Τρεις λειτουργίες ρύθμισης για ασφαλείς διαδρομές

Το νέο ACC διαθέτει τρεις λειτουργίες ρύθμισης. Το Dynamic Cruise Control (DCC) ρυθμίζει την ταχύτητα που έχει επιλέξει ο αναβάτης. Το Active Cruise Control (ACC) ρυθμίζει την επιλεγμένη ταχύτητα λαμβάνοντας υπόψη την απόσταση που έχει επιλέξει ο αναβάτης από το προπορευόμενο όχημα. Φροντίζει την οδηγική ασφάλεια, ακόμα και στις στροφές: Εάν χρειαστεί, το ACC μειώνει αυτόματα την ταχύτητα στη στροφή και εξασφαλίζει μία άνετη κεκλιμένη θέση για τον αναβάτη. Η δυναμική λειτουργία επιβράδυνσης και επιτάχυνσης περιορίζεται όσο αυξάνεται η πλάγια κλίση της μοτοσικλέτας. Αυτό εξασφαλίζει μία σταθερή οδική συμπεριφορά και ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας.

Το ACC προσφέρει στον αναβάτη τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου: ο αναβάτης έχει την απόλυτη ευθύνη και μπορεί να επέμβει οποιαδήποτε στιγμή.

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εύκολη ρύθμιση

Η ταχύτητα και η απόσταση από το προπορευόμενο όχημα μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα από έναν διακόπτη στο τιμόνι. Η απόσταση μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα και η ταχύτητα από 30 έως 160 km/h – η ρύθμιση μπορεί να προβληθεί οποιαδήποτε στιγμή στην οθόνη TFT. 

Οι δύο επιλογές ρύθμισης «comfortable» και «dynamic» φροντίζουν για ισορροπημένες ή πιο δυναμικές επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις. 

Το σύστημα ρύθμισης απόστασης μπορεί να απενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί μόνο στο Dynamic Cruise Control (DCC). Ρυθμίζει αυτόματα την επιθυμητή ταχύτητα από 15 έως 220 km/h. 

+ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Περισσότερη τεχνολογία με λεπτομέρειες

spinner