Οι τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου και δύνανται να μεταβάλλονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ανακοίνωση. Οι τιμές αυτές περιλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους και τέλη, συμπεριλαμβανομένου του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης (ΕΤΤ), και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, έξοδα ταξινόμησης (πινακίδες) και τέλη κυκλοφορίας. Οι τελικές τιμές λιανικής καθορίζονται ελεύθερα από τους Επίσημους Εμπόρους BMW Motorrad. Επιπλέον, σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στην παρούσα ενδέχεται να περιλαμβάνουν εξοπλισμό που δεν ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των οχημάτων ή/και που δεν περιλαμβάνεται στην αναγραφόμενη προτεινόμενη τιμή. Διευκρινίζεται, τέλος, ρητώς ότι το BMW Motorrad Configurator δεν συνιστά επίσημη προσφορά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επίσημη προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν, παρακαλούμε επισκεφτείτε το Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW Hellas. Οι τιμές των αξεσουάρ δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε ή στείλετε τη διαμόρφωσή σας σε κάποιον Επίσημο Έμπορο για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες.

Μηνιαία δόση €109,16 με το πρόγραμμα ALL IN RIDE  για το όχημα BMW MOTORAD, με αξία οχήματος €6.700 προκαταβολή €3.050, και με τελευταία μεγάλη δόση €1.200,00. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 7,05% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 0,6%, χρηματοδοτούμενη ασφάλιση €1.644,25 , προστασία δανείου €91,80 , έξοδα φακέλου €280,  συνολικό ποσό πίστωσης €5.386,05 , ΣΕΠΠΕ 9,20%, διάρκεια 48 μηνών, συνολικό ποσό καταβολής €9.639,68.

Η BMW G 310 GS

Όρεξη για περιπέτεια, κάθε μέρα

Να είσαι αυθόρμητος. Να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Με την BMW G 310 GS η καθημερινότητά σου μετατρέπεται σε περιπέτεια. Χάρη στον βελτιωμένο κινητήρα με Ride by Wire και τη λειτουργία Anti-Hopping, κυριαρχεί τόσο στη ζούγκλα της μεγαλούπολης όσο και στις διαδρομές έξω από την πόλη. Η περιπέτεια δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη για να μείνει αξέχαστη. Σημασία έχει να ζεις το #SpiritOfGS κάθε μέρα.

Σημαντικά χαρακτηριστικά για τη ζούγκλα της μεγαλούπολης

Η G 310 GS είναι ο τέλειος συνοδός με τον οποίο μπορείς να ανακαλύψεις νέους δρόμους, εντός και εκτός ορίων της πόλης σου. Χάρη στην εργονομία GS και τον ποιοτικό εξοπλισμό, μπορείς να φτάνεις ξεκούραστα στους καθημερινούς σου προορισμούς. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυνατός μονοκύλινδρος κινητήρας
Βλέπουμε τον μονοκύλινδρο κινητήρα της G 310 GS.
Ρυθμιζόμενες μανέτες συμπλέκτη και φρένου
Βλέπουμε τις μανέτες συμπλέκτη και φρένου της G 310 GS.
Χαρακτηριστικό GS Flyline
Βλέπουμε το χαρακτηριστικό GS Flyline της G 310 GS.
Χρυσαφί ανοδιωμένο πιρούνι upside down
Βλέπουμε το χρυσαφί ανοδιωμένο πιρούνι upside down της G 310 GS.
Βάση πινακίδας κυκλοφορίας με φως φρένων LED και φλας
Βλέπουμε τη βάση πινακίδας κυκλοφορίας της G 310 GS.
Προβολείς LED με φώτα ημέρας στον βασικό εξοπλισμό
Βλέπουμε τους προβολείς LED με φώτα ημέρας της G 310 GS.
Στοιχείο ανάρτησης
Βλέπουμε την ανάρτηση της G 310 GS.
Εύχρηστη σχάρα αποσκευών
Βλέπουμε τη σχάρα αποσκευών της G 310 GS.

Διατήρησε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σου

Διατήρησε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας σου

Οι μανέτες συμπλέκτη και φρένου μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα σε τέσσερις θέσεις ανάλογα με το μέγεθος των χεριών σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να έρθουν έως και έξι χιλιοστά πιο κοντά στο τιμόνι. Ακόμα και οι αναβάτες με μικρότερα χέρια μπορούν να τις φτάνουν πάντα με ευκολία. Έτσι, έχεις τα πάντα υπό έλεγχο χωρίς να κουράζεσαι. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 Χρόνια Εγγύηση

Ride on & on & on. Σου δίνουμε ένα επιπλέον έτος.

Τώρα όλα τα Μοντέλα 2020, έχουν 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Μάθε περισσότερα

Δυνατός κινητήρας

28
Μέγιστη ροπή 28 Nm στις 7.500 σ.α.λ.
313
Κυβισμός 313 ccm
11,5
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 11,5 λίτρα
3,3
Κατανάλωση 3,3 λίτρα ανά 100 km κατά WMTC

Νιώσε τη δυναμική

Ο δυνατός μονοκύλινδρος κινητήρας διατίθεται τώρα και με ηλεκτρονική πεταλούδα γκαζιού: Ride by Wire. Με αυτήν την αλλαγή η απόκριση του γκαζιού γίνεται ακόμα πιο άμεση ενώ χάρη στην αυτόματη αύξηση των στροφών ρελαντί ο κινητήρας λειτουργεί απολύτως ομαλά κατά την εκκίνηση. Μπορείς να εμπιστεύεσαι πάντα τον αυτοενισχυόμενο συμπλέκτη με λειτουργία Anti-Hopping κατά την εκκίνηση και τις αλλαγές σχέσεων. Με την αποδοτική καύση, ο κινητήρας λειτουργεί πιο οικονομικά και πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών του νέου προτύπου Euro 5.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αρμονικός ήχος

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ, ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΛ

Κάνε τη δική σου

Η G 310 GS διατίθεται με σκουρόχρωμη περιοχή κινητήρα σε Titanium Grey metallic, εσύ επιλέγεις την εμφάνισή της. Ποιος συνδυασμός είναι ο δικός σου;

Cosmic black 3

Ένα πραγματικό πακέτο δύναμης: η G 310 GS με βαφή Cosmic black 3.

Sport

Η απόχρωση Sport τονίζει τη δυναμική πλευρά της BMW 310 GS.

Rallye

Η απόχρωση Racing red uni σε κάνει να θέλεις να πας στο επόμενο ράλι πόλης.

Rent A Ride – Ενοικίασε την μοτοσικλέτα των ονείρων σου

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Οδήγησε τις νεότερες μοτοσικλέτες BMW

Είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό: Το Rent A Ride παρέχει Μία ολοκληρωμένη προσφορά ενοικίασης που σας επιτρέπει να επιλέξεις τη μοτοσικλέτα BMW των ονείρων σου με λίγα μόνο κλικ. Εσύ επιλέγεις από πού και για πόσο καιρό θα βρίσκεσαι στο δρόμο. Γνώρισε άγνωστες τοποθεσίες και ανακάλυψε τις νεότερες BMW μοτοσικλέτες.

Ξεκίνησε την περιπέτειά σου και απόκτησε Fuel For Life.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άψογη εμφάνιση, άριστη προστασία

spinner