Η περιπετειώδης

Αυθεντική αίσθηση GS

Θέλεις να ανακαλύπτεις κάθε μέρα εκ νέου το #SpiritofGS; Τότε η G 310 GS Rallye είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Πάρε μαζί στη μεγάλη πλαϊνή τσάντα όλα όσα χρειάζεσαι. Διότι υπάρχει περίπτωση να θελήσεις να καλύψεις μερικά ακόμα χιλιόμετρα, όταν το σύστημα πλοήγησης Navigator σου δείξει τις ομορφότερες διαδρομές προς τον προορισμό σου. Χάρη στην αύξηση ύψους του τιμονιού μπορείς να πάρεις μια πιο όρθια στάση και να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο. Οι χούφτες προστασίας και οι θερμαινόμενες χειρολαβές θα προστατέψουν τα χέρια σου από τον αέρα, τη βροχή και το κρύο. Το αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα μαζί με τις μπάρες προστασίας κινητήρα προστατεύουν τη μοτοσικλέτα σου από χτυπήματα και ζημιές, όταν ο δρόμος αρχίσει να δυσκολεύει.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Πλαϊνή τσάντα μεγάλη

Η αδιάβροχη πλαϊνή τσάντα με όμορφη σχεδίαση έχει χωρητικότητα 15 λίτρα και προσφέρει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές.

Θερμαινόμενες χειρολαβές

Οι ρυθμιζόμενες σε τρία επίπεδα θερμαινόμενες χειρολαβές διατηρούν τα χέρια και τα δάχτυλά σου ζεστά, ακόμα και τις κρύες ημέρες.

BMW Motorrad Navigator VI

Στήριγμα για το σύστημα BMW Motorrad Navigator

Το στήριγμα για το σύστημα BMW Motorrad Navigator τοποθετείται επάνω στη βάση του τιμονιού, μέσα στο οπτικό πεδίο του αναβάτη.

 

Navigator VI

Το Navigator VI δεν είναι μόνο για τους φίλους των περιηγήσεων. Εκτός από την άψογη καθοδήγηση, το σύστημα προσφέρει και πολλές πρόσθετες λειτουργίες.

Προστασία κινητήρα

Μπάρες προστασίας κινητήρα αριστερά και δεξιά

Η μπάρα προστασίας κινητήρα από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει την περιοχή του κυλίνδρου από τις φθορές, χωρίς να περιορίζει την απόσταση από το έδαφος σε πλάγια θέση.

 

Αλουμινένιο προστατευτικό κινητήρα

Το στιβαρό προστατευτικό από αλουμίνιο προστατεύει από χτυπήματα χαλικιών και άλλες φθορές.

Αύξηση ύψους τιμονιού

Η αύξηση του ύψους τιμονιού κατά 15 mm εξασφαλίζει μια άνετη θέση οδήγησης και διευκολύνει την οδήγηση εκτός δρόμου σε όρθια θέση παρέχοντας αισθητή ασφάλεια στον έλεγχο της μοτοσικλέτας.

Χούφτες προστασίας

Οι στιβαρές χούφτες προστασίας προσδίδουν στη μοτοσικλέτα μία σπορ εμφάνιση και προστατεύουν τα χέρια αποτελεσματικά από τον αέρα, τις καιρικές συνθήκες, τα κλαδιά και τις πέτρες.

The Commuter GS

Ο αξιόπιστος συνοδός

Με την G 310 GS σε Cosmic black 3 θα κατακτήσεις τη ζούγκλα της μεγαλούπολης με ευκολία. Στο δρόμο προς το γραφείο, το γυμναστήριο ή σε συνάντηση με φίλους: βάλε τα πράγματά σου στο topcase και κάθισε αναπαυτικά στη χαμηλή σέλα. Με τη βάση Smartphone Cradle έχεις το κινητό σου τηλέφωνο πάντα υπό έλεγχο. Η μαύρη ζελατίνα σε προστατεύει από τον αέρα.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Topcase light, 29 l

Το Topcase Light με χωρητικότητα 29 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για ένα κράνος και κερδίζει τις εντυπώσεις, τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στις σύντομες εξορμήσεις.

Χαμηλή σέλα

Η κατά 15 mm χαμηλότερη σέλα διευκολύνει την επιβίβαση και αποβίβαση και επιτρέπει, ειδικά στους μικρόσωμους αναβάτες, να στηρίζονται καλύτερα στο έδαφος.

Ζελατίνα Sport, μαύρη

Η μαύρη ζελατίνα Sport υπογραμμίζει τη σπορ σχεδίαση και ξεκουράζει το επάνω μέρος του σώματος από την πίεση του αέρα.

BMW Motorrad smartphone cradle

Με την πρακτική βάση Smartphone Cradle από την BMW Motorrad ο αναβάτης έχει πάντα υπό έλεγχο το smartphone και μπορεί να το χρησιμοποιεί με τον συνηθισμένο τρόπο καθ' οδόν.

Διαμόρφωσε τη δική σου G 310 GS

Άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου και διαμόρφωσε τη μοτοσικλέτα σου όπως τη φαντάζεσαι.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner