Η αποφασιστική Εναλλακτικά: Η κυρίαρχη

Προβάδισμα με συνέπεια

Για σένα «άφιξη» σημαίνει «επόμενη αναχώρηση». Σε κάθε χιλιόμετρο νιώθεις την αδάμαστη ελευθερία και την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Για αυτό φροντίζει η R 1250 RT σε Alpine White και οι λειτουργίες οδήγησης Pro, MSR και DBC του πακέτου Dynamic. Το πακέτο Comfort με θερμαινόμενη σέλα και πρόσθετο topcase μεταφέρει εσένα και όλα όσα χρειάζεσαι στο ταξίδι σου, με άνεση στον προορισμό σου. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
RDC

Ο έλεγχος πίεσης ελαστικών (RDC) προειδοποιεί αυτόματα για απώλεια πίεσης και γνωστοποιεί στον επιβάτη έγκαιρα τους πιθανούς κινδύνους.

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic περιλαμβάνει Προσαρμοζόμενο Προβολέα και Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, Υποβοήθηση Αλλαγής Ταχυτήτων Pro, λειτουργίες οδήγησης Pro, MSR και DBC.

Πακέτο Comfort

Το πακέτο Comfort περιλαμβάνει Keyless Ride, κεντρικό κλείδωμα, αντικλεπτικό συναγερμό, θερμαινόμενη σέλα, λειτουργία τηλεφώνου Comfort, πρίζα και χρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης.

Topcase μικρό, 28l

Το αδιάβροχο Topcase με χωρητικότητα 28 λίτρων προσφέρει αρκετό χώρο για ένα κράνος και κερδίζει τις εντυπώσεις, τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στις σύντομες εξορμήσεις.

Εσωτερική τσάντα για μικρό topcase

Η ιδανική εσωτερική τσάντα για το μικρό topcase βάζει τάξη στις αποσκευές και διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση.

 

Η φιλόδοξη

Δίψα για περισσότερα

Θέλεις να αποδράσεις, να οδηγήσεις σε ορεινά περάσματα και σε κλειστές στροφές. Με την έκδοση Style Sport σε χρώμα Racing Blue metallic θα ικανοποιήσεις κάθε σου επιθυμία. Ξεχωρίζουν οι ζάντες Option 719 Sport και τα πακέτα τορνευμένων εξαρτημάτων Shadow και Shadow II από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί χρώμα. Ο πρόσθετος προβολέας LED φροντίζει για άριστη ορατότητα ενώ με το νέο ηχοσύστημα μπορείς να επιλέξεις την ιδανική μουσική υπόκρουση για το ταξίδι σου.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
To the configurator external-link-arrow-slim
Ηχοσύστημα ECE *

Το ηχοσύστημα 2.0 με DAB+, ισοσταθμιστή και ρυθμίσεις Advanced Audio φροντίζει για εξαίσιο ήχο και επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό από το Multi Controller.

*Λάβε υπόψη: Προς το παρόν διατίθεται μόνο η προετοιμασία της μοτοσικλέτας για το ηχοσύστημα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στον διαμορφωτή ή στον Επίσημο Έμπορο.

Πρόσθετοι προβολείς LED

Οι πρόσθετοι προβολείς LED παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στις συνθήκες μειωμένης ορατότητας.

Τροχός Option 719 Sport

Οι πολυτελείς τροχοί Option 719 Sport τονίζουν με την οπτική τους αντίθεση τη σχεδίαση.

Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow II από ανοδιωμένο και φρεζαρισμένο αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί χρώμα τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Οι ρυθμιζόμενες μανέτες διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την κορυφαία εφαρμογή τους. Τα τορνευμένα καλύμματα δοχείων διαστολής συνδυάζουν το στιλ με τη λειτουργικότητα. 

Πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Option 719 Shadow με τα ποιοτικά στοιχεία από αλουμίνιο σε μαύρο/ασημί τονίζει τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Περιλαμβάνει το καπάκι περιβλήματος κινητήρα και τα καλύμματα κυλινδροκεφαλών, το κάλυμμα πηνίου ανάφλεξης, τη βίδα πλήρωσης λαδιού και μαύρα πλαστικά προστατευτικά στα καλύμματα κυλινδροκεφαλών. 

