοχείων διαστολής συνδυάζουν το στιλ με τη λειτουργικότητα.

Πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm

Τα δύο πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm και Storm II με τα γκρι-ασημί στοιχεία σε όψη rough τονίζουν τη σχεδίαση. Τα τορνευμένα εξαρτήματα από ανοδιωμένο αλουμίνιο δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και προσδίδουν αυξημένη αξία. Η επιγραφή Option719 υπογραμμίζει την υψηλή ποιότητα της μοτοσικλέτας. Όλα τα τορνευμένα εξαρτήματα είναι άψογα προσαρμοσμένα μεταξύ τους και συνδυάζονται αρμονικά με τη σχεδίαση της μοτοσικλέτας. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm περιλαμβάνει τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών, το κάλυμμα πηνίου ανάφλεξης, τη βίδα πλήρωσης λαδιού και το καπάκι περιβλήματος κινητήρα μπροστά. Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Storm II περιλαμβάνει τα τορνευμένα καπάκια για τα δοχεία διαστολής, ρυθμιζόμενα ποδωστήρια, φρεζαρισμένους μοχλούς ταχυτήτων και ποδόφρενου καθώς και ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου και συμπλέκτη.

αξεσουαρ για την R 1250 RS

Σπορ σιγαστήρας

Τελειοποίηση του χαρακτήρα high end: Ο slip on σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο, με απόληξη από ανθρακονήματα φροντίζει για εντυπωσιακό ήχο και σπορ εμφάνιση. Εκτός αυτού υπάρχει το σπορ σιλανσιέ της Akrapovič που είναι βελτιωμένο ως προς το βάρος σε σχέση με το σιλανσιέ της βασικής έκδοσης.  

Αποθήκευση

Πλαϊνή βαλίτσα τουρισμού και topcase

Η υψηλής ποιότητας, σκληρού περιβλήματος βαλίτσα τουρισμού με χωρητικότητα 32 και 31 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για τις αποσκευές ταξιδιού ή για ένα κράνος. Οι σχετικά αδιάβροχες βαλίτσες κλειδώνουν και συνιστώνται ως ο ιδανικός συνοδός σε μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια. Τα καπάκια έχουν μεγάλο άνοιγμα και βοηθούν στο φόρτωμα. Με φορτίο μέχρι 10 kg οι στιβαρές αυτές βαλίτσες σκληρού περιβλήματος μπορούν να χωρέσουν αρκετά. Η συνιστώμενη μέγιστη ταχύτητα κίνησης με τοποθετημένες βαλίτσες είναι 180 km/h. Πρακτική επιλογή είναι οι εντελώς αδιάβροχες εσωτερικές θήκες, που ταιριάζουν απόλυτα στις βαλίτσες.

 

Το αδιάβροχο topcase με χωρητικότητα 30 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για κράνος. Το κάλυμμα σε Asphalt grey metallic matt ή Black storm metallic και οι μεντεσέδες Soft-Close που επιτρέπουν το ομαλό κλείσιμο του καπακιού, ενισχύουν την αίσθηση υψηλής ποιότητας. Το μέγιστο φορτίο είναι 5 κιλά.

Εσωτερική θήκη βαλίτσας τουρισμού και topcase

Οι κατάλληλες εσωτερικές θήκες για τις βαλίτσες ταξιδιού και το topcase δημιουργούν τάξη στις αποσκευές σας και διευκολύνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση. Χάρη στη χειρολαβή και τον ιμάντα ώμου η τσάντα μεταφέρεται πολύ γρήγορα και εύκολα. Στις πρακτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνονται το φερμουάρ που ανοίγει τις τρεις πλευρές και το διαχωριστικό πλέγμα στο καπάκι. 

Μικρό σακίδιο ρεζερβουάρ, 5-9 l

Το μικρό σακίδιο του ρεζερβουάρ κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα πολυεστέρα με επίστρωση PU είναι ο ιδανικός συνοδός για σύντομο ταξίδι. Το αδιάβροχο κύριο διαμέρισμα με εσωτερική τσέπη, η εξωτερική τσέπη, ο μεταβλητός όγκος από 5 έως 9 λίτρα, η λαβή μεταφοράς και ο αποσπούμενος ιμάντας ώμου είναι πρακτικά στοιχεία που καλύπτουν σχεδόν όλες τις ανάγκες στην καθημερινότητα.

Σχεδιασμός.

Μαρσπιέ Option 719

Τα αλουμινένια μαρσπιέ είναι ρυθμιζόμενα σε τρεις θέσεις και διαθέτουν όχι μόνο εργονομικά χαρακτηριστικά αλλά και μέγιστη άνεση. Τα υψηλής ποιότητας φρεζαρισμένα εξαρτήματα της αποκλειστικής σειράς Option 719 μπορούν να προσαρμόζονται σε σπορ στιλ οδήγησης ή σε διαφορετικούς σωματότυπους οδηγών, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα καλύτερο έλεγχο, για παράδειγμα, σε κεκλιμένη θέση. 

