«

Το Int. GS Trophy 2024 στη Ναμίμπια θα είναι το πιο απαιτητικό GS Trophy που υπήρξε ποτέ.

 »

Ralf Rodepeter

Head of Marketing BMW Motorrad

BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike

Με την BMW R 1300 GS, οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες στη Νανίμπια έχουν αν μη τη άλλο έναν στιβαρό συνοδό στο πλάι τους. Με βάρος 237 κιλά είναι απροσδόκητα ελαφριά και για αυτό τέλεια για οδήγηση εκτός δρόμου. Η πρωτοποριακή, δομοστοιχειωτή σχεδίαση του πλαισίου μπορεί να ρυθμίζεται βέλτιστα σύμφωνα με τον/την οδηγό, η προσαρμοζόμενη ρύθμιση ύψους οχήματος άνεσης εξασφαλίζει παραπάνω άνεση. Ναι μεν η επίσημη Bike προβλέπεται μόνο για τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες του Int. GS Trophy 2024, ωστόσο μπορείς να διαμορφώσεις την BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike με λίγες εξαιρέσεις σχεδόν ταυτόσημη με την έκδοση για το GS Trophy.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης external-link-arrow-slim

Οι ιδιαιτερότητες της Competition Bike

Οι ιδιαιτερότητες της Competition Bike

Η BMW R 1300 GS Trophy Competition Bike είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα χάρη στα ιδιαίτερα αξεσουάρ της. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια αύξηση ύψους τιμονιού, μια μπάρα προστασίας κινητήρα, ένα προστατευτικό κινητήρα και πλαισίου, ρυθμιζόμενους λεβιέδες αλλαγής ταχυτήτων και μανέτες φρένων, το μαρσπιέ οδηγού GS Vario, μανέτες Enduro, ένα προστατευτικό προβολέα και διεύρυνση χούφτας προστασίας σε λευκό και οι μαύροι τροχοί με ακτίνες με ελαστικά χρήσης εκτός δρόμου ενδείκνυνται για κάθε τερέν.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BMW F 900 GS Trophy Marshal Bike

BMW F 900 GS Trophy Marshal Bike

Και οι marshals μας χρειάζονται στη διάρκεια του Event μια ανθεκτική Bike, την οποία θα μπορούν να εμπιστευτούν ανά πάσα στιγμή. Μόνο έτσι μπορούν να συνοδεύουν και να υποστηρίζουν τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στη διάρκεια των αγώνων. Ποια μοτοσικλέτα θα ήταν πιο κατάλληλη για αυτή την αποστολή από την BMW F 900 GS; Εδώ θα μάθεις τα πάντα για το μοντέλο.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Int. GS Trophy Motorcycle Hall of Fame

Το Int. GS Trophy της BMW Motorrad πραγματοποιείται ήδη εδώ και 16 έτη. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια ταξιδέψαμε έτσι με αυτό το Events σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Το αστέρι κάθε Int. GS Trophy είναι – εκτός βέβαια από τους ταλαντούχους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες – φυσικά πάντα η Bike, με την οποία διανύονται οι διαδρομές. Εδώ βλέπεις και τα 8 μοντέλα BMW Motorrad που χρησίμευσαν στα προηγούμενα χρόνια ήδη ως Competition Bike.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερο #SPIRITOFGS

spinner