Κυνηγός χιλιομέτρων

Λαμπερή από άκρη σε άκρη

Σε ολοκληρωμένη μορφή: Η έκδοση Style Triple Black σε Black storm metallic 2 τονίζει τη δυναμική πλευρά της R 1250 RT. Ο Προσαρμοζόμενος Προβολέας, το Keyless Ride και το πακέτο Dynamic προσφέρουν μία έξτρα δόση άνεσης και οδηγικής απόλαυσης. Και για να μην διακόπτεις συχνά την οδήγηση, μπορείς να αποθηκεύσεις τα σημαντικότερα αντικείμενα στο tank bag.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης

Η έξυπνη κλήση έκτακτης ανάγκης καλεί αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της BMW σε περίπτωση ατυχήματος, για να ενεργοποιήσει το συντομότερο δυνατό τα κέντρα διάσωσης.

Πακέτο Comfort

Το πακέτο Comfort περιλαμβάνει Keyless Ride, κεντρικό κλείδωμα, αντικλεπτικό συναγερμό, θερμαινόμενη σέλα, λειτουργία τηλεφώνου Comfort, πρίζα και χρωμιωμένο σύστημα εξάτμισης.

Πακέτο Dynamic

Το πακέτο Dynamic περιλαμβάνει Προσαρμοζόμενο Προβολέα και Headlight Pro, Dynamic ESA, ACC, Υποβοήθηση Αλλαγής Ταχυτήτων Pro, λειτουργίες οδήγησης Pro, MSR και DBC.

Εσωτερική τσάντα για βαλίτσα Touring

Η ταιριαστή εσωτερική τσάντα για την αριστερή βαλίτσα Touring βάζει τάξη στις αποσκευές και διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση.

Tank bag, 11 l

Το ανθεκτικό μικρό tank bag 11 λίτρων με ιμάντα πρόσδεσης και το αδιάβροχο κύριο διαμέρισμα είναι ο ιδανικός συνοδός στις μικρές εξορμήσεις.

Η αποκλειστική

Στιλάτη σε κάθε χιλιόμετρο

Μοναδική ποιότητα κατασκευής, μοναδική κομψότητα: Η R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της. Με την αποκλειστικά διαθέσιμη σέλα Option 719, το πακέτο φρεζαριστών εξαρτημάτων Option 719 Classic και τους δίχρωμους τροχούς Option 719 Classic θα βάλεις στη μοτοσικλέτα την προσωπική σου πινελιά.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στον διαμορφωτή external-link-arrow-slim
Τροχός Option 719 Classic

Οι πολυτελείς τροχοί Classic της Option 719 τονίζουν με την οπτική τους αντίθεση τον σχεδιασμό.

Σέλα Option 719

Η κομψή σέλα Option 719 σε Saddle Brown ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη αίσθηση αφής, τη διακριτική ανάγλυφη επιφάνεια, τις περίτεχνες διακοσμητικές ραφές και τα ρέλια.

Σετ τορνευμένων εξαρτημάτων OPTION 719 Classic

Το πακέτο τορνευμένων εξαρτημάτων Classic της Option 719 προσθέτει μια ιδιαίτερη εμφάνιση με τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματά του σε ασημί χρώμα.

Touring topcase

Το topcase με το βαμμένο κάλυμμα προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 49 λίτρων, αρκετό για δύο κράνη.

Εσωτερική τσάντα για το topcase Touring

Η ιδανική εσωτερική τσάντα για το μικρό topcase βάζει τάξη στις αποσκευές και διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση.

Αξεσουάρ για την R 1250 RT

Σπορ σιγαστήρας εξάτμισης

Ο slip on σιγαστήρας εξάτμισης από τιτάνιο, με απόληξη από ανθρακονήματα φροντίζει για εντυπωσιακό ήχο και σπορ εμφάνιση.

Αποθηκευτικός χώρος

Topcase Touring Light σε White Aluminium 

Το μεγάλο, αδιάβροχο topcase με χωρητικότητα 49 l προσφέρει αρκετό χώρο και διαθέτει στήριγμα πλάτης. Με μία κίνηση μπορεί να στερεωθεί απευθείας επάνω στη σχάρα αποσκευών του βασικού εξοπλισμού.