Ρυθμιζόμενα ποδηστήρια Option 719

Τα κατεργασμένα αλουμινένια ποδηστήρια Classic της αποκλειστικής σειράς Option 719 είναι ρυθμιζόμενα και τονίζουν τον κλασικό χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Κατάλληλα προσαρμοσμένα, τα ποδωστήρια μπορούν να λειτουργούν με μεγάλη ευαισθησία ακόμη και σε οδήγηση με μεγάλες κλίσεις. Τα υψηλής ποιότητας φρεζαρισμένα εξαρτήματα με Option 719 Branding δίνουν πρόσθετη αξία στη μοτοσικλέτα. 

Καπάκια κυλινδροκεφαλής Option 719 Classic

Τα καπάκια κυλινδροκεφαλής της αποκλειστικής σειράς Option 719 με την ασημένια εμφάνισή τους τονίζουν τον σχεδιασμό. Τα υψηλής ποιότητας φρεζαρισμένα καπάκια από ανοδιωμένο αλουμίνιο βάζουν τον κινητήρα μπόξερ στο προσκήνιο. Τα πολυτελή ειδικά εξαρτήματα φέρουν το λογότυπο "Option 719" και υπογραμμίζουν την υψηλή ποιότητα της μηχανής. 

Εργονομία και άνεση.

Σέλα οδηγού

Σέλα ψηλή, μαύρη:

Η κατά 30 mm ψηλότερη σέλα σε μαύρο χρώμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ψηλούς οδηγούς. Η άνετη κάμψη στα γόνατα προσφέρει στον οδηγό αισθητή αύξηση στην άνεση καθίσματος και κατά συνέπεια ακόμα πιο άνετα χιλιόμετρα ειδικά σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

 

Σέλα χαμηλή, μαύρη:

Η κατά 30 mm χαμηλότερη σέλα σε μαύρο διευκολύνει το ανέβασμα και το κατέβασμα από τη μοτοσικλέτα και βελτιώνει το πάτημα στο έδαφος. Αυτό διευκολύνει τους ελιγμούς και τον έλεγχο της μοτοσικλέτας.

 

Σέλα ψηλή Sport, μαύρη:

Η σέλα Sport σε μαύρο είναι ψηλότερη και πιο στενή από τη σέλα του βασικού εξοπλισμού και υποστηρίζει σπορ στιλ οδήγησης χάρη στην ενεργητική θέση καθίσματος. Με ύψος σέλας 840 mm και εσωτερική καμπύλη ποδιών 1.875 mm είναι ιδιαίτερα κατάλληλη και για ψηλούς οδηγούς.

Φιμέ ζελατίνα

Η φιμέ ζελατίνα τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Η ανθεκτική στις γρατσουνιές επίστρωση εξασφαλίζει διαρκή καλή ορατότητα. Οι διαστάσεις και το σχήμα είναι ίδια με τη ζελατίνα του βασικού εξοπλισμού.

Πλοήγηση και επικοινωνία.

BMW Navigator VI

Το Navigator VI κάνει τον προγραμματισμό της διαδρομής σου παιχνίδι. Το σύστημα με μνήμη 16 GB και οθόνη αφής πέντε ιντσών σε οδηγεί πάντα αξιόπιστα στο δρόμο που επιλέγεις. Χάρη στο φίλτρο κυκλικής πόλωσης (CPOL), η αδιάβροχη οθόνη μπορεί να διαβαστεί εύκολα ακόμη και σε ηλιακό φως. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης τύπου smartphone παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Πολλές πρόσθετες λειτουργίες κάνουν τον προγραμματισμό και το ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία διαδρομών σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις, προκειμένου να απολαύσεις βόλτες σε δευτερεύουσες οδούς και δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας. Σε άγνωστο έδαφος, η επιλογή "μετ 'επιστροφής" είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς πάντα θα επιστρέφει αξιόπιστα στο σημείο από όπου ξεκίνησες. Η σύνδεση Bluetooth με το σύστημα επικοινωνίας της BMW Motorrad και η προαιρετική εφαρμογή Smartphone Link επιτρέπουν την ψυχαγωγία εν κινήσει: τα φωνητικά μηνύματα πλοήγησης, τις τηλεφωνικές κλήσεις και την μουσική. Επίσης, είναι διαθέσιμες και άλλες λειτουργίες όπως "Η μοτοσικλέτα μου", και μπορούν επίσης να ελέγχονται χρησιμοποιώντας τον κουμπί ελέγχου στο τιμόνι. Όποιος έχει επιλέξει τα προεγκατεστημένα δεδομένα χαρτών είναι πάντα ενημερωμένος χάρη στις διαρκείς, δωρεάν ενημερώσεις. Και κάτι ακόμα: με το προαιρετικό κιτ τοποθέτησης αυτοκινήτου, το Navigator VI είναι επίσης ο ιδανικός σύντροφος στο αυτοκίνητό σου. 

Ασφάλεια.

Προστατευτικές μπάρες κινητήρα

Η στιβαρή προστατευτική μπάρα κινητήρα από γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα προστατεύει αξιόπιστα την περιοχή του κυλίνδρου από ζημιές, χωρίς να περιορίζει τη γωνία κλίσης. Η ανθεκτική σωληνωτή κατασκευή μπορεί να αντέξει ακόμη και δυνατά χτυπήματα και μπορεί να αποτρέψει σημαντικές ζημιές από πτώση στο χώμα και στην άσφαλτο.

spinner