Εσωτερική τσάντα για τη βαλίτσα Touring και το topcase Touring 

Οι ταιριαστές εσωτερικές τσάντες για τη βαλίτσα Touring και το topcase Touring βάζουν τάξη στις αποσκευές και διευκολύνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση. Χάρη στη χειρολαβή και τον ιμάντα ώμου, οι τσάντες μεταφέρονται πολύ γρήγορα και εύκολα. Στις πρακτικές λεπτομέρειες περιλαμβάνονται οι εξωτερικές τσάντες, το περιμετρικό φερμουάρ στις τρεις πλευρές των εσωτερικών τσαντών για τις βαλίτσες καθώς και το ανοιγόμενο καπάκι της εσωτερικής τσάντας για το topcase.

Tank bag, 11 l

Ο ασφαλιζόμενος εσωτερικός χώρος του (χωρητικότητα περ. 11 l) του tank bag και η θήκη χαρτών προσφέρουν άριστη προστασία από τα νερά. Στην υδροαπωθητική εξωτερική τσάντα μπορείς να στερεώσεις με ασφάλεια και μία φιάλη ΡΕΤ του 0,5 l. Με λαβή μεταφοράς και αφαιρούμενη ζώνη ώμου.

Σχεδίαση

Διακοσμητική μπάρα βαλίτσας χρωμιωμένη 

Οι ποιοτικές και όμορφες διακοσμητικές μπάρες βαλιτσών είναι χρωμιωμένες και χαρίζουν στη μοτοσικλέτα μία μοναδικά κομψή εμφάνιση.

Διακοσμητικό καλύμματος για το topcase Touring, χρωμιωμένο

Το topcase Touring μπορεί να αναβαθμιστεί με το χρωμιωμένο διακοσμητικό – σε συνδυασμό με τις χρωμιωμένες διακοσμητικές μπάρες βαλιτσών δημιουργείται μια αρμονική συνολική εντύπωση.

Εργονομία και άνεση

Ζελατίνα Comfort

Η ψηλότερη και φαρδύτερη ζελατίνα Comfort προσφέρει κορυφαία άνεση στα ταξίδια. Διακρίνεται για την εξαιρετική αεροακουστική της συμπεριφορά ενώ η αντιχαρακτική επίστρωση εξασφαλίζει τη διαφάνεια.

Χαμηλή θερμαινόμενη σέλα αναβάτη, μαύρη

Η κατά 45 mm χαμηλότερη σέλα σε σχέση με αυτή του βασικού εξοπλισμού σε μαύρο διευκολύνει το ανέβασμα και το κατέβασμα από τη μοτοσικλέτα και βελτιώνει το πάτημα στο έδαφος. Η σέλα μπορεί να τοποθετηθεί σε δύο θέσεις, ώστε να επιτευχθεί ύψος σέλας 760 ή 780 mm. Επιπλέον, προσφέρει στον αναβάτη μοναδική άνεση για πολλά ξεκούραστα χιλιόμετρα.

Ασφάλεια

Προστατευτικό κυλινδροκεφαλής 

Το προστατευτικό κυλινδροκεφαλής από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύει αποτελεσματικά από ζημιές.

Βίδα ασφαλείας για το στόμιο πλήρωσης λαδιού, μαύρη

Μικρή αλλά ιδιαίτερη: φρεζαρισμένη από αλουμίνιο, η βίδα ασφαλείας που κλειδώνει με ειδικό γωνιακό κλειδί, αποτρέπει την ανεπιθύμητη πρόσβαση.

Πρόσθετοι προβολείς LED 

Οι πανίσχυροι πρόσθετοι προβολείς LED σε συμπαγές αλουμινένιο περίβλημα διασφαλίζουν βελτιωμένη ορατότητα ακόμα και σε ομίχλη, βροχή ή χιόνι. Με το λευκό φως που μοιάζει με το φως ημέρας, φωτίζουν άριστα τον δρόμο και συμπληρώνουν ιδανικά τον κύριο προβολέα. Η τεχνολογία LED εγγυάται την σχεδόν άφθαρτη λειτουργία. 

Κατέβασε τον κατάλογο των αξεσουάρ

Κατάλογος Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad 2020
PDF   |   47.89 MB   |   English
[This is disclaimer text for gpx download files.]

Διαμόρφωσε την R 1250 RT

Μοναδική εμφάνιση με το Option 719, στοιχεία εξοπλισμού που κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο ξεκούραστη ή άφθονος αποθηκευτικός χώρος για τις αποσκευές σου: διαμόρφωσε τη δική σου μοτοσικλέτα Touring όπως τη φαντάζεσαι.

Μετάβαση στον διαμορφωτή
spinner